Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Спитаю, якщо воно вам важливо, я не контролюю її навчання) Якась міжнародна школа ... але чи будете ви витрачати свій час, на той папірець, якщо воно вам і так добре? ) Та не треба. IELTS і TOEFL:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Таки збочинець:)) Може збоченець? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Може збоченець? Спірне питання:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Вячеслав63 сказал: Може збоченець? Молодец, Славик. Так их , этих " грамотеев" )))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Який сенс скидати це сюди в оригиналі та ще й картинкою? Щоби що? 90% старих дідів це не зрозуміють, і навіть гугл-перекладачем не переведуть. В як ви зрозуміли сказане Трампом?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: навіть на С1 тест досить важкий. я тут пробував www.efset.org/ я своїй контакти помалу шукаю в штатах та англії на навчання зі знижкою. може наступного літа кудись поїде в кампусі пожити при університеті. А що так в Польщі не хоче лишитися?:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, XL.pro сказав: В як ви зрозуміли сказане Трампом?) Всьо харашо. Друг владімір допоможе мейк Америка грейт егейн:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 хвилину тому, DmiVady сказав: Зайти й перевірити свій рівень нескладно і багато не коштує, якщо дівчинка у 16 років зуміла, то й ви зможете) звісно, якщо це вас цікавить. Чому так, я вже написав: "щоб не викривляти сенсу", 90% старих дідів можуть або розвивати свій мозок, і безкоштовно це перекладати, або читати варіанти новин на "цензорі" тощо, це їх вибір. Я в цій темі пишу здебільш, щоб свою українську привести до ладу ) ну і по ходу ще кілька цікавих та недурних співрозмовників знайшлося - теж в наші часи здобуток))) В якщо я чеською напишу в картинці ,зрозумієте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Всьо харашо. Друг владімір допоможе мейк Америка грейт егейн:) Почему имя своего гетьмана с маленькой буквы ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Почему имя своего гетьмана с маленькой буквы ? Телефон виправив, хоч в мене в ньому і англійський інтерфейс. USAID всюди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Всьо харашо. Друг владімір допоможе мейк Америка грейт егейн:) Тобто все продовжується як і було?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Тобто все продовжується як і було?) До листопада:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, XL.pro сказав: Тобто все продовжується як і було?) Продолжение переговоров во время бомбежек городов и продвижения на фронте. Пуйло достиг цели. А потом и рыжий клоун сдохнет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: В якщо я чеською напишу в картинці ,зрозумієте? 17 хвилин тому, XL.pro сказав: В як ви зрозуміли сказане Трампом?) Я бачу, "а" на "в" телефон на андоїді вже масово почав виправляти:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Чудовий і дуже успішний день на Алясці! Зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним пройшла дуже добре, як і пізня нічна телефонна розмова з президентом України Зеленським та різними європейськими лідерами, включаючи шанованого Генерального секретаря НАТО. Усі вирішили, що найкращий спосіб покласти край жахливій війні між Росією та Україною – це перейти безпосередньо до мирної угоди, яка покладе край війні, а не просто до угоди про припинення вогню, яка часто не виконується. Президент Зеленський приїде до Овального кабінету Вашингтона у понеділок вдень. Якщо все вийде, ми заплануємо зустріч з президентом Путіним. Потенційно, це врятує життя мільйонів людей. Дякуємо за вашу увагу до цього питання! Блядский рыжий клоун решил умыть руки и переложить ответственность на зелёного. Ни оружия ни денег . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 минут назад, Dmitriy_S сказал: А що так в Польщі не хоче лишитися?:) Тому, що там не все так адназначна... Spierdalaj na Ukrainę mordo.... 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Я бачу, "а" на "в" телефон на андоїді вже масово почав виправляти:) Бачу і на "iOS" також)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Бачу і на "iOS" також)))) Та Андроїд в мене, iOS виключно для експериментів:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Це ж, блять, треба такий безобідний пост дизлайкнуть. Таки порохобот - це діагноз:)) Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Це ж, блять, треба такий безобідний пост дизлайкнуть. Таки порохобот - це діагноз:)) Неодноразово помічаю, що ви відслідковуєте лайки/дизлайки))). Яка різниця хто що поставив в палаті №6?) P.S. З порохоботами Ви ситуативно дрючите Зеленського, тому ваші однодумці з "діагнозом")))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 хвилин тому, US7IGN сказав: давно ж є засоби малої механізації та ШІ 😁 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 30 хвилин тому, US7IGN сказав: навіть на С1 тест досить важкий. я тут пробував www.efset.org/ я своїй контакти помалу шукаю в штатах та англії на навчання зі знижкою. може наступного літа кудись поїде в кампусі пожити при університеті. Так, казала що важкий, і коли здала, поділилася думкою що, мабуть, то авансом 😉, але відмовлятися не стала. То вам тре дуже плідно працювати 🤌, бо коли мені донька показала, скільки й що коштує ... для великих знижок, щоб платити мінімум, тре бути реально генієм, а вона звичайна дівчина, в ліцеї, в МАН не найперша, там багато працьовитих дітей, дехто вже катався у штати взимку по програмах, хоча ... цього року її наукова в МАН перша в Україні 💪, в її темі. Час покаже, може їй обридне наука, та буде малювати чи ще щось, що до вподоби ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 36 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: якщо я чеською напишу в картинці ,зрозумієте? Телефон з камерою давно вже перекладає текст і на картинках і на картонках ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: 😁 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Так, казала що важкий, і коли здала, поділилася думкою що, мабуть, то авансом 😉, але відмовлятися не стала. То вам тре дуже плідно працювати 🤌, бо коли мені донька показала, скільки й що коштує ... для великих знижок, щоб платити мінімум, тре бути реально генієм, а вона звичайна дівчина, в ліцеї, в МАН не найперша, там багато працьовитих дітей, дехто вже катався у штати взимку по програмах, хоча ... цього року її наукова в МАН перша в Україні 💪, в її темі. Час покаже, може їй обридне наука, та буде малювати чи ще щось, що до вподоби ))) Безліч шляхів веде до невідворотного (с) Ну і не треба купляти те що можна вкрасти До того ж я вирішив що треба вже ставати безвідповідальним. Ну принаймні почав готувати до того що на мене не можна покладатися. Отже моя основна задача шукати можливості і показувати їх. Ніхто не знає що буде завтра і навіщо обмежувати себе однією чи двома країнами? Моя особиста трагедія в тому що син пішов в маму, а донька в мене ( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Неодноразово помічаю, що ви відслідковуєте лайки/дизлайки))). Яка різниця хто що поставив в палаті №6?) P.S. З порохоботами Ви ситуативно дрючите Зеленського, тому ваші однодумці з "діагнозом")))) В мене раніше ще й повна копія форума була разом з видаленими повідомленнями Коти - ще ті маньякі:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому Екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер прокоментував зустріч Дональда Трампа та Володимира Путіна. Відеозвернення до американського президента він виклав у своєму Фейсбук. “Президенте Трамп, я щойно бачив вашу зустріч з Путіним, це було так ніяково. Ви стояли там, як маленька біла макаронина, як хлопчик-фанат. Я запитував себе, коли ж ви уже попросите в нього автограф, або зробите з ним селфі. Ви зрадили нашу розвідку, нашу судову систему і, найголовніше, нашу країну на цій конференції", - сказав Шварнеггер. Він також нагадав Трампу про поведінку президента Рональда Рейгана на зустрічі з генсеком СРСР Михайлом Горбачовим. "Ви - президент країни і не повинні так себе поводити. Що з вами сталося? Куди поділась сила слів – наприклад, коли Рональд Рейган стояв біля Берлінської стіни і сказав Горбачову знищити цю стіну. Що сталось з усім цим?” - додав актор. www.ukrinform.ua/rubric-world/2500519-svarcnegger-trampu-pisla-zustrici-z-putinim-vi-stoali-tam-ak-hlopcikfanat.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз