Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

І поширює, от ж бо хитрий, не продає… бо ж барига

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 часа назад, katso сказал:

Именно. Почему то все думают что ухудшение экономики и уровня жизни уменьшит силу их армии. А почему не наоборот - ВПК будет тот же и попасть туда будет элитно - а обычные люди будут меньше есть и голодные записываться уже за пайку а не за миллион или сколько там. Конечно, при ухудшении уровня жизни рано или поздно поднимет голову оппозиция - но когда это еще будет.

Сила в м'ясі, сильна сила. Чуть не перша армія світу 

Посилання на коментар

1 час назад, Дощ сказал:

Порох особисто відстоює свою правоту в суді. Уважуха

З і. Зараз напишуть що він жлоб барига на адвокатах економить ))

жлоб он от рождения

адвокаты не причем

• Лайк 2
Посилання на коментар

45 хвилин тому, DmiVady сказав:

але китайці в деяких технологіях вже кращі за європейців.

я не думаю що ми знаємо про всі європейські технології. тому що навіть те що ще 10-15 років назад Роде Шварц вже робив зрозуміти важко, а ще французи активно працюють...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

я не думаю що ми знаємо про всі європейські технології. тому що навіть те що ще 10-15 років назад Роде Шварц вже робив зрозуміти важко, а ще французи активно працюють...

у китайців перевага в тому, що вони роблять все самі - від переробки руди до чіпів і мікроелементів. 

без Китая де ми дрони будемо брати?

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Згоден, тому я і сказав "в деяких", Rohde & Schwarz це ого-го 👍 у світі вимірювальних приладів.
Але факт у тому, що Булат з затертими виробниками на мікросхемах, і який на моменті краще за аналоги, нічим не анулювати.
Чи був там симбіоз російських та китайських інженерів, чи то чисто китайці, хз ...

До речі, коли в нас ще були інженери, що займались R&D, то експериментували з китайськими Sirenza замість оригіналів, і доволі успішно, ціна, самі розумієте)

Книжка про те як китайці погано все роблять в мене лежить, навіть почав читати трошки, але ... вона 2000 лахматого року, а за вікном - 2025 ... є нюанси.

Тож будемо спостерігати, бо це цікаво.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Згоден, тому я і сказав "в деяких", Rohde & Schwarz це ого-го 👍 у світі вимірювальних приладів.

на одному форумі Ульріх ще декілька років тому особисто писав 😉

це його особистий сайт - n1ul.com/

прилади то лише частина їх інтересів. основа їх досліджень - цифрова обробка сигналів і секретна оборонка.

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

Книжка про те як китайці погано все роблять в мене лежить, навіть почав читати трошки, але ... вона 2000 лахматого року, а за вікном - 2025 ... є нюанси.

нюанси само собою, але тисячі років культури ті самі. той же Даліо про це постійно згадує...

• Лайк 1
Посилання на коментар

Цитата

Близько 10 європейських країн готові відправити війська в Україну після завершення війни, повідомляє Bloomberg.

АЛЕ тільки якщо не будуть стріляти! а якщо почнуть стріляти, то втечуть додому)))

Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

на одному форумі Ульріх ще декілька років тому особисто писав 😉

це його особистий сайт - n1ul.com/

прилади то лише частина їх інтересів. основа їх досліджень - цифрова обробка сигналів і секретна оборонка.

В мене нема компетенцій оцінювати те що він писав) Я в цьому просто по верхах щось знаю. Але Rohde & Schwarz інженери проговорювали з великою уважухою, а здобути, наприклад, сенсори вимірювання потужності Rohde & Schwarz NRP-Z11(це для нашого напрямку) тоді було майже неможливо, черга стояла, билися за них виробники)

Посилання на коментар

15 хвилин тому, sergio сказав:

Колумбійцям платять по 4200 в місяць. 

https://www.facebook.com/share/r/14FgwCTNT5k/

Ну норм, 15 же не потрібно потім виплачувати сім'ям(картелю)? 

Гарні хлопці, нехай їдуть :flag1:

Колумбійці проти корейців, чим не гарно? тільки може вже зразу їх до Кореї відправляти, нехай там йебашаться, щоб нашу землю не паскудили залізом?

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Те, що обісралось з Єрмаком, чи, як воно каже:"Перднуло в калюжу" -- ще й дізлайк поставило...

Посилання на коментар

8 минут назад, DmiVady сказал:

Ну норм, 15 же не потрібно потім виплачувати сім'ям(картелю)? 

Гарні хлопці, нехай їдуть :flag1:

Колумбійці проти корейців, чим не гарно? тільки може вже зразу їх до Кореї відправляти, нехай там йебашаться, щоб нашу землю не паскудили залізом?

Тих 15 лямів особливо і неспішать виплачувати. 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, sergio сказав:

Тих 15 лямів особливо і неспішать виплачувати. 

Вважаючи на те, що Трамп вчора під час фотографування з Зеленським та євролідерами сказав: "Це був не найкращий день", то з майбутнім як були питання, так і залишились. А якщо війна продовжується, то 15 лямів, хоч частинами, потрібно буде виплачувати, інакше підійметься розголос і буде повна зневіра, і ніяка бусифікація не врятує ситуацію.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...