Dmitriy_S Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Шановні діди-"експерти"! Яка різниця, що Україна НЕ виготовляє дрони чи ракети, коли майже щодня прилітає по паливній інфраструктурі РФ. Різниця є. Коли воно не своє, то прилітає воно тільки з дозволу даючого. До речі, прилітає по НПЗ якраз своїм. Ніколи не чув, щоб по НПЗ прилетів ATACMS чи Storm Shadow:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ні, дякую. Тільки з заробленого. Тож спочатку вибори, а тоді летіть на чому і куди хочете Ієєєх ... як казав одеський єврей дядя Вітя, моєму двоюрідному брату, навчаючи правильно грати в Клабор(одеський Деберц), коли той косячив: "Борух, ти не мій син, ти навіть не напів'єврей, ти - поц!" ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Шановні діди-"експерти"! Яка різниця, що Україна НЕ виготовляє дрони чи ракети, коли майже щодня прилітає по паливній інфраструктурі РФ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 18 хвилин тому, рыбак сказав: Да ладна!)) Вы читали " Время жить и время умирать" . ? Там и о наци- патриотах и о ворах на войне упоминается. - такие в любой народности есть. Читав, звісно. Я взагалі дофіга всього читав. Ну... воно мені в жизни мало допомогло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Только что, Dmitriy_S сказал: Читав, звісно. Я взагалі дофіга всього читав. Ну... воно мені в жизни мало допомогло Откуда вы это знаете? ,может то , что вы познали от прочитанного вас уберегло от рокового шага Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Откуда вы это знаете? ,может то , что вы познали от прочитанного вас уберегло от рокового шага Тому що в книгах, в основному, всі герої. А в жизні, в основному, всі підараси:)) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Только что, Dmitriy_S сказал: Тому що в книгах, в основному, всі герої. А в жизні, в основному, всі підараси:)) Это в сказках. Чаще в книгах не меньше антигероев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Тому що в книгах, в основному, всі герої. А в жизні, в основному, всі підараси:)) Кстати, а наш жалобный Акинео оказывается - проходимец. Хотел на денег развести, если я не ошибся Змінено 17 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Это в сказках. Чаще в книгах не меньше антигероев. Та я вас прошу, ті антигерої з книг - просто бубочки в порівнянні з тим, що в реальному житті зустрічається:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Только что, Dmitriy_S сказал: Та я вас прошу, ті антигерої з книг - просто бубочки в порівнянні з тим, що в реальному житті зустрічається:))) Вы думаете я не знаю. На этой грешной земле нет святых. Но если мы ставим антигероев за образец ,то жизнь превратится в сущий ад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: Вже полетіла www.politico.eu/article/flamingo-ukraine-3000km-cruise-missile-woman-vladimir-putin-donald-trump-volodymyr-zelenskyy-drone/ а куди прилетіла ? де влучання ? Якби десь на кацапії було влучання тонною вибухівки , галасу було б Не меньше , ніж від влучання Нептуном по крейсеру Москва Змінено 16 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому www.ukrinform.ua/rubric-society/4029072-miz-ukrainou-ta-rosieu-vidbuvsa-cergovij-obmin.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Мир в Украине настанет не позднее, чем через пол года (Венс) Ну что, верим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 6 хвилин тому, Бармалей сказав: Мир в Украине настанет не позднее, чем через пол года (Венс) Ну что, верим? Якщо розвалять енергетику то і раніше Ухилянтів стає менше... ua.news/ua/world/u-rumuniyi-pidrakhuvali-skilki-ukrayinskikh-ukhiliantiv-nezakonno-peretnuli-kordon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 минуты назад, Бармалей сказал: Мир в Украине настанет не позднее, чем через пол года (Венс) Ну что, верим? А кто это , из Венгрии ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 13 хвилин тому, Бармалей сказав: Мир в Украине настанет не позднее, чем через пол года (Венс) Ну что, верим? До листопада. В може й до жовтня:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Вони мабуть ще й гроші не пuздили. Злі язики кажуть, вони не тільки чиновників, навіть зайців в трамваї розстрілювали То не "злі язики", а гебельсівська пропаганда. Ватажки нацистів любили гарно погуляти на донати ще до приходу до влади. 20 хвилин тому, Бармалей сказав: Мир в Украине настанет не позднее, чем через пол года (Венс) Ну что, верим? Неа, "полгода" пишется слитно 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: До листопада. В може й до жовтня:) Да, "в кінці літа" вже не встигають... Змінено 16 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 26 минут назад, Бармалей сказал: Мир в Украине настанет не позднее, чем через пол года (Венс) Ну что, верим? Якщо Фламінго зараз полетять в напрямку Сектимкар-Саров-Дубна-Воткінськ- Казань - Рязань -Новоросійськ-Омськ -Орськ -Енгельс -е.т.с. , то цілком можливо . ліліпут отримав кацапію з ядеркой та космосом , а залишить з сохою та лаптями . (с) Моргентау Змінено 16 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 11 хвилин тому, Бездомный сказав: Якщо Фламінго зараз полетять в напрямку Сектимкар-Саров-Дубна-Воткінськ- Казань - Рязань -Новоросійськ-Омськ -Орськ -Енгельс -е.т.с. , то цілком можливо . Моргентау моє Моргентау Якби ми воювали котами Вже б давно вони всі охололи Та котів не поставить до зброї Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 25 минут назад, рыбак сказал: А кто это , из Венгрии ? один из них Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Моргентау моє Моргентау Якби ми воювали котами Вже б давно вони всі охололи Та котів не поставить до зброї аби Фламінго поставили 😉 Солонін вірить , що загроза реальна Змінено 16 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 27 минут назад, Бездомный сказал: Якщо Фламінго зараз полетять в напрямку Сектимкар-Саров-Дубна-Воткінськ- Казань - Рязань -Новоросійськ-Омськ -Орськ -Енгельс -е.т.с. , Полететь и прилететь - есть нюансы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 минуту назад, Canton сказал: Полететь и прилететь - есть нюансы... дрони ж прилітають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 годину тому, рыбак сказав: ты Слив засчитан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз