Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: Газа за 3 дні 360ua.news/izrayil-vyznav-proval-operacziyi-v-gazi-oprylyudneno-vnutrishnij-zvit-armiyi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=izrayil-vyznav-proval-operacziyi-v-gazi-oprylyudneno-vnutrishnij-zvit-armiyi нереально . любий інший на їхньому місці не справився б. це як афганістан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Астрологи оголосили тиждень інженерів РЕБ/РЕР? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: нереально . любий інший на їхньому місці не справився б. це як афганістан. головне війну почати, а потім тримати владу як можна довше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: Астрологи оголосили тиждень інженерів РЕБ/РЕР? продолжается зодиакальный цикл - "та что ты мне тут рассказываешь, знаешь сколько я на ютубе видео пересмотрел по этой теме" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 годин тому, sergio сказав: Не думаю, що він настільки длбйб, що з криками "Помру за неньку!" Побіжить контракт 18-24 підписувати 😏 А то буде у 25? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 минут назад, Vinsol2009 сказал: А то буде у 25? Що буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, US7IGN сказал: Ми ж так само не залишаємось в Україні, щоби вмирати. Але боюсь якщо брати по вселенському рахунку, то Україна з Угорщиною, чи Словаччиною, ще невдовзі може порозумітись, а ось яка буде доля відносин між юдеями та муслімами, яких налічується поза мільярд і особливо коли останніх підтримає мовчазний камрад Сі, то цю долю буде важко розцінити оптимістичною. Дай боже, щоб цього не сталося! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: головне війну почати, а потім тримати владу як можна довше багнетами можна робити все, що завгодно, але сидіти на них не можна (с) Талейран Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Що сьогодні скаже Трамп? Вчергове надасть Путіну кілька тижнів для закінчення війни? Коте, вибори вже наступного року?))) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Що сьогодні скаже Трамп? Вчергове надасть Путіну кілька тижнів для закінчення війни? Коте, вибори вже наступного року?))) Я ще поки з Трамповим котом торгуюся:)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я ще поки з Трамповим котом торгуюся:)) Торгуєтесь до весни чи до літа?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: Serhii Marchenko · Кажуть, війна плавить військових, але ось цивільний тіп, який визнав вбивство Парубія і він поплавлений в гімно так, що ніякому військовому і не снилося. Бо яким треба бути поплавленим, щоб за вбивство свого сина росіянами, мститися українцям? Яким треба бути поплавленим, щоб "мститися українській владі", а вбити – українського опозиціонера, який 6 років цю владу критикує? Яким треба бути поплавленим, щоб вбити не винного (хай, навіть, уявно винного), а просто того, хто був поруч?? Все таки скільки працюю з людьми, а маю сказати, що немає жодної методики, як визначити, що людина може зробити в наступний момент часу. Бо це людина і що в неї в голові знає тільки вона сама. І то не завжди. Цей тіп – це типовий представник аудиторії Конченої, Арестовича, Шарія. Потєряшка, на якого навалилося дуже багато всього і від цього всього безладу він прагне простих рішень і чорно-білого світу. І ці арєстовичі просту картину світу дають – в усьому винуватий твій уряд, твоя нація, масони – хто завгодно, кого треба ненавидіти. І тіп слухає цей брєд, бере зброю і вбиває людину, яка дала Україні в тисячу разів більше, ніж вбивця і весь його послід до сьомого коліна. Дуже прикро, що ми досі не навчилися боронити своїх. Це критично важливо зараз!! Не думаю, що чувак щось там аналізував, але саме майдани і винні у смерті його сина. Націоналізмом, як і сексом, треба по молодості займаться, бо інакше можна оконфузитися чи взагалі пuздов отримати. Шлях до націоналізму треба було починати в 91-му, коли нас було 52 мільйони, була сильна армія, величезна кількість зброї, в тому числі ядерної, нерозпиляні, нерозкрадені і неприхватизовані заводи й параходи. А в 2004-му починати вже було пізно, хоча тоді це було не очевидно для мене, тому я Майдан той підтримував. А от в 2013-му вже все було очевидно, але упороті продовжували радісно скакати на Майдані. Результат на табло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Торгуєтесь до весни чи до літа?))) Як мільйон доларів в трампкоінах заплатять, то можуть і взагалі не проводити. З задоволенням поспостерігаю за українською версією диктатури:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Не думаю, що чувак щось там аналізував, але саме майдани і винні у смерті його сина. Націоналізмом, як і сексом, треба по молодості займаться, бо інакше можна оконфузитися чи взагалі пuздов отримати. Шлях до націоналізму треба було починати в 91-му, коли нас було 52 мільйони, була сильна армія, величезна кількість зброї, в тому числі ядерної, нерозпиляні, нерозкрадені і неприхватизовані заводи й параходи. А в 2004-му починати вже було пізно, хоча тоді це було не очевидно для мене, тому я Майдан той підтримував. А от в 2013-му вже все було очевидно, але упороті продовжували радісно скакати на Майдані. Результат на табло. в 1991 му році на 52 мільйони , було 9/10 - совки з промитими радянськими замполітами мізками . педкадри поголовно - кацапощелепні педопіхвомразі - доньки радянських ахвіцерів . армія - весь офіцерський корпус - члени кпрс , з промитими замполіиами мізками , а ще мільйони вгодованих воєнних та ментівських пенсионерів , які легко встали б "під ружо" давити националістів . армія кдбшників та ще більша армія - агентури , якою на 100% було просякнуто все суспільство . 90 % верховної ради - члени кпрс , кдбшники - кадрові , кадрові під легендою , та агенти кдб ... е.т.с. Ззовні - чікен спіч Буша старшого , яку писала молода ( на той момент )зірка американської дипломатії та агентеса кдб кондоліза райс ..... спроба грати у націоналізм в 1991 му році скінчилася б тим самим , чим скінчилася для Звіада Гамсахурдія чи Абульфаза Ельчибея - катастрофою Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, Бездомный сказав: в 1991 му році на 52 мільйони , було 4/5 - совки з промитими мізками . педкадри - кацапощелепні педопіхвомразі - доньки радянських ахвіцерів . армія - весь офіцерський корпус - члени кпрс , з промитими замполіиами мізками . спроба грати у нваціоналізм в 1991 му році скінчилася б тим самим , чим скінчилася для Звіада Гамсахурдія чи Ельчибея Всі ці люди були слухняними гвинтиками державної машини і робили б все що скажуть. Як приклад можна навести ЗСУ - це чисто радянський інститут, який зберігся до наших днів. І вони чудово співіснують з націоналізмом. У Гамсахурдії і Ельчибея не було такої великої і могутньої держави, як Україна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Всі ці люди були слухняними гвинтиками державної машини і робили б все що скажуть. а.. ще згадав - всі сиділи на голці Останкіно , і робили б все , що їм звелять з кацаподебілізера - навіть воду від алана чумака заряджали та лікувалися від кашпіровського тут десь був крутий хлоп з Дніпра , який донедавна на висери вітька цоя дрочив глянь на бармалейку , або дениску академіка - таких було кожен перший , особливо - серед освічених Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 хвилин тому, Бездомный сказав: Ззовні - чікен спіч Буша старшого , яку писала молода ( на той момент )зірка амкенрикансмької дипломатії та агентеса кдб кондоліза райс ..... Ви таки ще не втратили свою майстерність по редагуванню постів:) За Кондолізу кацапи з вами не згодні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ви таки ще не втратили свою майстерність по редагуванню постів:) За Кондолізу кацапи з вами не згодні та звідки та кондоліза взагалі щось знала про таких ненависних їй українських националістів ? я взагалі не кондолізу як таку мав на увазі - кондоліза - то приклад ставлення американської еліти наприкінці 80-х / початку 90-х до українського націоналізму . а було воно , м'яко кажучи - вороже . ставку робили на вестернізацію масквабаду - помилково , чи в наслідку вербовки кдб - вже не має значення , кацапи переграли сша наприкінці 80-х / початку 90-х . Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, Бездомный сказав: та звідки та кондоліза взагалі щось знала про таких ненависних їй українських националістів ? я взагалі не кондолізу як таку мав на увазі - кондоліза - то приклад ставлення американської еліти наприкінці 80-х / початку 90-х до українського націоналізму . а було воно , м'яко кажучи - вороже . ставку робили на вестернізацію масквабаду - помилково , чи в наслідку вербовки кдб - вже не має значення . кацапи переграли сша наприкінці 80-х , початку 90-х . До речі, назвете аналог Растєряєва в Україні? А це ж і є справжній націоналізм. Вестернізація Москви в дев'яностих успішно відбулася і це для багатьох асоціювалося зі злиднями дев'яностих. Звідти її витягнув Путін. І саме він значно покращив життя росіян, тому вони люблять його не так вже безпідставно. Світ трохи складніший, ніж вам здається в ваші чорно-білій картині світу. P.S. Продовжуйте впроваджувати план Моргентау! На вас тільки в українців вся надія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 58 минут назад, XL.pro сказал: Що сьогодні скаже Трамп? Вчергове надасть Путіну кілька тижнів для закінчення війни? Коте, вибори вже наступного року?))) Як не дивно, так. Там не то в сенат, не то а конгрес. Що теж суттєво. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: До речі, назвете аналог Растєряєва в Україні? А це ж і є справжній націоналізм. Вестернізація Москви в дев'яностих успішно відбулася і це для багатьох асоціювалося зі злиднями дев'яностих. Звідти її витягнув Путін. І саме він значно покращив життя росіян, тому вони люблять його не так вже безпідставно. Світ трохи складніший, ніж вам здається в ваші чорно-білій картині світу. P.S. Продовжуйте впроваджувати план Моргентау! На вас тільки в українців вся надія зі злиднів кацапію витягнуло знищення фсб руками проксі башт близнюків , яке змінило ціновий тренд на нафту та нафтопродукти . прутін - прямий послідовник єльцина - ті самі чеченські війни , війни в карабаху та абхазії - то все "алкач" єльцин - шойгу , золотов , бортніков , бакатін , е.т.с. - то ж єльцинська гвардія , єльцинська команда Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: зі злиднів кацапію витягнуло знищення фсб руками проксі башт близнюків , яке змінило ціновий тренд на нафту та нафтопродукти . прутін - прямий послідовник єльцина - ті самі чеченські війни , війни в Карабаху та абхазії - то се алкач єльцин , шойгу , золотов , бортніков , бакатін , е.т.с. - то ж єльцинська гвардія , єльцинська команда Як розшифровується ваше е.т.с.? З латині etc я можу розшифрувати, але ваш аналог цікавий. Це щось національно-свідоме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Як розшифровується ваше е.т.с.? З латині etc я можу розшифрувати, але ваш аналог цікавий. Це щось національно-свідоме? et cetera крапки я ставив не правильно Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 хвилину тому, Бездомный сказав: et cetera крапки я ставив не правильно Так і букви ж не латинські. Якби писали кацапською, то е.т.с. можна було б розшифрувати як "ебать топик стартера" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Не думаю, що чувак щось там аналізував, але саме майдани і винні у смерті його сина. Націоналізмом, як і сексом, треба по молодості займаться, бо інакше можна оконфузитися чи взагалі пuздов отримати. Шлях до націоналізму треба було починати в 91-му, коли нас було 52 мільйони, була сильна армія, величезна кількість зброї, в тому числі ядерної, нерозпиляні, нерозкрадені і неприхватизовані заводи й параходи. А в 2004-му починати вже було пізно, хоча тоді це було не очевидно для мене, тому я Майдан той підтримував. А от в 2013-му вже все було очевидно, але упороті продовжували радісно скакати на Майдані. Результат на табло. Єврейська приказка: "Щоб я був таким розумним, як моя дружина після." 😉 *** У Хаїма померла дружина. Одеса, двір дома: численні родичі, сусіди, знайомі, роззяви. Настав час виносити тіло, а Хаїма ніде не можуть знайти. Зрештою на горищі натовп родичів, очолюваний рідним дядько Хаїма зі Жмеринки, знаходить вдівця у зовсім недвозначній позі з молодою домробітницею. Влізши на горище першим, дядько, стримуючи тих, хто напирає знизу, запитує: - Хаїме, у тебе таке горе, у тебе померла дружина, ти розумієш, що ти робиш? У відповідь Хаїм у певній задумі й навіть прострації відповідає: - У мене таке горе, у мене померла дружина, а я не розумію, що я роблю. *** Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз