akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 41 хвилину тому, МаТраС сказав: о,даа. це вони. там беркута били самих борзих)) то процес злагодження і чого цивільні не хочуть в армію .. ну хз хз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, akineo сказав: просто відмовитися давати присягу через неможливість її виконання ? я не експерт,але якщо ти вже раз давав після 91., то все. другий раз не дають. не знаю, що там з такими роблять. думаю, за них підписують і вперед далі.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, Бездомный сказав: а потім сизоносий вальцман вільно відпустив беркутню на кацапію , щоб потім беркутня сюди на кацапотапнках приїхала я думав тоді. а як простому тупому беркуту, а я їх знав не одного відрізнити злочинний наказ від незлочинного?) коли в тебе ще коктейлі і камні летять.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, akineo сказав: то процес злагодження і чого цивільні не хочуть в армію .. ну хз хз мені легше. я й при заморозках спав і ще багато не самого приємного ,але яке зробило сильнішим пережив. скажем, не жалію, а вдячний,що доля трохи попінала.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, akineo сказав: да по ньому видно - інвалід, да да по логіці влк - шахраїв, якщо одне око 0, а друге - 90%, то разом 100% будувати фортефікації,возити бк і тп зміг би Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 минут назад, МаТраС сказал: та я теж колись любив познущатися над ними. такого лошару забитого грав роль.. вже діло доходить до номера рарти і сіерві. я називаю шопопало)) а вони суки прохавані. каже-це не карта приват банку)) да кажу- карта, а кажу, то яя вам другого банка назвав. вибачте. той такий: бляя, вже представився приватом,тепер непереобуєшся))) а я всцикаюся з нього вкінці Нє, ну тут було такое що типа "ваша транзакція заблокована, натисніть посилання", ще був випадок з номера який оператором був позначений як Мухамед )))) Але російскою не було, з'явилося роки 2 тому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, МаТраС сказав: мені легше. я й при заморозках спав і ще багато не самого приємного ,але яке зробило сильнішим пережив. скажем, не жалію, а вдячний,що доля трохи попінала.. а у мене холодова алергія. а влк пох. для строкової служби таких повинні бути відправляти в теплі края служити, або в теплий період призивати. якщо я здохну від переохолодження чи отримаю ампутацію - системі байдуже. тому кожен повинен сам за себе думати. бо виходить так, що система свідомо хоче вбити цивільного з хронічними хворобами. Змінено 5 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, Tochkin сказав: був випадок з номера який оператором був позначений як Мухамед )) о,да ,вселяє довіру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 28 минут назад, Vinsol2009 сказал: На якій підставі? Наш наполеончик своих будет ставить , кличку приготовиться 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 25 минут назад, МаТраС сказал: сам дивись) всі 6 картинок Ти шо, дебил? В телеграмме всего 6 картинок, а на сайте цензора, их порядка 10-ти. Аби ляпнути... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, akineo сказав: а у мене холодова алергія. а влк пох. для строкової служби таких повинні бути відправляти в теплі края служити, або в теплий період призивати. якщо я здохну від переохолодження чи отримаю ампутацію - системі байдуже. тому кожен повинен сам за себе думати. бо виходить так, що система свідомо хоче вбити цивільного з хронічними хворобами. на кухню підещ- там тепло) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, loader сказал: Ну мені це пропонувала зробити менеджерка привату. Типу ми вам кредитний ліміт можем підняти і за цю схему задвінула) Сервіс. Я правда пас. Взагалі цікава їх логіка, військовим кредит вони не дають, а цивільному накручують. Але ж між цими станами може бути буквально година часу. Так я колись відкрив Райіовсьеу карточку щоб в АТБ розплачуватись зі знижкою, так мені через деякий час впарили Райфовську на 50 кг з грейсом 100 днів. Там часом акці буває, що можна без комісії гроші зняти. Теж можна на тримісячне депо закинути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Прихований текст Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, pump сказав: Ти шо, дебил? В телеграмме всего 6 картинок, а на сайте цензора, их порядка 10-ти. Аби ляпнути... дибіл ти. я відкрив цензор і там побачив все те саме. це важливо чи ти просто доїбатися вирішив? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: на кухню підещ- там тепло) не можна для тцк і кухонь набрати жінок? їм теж робота треба. в тцк бачив пацана клєрка. от нахіба його мучити? візьміть жінку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, witwal сказав: Наш наполеончик своих будет ставить , кличку приготовиться а хто у одеситів є з кандидатів? кого вони поважають? Змінено 5 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 26 хвилин тому, pump сказав: хто такий полунін? Кажуть якийсь танцюрист, який буцімто наколов собі пуйла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 28 минут назад, akineo сказал: просто відмовитися давати присягу через неможливість її виконання ? "...если мобилизованный не будет выполнять приказы командира (независимо от того принята присяга или нет) его могут привлечь к уголовной ответственности за неповиновение" ...Вы считаетесь мобилизованным с момента направления вас в учебный центр ВСУ, и присяга не имеет никакого отношения". Так что даже до принятия присяги гражданин, самовольно оставивший воинскую часть (учебный центр), считается правонарушителем — поэтому наказание за этот поступок определяется Уголовным кодексом Украины. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, outdoor24 сказав: Показати вміст Це означає журнашлюшок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, МаТраС сказав: чи ти просто доїбатися вирішив А як ви вгадали? Це ж так принципово 6 або 10. Мабуть.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 15 минут назад, МаТраС сказал: дибіл ти. я відкрив цензор і там побачив все те саме. це важливо чи ти просто доїбатися вирішив? слышь, клоун! не я к тебе дое*ался, а ты приперся ко мне со своими тупыми предьявами. пойди проспись - тут водки нет. Змінено 5 годин тому користувачем pump 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: А як ви вгадали? Це ж так принципово 6 або 10. Мабуть.... Та ні - то дуже принципово, бо на "цензорі" присутня, начібто копія заяви труханова на отримання швайнеаусвайса, та уся "хронологія" його просування по московії аж з дагестану і до московіі (Сергіїв посад). А у телезі ціх доків немає Заказнічок! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 28 хвилин тому, МаТраС сказав: будувати фортефікації,возити бк і тп зміг би Краще піанофікації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, pump сказав: слышь, клоун! не я к тебе дое*ался, а ты приперся ко мне со своими тупыми предяявами. пойди проспись - тут водки нет. ну як бачуть свідки,а не я один,то виходить клоун ти все таки. приперлолось ти чмо,бо не я перший написав тобі. давай,короче за кораблем все таки.якщо не можеш по людські вести розмову чмо 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, МаТраС сказал: ну як бачуть свідки,а не я один,то виходить клоун ти все таки. приперлолось ти чмо,бо не я перший написав тобі. давай,короче за кораблем все таки.якщо не можеш по людські вести розмову чмо та пішов ти..., півень. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз