outdoor24 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Це означає журнашлюшок. Що саме? ПОП хіба такого не казав? ще й кацапською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, pump сказав: та пішов ти..., півень. давай герой інтернету. ти ж більше нічого не можеш,як срати тут. за базар видно з дитинства навчили відповідати.видно ж відразу, обіжали по повній. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 минуту назад, akineo сказал: а хто у одеситів є з кандидатів? кого вони поважають? что за дет сад!? какие кандидаты? кто бубочку лучше похвалит ,тот и будет, а ему вскоре голоса с миллионников понадобятся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому люди, нагадайте,як в ігнор добавляти підарів?бо робив це двічі сто років назад. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, МаТраС сказал: люди, нагадайте,як в ігнор добавляти підарів?бо робив це двічі сто років назад. а хіба ти можешь себе додати в ігнор? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, МаТраС сказав: люди, нагадайте,як в ігнор добавляти підарів?бо робив це двічі сто років назад. розібрався. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 18 хвилин тому, pump сказав: Та ні - то дуже принципово, бо на "цензорі" присутня, начібто копія заяви труханова на отримання швайнеаусвайса, та уся "хронологія" його просування по московії аж з дагестану і до московіі (Сергіїв посад). А у телезі ціх доків немає Заказнічок! А яка різниця? Чи є законні підстави для позбавлення громадянства? Перед тим Корбан, зараз Труханов. Піпл зхаває, в потім будь хто. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, МаТраС сказав: розібрався. www.instagram.com/reel/DPdwNTjjWY2/?igsh=YjJlejIzdGxlZm8z 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 16 хвилин тому, outdoor24 сказав: Що саме? ПОП хіба такого не казав? ще й кацапською. Я не знаю. Яке відношення це відео трирічної давнини має до сучасності? Що воно підтверджує, чи скасовує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, Tochkin сказал: Если вы не ответите то все ваши карты а карты вашей жены (називає невірне ім'я) будут заблокировани - (Точкін не витримав та зареготав) beep-beep-beep - поклали трубку... Меня раскусывают быстрее. Не получается играть испуганного лоха. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Піпл зхаває, в потім будь хто. Саакашвілі не дасть збрехати. Чинний Президент чітко слідує традиціям започаткованим попереднім і щодо санкцій РНБО, і щодо рішень про позбавлення громадянства. 5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Я не знаю. от і я не знаю, нахіба мені дивитися те відео, що ти вислав у відповідь на мій пост. який там зв'язок з німбом у Зеленського чи Трампа? Змінено 4 години тому користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 7 минут назад, Vinsol2009 сказал: А яка різниця? Чи є законні підстави для позбавлення громадянства? Перед тим Корбан, зараз Труханов. Піпл зхаває, в потім будь хто. Як порішатм, щоб Садового громадянства позбавили?! Змінено 4 години тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, outdoor24 сказав: Саакашвілі не дасть збрехати Карлсон незаконно здобув громадянство,це зовсім різні речі, тому позбавлення відбулося у повній відповідності із законом. Він був зобов'язаний офіційно відмовитися від іншого громадянства, але цього не зробив. Навіть не спробував, тобто проігнорував вимогу закону України. Я так розумію, що Труханов спробував, але йому відмовили . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, outdoor24 сказав: ти Розмова закінчена, за човником. Слів засчітан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: це зовсім різні речі та звісно, ета другоє, і зовсім не було на політичному підгрунті. Тільки що, Vinsol2009 сказав: Слів засчітан ти у туалеті підробляєш? Змінено 3 години тому користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, sergio сказав: Як порішатм, щоб Садового громадянства позбавили?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DPdwNTjjWY2/?igsh=YjJlejIzdGxlZm8z ага, 8 хвилин тому, sergio сказав: Як порішатм, щоб Садового громадянства позбавили?! зроби гарні фото громадянства. і запусти в мережу скрізь , а потім в сбу скинь)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 хвилин тому, sergio сказав: Як порішатм, щоб Садового громадянства позбавили?! А є законні підстави? У мене питання, а який сенс захищати країну, яка усе більше перетворюється на кацапію завдяки блазню? Змінено 3 години тому користувачем Vinsol2009 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 30 хвилин тому, МаТраС сказав: люди, нагадайте,як в ігнор добавляти підарів?бо робив це двічі сто років назад. та за шо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому «Провів нараду щодо безпекової ситуації в деяких наших регіонах – і це принципові питання. Керівник Служби безпеки України Василь Малюк доповів щодо протидії російським агентурним мережам і колаборантам у прифронтових, прикордонних регіонах та на півдні нашої держави. Також підтверджена наявність російського громадянства в деяких осіб - підготовлені відповідні рішення щодо них. Указ підписав», – написав Зеленський. Та скажіть вже хто-небудь цьому блазню, що для позбавлення громадянства повинні бути законні підстави. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, akineo сказав: та за шо да я в останній час помітив, що забагато енергії віддаю підарам різним. раз в квартал все таки найдеться чмо, яке намагається портить весь позитив, гумор і тп створені в якийсь гарний день..нерви трохи пошатані і так. тому, так треба робити з кожним бронелобим,який не вміє по людські вести діалог. благо, ще нормальних людей достатньо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Філла в хату! Влучненько, тематичненько. На лисих та боксерів мені пох, а ось на те що вкрали гроші на захисті розподілення енергетики (не ТЕЦ, з якими це неможливо, а захісті підстанцій, трансформаторів тощо) ... Але після "фортифікацій" я вже не дивуюсь нічому ... фламіндічі рулять ... не забувайте їх підтримувати, коли буде -20°С Філл Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Ці факти свідчать, що Труханов має подвійне громадянство, що суперечить Конституції України, яка встановлює принцип єдиного громадянства. А як же бути із законом блазня про множинне громадянство? Тут грає у, тут не граємо, в тут рибу загортали. Коли на чолі держави блазень, уся країна перетворюється на грьобаний шапітолій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: «Провів нараду щодо безпекової ситуації в деяких наших регіонах – і це принципові питання. Керівник Служби безпеки України Василь Малюк доповів щодо протидії російським агентурним мережам і колаборантам у прифронтових, прикордонних регіонах та на півдні нашої держави. Також підтверджена наявність російського громадянства в деяких осіб - підготовлені відповідні рішення щодо них. Указ підписав», – написав Зеленський. Та скажіть вже хто-небудь цьому блазню, що для позбавлення громадянства повинні бути законні підстави. ну в нього є шанс знову взяти наше))) щодо громадян РФ? Пільги закону на них теж поширюються? Ні. Громадяни РФ для отримання українського громадянства мають позбутись російського. Щоправда, в багатьох випадках вони цього зробити не зможуть, адже для відмови від громадянства Росії треба буде відвідати її й підписати документи. "В таких випадках ми даємо право декларативної відмови, ― пояснив Суспільному заступник голови комітету Ради з питань прав людини Руслан Горбенко. ― Це буде офіційне звернення до наших органів про те, що людина відмовляється від громадянства країни-агресора та інших країн [зі спеціального переліку], громадянам яких не можна буде мати українське громадянство." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз