Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 минут назад, Бармалей сказал:

а мы подождем еще лет 10 -12-15 и если не изменится этот путь увидим что я прав - останется тут млн 10 -12 человек из 52х на старте...а из оставшихся все равно 50 %(примерно) будет русскоязычными....вот после 35года и поспорим)))

На жаль Україна не те місце де люблять українців 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

яка поважна причина не користуватия нею? 

ну опять 25ть))) а зачем? что я получу от ее использования? и т.д....не отвечайте лень по кругу бегать, уже говорили...

Цитата

не любить рідну мову

ну тут Вы не правы в корне...

мова - это инструмент, так что любить или не любить не правильное определение...удобно или быстрей или качественней - это, на мой взгляд более правильные определения.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

мені цікаво чому людина котра називає себе українцем  не любить рідну мову...

Запитав той хто «любить» рідну мову. :pozor:

IMG_2512.thumb.jpeg.cc1369cc6592c661eec8cce9fec8569c.jpeg

Самому не смішно? image.gif.2fe202ae63d80f61af42d64d86f433af.gif

• Лайк 1
  • Хаха 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, karbo сказал:

На даному етапі важливо визначитися хто з ким. І відношення до мови один із визначальних чинників. Зараз це маркер свій - чужий 

а потом придумают маркер синие штаны или красные🤣 гонятся за маркерами для блага манипуляторов - ну такое...нужно быть выше этого и морально и интеллектуально, тогда манипуляторы будут не страшны, да и вообще пропадут при условии прогресса сознания общества в целом

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бармалей сказал:

ну опять 25ть))) а зачем? что я получу от ее использования? и т.д....не отвечайте лень по кругу бегать, уже говорили...

ну тут Вы не правы в корне...

мова - это инструмент, так что любить или не любить не правильное определение...удобно или быстрей или качественней - это, на мой взгляд более правильные определения.

Не інструмент, а цемент, клей, засіб об'єднання однодумців.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Бармалей сказал:

а потом придумают маркер синие штаны или красные🤣 гонятся за маркерами для блага манипуляторов - ну такое...нужно быть выше этого и морально и интеллектуально, тогда манипуляторы будут не страшны, да и вообще пропадут при условии прогресса сознания общества в целом

Потім, потім, а поки що маємо що маємо.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Фрай сказав:

А Даніло Іванов?))) І всі вони прихильники "самі знаєтє кого")))

Посилання на коментар

6 минут назад, karbo сказал:

На жаль Україна не те місце де люблять українців 

вот тут согласен, разве что - не те місце где украинцы любят украинцев...думаю так точнее

Посилання на коментар

Нехай краще об'єднує мова, в не політичні течії типу бандерівщини, бо у неї значно менше шансів відігравати цю роль.

Посилання на коментар

можете уявити німця котрийсне говорить нім

5 хвилин тому, Фрай сказав:

ти ржеш з фігні як любий шанувальник кварталу 95. 

Посилання на коментар

8 минут назад, karbo сказал:

Нехай краще об'єднує мова, в не політичні течії типу бандерівщини, бо у неї значно менше шансів відігравати цю роль.

объединять может лишь цель, а не владение условным молотком))) 

Посилання на коментар

34 минуты назад, karbo сказал:

Мені дивно, що ти досі не зрозумів, що без української мови України не буде.

я куею дорогая редакция!!! совсем недавно 80 процентов тем на форуме были на русском, и писали даже те, кто сейчас больше всех усырается за  украинский язык, мне только одно не понятно , до войны вы себя украинцами не считали ?

• Хаха 5
Посилання на коментар

12 хвилин тому, karbo сказав:

А що таке "бандерівщина", по вашому?

Вистачить розуму сформулювати, чи маєте тільки шаблон російсько-савєцької пропаганди в голові?

Посилання на коментар

32 минуты назад, Бармалей сказал:

а мне дивно, что ты досі не зрозумів, что навязывая и заставляя ее больше не станет, а станет меньше,  соответственно Украины не станет 

Білоруси працювали за тими фесбешними методичками, відповідно білоруської мови там взагалі не чути. Я там був 4 рази у різні часи - і ще до Луки і після луки, а білоруську чув усього один раз взагалі. А наприклад, коли був у Бресті ще 40 років тому назад - там навіть українську чув разів з десять, хоча її там у школах не викладають.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Білоруси працювали за тими фесбешними методичками, відповідно білоруської мови там взагалі не чути. Я там був 4 рази у різні часи - і ще до Луки і після луки, а білоруську чув усього один раз взагалі. А наприклад, коли був у Бресті ще 40 років тому назад - там навіть українську чув разів з десять, хоча її там у школах не викладають.

расскажите лучше про, допустим, Швейцарию...про деградирующие общества и наше в том числе и так все прекрасно знают)))

а Брест))) до ковида бывал там раз в 2 года...пол Бреста - украинцы из Волыни...да и половина МВД и их армии - украинцы...

из родственников - 60+ за рашку, братья, сестры и племяши - за нас...

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

11 минут назад, Бармалей сказал:

объединять может лишь цель, а не владение условным молотком))) 

Мова не лише засіб комунікації, це об'єднуючий фактор для України і хто не з нами той не з нами.

Посилання на коментар

8 минут назад, 7351 сказал:

А що таке "бандерівщина", по вашому?

Вистачить розуму сформулювати, чи маєте тільки шаблон російсько-савєцької пропаганди в голові?

Це прихильники Бандери, а були ще прихильники Мельника, Коновальця і тд 

Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

Мова не лише засіб комунікації, це об'єднуючий фактор для України і хто не з нами той не з нами.

я не ошибусь, - Вы ведь не с нами, уехали?

Посилання на коментар

8 минут назад, witwal сказал:

совсем недавно 80 процентов тем на форуме были на русском, и писали даже те, кто сейчас больше всех усырается за  украинский язык, мне только одно не понятно , до войны вы себя украинцами не считали ?

Не усі такі безмозкі, щоби не побачити що русскій мір приніс нам тільки зло, і виплюнути і взагалі забути за нього, це саме менше що ми можемо зробити.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бармалей сказал:

Я виїхав, в не від'їхав. Мова об'єднує на ментальному рівні, це не english, який є чисто комунікативним засобом 

Посилання на коментар

Причем очень далеко.

Но Украину любит, аж спать спокойно не может 

4 минуты назад, Бармалей сказал:

Посилання на коментар

Україна пропаде разом з мовою, саме цього добиваються кацапи, цього прагнули поляки, до речі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Я виїхав, в не від'їхав. Мова об'єднує на ментальному рівні, це не english, який є чисто комунікативним засобом 

ну вот видите, получается Вы не с нами....а мова...я на русском, Вы на украинском и друг друга понимаем прекрасно...так что остальные хфилософские весчи - хрень от мошенников)

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

Україна пропаде разом з мовою, саме цього добиваються кацапи, цього прагнули поляки, до речі.

вот, Вы пришли к тому что не в мове дело, чтоб Украина осталась)))

Посилання на коментар

17 минут назад, Бармалей сказал:

расскажите лучше про, допустим, Швейцарию...про деградирующие общества и наше в том числе и так все прекрасно знают)))

У Швейцарії живуть різні нації, і тім німцям,  що живуть у німецьких кантонах (землях) зовсім не обов'язково знати французьку, чи італійську. А в Україні треба було вивчати рашистську, а на раші інші мови - ні, мабуть не можна навіть на факультативі. Швейцарія утворилась добровільним об'єднанням, а не банальним захопленням земель, чи обманним приєднанням, чим і весь час живилась рашистська імперія.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...