karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, Бармалей сказал: а мы подождем еще лет 10 -12-15 и если не изменится этот путь увидим что я прав - останется тут млн 10 -12 человек из 52х на старте...а из оставшихся все равно 50 %(примерно) будет русскоязычными....вот после 35года и поспорим))) На жаль Україна не те місце де люблять українців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: яка поважна причина не користуватия нею? ну опять 25ть))) а зачем? что я получу от ее использования? и т.д....не отвечайте лень по кругу бегать, уже говорили... Цитата не любить рідну мову ну тут Вы не правы в корне... мова - это инструмент, так что любить или не любить не правильное определение...удобно или быстрей или качественней - это, на мой взгляд более правильные определения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: мені цікаво чому людина котра називає себе українцем не любить рідну мову... Запитав той хто «любить» рідну мову. Самому не смішно? 1 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 минут назад, karbo сказал: На даному етапі важливо визначитися хто з ким. І відношення до мови один із визначальних чинників. Зараз це маркер свій - чужий а потом придумают маркер синие штаны или красные🤣 гонятся за маркерами для блага манипуляторов - ну такое...нужно быть выше этого и морально и интеллектуально, тогда манипуляторы будут не страшны, да и вообще пропадут при условии прогресса сознания общества в целом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: ну опять 25ть))) а зачем? что я получу от ее использования? и т.д....не отвечайте лень по кругу бегать, уже говорили... ну тут Вы не правы в корне... мова - это инструмент, так что любить или не любить не правильное определение...удобно или быстрей или качественней - это, на мой взгляд более правильные определения. Не інструмент, а цемент, клей, засіб об'єднання однодумців. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, Бармалей сказал: а потом придумают маркер синие штаны или красные🤣 гонятся за маркерами для блага манипуляторов - ну такое...нужно быть выше этого и морально и интеллектуально, тогда манипуляторы будут не страшны, да и вообще пропадут при условии прогресса сознания общества в целом Потім, потім, а поки що маємо що маємо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Фрай сказав: Запитав той хто «любить» рідну мову. Самому не смішно? А Даніло Іванов?))) І всі вони прихильники "самі знаєтє кого"))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, karbo сказал: На жаль Україна не те місце де люблять українців вот тут согласен, разве что - не те місце где украинцы любят украинцев...думаю так точнее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Нехай краще об'єднує мова, в не політичні течії типу бандерівщини, бо у неї значно менше шансів відігравати цю роль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому можете уявити німця котрийсне говорить нім 5 хвилин тому, Фрай сказав: Запитав той хто «любить» рідну мову. Самому не смішно? ти ржеш з фігні як любий шанувальник кварталу 95. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, karbo сказал: Нехай краще об'єднує мова, в не політичні течії типу бандерівщини, бо у неї значно менше шансів відігравати цю роль. объединять может лишь цель, а не владение условным молотком))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 34 минуты назад, karbo сказал: Мені дивно, що ти досі не зрозумів, що без української мови України не буде. я куею дорогая редакция!!! совсем недавно 80 процентов тем на форуме были на русском, и писали даже те, кто сейчас больше всех усырается за украинский язык, мне только одно не понятно , до войны вы себя украинцами не считали ? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, karbo сказав: Нехай краще об'єднує мова, в не політичні течії типу бандерівщини, бо у неї значно менше шансів відігравати цю роль. А що таке "бандерівщина", по вашому? Вистачить розуму сформулювати, чи маєте тільки шаблон російсько-савєцької пропаганди в голові? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 минуты назад, Бармалей сказал: а мне дивно, что ты досі не зрозумів, что навязывая и заставляя ее больше не станет, а станет меньше, соответственно Украины не станет Білоруси працювали за тими фесбешними методичками, відповідно білоруської мови там взагалі не чути. Я там був 4 рази у різні часи - і ще до Луки і після луки, а білоруську чув усього один раз взагалі. А наприклад, коли був у Бресті ще 40 років тому назад - там навіть українську чув разів з десять, хоча її там у школах не викладають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Білоруси працювали за тими фесбешними методичками, відповідно білоруської мови там взагалі не чути. Я там був 4 рази у різні часи - і ще до Луки і після луки, а білоруську чув усього один раз взагалі. А наприклад, коли був у Бресті ще 40 років тому назад - там навіть українську чув разів з десять, хоча її там у школах не викладають. расскажите лучше про, допустим, Швейцарию...про деградирующие общества и наше в том числе и так все прекрасно знают))) а Брест))) до ковида бывал там раз в 2 года...пол Бреста - украинцы из Волыни...да и половина МВД и их армии - украинцы... из родственников - 60+ за рашку, братья, сестры и племяши - за нас... Змінено 2 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 минут назад, Бармалей сказал: объединять может лишь цель, а не владение условным молотком))) Мова не лише засіб комунікації, це об'єднуючий фактор для України і хто не з нами той не з нами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, 7351 сказал: А що таке "бандерівщина", по вашому? Вистачить розуму сформулювати, чи маєте тільки шаблон російсько-савєцької пропаганди в голові? Це прихильники Бандери, а були ще прихильники Мельника, Коновальця і тд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, karbo сказал: Мова не лише засіб комунікації, це об'єднуючий фактор для України і хто не з нами той не з нами. я не ошибусь, - Вы ведь не с нами, уехали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, witwal сказал: совсем недавно 80 процентов тем на форуме были на русском, и писали даже те, кто сейчас больше всех усырается за украинский язык, мне только одно не понятно , до войны вы себя украинцами не считали ? Не усі такі безмозкі, щоби не побачити що русскій мір приніс нам тільки зло, і виплюнути і взагалі забути за нього, це саме менше що ми можемо зробити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Бармалей сказал: я не ошибусь, - Вы ведь не с нами, уехали? Я виїхав, в не від'їхав. Мова об'єднує на ментальному рівні, це не english, який є чисто комунікативним засобом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Причем очень далеко. Но Украину любит, аж спать спокойно не может 4 минуты назад, Бармалей сказал: я не ошибусь, - Вы ведь не с нами, уехали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Україна пропаде разом з мовою, саме цього добиваються кацапи, цього прагнули поляки, до речі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, karbo сказал: Я виїхав, в не від'їхав. Мова об'єднує на ментальному рівні, це не english, який є чисто комунікативним засобом ну вот видите, получается Вы не с нами....а мова...я на русском, Вы на украинском и друг друга понимаем прекрасно...так что остальные хфилософские весчи - хрень от мошенников) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, karbo сказал: Україна пропаде разом з мовою, саме цього добиваються кацапи, цього прагнули поляки, до речі. вот, Вы пришли к тому что не в мове дело, чтоб Украина осталась))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 минут назад, Бармалей сказал: расскажите лучше про, допустим, Швейцарию...про деградирующие общества и наше в том числе и так все прекрасно знают))) У Швейцарії живуть різні нації, і тім німцям, що живуть у німецьких кантонах (землях) зовсім не обов'язково знати французьку, чи італійську. А в Україні треба було вивчати рашистську, а на раші інші мови - ні, мабуть не можна навіть на факультативі. Швейцарія утворилась добровільним об'єднанням, а не банальним захопленням земель, чи обманним приєднанням, чим і весь час живилась рашистська імперія. Змінено 2 години тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз