Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, sergio сказал:

Деякі м"ячики для пінг-понга ще підходили. 

і особливо першотравневі квіти з целлулоїду - диміли як треба.

але ж і справжньої фольги у пачках з під цигарок вже немає...

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, oam сказал:

особливо першотравневі квіти з целлулоїду - диміли як треба.

Самое крутое было - оболочка от руля грузовика/автобуса)

• Лайк 3
Посилання на коментар

18 минут назад, oam сказал:

Алюмінієвий состав (краска) у пакетику, прив"язаний до стріли, запалений  і запущений у вирій, то був перший класний фейєрверк , як сварка, тільки високо у повітрі.

Змінено користувачем hause
  • Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, hause сказав:

Алюмінієвий состав (краска) у пакетику, прив"язаний до стріли, запалений  і запущений у вирій, то був перший класний фейєрверк , як сварка, тільки високо у повітрі.

такий ракетобудівник пропадає 

• Хаха 2
Посилання на коментар

46 минут назад, oam сказал:

І в шоколадках Рошен теж. 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

то я що, хімик, виходить? :lol:

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

І в шоколадках Рошен теж. 

так в них і шоколаду більше немає :lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

так в них і шоколаду більше немає :lol:

шоколад ще десь є? 

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Ракети робилися з гільз 12-ого калібру, які я брав у свого дядька-мисливця. Щільно набивається саморобний порох на спеціальний металічний стрижень для створення пустоти, щоб туди вставити бікфордів шнур. Робиш саму ракету, вставляєш туди цей патрон і встановлюєш на направляючий стрижень, який заганяєш в землю - підпалюєш шнур і ракета полетіла (вистрелила). Високо, правда, не летіла, бо палива малувато, але було прикольно. Ну, поки мати не знайшла ті гільзи та не викинула їх. Хімія мені подобалася. Якби не музика, то, мабуть би став хіміком. Колись, навіть, друге місце зайняв на олімпіаді в місті. А перше місце зайняла дівчинка, яка навчалась в тій школі, де проводилася олімпіада. Вже тоді я запідозрив щось неладне в тій державі. А коли на екзамені в музучилище мені, одному з кращих баяністів нашої музшколи поставили "двійку"по спеціальності, хоча я грав консерваторську програму і ніде не помилився і не зупинився, то я, взагалі, зненавидів отих всіх оту всю комуняцьку владу. І це при тому, що ходив на консультації до батькового однокласника, який там викладав і він оцінював мою гру на тверду "4". Як виявилося потім, в основному, старалися приймати абітурієнтів з села, щоб вони туди й поїхали працювати, а полтавських старалися відсівати. Така була політика партії. Так, що ну його на фіг - отой совок з його "щасливим" дитинством і ракетами чи вибуховими пакетами.

Посилання на коментар

Бізнес-омбудсмен України Роман Ващук заявив, що на українському ринку праці відчувається гострий дефіцит робочої сили, особливо серед чоловіків. За його словами, питання нестачі кадрів постало ще до повномасштабної війни, а нині воно стало ще більш актуальним.

Ващук наголосив, що в умовах демографічного спаду та масового виїзду громадян за кордон Україна може розглядати відкриття ринку праці для іммігрантів із країн Центральної Азії.

news.novyny.live/ukrayina-uzhe-priimaie-immigrantiv-na-robotu-cherez-brak-robochikh-ruk-288777.html

тобто українці мають вмирати щоб тут жили та працювали таджики? це точно українська влада? :lol:

• Хаха 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Якщо вони слуги народу, то хто ми тоді? 

Антикорупційні органи повідомили голові Одеської обласної ради Григорію Діденку та його дружині, народній депутатці України IX скликання Юлії Діденко про підозру в декларуванні недостовірної інформації.

Про це повідомили НАБУ та САП.

В повідомленні правоохоронців не вказано імена фігурантів, але за даними УП, йдеться про Діденків.

За даними слідства, посадовець та нардепка у своїх щорічних майнових деклараціях за 2021-2023 рр. не задекларували майна на суму понад 8 млн грн.

Недостовірне декларування майна головою облради та нардепкою

Крім того, за матеріалами НАБУ, прокурор САП подав позов про визнання необґрунтованими активів подружжя на суму майже 5 млн грн для їх стягнення на користь держави.

Слідчі встановили, що голова облради та його дружина-нардепка у 2021–2024 роках придбали майна майже на 5 млн грн без підтверджених джерел доходу. Серед активів – внески за апартаменти та два автомобілі Audi SQ8 (2021 і 2024 років випуску).

Проаналізувавши доходи й видатки родини, встановлено неможливість набути ці активи за рахунок законних джерел, зазначають у САП.

Дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 2 ст. 366-2 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Довідково: Григорій Діденко був обраний депутатом Одеської обласної ради від партії “Слуга народу” у жовтні 2020 року. З 5 грудня 2020 року очолює Одеську обласну раду.

У грудні 2022 року президент Володимир Зеленський відзначив Діденка орденом “За заслуги” ІІІ ступеня.

Підприємиця Юлія у 2019 році була обрана народною депутаткою 9 скликання від партії “Слуга народу” номером 32 у списку як безпартійна. Членкиня однойменної фракції.

Рада позбавила мандату "слугу народу" Колісник, яка писала про "валити з цієї країни"

Верховна Рада достроково припинила повноваження нардепки "Слуги народу" Анни Колісник.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Рішення підтримали 262 парламентарі.

Що відомо про Анну Колісник?

У жовтні 2022 року НАБУ повідомило Анні Колісник про підозру у недостовірному декларуванні.

За даними антикорупційних органів, народна обраниця не внесла до декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік відомості про оренду (володіння) двох квартир у Києві, частки у нежитловому приміщенні у Харкові та автівки. Сукупна вартість цього майна, яке мала, але не відобразила в декларації нардепка, перевищує 4,4 млн грн.

Навесні 2023 року ВАКС визнав Колісник винною у пропуску засідання та наклав штраф у 1,3 тис. грн. Депутатку звільнили від покарання через закінчення строків давності притягнення до відповідальності.

У червні 2023 року Апеляція ВАКС закрила провадження проти Колісник.

У червні 2025 року нардепка достроково відмовилася від мандату та написала відповідну заяву.

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

на їх місці міг бути Сержіо 

Роздрібні інвестори втратили $17 млрд на ажіотажі навколо біткоїна після обвалу акцій

• Хаха 1
Посилання на коментар

59 минут назад, US7IGN сказал:

Бізнес-омбудсмен України Роман Ващук заявив, що на українському ринку праці відчувається гострий дефіцит робочої сили, особливо серед чоловіків. За його словами, питання нестачі кадрів постало ще до повномасштабної війни, а нині воно стало ще більш актуальним.

Ващук наголосив, що в умовах демографічного спаду та масового виїзду громадян за кордон Україна може розглядати відкриття ринку праці для іммігрантів із країн Центральної Азії.

news.novyny.live/ukrayina-uzhe-priimaie-immigrantiv-na-robotu-cherez-brak-robochikh-ruk-288777.html

тобто українці мають вмирати щоб тут жили та працювали таджики? це точно українська влада? :lol:

Посилання на коментар

56 минут назад, US7IGN сказал:

тобто українці мають вмирати щоб тут жили та працювали таджики? це точно українська влада? 

Не могла та срань початися років через 10, коли мені було би 60. Віїхав бы до Німеччини і отримав житло, допомогу 650 €/міс, все одно в Україні пенсія мені не світить. Хіба соціальна. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

на їх місці міг бути Сержіо 

Роздрібні інвестори втратили $17 млрд на ажіотажі навколо біткоїна після обвалу акцій

Перепрошую, а куди могла би обвалитися тонна міді, хіба перекриття в будинку не витримало би і з першого поверху в цоколь?! 😺

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, sergio сказав:

Не могла та срань початися років через 10, коли мені було би 60. Віїхав бы до Німеччини і отримав житло, допомогу 650 €/міс, все одно в Україні пенсія мені не світить. Хіба соціальна. 

ти впевнений, що до твого 60 річчя срань закінчиться ?  

Посилання на коментар

2 години тому, hause сказав:

Сера с алюминиевой родной горит с образованием сульфида алюминия.

Колорадо в смочил и туда порошок.

Выделяется сероводород.

Жуки дохнут мгновенно.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

ти впевнений, що до твого 60 річчя срань закінчиться ?  може буде так 

Посилання на коментар

1 годину тому, Александр Аврамчук сказав:

Марганцовка не подходит, смесь взрывается, нужен замедлитель.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

В мене кум з самого початку повномасштабного пророкував що за два-три тижні все закінчиться, потім за два-три місяці, потім просто до якоїсь дати. Він на стільки точно пророкує протифазу що сумніватися в його пророцтвах (з протилежним знаком звичайно) - не було жодних підстав. Він і футболом цікавиться і там так само всі його прогнози на 100% справджуються (з точністю до навпаки звичайно).

І от сьогодні він видав "я схильний до думки, що тут миру вже ніколи не буде".....

Тож в мене нарешті зажевріла надія на світло в кінці тунелю. Об'єктивно я не бачу жодних передумов для цього, але кум ніколи ще не помилявся в своїх прогнозах.

Змінено користувачем yuragon
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Та вже 65 % німців проти, щоб нашим допомогу платити, а що буде через 10 років?! 

Посилання на коментар

2 минуты назад, yuragon сказал:

В мене кум з самого початку повномасштабного пророкував що за два-три тижні все закінчиться, потім за два-три місяці, потім просто до якоїсь дати. Він на стільки точно пророкує протифазу що сумніватися в його пророцтвах (з протилежним знаком звичайно) - не було жодних підстав. Він і футболом цікавиться і там так само всі його прогнози на 100% справджуються (з точністю до навпаки звичайно).

І от сьогодні він видав "я схильний до думки, що тут миру вже ніколи не буде".....

Тож в мене нарешті зажевріла надія на світло в кінці тунелю. Об'єктивно я не бачу жодних передумов до цього, але кум ніколи ще не помилявся в своїх прогнозах.

Такі думаєте що ПВО Албанії зіб"є літак яким путін бо Будапешта буде летіти? 😎

Посилання на коментар

23 хвилини тому, sergio сказав:

Або контейнер та баланду, як більшість зараз.

Посилання на коментар

Мадяр допоміг мадярам?

В Угорщині спалахнув головний НПЗ країни

uainfo.org/blognews/1761052471-v-ugorshchini-spalahnuv-golovniy-npz-krayini.html

Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Такі думаєте що ПВО Албанії зіб"є літак яким путін бо Будапешта буде летіти? 😎

Та власне я і написав що не бачу жодного варіанту як це зараз може заглохнути, але проти пророцтв кума я також нічого не можу сказати - він ніразу не промахувався.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...