юра84 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 46 минут назад, sergio сказал: Треба провести експримент. Цікаво, що в мене було би написано в Резерв+(якби я його встановив)? Ну я коли весною прийшов у ЦНАП то при запросі у них були самі прочеркі, вони самі здивувалися кажуть Ви призрак Вас не існує))) Ну потім звернувся до военкомату там звично цей недолік швиденько виправили))))) І саме цікаве що в военкоматі ( всі документи є) я огранічено придатний а в резерве придатний Змінено 2 години тому користувачем юра84 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 хвилин тому, юра84 сказав: Ну я коли весною прийшов у ЦНАП то при запросі у них були самі прочеркі, вони самі здивувалися кажуть Ви призрак Вас не існує))) Ну потім звернувся до военкомату там звично цей недолік швиденько виправили))))) І саме цікаве що в военкоматі ( всі документи є) я огранічено придатний а в резерве придатний Та ще літом всіх якось на облік поставили. Не важливо куди і як. Але далі буде цікавіше. Тільки справжні повстанці зможуть далі показувати фак системі ) today.ua/483484-sistema-znajde-vsih-uhilyantiv-u-zsu-poyasnili-yak-didzhitalizaciya-zminyuye-robotu-tck/ Змінено 2 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Та ще літом всіх якось на облік поставили. Не важливо куди і як. Але далі буде цікавіше. Тільки справжні повстанці зможуть далі показувати фак системі ) today.ua/483484-sistema-znajde-vsih-uhilyantiv-u-zsu-poyasnili-yak-didzhitalizaciya-zminyuye-robotu-tck/ Справжні, то, як в мене сусід до 30 років вже третій рік ничкується в СТ, а батьки хавчик підвозить?! І крутить дулі системі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 1 минуту назад, sergio сказал: Справжні, то, як в мене сусід до 30 років вже третій рік ничкується в СТ, а батьки хавчик підвозить?! І крутить дулі системі... Нет. Справжни , физически крепкие рожи, спокойно перемещающиеся без всяких документов, в случае мелкого шухера посылают нахер, при крупном бегут. Как правило работают дистанционно или имеют пасивный доход. И получается, все у них ладненько, попадают под раздачу законопослушные. Знаю таких много, ну никак система до них не дочапает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 2 минуты назад, ks6 сказал: Нет. Справжни , физически крепкие рожи, спокойно перемещающиеся без всяких документов, в случае мелкого шухера посылают нахер, при крупном бегут. Как правило работают дистанционно или имеют пасивный доход. И получается, все у них ладненько, попадают под раздачу законопослушные. Знаю таких много, ну никак система до них не дочапает. Праетически меня описали. 😎 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Справжні, то, як в мене сусід до 30 років вже третій рік ничкується в СТ, а батьки хавчик підвозить?! І крутить дулі системі... люди кому попало пісні складати не будуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: попадают под раздачу законопослушные moyaosvita.com.ua/rizne/xto-takij-kapitan-ochevidnist-kep/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Праетически меня описали. 😎 gufo.me/dict/folk_phraseology/На_хитрую_жопу_есть_***_с_винтом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз