Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

46 минут назад, sergio сказал:

Треба провести експримент. Цікаво, що в мене було би написано в Резерв+(якби я його встановив)? 

Ну я коли весною прийшов у ЦНАП то при запросі у них були самі прочеркі, вони самі здивувалися кажуть Ви призрак Вас не існує))) Ну потім звернувся до военкомату там звично цей недолік швиденько виправили))))) І саме цікаве що в военкоматі ( всі документи є) я огранічено придатний а в резерве придатний

Змінено користувачем юра84
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, юра84 сказав:

Ну я коли весною прийшов у ЦНАП то при запросі у них були самі прочеркі, вони самі здивувалися кажуть Ви призрак Вас не існує))) Ну потім звернувся до военкомату там звично цей недолік швиденько виправили))))) І саме цікаве що в военкоматі ( всі документи є) я огранічено придатний а в резерве придатний

Та ще літом всіх якось на облік поставили. Не важливо куди і як. Але далі буде цікавіше. Тільки справжні повстанці зможуть далі показувати фак системі )

today.ua/483484-sistema-znajde-vsih-uhilyantiv-u-zsu-poyasnili-yak-didzhitalizaciya-zminyuye-robotu-tck/

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Та ще літом всіх якось на облік поставили. Не важливо куди і як. Але далі буде цікавіше. Тільки справжні повстанці зможуть далі показувати фак системі )

today.ua/483484-sistema-znajde-vsih-uhilyantiv-u-zsu-poyasnili-yak-didzhitalizaciya-zminyuye-robotu-tck/

Справжні, то, як в мене сусід до 30 років  вже третій рік ничкується в СТ, а батьки хавчик підвозить?! І крутить дулі системі... 

Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

Справжні, то, як в мене сусід до 30 років  вже третій рік ничкується в СТ, а батьки хавчик підвозить?! І крутить дулі системі... 

Нет. Справжни , физически крепкие рожи, спокойно перемещающиеся без всяких документов, в случае мелкого шухера посылают нахер, при крупном бегут. Как правило работают дистанционно или имеют пасивный доход. И получается, все у них ладненько, попадают под раздачу законопослушные. Знаю таких много, ну никак система до них не дочапает.

Посилання на коментар

2 минуты назад, ks6 сказал:

Нет. Справжни , физически крепкие рожи, спокойно перемещающиеся без всяких документов, в случае мелкого шухера посылают нахер, при крупном бегут. Как правило работают дистанционно или имеют пасивный доход. И получается, все у них ладненько, попадают под раздачу законопослушные. Знаю таких много, ну никак система до них не дочапает.

Праетически меня описали. 😎

• Хаха 3
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

люди кому попало пісні складати не будуть :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, ks6 сказав:

попадают под раздачу законопослушные

moyaosvita.com.ua/rizne/xto-takij-kapitan-ochevidnist-kep/

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Праетически меня описали. 😎

gufo.me/dict/folk_phraseology/На_хитрую_жопу_есть_***_с_винтом

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...