Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому деды, сходите лучше на рыбалку (плотва крупная пошла), а то читать вас только тупеть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, karbo сказав: Видно не дуже перебірливо був, йому аби різати Тобто він, типовий савєйский ахвіцер, був не перебірливим, а кацапи - то зовсім інше, то твої брати і кращі друзі, да? Хулі ти тоді поперся до Чікаго, а не до чєрєповца, чєбоксар або чєлябінска? Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 2 минуты назад, vadimv сказал: Тобто він, типовий савєйский ахвіцер, був не перебірливим, а кацапи - то зовсім інше, то твої брати і кращі друзі, да? Хулі ти тоді поперся до Чікаго, а не до чєреповца, чєбоксар або чєлябінска? І тепер твої чеченці вбивають українців а ти все їх хвалиш Змінено 8 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, karbo сказав: ти За човником. Для українців кожен захисник це цінність, а не майже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, Vinsol2009 сказал: За човником. Для українців кожен захисник це цінність, а не майже. Ті захисники без жодного пострілу здали Крим не виконавши вимог статуту Ідуть нах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 минут назад, vadimv сказал: Хулі ти тоді поперся до Чікаго, а не до чєрєповца, чєбоксар або чєлябінска Був би і далі СССР то і ти би не в Іспанії був))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, karbo сказав: І тепер твої чеченці вбивають українців Українців вбивають твої друзі рускіє. Рускіє чеченці, рускіє татари, рускіє буряти і т.п. 9 хвилин тому, karbo сказав: а ти все їх хвалиш Цитату в студію, де я їх хвалю. Брехло. 2 хвилини тому, karbo сказав: Був би і далі СССР то і ти би не в Іспанії був))) Звісно, хто б мене випустив з тієї тюрми. Та ще й з такими поглядами на савєйських ахвіцерів... А от питання, хулі ти поперся до америкосів замість своїх однополчан залишається відкритим. Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Українців вбивають твої друзі рускіє. Рускіє чеченці, рускіє татари, рускіє буряти і т.п. Вбивають ті самі чеченці, які вирізали руських лише до тебе не доходить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Цитату в студію, де я їх хвалю. Брехло. А що ти робиш?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Вбивають ті самі чеченці, які вирізали руських лише до тебе не доходить До мене не доходить, що ти робиш у Чікаго, коли твої друзі-однополчани зовсім у іншій стороні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, vadimv сказал: До мене не доходить, що ти робиш у Чікаго, коли твої друзі-однополчани зовсім у іншій стороні В землі переважно, і і сам думаю чому я ще не там))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Сидять малограмотні на форумі, дрочать на власні фантазії і думати не можуть, що могло бути інакше))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Так потужно що головне не всратися... 78% українських оборонних компаній уже перенесли або планують перенести виробництво за кордон, – опитування Джерело: censor.net/n3581882 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 година тому, karbo сказав: і хто би проти кого воював? Вчорашні однополчани, які на сестрах женилися? В Абхазії і Придністров'ї марсіяни воювали? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 55 хвилин тому, karbo сказав: Ті захисники без жодного пострілу здали Крим не виконавши вимог статуту Ідуть нах От же ж гнида... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 минут назад, yuragon сказал: В Абхазії і Придністров'ї марсіяни воювали? Я тобі про Україну, а не якісь там місцеві розборки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: От же ж гнида... Гниди, зрадили і втекли деякі Тих мамчурів судити треба а не нагороджувати за здачу військової техніки Змінено 7 годин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, karbo сказав: якісь там місцеві розборки ...тіпу Криму і Донбасу 1 хвилину тому, karbo сказав: Гниди, зрадили і втекли деякі В Чікаго Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому А ще Валерій Залужний припинив будувати три авіаносці. Він правда їх ніколи і не збирався будувати, але то дрібниці, правда ж? Головне, що припинив… Клоуни з Банкової самі зробили інформаційний вкид, змусили частину медійних товстолобиків в це повірити, а тепер вирішили ще трішки пограти в це!(с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, vadimv сказал: ...тіпу Криму і Донбасу Крим та Донбас через покоління таке саме як ти в голову довбане пропогандонами захоплювалось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, karbo сказав: ти в голову довбане пропогандонами захоплювалось Цитату в студію, де я захоплююсь якимись пропагандонами, брехло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Цитату в студію, де я захоплююсь якимись пропагандонами, брехло. Покажи мені бодай один факт ворожнечі між руськими та українцями починаючи з 60-х років Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) На початку 60х повертаються перші переселенці із заслання. Повертаються мої троюрідні брати та сестри. Жодного поганого слова про руських, лише слова вдячності. Жили в караганді та хабаровську члени сімей бандерівського підпілля серед руських. І всю цю пургу про якусь там ворожнечу смішно слухати. Змінено 7 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: На початку 60х повертаються перші переселенці із заслання. Повертаються мої троюрідні брати та сестри. Жодного поганого слова про руських, лише слова вдячності. Жили в караганді та хабаровську члени сімей бандерівського підпілля серед руських. Ще раз - чого ти поперся до Чікаго замісь хабаровська до своїх братів-руських? Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз