Бездомный Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 (змінено) 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Буде залежати від того, що робитиме Україна. Якщо нічого не зміниця, то так, нападе. Але ж є шанси. Я оптиміст по життю, вірю в краще. в України з'явиться шанс , у єдиному випадку - лише якщо в кацапії підуть такі внутрішні процеси , що кацапам років на 40 стане не лише не до нас , а й взагалі не до експансії каменти мастрід Змінено 27 квітня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 9 хвилин тому, Бездомный сказав: але ж Дімона тут вже не буде Якраз при заморозці до кінця цього року чи початку наступного я тут буду. Кажу ж, в мене немає ніякого бажання звідси їхати, мене й тут гарно годують. Інша справа, коли я не бачитиму іншого виходу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 3 хвилини тому, Бездомный сказав: в України з'явиться шанс , лише якщо в кацапії підуть такі внутрішні процеси , що кацапам років на 40 стане не лише не до нас , а й взагалі не до експансії каменти мастрід Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Якраз при заморозці до кінця цього року чи початку наступного я тут буду. Кажу ж, в мене немає ніякого бажання звідси їхати, мене й тут гарно годують. Інша справа, коли я не бачитиму іншого виходу. Англічани - уходять не прощаючись Руські - прощаються, але не уходять😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 Тільки що, yukon сказав: Англічани - уходять не прощаючись Руські - прощаються, але не уходять😁 Шо ви там, як воно в ЗСУ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Це не віра, я прагматична людина, буду бачити, що держава вирішила вчинити самогубство - поїду. Трамп не переможе? Тим гірше для нас. З Байденом в нас взагалі нема шансів. Є величезний шанс що Трампа закроют. Тоді у республиканцев повинен з'явитись якись киндер сюрприз типа Макрона. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 (змінено) delete Змінено 27 квітня 2024 користувачем AOZ1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Шо ви там, як воно в ЗСУ? Дякую, все норм. Якщо б ще не зрадойобство навколо, то було б веселіше😁. Пару раз поривався не читати форум, але ж " зарікалась свиня гівна не їсти"😁 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 4 хвилини тому, AOZ1 сказав: Є величезний шанс що Трампа закроют. Тоді у республиканцев повинен з'явитись якись киндер сюрприз типа Макрона. Джонсон як стрімко вирвався нагору... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це не віра, я прагматична людина, буду бачити, що держава вирішила вчинити самогубство - поїду. Трамп не переможе? Тим гірше для нас. З Байденом в нас взагалі нема шансів. Ви ж бачили результати голосування за виділення допомоги, проти були тільки трампісти (maga). Відповідно якщо прийде Трамп до влади, то війну заморозять по теперішніх кордонах, можливо + Одесса (з часом). Самогубством буде припинення вогню у 2024 р і надання Росії часу на відновлення воєнного потенціалу (повторюсь, вирішувати військовим, які проливають кров). 19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Буде залежати від того, що робитиме Україна Те саме, що і останні 10 років Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 7 хвилин тому, AOZ1 сказав: Є величезний шанс що Трампа закроют. Тоді у республиканцев повинен з'явитись якись киндер сюрприз типа Макрона. Вже є, Нікі Хейлі. Це був би джек-пот для України, якби її обрали президентом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 2 часа назад, Canton сказал: Орлан. Только ЯК-52 тоже чуть не завалили с земли. Дружественный огонь...чудом ушел... Я завжди про це казав, коли знайомі питали: а чому малу авіацію не задіяти в знищені БПЛА? От я їм те саме і казав: уявіть ту суматоху, особливо при поганій видимості, і "дружній вогонь" гарантовано 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Ви ж бачили результати голосування за виділення допомоги, проти були тільки трампісти (maga). Відповідно якщо прийде Трамп до влади, то війну заморозять по теперішніх кордонах, можливо + Одесса (з часом). Самогубством буде припинення вогню у 2024 р і надання Росії часу на відновлення воєнного потенціалу (повторюсь, вирішувати військовим, які проливають кров). І не тільки мага, все ще гірше. Про вирішувати військовим - це розповсюджена помилка, писав вже сьогодні, військові не закінчують війни, їх закінчують політики. І починають теж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 18 хвилин тому, yukon сказав: Дякую, все норм. Якщо б ще не зрадойобство навколо, то було б веселіше😁. Пару раз поривався не читати форум, але ж " зарікалась свиня гівна не їсти"😁 Ви в тилу чи на передовій? Як оцінюєте знання, які ви здобули в учебці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 Костянтин Машовець 24 мин. · Серед найбільш цікавих пунктів нещодавно прийнятих "пакетів\програм" допомоги Україні з боку США, як на мене, одним з особливих є пункт, який передбачає фінансування коштом американського бюджету заупівлі для потреб ЗСУ озброєння та військової техніки (ОВТ), виробництва українського же оборонно-промислового комплексу... Дуже красномовний пункт...!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 3 хвилини тому, Propeller сказав: Костянтин Машовець 24 мин. · Серед найбільш цікавих пунктів нещодавно прийнятих "пакетів\програм" допомоги Україні з боку США, як на мене, одним з особливих є пункт, який передбачає фінансування коштом американського бюджету заупівлі для потреб ЗСУ озброєння та військової техніки (ОВТ), виробництва українського же оборонно-промислового комплексу... Дуже красномовний пункт...!!! Машовець - це такий же піздабол, як і Том Купер. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 23 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ви в тилу чи на передовій? Як оцінюєте знання, які ви здобули в учебці? Поки в тилу, чекаємо на відправлення. Які можуть бути знання на протязі місяця? Зараз через чотири місяця після учебки, я починаю розуміти, чому мене там намагались навчити, це по спеціальності. А по БЗВП, то норм, автомат чистить навчили, дали можливість зрозуміти, що найголовніше у війську, це злагодженість і дисципліна. Без тренувань і дисципліни, будь які ремби по отдільності, перетворюються в стадо баранів разом. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 Австралія виділяє Україні новий пакет військової допомоги Україні вартістю 100 мільйонів доларів США. Про це на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем та заступником міністра оборони Іваном Гаврилюком повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр оборони Австралії Річард Марльз, передає Укрінформ. За його словами, 50 мільйонів доларів з цієї суми підуть на системи протиповітряної оборони ближнього радіусу дії, 30 мільйонів доларів – на закупівлю безпілотників для українських військових, а ще 15 мільйонів доларів - на обладнання, включаючи шоломи, надувні човни, противогази та електрогенератори. «Україна та її народ пережили більше двох років повномасштабного вторгнення Росії, але їхній дух залишається сильним. Австралія буде залишаться з Україною так довго, щоб Україна перемогла у цій війні», - сказав Марлз. Він також заявив, що Австралія надасть Україні боєприпаси «повітря – земля». www.ukrinform.ua/rubric-ato/3857506-avstralia-vidilae-ukraini-paket-vijskovoi-dopomogi-v-100-miljoniv.html 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 "Підписана угода про наміри щодо закупівлі датчанами української військової техніки, яка у подальшому буде передана українським Збройним силам. Це перший такий приклад", - сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він повідомив, що сьогодні в Україні перебуває данська делегація на чолі з міністром оборони Трольсом Лундом Пульсеном, яка відвідала ряд військових об'єктів. Данія збільшить фінансування фонду для військової підтримки України на 4,4 мільярда данських крон (понад $630 мільйонів) на 2024 рік. www.ukrinform.ua/rubric-ato/3857535-dania-zakupit-ukrainsku-zbrou-dla-peredaci-zsu-smigal.html 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 19 хвилин тому, yukon сказав: Поки в тилу, чекаємо на відправлення. Які можуть бути знання на протязі місяця? Зараз через чотири місяця після учебки, я починаю розуміти, чому мене там намагались навчити, це по спеціальності. А по БЗВП, то норм, автомат чистить навчили, дали можливість зрозуміти, що найголовніше у війську, це злагодженість і дисципліна. Без тренувань і дисципліни, будь які ремби по отдільності, перетворюються в стадо баранів разом. Ну і слава богу, бо це молодший лейтенант РВСН якось нервує. Єбанем чи нє? А є чим? Нема. А шо робить? Чистить автомат. А, ну ладно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 1 час назад, Dmitriy_S сказал: азагалі не цікавий - ні нинішня "творчість", ні ретроспективно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 32 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Машовець - це такий же піздабол, як і Том Купер. Вы, братишка, не читайте КТО процетировал документ, а О ЧЬОМ документ. Потому как, по вашей параллельно - перпендикулярной логике, если привязываться к личности написавшего, то , если Машовец напишет "1+1 = 2", то он все равно .....неправду сказал (я правильно перевел выделенное слово ?). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Вже є, Нікі Хейлі. Це був би джек-пот для України, якби її обрали президентом. Обрали би в одні ворота, 73%. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 8 хвилин тому, Бездомный сказав: азагалі не цікавий - ні нинішня "творчість", ні ретроспективно А мали б зацікавитись. Бо євреї єдині, хто може зробити з Росією те, чого ви так бажаєте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 27 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2024 9 годин тому, Vinsol2009 сказав: Але не завжди ними користуються . Завжди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз