US7IGN Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 13 хвилин тому, Магирус сказав: За Овоча він набрав максимальної сили. Коли киян звільняли пачками, тому що прийшли рішали з Донецька бгг. ви мабуть молодий дуже і не пам'ятаєте як першими заїхали "дніпровські" за Кучми і в Києві з'явилося багато АЕ 14 хвилин тому, Магирус сказав: Воюємо з залишками СРСР, а самі їх копіюємо мені це більше нагадує процес синхронізації 2 хвилини тому, Магирус сказав: Скоро і бакс по 45 буде злотих? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 Тільки що, Vinsol2009 сказав: До вас СБУ ще не приходила, чому? Ніззя виходить самим на себе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Бакс по 45 - це харашо:) Гуморист ви. Але злий гуморист Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 18 минут назад, Canton сказал: Хоть шо то приятное... Ну это логично с учетом того что они сами кабы скидывают на них. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: До вас СБУ ще не приходила, чому? Бо Мосєйчучка не дала команду - "Топаз", "Топаз" - дай команду! (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 Тільки що, Магирус сказав: Гуморист ви. Але злий гуморист Ну чого гуморист. В кого дохід в $, то добре. А так, не дуже, канєшно:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Бакс по 45 - це харашо:) Маловато будет...надо еще смешнее... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 1 хвилину тому, Магирус сказав: Гуморист ви. Але злий гуморист я думаю 45 мають проскочити коли зірве. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 4 хвилини тому, US7IGN сказав: бгг. ви мабуть молодий дуже і не пам'ятаєте як першими заїхали "дніпровські" за Кучми і в Києві з'явилося багато АЕ Ну молодше вас. Але за Яника країна пішла в рознос 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 1 хвилину тому, Магирус сказав: Бо Мосєйчучка не дала команду - "Топаз", "Топаз" - дай команду! (с) Ваша проблема у тому, що ви все приміряєте на себе. А є ще інші люде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Ваша проблема у тому, що ви все приміряєте на себе. А є ще інші люде. Звідки такі думки? Я з народом. Я солдат (сержант). Народ воювати не хоче - от я з народом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 42 хвилини тому, Магирус сказав: Звідки такі думки? Я з народом. Я солдат (сержант). Народ воювати не хоче - от я з народом ніхто не хоче, просто не у всіх бронь, інвалідність, три жінки, посада поважна причина є Змінено 21 травня 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 1 хвилину тому, Магирус сказав: Звідки такі думки? Я з народом. Я солдат (сержант). Народ воювати не хоче - от я з народом Так я не про солдат. Є люди, які заробляють в $, їм курс 45 норм, і 50, і 60. Навіть приємно, бо ціни зростають не так швидко, як курс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Навіть приємно, бо ціни зростають не так швидко, як курс. на жаль, навпаки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Так я не про солдат. Є люди, які заробляють в $, їм курс 45 норм, і 50, і 60. Навіть приємно, бо ціни зростають не так швидко, як курс. Ну звісно, ви радієте девальвації гривні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 Тільки що, US7IGN сказав: на жаль, навпаки... На що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: І всі порохоботи? Боти в чергах не стоять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 56 хвилин тому, Canton сказав: Радуйтесь, что через монитор не дотянуться...а то бы было физическое порицание... "Зеленая дрисня"(тм) и соучастники - для меня личные враги...не меньше, чем русня... Именно вы, шваль, притащили ТАКУЮ войну...что мне в 62 пришлось опять броник и калашмат таскать...что бы вы, ушлепки (таксисты, парикмахеры, лабухи, барыжки базарные...и пр), могли тут трещать про акуенного бубочку Боневтика Бонезмиговича Хyйпиду PS. Не беспокойтесь, я еще свое отгребу... Що, окрім хамства, можна очікувати від бувшого "совєцького охвіцера"? Логіка там відсутня. Звісно, у війні винуватий не пуйло і рашисти, а виборці Зеленського. Тільки пуйло, накопичивши сили до 2022 року, чомусь ультиматум ставив Заходу. І на прикладі війни в Україні хотів показати Заходу "кузькину мать". 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: На що? на електрику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 1 хвилину тому, Магирус сказав: Ну звісно, ви радієте девальвації гривні Радію, але не по тій причині, що ви думаєте. Моя особиста користь з цього мізерна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 Тільки що, US7IGN сказав: на електрику Ну поки що, для населення не зросла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну поки що, для населення не зросла. але буде закладена в ціни на все інше. погано що гривню тримають, але НБУ краще знати. може у них станок друкарський зламався чи НАБУ вилучило під час обшуків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Звісно, у війні винуватий не пуйло і рашисти, а виборці Зеленського Пуйло напав, а виборці Зеленського винуваті к тому, що не було достойної відповіді. Наприклад замість чотирьох бригад на півдні була лише одна, розукомелектована, без арти. А на кордоні безпосередньо 3 взводних опорних пункти і розміновані мости, по яких запускали шатли мері попінс Саме виборці Зеленського винні у тому, що не були доповнені бригади ЗСУ до штатної кількості, що не була створена ТРО. Особисто винуваті. Кожен.Це вони делегували блазню владу. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 11 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Що, окрім хамства, можна очікувати від бувшого "совєцького охвіцера"? Логіка там відсутня. Звісно, у війні винуватий не пуйло і рашисти, а виборці Зеленського. Тільки пуйло, накопичивши сили до 2022 року, чомусь ультиматум ставив Заходу. І на прикладі війни в Україні хотів показати Заходу "кузькину мать". Тільки не "совєцького" а кацапстанського, до 1998 року (до пенсії)... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А коли не було ментовського беспрєдеєла? За якої влади? за Ющенко. вони припинили піздити навіть у в'язницях 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз