US7IGN Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 3 хвилини тому, sergio сказав: Пропонуєте всім емігрувати в Штати, де за тебе місцеві будуть вибирати поміж двох старих пердунів?! де я таке пропонував? навпаки, я вже неодноразово цитував Thomas Paine “The duty of a true Patriot is to protect his country from its government.” 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, sergio сказав: Пропонуєте всім емігрувати в Штати, де за тебе місцеві будуть вибирати поміж двох старих пердунів?! Можна емігрувати, наприклад, в Іспанію, де короля взагалі не обирають ) Змінено 9 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 2 минуты назад, sergio сказал: , мені тут від ТЦКашників легше ухилитись, Кстати об этом. Сегодня утром тормознули меня . Ехал машиной на работу, три мента и один в пикселе с папкой стояли. Подошел мент и сразу поинтересовался военником . Причину зупынки чего-то там прошамкал, но у меня было мало времени качать березу, потому показал резерв. Посмотрел с умным видом и пожелал всего хорошего. Куар код не сканировали, данные с Оберига не перепроверяли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 4 хвилини тому, ks6 сказав: Кстати об этом. Сегодня утром тормознули меня . Ехал машиной на работу, три мента и один в пикселе с папкой стояли. Подошел мент и сразу поинтересовался военником . Причину зупынки чего-то там прошамкал, но у меня было мало времени качать березу, потому показал резерв. Посмотрел с умным видом и пожелал всего хорошего. Куар код не сканировали, данные с Оберига не перепроверяли. ну я ж казав що як з псевдовірусом буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 31 хвилину тому, DimaF сказав: Не еби мозги идиот, речь шла о запуске на " своих" двигателях, которого отродясь не было, тупицы гребаные... Поверніть знавців шоколаду, ковіду, вакцинації і менструації, бо в мене від вашої астролябії світогляд репається. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 32 минуты назад, vadimv сказал: Можна емігрувати, наприклад, в Іспанію, де короля взагалі не обирають ) Бу я там в доковідний рік. Клімат не для мене. Пи. Си. Зато Петра Санчеса вибрали... 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 21 минуту назад, US7IGN сказал: ну я ж казав що як з псевдовірусом буде Зібрався в Албанію, але до 16-го не встигну. А тут різні юристи по Ютубчику почали заляеувати, що без оновлення не випустять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 (змінено) 40 хвилин тому, sergio сказав: Клімат не для мене. Ну не знаю, чим вам клімат не подобається - тут зараз десь +22/23 ) 40 хвилин тому, sergio сказав: Зато Петра Санчеса вибрали... 😎 Петро Санчес - це не те саме, що Петро Порошенко ) Змінено 9 липня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 31 минуту назад, vadimv сказал: Ну не знаю, чим вам клімат не подобається - тут зараз десь +22/23 ) Перто Санчес - це не те саме, що Петро Порошенко ) В Мадриді +36°С, і то ще тільки середина літа. Зато в нас окупасів нема(Звичайно якщо кацапів не рахувати) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 07.07.2024 в 10:54, US7IGN сказав: це все для бідних. головне на правильному особливому обліку стояти! дивно, що скільки лохів,які бабачи це ще скидують гроші їм на ролси)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 1 час назад, DimaF сказал: Не еби мозги идиот, речь шла о запуске на " своих" двигателях, которого отродясь не было, тупицы гребаные... Короче то все фигня по сравнению, с тем, что сейчас делает Маск. В конце месяца, возможно пятый старт Старшипа с захватом бустера Мегадзилой при приземлении(но это не точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 4 хвилини тому, sergio сказав: Короче то все фигня по сравнению, с тем, что сейчас делает Маск. В конце месяца, возможно пятый старт Старшипа с захватом бустера Мегадзилой при приземлении(но это не точно землю засрали тепер в космосі серуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 В 06.07.2024 в 15:23, МаТраС сказал: знайомий обновв дані в цнап. зупинили-в розшуку) до цього був не в розшуку)) то це іпсо чи поки не обновлявся мужик ,то й шукати не було кого?) в кого ,яка ситуація в подібному? у мене брат пішов у цнап. не служив. в розшку нема, ніде нема. пішов, щоб не оштрафували. але ж тепер у воєнкомат, мабуть, треба йти.. . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 8 минут назад, US7IGN сказал: землю засрали тепер в космосі серуть Наразі все падає на землю. Гравітація. Але то фігня, якщо він таки доберется до Марса. Але, як я дивлюсь, що в нього з кожним разом, що більший прогрес, а наші мудаки не можуть якусь трубу з ракетним прискорювачем зварганити, шоб по Москві іпанути, Після останніх подій навіть не потрібно великої точності +-10км буде достатньо. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 9 минут назад, belosnezka сказал: у мене брат пішов у цнап. не служив. в розшку нема, ніде нема. пішов, щоб не оштрафували. але ж тепер у воєнкомат, мабуть, треба йти.. . Якщо бакс далі такими темпами буде рости, то до зими той штраф буде жалюгідні 100 баксів 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 41 минуту назад, iiigolkin сказал: Найбільш аномальна температура у них спостерігається в областях, в які завітали в наши дрони? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 9 хвилин тому, sergio сказав: Якщо бакс далі такими темпами буде рости, то до зими той штраф буде жалюгідні 100 баксів 😏 Де ж він росте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 Французький президент Емманюель Макрон заявив, що Сполучені Штати та Німеччина є головними противниками вступу України до Північноатлантичного альянсу. Такую заяву зробив президент Франції перед самітом НАТО у Вашингтоні. Але до цього він додав, що «Зрештою, запрошення України до НАТО буде рішенням союзників» Макрон також нагадав про події тогорічного саміту у Вільнюсі, коли Києву також відмовили у запрошенні на вступ попри публічну критику з українського боку. Він вважає, що сценарій цього саміту буде «таким самим», як і минулого року, коли українці «були розчаровані» через те, що їм не надали запрошення до НАТО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 2 години тому, DimaF сказав: Это вы не пишите чухни. Эти двигатели работают в режиме продувки, остальное горючее в 1000 с хуем тонн в трех ускорителях... Читать умеем? Тогда читайте Шаттл запускается в космос при помощи двух твердотопливных ракетных ускорителей и трёх собственных маршевых двигателей, 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: Де ж він росте? Як не відкрию Цензора щодня, то новина, що гривня встановила історичний мінімум на торгах валютної біржі. ХЗ. Може то Петіно ІПСО. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 2 години тому, DimaF сказав: Не еби мозги идиот, речь шла о запуске на " своих" двигателях, которого отродясь не было, тупицы гребаные... При внешнем сходстве с американским «шаттлом» орбитальный корабль программы «Буран» имеет принципиальное отличие. На орбиту «Буран» выводился главным образом ракетой-носителем «Энергия», собственно "Буран" выполнял при этом роль третьей ступени. Тогда как «Шаттл», начиная с момента старта, выходит на орбиту на своих двигателях (в дополнение к двум твердотопливным ускорителям), что позволяло последнему повторно (до 100 раз) использовать свои двигатели. Принципиально иная концепция. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 6 минут назад, sergio сказал: Як не відкрию Цензора щодня, то новина, що гривня встановила історичний мінімум на торгах валютної біржі. а ви на біржі купляєте/продаєте? Бо готівковий ще навіть не дійшов до рівня вересня 2022 року 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 12 минут назад, Alvalk сказал: а ви на біржі купляєте/продаєте? Бо готівковий ще навіть не дійшов до рівня вересня 2022 року Знаю, що минулим літом був по 38.Сам зацікавлений, щоб гривня не наіпнулась. Трохи в депо бавлюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 9 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2024 14 минут назад, Alvalk сказал: а ви на біржі купляєте/продаєте? Бо готівковий ще навіть не дійшов до рівня вересня 2022 року Вот только официальный тогда был в районе 37 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз