vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 26 хвилин тому, Бублик сказав: А я бачив як ми самі віддавали в обмін на долари і шаровий газ. А долари хто давав, пушкін? 26 хвилин тому, Бублик сказав: Чомусь у росіян не відібрали. Тому що росіяни кацапи були (і залишаються) партнерами по підписанню всяких угод між Бернсом і ***лом. 8 хвилин тому, karbo сказав: Наскільки я пригадую, то самі віддали. Погано пригадуєте - не самі, а під шаленим тиском Заходу. Змінено 20 липня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 6 минут назад, Магирус сказал: тільки що образили Сили Оборони України Ахаха Може самого господа бога? Подивися, що в Одесі російськомовній зараз твориться. Як там підтримують ЗСУ Відсутність українського стержня дає відкат в своє болото. Змінено 20 липня 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 18 хвилин тому, katso сказав: Якщо пермський татарін спілкується татарскою і кримчанин що воює в ЗСУ спілкується татарскою - то чия татарська мова? Не фантазуйте.Не спілкуються вони татарською.Тільки російською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 15 хвилин тому, Магирус сказав: Перепрошую, а чим пан Сирський в цьому плані принципово відрізняється віл пана Кантона? Я пам'ятаю, як Сирського цькували за те, що у нього батьки на росії Кантон каже у нього навіть освіта краща! 7 хвилин тому, Магирус сказав: Відверто кажучи такою хньою займаються тільки в інтернеті. Я з 1989-го року остаточно переїхав в Київ і мені жодного разу ніхто не дорікав за російську. Тільки в інтернеті ця дрочильня нікому не потрібна. Тут країна тріщить по швах, енергетика ледь дихає, а людям нема чим зайнятися. Державна - українська, на роботі - українська. Тут дозвілля, хто як хоче, так і пише ага, ага. пошукайте в Польщі поляків кацапощелепних. там навіть білоруси швидко на польську переходять, хоча вдома не були здатні білоруську вивчити. українці хоча б знають українську незалежно від того чи користуються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 12 хвилин тому, Магирус сказав: Перепрошую, а чим пан Сирський в цьому плані принципово відрізняється віл пана Кантона? Я пам'ятаю, як Сирського цькували за те, що у нього батьки на росії Один служив на росії, і навіть після отримання Україною самостійності, продовжував служити окупантам України до пенсії і, як на мене, працює на них досі. Другий служив і служить тільки Україні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 5 минут назад, karbo сказал: Подивися, що в Одесі російськомовній зараз твориться. Як там підтримують ЗСУ а розкажіть, будь ласка, дуже цікаво... Давно тут були? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: А долари хто давав, пушкін? Тому що росіяни кацапи були (і залишаються) партнерами по підписанню всяких угод між Бернсом і ***лом. Саме кацапи і давали долари.Американцям давали на утилізацію дві боєголовки а вісім на уазиках росіяни в супроводі наших ментів везли до себе за нал зелений.Не криючись зовсім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 минуту назад, Alvalk сказал: розкажіть, будь ласка, дуже цікаво... Давно тут були? Бачу, мені особисто для цього не потрібно бути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 Тільки що, Бублик сказав: Саме кацапи і давали долари. Не знав, що вони їх друкують. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, Alvalk сказав: а розкажіть, будь ласка, дуже цікаво... Давно тут були? Я буваю регулярно.Яке гівно було таке й лишилось.У всіх сенсах.Бруднішого міста в Україні не бачив🤦♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 минуту назад, karbo сказал: Бачу, мені особисто для цього не потрібно бути щоб п*здіти, звісно не потрібно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 Только что, Бублик сказал: Я буваю регулярно.Яке гівно було таке й лишилось.У всіх сенсах.Бруднішого міста в Україні не бачив🤦♂️ мабуть лайно тільки з лайном спілкується, тому нормальних людей не бачить 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Не знав, що вони їх друкують. Ви в цирку працюєте🤦♂️.Це не питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 4 хвилини тому, 7351 сказав: як на мене, працює на них досі По дописах не сказав би. Ну і якщо працювати "на агресора" - то це там, де мільйонна аудиторія, а не будівельний форум і політична тема, де спілкуються 15-20 осіб 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 9 хвилин тому, US7IGN сказав: пошукайте в Польщі поляків кацапощелепних Навіщо мені Польща? Я в Україні мешкаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 3 хвилини тому, Alvalk сказав: мабуть лайно тільки з лайном спілкується, тому нормальних людей не бачить як і всюди мабуть. я в Одесі часто бував, чудове місто! хоча основне враження було від колеги з Одеси. я такої любові до рідного міста та жінки-одеситки ні до ні після не зустрічав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 5 минут назад, Alvalk сказал: мабуть лайно тільки з лайном спілкується, тому нормальних людей не бачить Які вже є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 Тільки що, Магирус сказав: Навіщо мені Польща? Я в Україні мешкаю порівняння - один з головних інструментів аналізу. якщо не знати чому в Україні дупа навіть порівняно з Польщею, то як знати над чим працювати треба? я бачу прямий зв'язок між тим що поляки, литовці, латвійці та естонці не розмовляли кацапською і обрали НАТО з тим що їм не доводиться воювати з парашкою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 9 хвилин тому, Бублик сказав: Ви в цирку працюєте🤦♂️ Нє, я сюди час від часу заходжу - на цирк подивитися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 4 хвилини тому, US7IGN сказав: їм не доводиться воювати з парашкою. У них ще все попереду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 12 минут назад, karbo сказал: Які вже є Та бачу, які є. Один тут буває інколи, інший взагалі не буває, зато п*здять про Одесу, як дихають 🤡 Змінено 20 липня 2024 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 58 хвилин тому, US7IGN сказав: до речі, питання чоловікам - як ви змушуєте своїх жінок працювати? Ніяк. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 38 хвилин тому, Магирус сказав: Перепрошую, а чим пан Сирський в цьому плані принципово відрізняється віл пана Кантона? Я пам'ятаю, як Сирського цькували за те, що у нього батьки на росії вам не складно цю операцію зробити,бо я вже тричі на вашу книжку на телефоні клікнув. чи ви там 15 копійок за клік заробляєте?))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 16 хвилин тому, US7IGN сказав: як і всюди мабуть. я в Одесі часто бував, чудове місто! хоча основне враження було від колеги з Одеси. я такої любові до рідного міста та жінки-одеситки ні до ні після не зустрічав. а ржаки там які. ми перший раз в 2010 приїхали з другом. я тільки перший раз розвівся. і тут вночі на автолюксі прикатили. підійшли в перший кіоск і познайомились з місцевими. проржали всю ніч і потім ще тусувались,сміялись всю відпустку. я й забув про прозлучення)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 9 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо не знати чому в Україні дупа навіть порівняно з Польщею Я в курсі чому 9 хвилин тому, US7IGN сказав: над чим працювати треба? Мені виключно над собою: іноземна мова, вища освіта, додатковий софт для моєї професії тощо 10 хвилин тому, US7IGN сказав: їм не доводиться воювати з парашкою. Тому що там немає Юзівського родовища газу, яке саме і пролягає там, де іде війна. А також для кремлівських маразматиків Київ - це сакральна ціль. Враховуючи кількість ракет, яку за один залп випускає русня - Естонія довго не протримається 13 хвилин тому, US7IGN сказав: і обрали НАТО Яке НАТО в країні, яка в президенти обирає безграмотну людину з кримінальним минулим 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз