karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 Только что, Canton сказал: У нас нету миллионов воевак на пенсии... Є паралельні структури типу СБУ міліції і ще там багатьох служб охорони різних які зв'язані з використанням зброї Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 Только что, karbo сказал: Я знаю, ти старший від мене на пару тижнів Про сраку напомнить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 Только что, Canton сказал: Про сраку напомнить? У тебе вже є партнер для сраки 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 1 минуту назад, karbo сказал: Є паралельні структури типу СБУ міліції і ще там багатьох служб охорони різних які зв'язані з використанням зброї Это как раз относится к фразам ниже в том посте... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 Только что, karbo сказал: У тебе вже є партнер для сраки natribu.org/ua/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 3 минуты назад, karbo сказал: Я знаю, ти старший від мене на пару тижнів Не звиздеть...по манере письма - школота Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 (змінено) 19 хвилин тому, karbo сказав: В армії після 25 років служби залишитися лейтенантом? Та ну нафіг)) По давності вже можу забути але перше підвищення через три роки старлея давали а чергове через чотири роки капітан. На пенсії по добрій традиції добавляли одну зірочку на погони Старший 3.кеп 5. Але посада... я робив людям на пару місяців посаду,потім вертав назад Змінено 4 жовтня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 1 минуту назад, Canton сказал: natribu.org/ua/ Я не збираюся викати своїм ровесникам, а тим більше нікам в інтернеті 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 Только что, МаТраС сказал: Старший 3.кеп 5. Але посада... я робив людям на пару місяців посаду,потім вертався назад За моїх часів лише по зальоту не отримували майора на пенсію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 🔥 Племена туарегів у Малі повторили свій подвиг — вони знову розбили колону російських найманців із ПВК «Вагнер». ЗАПРОПОНУВАТИ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 3 минуты назад, karbo сказал: Я не збираюся викати своїм ровесникам, а тим більше нікам в інтернеті Я не ошибся - полный уеб....н 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 Только что, Canton сказал: Я не ошибся - полный уеб....н Не треба так Розумію ти само критичний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 t.me/AndriyuKK/35629 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 (змінено) 4 минуты назад, Canton сказал: Я не ошибся - полный уеб....н І зверни увагу, я жодного разу не обізвав поганим словом ні тебе ні твого партнера потикань в сраку Змінено 4 жовтня 2024 користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 1 годину тому, Alvalk сказав: а тут як раз питання важке Не так важке, як сильно прибуткове. Це була відповідь на «налити» у фонд, щоб купити Вагінерів. Бажаючі налити будуть, немає бажання використати на користь (а не в кишеню) прикриваючись гаслами рівності і соціальної справедливості. А те, що багаті і так відкупаються, всі знають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 6 хвилин тому, karbo сказав: І зверни увагу, я жодного разу не обізвав поганим словом ні тебе ні твого партнера потикань в сраку Все-таки різна культура спілкування у кацапів і українців. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 1 час назад, unreal1975 сказал: Чекаємо історій як вона малину вирощувала на присадибній ділянці Это национальный премиум кешбек! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 3 години тому, outdoor24 сказав: я писав про те, що навіть в цій ситуації роблять навмисно акцент на партійній приналежності, а не на її діяльності, як посадової особи Ну да. Вона заплямувала себе і своїх товаришів по партії. Порушила партійні норми і сплюндрувала ідеали. Чи ні? Хіба в партію приймають кого попало? Без рекомендацій і випробувань? Тож товариші по партії теж мають нести політичну відповідальність. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: Все-таки різна культура спілкування у кацапів і українців. В даному випадку чисто ментальна проблема. Ці персонажі стурбовані " тщеславием", марнославством українською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 32 хвилини тому, karbo сказав: не збираюся викати своїм ровесникам, А виконувати правила форума? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: А виконувати правила форума? Я сумніваюся, що звернення на ти порушує правила форуму. Це не груба форма. А ось ваші образи однозначно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: А уєбани стурбовані самоствердженням, бо нічого в житті не досягли. Так я вже сказав про марнославство. Для чого ти зайвий раз підтверджуєш? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 24 хвилини тому, karbo сказав: Я сумніваюся Запрещено искажения в Темах и/или Сообщениях ника (никнейма) и/или имени (фамилии, отчества) Пользователя без его согласия (особенно в оскорбительной форме). Персонально вам я категорически запрещаю обращаться ко мне иначе, как по нику. Так понятно? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 На обнародованном ГБР видео зафиксировано, как сын руководительницы МСЭК прилег на кровать, куда правоохранители положили изъятую наличность, и нежно гладил купюры. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 (змінено) 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: Запрещено искажения в Темах и/или Сообщениях ника (никнейма) и/или имени (фамилии, отчества) Пользователя без его согласия (особенно в оскорбительной форме). Персонально вам я категорически запрещаю обращаться ко мне иначе, как по нику. Так понятно? І де я спотворюю твоє ім'я? А ось ти не маєш жодного права вказувати мені, як я повинен до тебе звертатися. Ти навіть не розумієш про що правила говорять. А ще про якісь там посади в університетах розказуєш тут байки. Слабограмотний ти. Виходячи з наведених тобою же правил ти з твоїм партнером самотиком їх же і порушуєте. Змінено 4 жовтня 2024 користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз