Leon26 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 (змінено) 16 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: А потім що Кім буде робити з рештками свойого контингенту, тобто з тими, що якось потім повернуться в ПівнКорею? Скуялі єто ім повертатися..? Товарищ Кім пацан серьозний, не буде на квітки в два кінця витрачатися.. Змінено 19 жовтня 2024 користувачем Leon26 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 4 хвилини тому, DimaF сказав: Закусывать надо. Имхо сомневаюсь в 90 тык штыков.... О, ще один анал ітік, час покаже..😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 1 минуту назад, Leon26 сказал: Скуялі єто ім повертатися..? А що усі загинуть? Можливо, і свої будуть у спину стріляти, і кадировці, і бурятські заградотряди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: А що усі загинуть? Можливо, і свої будуть у спину стріляти, і кадировці, і бурятські заградотряди. Як на мене головне прецедент, щоб Владімвладімич мав можливість заявіти в ооні що Україна напала на Північну Корею. Ну і хулі що на своеї землі, але трупи є, тобто і факт нападу є..? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 7 годин тому, outdoor24 сказав: «Приблизно за тиждень до появи вироку потерпілий Хімікус відкликав цивільний позов у кримінальній справі. Стало відомо, що він як потерпілий отримав матеріальну компенсацію і вирішив залишити все в минулому.» sudreporter.org/sud-vypravdav-pashynskogo-cherez-samozahyst/ Невинуватий Пашинський, жінку якого обклали муями у відповідь на її зауваження, і якому розбили пляшку об голову ще й накинув бабла за це. Дійсно золота людина.😂 Суд виправдав Пашинського через самозахист: кожний акт поведінки був адекватним Далі навіть не читав. Тобто у суді доведено, що ви брехун. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 3 часа назад, DimaF сказал: Понимаете, позиция - голову в песок, я ничего слышать не хочу, это проигрышный вариант. Понимаете, моих родителей выслали сразу после войны на Урал, так что я в своё время наслушался всего и кое-чего насмотрелся. Ну и жил там 20 лет, пока спецпереселенцев не стали отпускать на родину. А потом еще около 100 раз ездил в командировки уже из Украины по всему союзу; еще насмотрелся и наслушался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 (змінено) 3 години тому, ozor сказав: Не подорожувати, а поневірятися. Людство сотні тисяч років кочувало, це його нормальний спосіб життя. 3 години тому, ozor сказав: Та й, на превеликий жаль, далеко не всі отримали цей шанс, багатьох вбили, під час спроби покинути домівку. Тому краще не мати домівки, яку важко покинути - так шанси значно зростають. 3 години тому, ozor сказав: І далеко не всі марили Мальдівами і філіппінками, у багатьох все добре було і з дітьми-дружинами і домівками роботами. То раби дружин-домівок-робіт марили, що у них все добре, навіть не бачивши ані Мальдів ані філіпінок. Змінено 19 жовтня 2024 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 7 годин тому, Вячеслав63 сказав: справі Пашинського дійно все "не так однозначно Мені якось однопісюнствено, що ви про це думаєте. Суд вважає інакше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 2 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Понимаете, моих родителей выслали сразу после войны на Урал, так что я в своё время наслушался всего и кое-чего насмотрелся. Ну и жил там 20 лет, пока спецпереселенцев не стали отпускать на родину. А потом еще около 100 раз ездил в командировки уже из Украины по всему союзу; еще насмотрелся и наслушался. Ииии?? Какое отношение это имеет к нынешней войне?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Суд виправдав Пашинського через самозахист: кожний акт поведінки був адекватним Далі навіть не читав. Тобто у суді доведено, що ви брехун. Впевнений, ти і суд над Василем Стусом вважаєш справедливим... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 15 минут назад, DimaF сказал: Закусывать надо. Имхо сомневаюсь в 90 тык штыков.... Я тоже сомневаюсь, особенно на фоне того, что вся армия Ына около 500 тысяч (по данным разных разведок) Но цифры и даты уже фигурируют. И не в прессе, а среди людей "при делах" На фоне этого Глава комитета по разведке Майк Тернер сейчас пррводит закрытый брифинг в Комитете и собирает закрытое заседание в Белом доме "Это жу-жу-жу неспроста!"(С) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 6 годин тому, Вячеслав63 сказав: суд повністю виправдав Пашинського у справі про стрілянину Нічого додати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 6 годин тому, Вячеслав63 сказав: виникають питання. Важкі питання вирішуються у суді І .. вони вже вирішені, нема чого обговорювати . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 6 годин тому, Canton сказав: Если огнестрел официальный (есть законодательное обоснование, пусть и кривое) - никаких вопросов вообще нет У Пашинского не могло быть левого ствола...не тот мальчик Все упирается в меру самообороны... Таких случаев вагон и тележка... Ежели получит по голове, это уже не угроза, которую нужно ещё доказать, а физическое воздействие. Имел полное право применить огнестрел. А то, что подстрелил, а не пристрелил говорит о высокой степени психологической устойчивости . 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 6 годин тому, Вячеслав63 сказав: переконати Путіна погодитись заморозити конфлікт, І для цього є спосіб 17.07 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 6 годин тому, ks6 сказав: Так была непосредственная угроза жизни. Пьяный мужик навернул бутылкой по голове. Если бы Пашинский его застрелил, то было бы убийство при превышении. А так все нормально. Нанесенный вред меньше, чем возможные последствия при продолжении драки. Добавить нЕчего. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 6 годин тому, ozor сказав: Та пі***. Не дивився в не буду. одного прізвища мразоти гіркіна достатньо, щоб не чіпати лайно. Не читал, но осуждаю. Гомосоветикус. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 6 годин тому, ozor сказав: Краще примітивно мислити Ніхто не заважає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 23 минуты назад, Canton сказал: Я тоже сомневаюсь, особенно на фоне того, что вся армия Ына около 500 тысяч (по данным разных разведок) Но цифры и даты уже фигурируют. И не в прессе, а среди людей "при делах" На фоне этого Глава комитета по разведке Майк Тернер сейчас пррводит закрытый брифинг в Комитете и собирает закрытое заседание в Белом доме "Это жу-жу-жу неспроста!"(С) Ладно, посмотрим...) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 28 минут назад, DimaF сказал: Ииии?? Какое отношение это имеет к нынешней войне?? таке , що кацапи прийшли повторити геноцид 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 Только что, Бездомный сказал: таке , що кацапи прийшли повторити геноцид Це понятно, дали що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 29 минут назад, Canton сказал: Я тоже сомневаюсь, особенно на фоне того, что вся армия Ына около 500 тысяч (по данным разных разведок) Но цифры и даты уже фигурируют. И не в прессе, а среди людей "при делах" На фоне этого Глава комитета по разведке Майк Тернер сейчас пррводит закрытый брифинг в Комитете и собирает закрытое заседание в Белом доме "Это жу-жу-жу неспроста!"(С) якщо як слід заплатять "за голову" то буде в xyйла піхвоока армія - як була в троцького під час навали на УНР 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 38 хвилин тому, Leon26 сказав: Як на мене головне прецедент, щоб Владімвладімич мав можливість заявіти в ооні що Україна напала на Північну Корею. Ну і хулі що на своеї землі, але трупи є, тобто і факт нападу є..? і ядерна бімба виявиться корейською... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 (змінено) 37 минут назад, DimaF сказал: Ииии?? Какое отношение это имеет к нынешней войне?? Принаймні не Геродот розповідав. Все одно існує "преемственная связь", ну и это заменитое - "деды воевали". Вот и это самое победобесие подтолкнуло рашников начать теперешнюю войну. Але Хутін почав з особистих причин. Що торкається безпосередньо мене, то я приймав участь в цій війні на сторінках LJ. Писав там років п'ять, там мене постійно банили, потім надоїло, бо вони вже стали усі по-путенскі підковані, не проб'єшь ідеологічну броню. Там і треба крізь ВПН. Тепер навчився краще писати українською, бо я її ніколи не вивчав. Змінено 19 жовтня 2024 користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 19 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2024 16 минут назад, Vinsol2009 сказал: Гомосоветикус. Рашафашизмус. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз