karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: я не про бійців. я про керівництво. Покеруй автомобілем з вбитим двигуном, без гальм, та розбитою ходовою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 44 хвилини тому, МаТраС сказав: молодці ,що з самого початку русні розповідають в подробицях наші розробки. Та які там розробки, заходиш на виробника, купуєш ставиш. Просто приклад: skywalkerfpv.com/ З проблем : суттєве збільшення вартості, дорожче донаведення суттєво + зменшення корисного навантаження. Але так то для крупних виробників думаю мастхев зараз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 28 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та звісно, що Китай. Ніхто більше одномодового надлегкого волокна і не робить. Воно нафіг не потрібно у звичних галузях. Але як наші його купили? Там наче була заборона на экспорт. Хто хоче -- шукає засоби, хто не хоче -- шукає причини (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: За кораблем. У свій час, я лейтенант ставив на місце полковників. звання то таке. а от посада. лейтенант з главку вставляв і полковникам, нач загонів часто) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 49 хвилин тому, МаТраС сказав: молодці ,що з самого початку русні розповідають в подробицях наші розробки. А, то ви не в курсі, що орки вже давно такими користуються? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: А, то ви не в курсі, що орки вже давно такими користуються? ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 4 хвилини тому, 7351 сказав: Хто хоче -- шукає засоби, хто не хоче -- шукає причини (С) FTTH і надлегке одномодове волокно - то зовсім різні речі. Наскільки я знаю, таке оптоволокно не застосовується в звичайних галузях, бо це тупо економічно невигідно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 4 минуты назад, МаТраС сказал: звання то таке. а от посада. лейтенант з главку вставляв і полковникам, нач загонів часто) Оці всі вставляння не під час війни. І не своєму прямому начальству. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: FTTH і надлегке одномодове волокно - то зовсім різні речі. Наскільки я знаю, таке оптоволокно не застосовується в звичайних галузях, бо це тупо економічно невигідно. Та показував Сергій це волокно. Воно дешеве і легко ламається. Китайське яке орки використовують Змінено 8 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 19 хвилин тому, karbo сказав: Та показував Сергій це волокно. Воно дешеве і легко ламається. Китайське яке орки використовують Так для одноразових дронів-камікадзе пофіг. Ніхто ж там його не переламує на 90 градусів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: FTTH і надлегке одномодове волокно - то зовсім різні речі. Наскільки я знаю, таке оптоволокно не застосовується в звичайних галузях, бо це тупо економічно невигідно. Якщо є існуюче виробництво та вигідний хазяїну виробництва заказ з гарантованою оплатою та об'ємами -- взагалі не проблема. Працював на приватному кабельному заводі, який в мене на очах будувався з майже з нуля...але фахівцями з великим досвідом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Так для одноразових дронів-камікадзе пофіг. Ніхто ж там його не переламує на 90 градусів. Саме це волокно і мотають в гаражах. Вірніше, в одному єдиному гаражі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 минуты назад, 7351 сказал: Якщо є існуюче виробництво та вигідний хазяїну виробництва заказ з гарантованою оплатою та об'ємами -- взагалі не проблема. Працював на приватному кабельному заводі, який в мене на очах будувався з майже з нуля...але фахівцями з великим досвідом. Господи Боже мій. Який може бути завод. Просто гараж двома станками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 У Полтаві кладуть бруківку, у Харкові стелять асфальт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) Готовий кабель певної якості є в наявності у великих кількостях. Його просто намотують на котушки певного формату для використання на безпілотниках Які фабрики які заводи про що ви говорите Змінено 8 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Його просто Так можна описати виробництво будь чого в світі... Тільки в одних "працює", а у других "не працює". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 минуты назад, 7351 сказал: Так можна описати виробництво будь чого в світі... Тільки в одних "працює", а у других "не працює". Докажи що це волокно виготовляється спеціально для військових цілей росіян Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 20 часов назад, Dmitriy_S сказал: Я в курсі, що ви теж дівчат не любите:) А вони, між іншим, доволі таки цікаві істоти. Просто їх треба періодично міняти тобто все життя присвятити суцільному дресируванню любімої обазяни / любімих обізян ? ну таке - на любителя . з мене й однієї обізяни вистачило . треба знайти "свою" та заспокоїтися Змінено 9 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: Докажи що це волокно виготовляється спеціально для військових цілей росіян Я писав про виробництво в Україні для України... Цікавий в тебе хід думок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 53 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ну да, це ж як мідь, в будь-якому гаражі мотать можна:) t.me/serhii_flash/4261 Нема там нічого складного. За посиланням відео роботи станка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 15 хвилин тому, 7351 сказав: Якщо є існуюче виробництво та вигідний хазяїну виробництва заказ з гарантованою оплатою та об'ємами -- взагалі не проблема. Працював на приватному кабельному заводі, який в мене на очах будувався з майже з нуля...але фахівцями з великим досвідом. Та ясне діло, а шо ж не зробили ракет середньої дальності? На Южмаші ж вся стратегічка вироблялася, SS-9 і SS-18. Я-то знаю чого, але для "патріотів" це велике питання:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 15 хвилин тому, 7351 сказав: Якщо є існуюче виробництво та вигідний хазяїну виробництва заказ з гарантованою оплатою та об'ємами -- взагалі не проблема. Працював на приватному кабельному заводі, який в мене на очах будувався з майже з нуля...але фахівцями з великим досвідом. Та ясне діло, а шо ж не зробили ракет середньої дальності? На Южмаші ж вся стратегічка вироблялася, SS-9 і SS-18. Я-то знаю чого, але для "патріотів" це велике питання:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Україна отримає близько $1,37 млрд гранту від Світового банку в рамках PEACE in Ukraine Програма передбачає часткову компенсацію видатків державного бюджету, які не пов’язані зі сферою безпеки і оборони – зокрема, соціальних та гуманітарних. Кошти надійдуть найближчими днями. mind.ua/news/20281278-ukrayina-otrimae-blizko-137-mlrd-grantu-vid-svitovogo-banku-v-ramkah-peace-in-ukraine Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Та ясне діло, а шо ж не зробили ракет середньої дальності? На Южмаші ж вся стратегічка вироблялася, SS-9 і SS-18. Я-то знаю чого, але для "патріотів" це велике питання:) Над цим зараз інтенсивно працюють... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз