Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, Evgenich сказав: Щур вже відверто хизується своїм нутром. Ну як ти не навидеш ту державу, то якого біса так довго мучив себе, проживаючи в ній? Та ще і податки платив, голосував... Що тобі заважало з'їбнути надцять років назад? Чи освітлення прийшло тільки в: а) 24-му; в) 22-му (не зрозуміло); с) 19-му (тоді зовсім не зрозуміло); d) в дитинстві Що примушувало тебе знаходитись на території держави, яку ти люто не навидеш? Про ненависть до держави - то ваші хворі фантазії. І нікуди я зйобувати не збирався. Але коли держава перетворює своїх громадян на рабів, а країну на концтабір, то багато громадян, які не хочуть бути рабами в концтаборі, змушені покинути країну. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: тоді і www.amazon.com/Back-Channel-American-Diplomacy-Renewal/dp/0525508864 до купи ) переклад тут flibusta.site/b/697949 О, дякую, це і я залюбки прочитаю, корисноє ) Або прослухаю (якщо гарне аудіо знайду), бо для читати щось для душі (не технічне) поки що не так багато часу, а гарна прогулянка, то в моєму віці вже необхідність))) Дохтур, гад, бігати не рекомендує ... раніше думав хабаря дати, щоб знов дозволив, а зараз в аудіокнижки втягнувся, і дохтур без солоденького залишився 😉 Змінено 9 листопада 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 7 хвилин тому, Evgenich сказав: Щур вже відверто хизується своїм нутром. Ну як ти не навидеш ту державу, то якого біса так довго мучив себе, проживаючи в ній? Та ще і податки платив, голосував... Що тобі заважало з'їбнути надцять років назад? Чи освітлення прийшло тільки в: а) 24-му; в) 22-му (не зрозуміло); с) 19-му (тоді зовсім не зрозуміло); d) в дитинстві Що примушувало тебе знаходитись на території держави, яку ти люто не навидеш? До речі, що там з Бендерою? Він щур чи ухилянт? Бо Мюнхен, то наче не Україна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 26 хвилин тому, US7IGN сказав: ви якось пропустили 2014-2019. в 2022 все вже легко масштабувалося Що саме масштабувалося? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Мільйони громадян мріють про те, щоб в них того записа не було. Але держава щось не дуже хоче забирати паспорт. Державі потрібні раби. Любите промовляти гаслами, підводити під колективну відповідальність. У "держави" є конкретні прізвища, які мають свою національність (пишіть тоді "глобалісти")))))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Про ненависть до держави - то ваші хворі фантазії. І нікуди я зйобувати не збирався. Але коли держава перетворює своїх громадян на рабів, а країну на концтабір, то багато громадян, які не хочуть бути рабами в концтаборі, змушені покинути країну. Поздравляю вас, вы выиграли вчистую, судя по слюням и соплям ваших оппонентов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: До речі, що там з Бендерою? Він щур чи ухилянт? Бо Мюнхен, то наче не Україна. О,то ти себе з Бандерою порівнюєш??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Та куди ж нам сірим та убогим до геніїв стратегії "тридцять років в армії". За три дні здати п'ять областей - це треба вміть:) Нах ти мене цитуєш, ти ж знаєш я з підорасами не розмовляю. Чи думаєш якщо по впн "з'їздив в німеччину" всі забули яка ти гнида? 1 година тому, Canton сказав: Т.е. сдохнуть под бомбами он должен гордо помалкивая? Ну а як він думав - він один з тих що "єслі што так ми сьєбньом", так хай тепер гордо ковтає а не пздить який він буде охуєнний гауляйтер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 7 хвилин тому, Evgenich сказав: О,то ти себе з Бандерою порівнюєш??? Ні, мені цікаво хто він за вашою логікою, щур чи ухилянт? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 година тому, andrey_ka сказав: Та ніхто , просто майданчик думок. Так він же якби одразу заявив: що це трансляція думок військових , а не його особисті забаганки. І... , реакція якби натякає!!! Чомусь до цього нікому не було діла , воює він чи ні. Черговий транслятор? Так вже ж безмозгла транслює "думки військових" Реакція стандартна, Притула також в тцк відмітився, і чмут, та багато відомих людей, але чогось ні до кого "реакції" немає. Стерненко забагато про себе думає щоб так переживати про власну мобілізацію, а міг би прикладом показати як карась та багато інших Але за будь-яких обставин розкрученим блогерам слід фільтрувати базар, особливо в чутливих питаннях, в яких вони не петрають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Що саме масштабувалося? Схід/Крим - решта України, Україна - решта світу з огляду на тих хо поїхав та залишився. інверсія була тільки в тому що в 2014 патріотами були ті хто поїхали, а в 2022 - ті хто залишися. але це не точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 2 хвилини тому, Дощ сказав: Притула також в тцк відмітився, і чмут, та багато відомих людей, але чогось ні до кого "реакції" немає. всі ухилянти рівні, але деякі рівніші за інших єдина глобальна різниця з котом лише в тому що кіт і близько стільки не заробив на в батьківщині Змінено 9 листопада 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: всі ухилянти рівні, але деякі рівніші за інших Не всі ухилянти бикують, прикриваючись власною нев'єбенністю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 50 минут назад, andrey_ka сказал: Ні , не пропоную. ПС... Якщо я бачу в кінці речення значок питання , то розумію , що людина його не просто так поставила. Особисто мені не цікаво витрачати власний час на обговорення гопника з мільйонами. Оце, що він зараз робить, називається розпальцовкою на його жаргоні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 6 хвилин тому, Дощ сказав: Нах ти мене цитуєш, ти ж знаєш я з підорасами не розмовляю. Чи думаєш якщо по впн "з'їздив в німеччину" всі забули яка ти гнида? Ну а як він думав - він один з тих що "єслі што так ми сьєбньом", так хай тепер гордо ковтає а не пздить який він буде охуєнний гауляйтер Вас не спитав, кого мені цитувати. Звісно, що не розмовляєте з підарасами, ви їм сраку лижете, а одночасно розмовляти при цьому важко. А підараси кладуть людей тисячами і знищують країну, щоб мати змогу наживатися на війні. А ви й раді старатися. Таких в Україні завжди хватало. Такі були поліцаями при німцям, вертухаями при совєтах, такі писали доноси на свої співгромадян, такий же написав доноса на мого прадіда, якого кацапи потім згноїли в тюрмі в Казані, так що й могили його не лишилося. На цьому з вами закінчимо, не варті ви того, щоб з вами спілкуватися. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, Дощ сказав: Не всі ухилянти бикують, прикриваючись власною нев'єбенністю на відміну від "небикуючих" кіт усвідомлюючи свою нев'єбенність не закликає публічно відправляти в армію всіх інших замість нього. так що його бикування на аудиторію в десяток осіб взагалі не бикування 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, karbo сказав: Особисто мені не цікаво витрачати власний час на обговорення гопника з мільйонами. Оце, що він зараз робить, називається розпальцовкою на його жаргоні Ну звісно , я все розумію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Схід/Крим - решта України, Україна - решта світу з огляду на тих хо поїхав та залишився. інверсія була тільки в тому що в 2014 патріотами були ті хто поїхали, а в 2022 - ті хто залишися. але це не точно Ну, все таки тоді була внутрішня міграція. Населення тоді все-таки не так критично зменшилося. Зараз - це вже незворотній процесс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 час назад, Evgenich сказал: Як не дивно (особливо для мене), навіть такого гандона як ти, я би захищав ціною свого життя (а так і було у червні 22-го в Лісічаньску, і у жовтні того ж року в с.Дворічне). Меньше пафоса, первоходок... Закрадываются определенные сомнения в Вашей причастности к тем событиям лично... PS. таких "защитников" за ноги на пальмах вешал когда Вы бабушкину кошку под столом за хвост дергали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 28 хвилин тому, XL.pro сказав: Любите промовляти гаслами, підводити під колективну відповідальність. У "держави" є конкретні прізвища, які мають свою національність (пишіть тоді "глобалісти")))))). Щось тільки прізвища міняються, а жопа перманентна. Мабуть справа не в прізвищах. Місце прокляте (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 39 минут назад, Dmitriy_S сказал: Про ненависть до держави - то ваші хворі фантазії. Достойный продолжатель дела 7351, Фрай и им подобных... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, US7IGN сказав: на відміну від "небикуючих" кіт усвідомлюючи свою нев'єбенність не закликає публічно відправляти в армію всіх інших замість нього. так що його бикування на аудиторію в десяток осіб взагалі не бикування Мова була не про кота, який взагалі ніхто, гнида по життю, а про стерненка, який робить корисну справу. Кіт ще й під мігранта косить, тьху та він зі свого сраного села й рила не потикав 1 година тому, andrey_ka сказав: Да , да , Стерненко якраз та людина , яка (з якогось дива) почала дискридитувати ЗСУ. Ну.. маячня ж. Мотив назвете? А який мотив озвучувати в ефір про начебто некомпетентне управління військами? Ну яка мета? Що, від цього управління стане якимсь іншим, яка мета чи просто хайпанути і типу все норм Та ні не норм, якщо ти впливаєш на аудиторію то вже кажи до кінця - тебе слухають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 минуты назад, andrey_ka сказал: Ну звісно , я все розумію. То тепер по питання вже до тебе, якщо розумієш. Чи час і користь є зараз від такого? До нього ніхто не прислухається в військових колах, а розкол в суспільстві він посилює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну, все таки тоді була внутрішня міграція. Населення тоді все-таки не так критично зменшилося. Зараз - це вже незворотній процесс. я ж одразу казав про масштабування. всі процеси незворотні для тих кому доступні тільки три виміри. So it goes ... (c) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 12 хвилин тому, Дощ сказав: Реакція стандартна, Чому реакція тільки зараз (ось в оцю секунду) стандартизувалась ? Закон , неочіковано набув чинність ??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз