Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Evgenich сказав:

Щур вже відверто хизується своїм нутром. Ну як ти не навидеш ту державу, то якого біса так довго мучив себе, проживаючи в ній? Та ще і податки платив, голосував... Що тобі заважало з'їбнути надцять років назад? Чи освітлення прийшло тільки в: а) 24-му; в) 22-му (не зрозуміло); с) 19-му (тоді зовсім не зрозуміло); d) в дитинстві

Що примушувало тебе знаходитись на території держави, яку ти люто не навидеш?

Про ненависть до держави - то ваші хворі фантазії. І нікуди я зйобувати не збирався. Але коли держава перетворює своїх громадян на рабів, а країну на концтабір, то багато громадян, які не хочуть бути рабами в концтаборі, змушені покинути країну.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

тоді і www.amazon.com/Back-Channel-American-Diplomacy-Renewal/dp/0525508864 до купи )

переклад тут flibusta.site/b/697949

О, дякую, це і я залюбки прочитаю, корисноє )

Або прослухаю (якщо гарне аудіо знайду), бо для читати щось для душі (не технічне) поки що не так багато часу,

а гарна прогулянка, то в моєму віці вже необхідність)))

Дохтур, гад, бігати не рекомендує ... раніше думав хабаря дати, щоб знов дозволив, а зараз в аудіокнижки втягнувся,

і дохтур без солоденького залишився 😉

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Evgenich сказав:

Щур вже відверто хизується своїм нутром. Ну як ти не навидеш ту державу, то якого біса так довго мучив себе, проживаючи в ній? Та ще і податки платив, голосував... Що тобі заважало з'їбнути надцять років назад? Чи освітлення прийшло тільки в: а) 24-му; в) 22-му (не зрозуміло); с) 19-му (тоді зовсім не зрозуміло); d) в дитинстві

Що примушувало тебе знаходитись на території держави, яку ти люто не навидеш?

До речі, що там з Бендерою? Він щур чи ухилянт? Бо Мюнхен, то наче не Україна.

Посилання на коментар

26 хвилин тому, US7IGN сказав:

ви якось пропустили 2014-2019. в 2022 все вже легко масштабувалося :lol:

Що саме масштабувалося?

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Мільйони громадян мріють про те, щоб в них того записа не було. Але держава щось не дуже хоче забирати паспорт. Державі потрібні раби.

Любите промовляти гаслами, підводити під колективну відповідальність. У "держави" є конкретні прізвища, які мають свою національність (пишіть тоді "глобалісти")))))).

Посилання на коментар

11 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Про ненависть до держави - то ваші хворі фантазії. І нікуди я зйобувати не збирався. Але коли держава перетворює своїх громадян на рабів, а країну на концтабір, то багато громадян, які не хочуть бути рабами в концтаборі, змушені покинути країну.

Поздравляю вас, вы выиграли вчистую, судя по слюням и соплям ваших оппонентов.

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

До речі, що там з Бендерою? Він щур чи ухилянт? Бо Мюнхен, то наче не Україна.

О,то ти себе з Бандерою порівнюєш???

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Та куди ж нам сірим та убогим до геніїв стратегії "тридцять років в армії". За три дні здати п'ять областей - це треба вміть:)

Нах ти мене цитуєш, ти ж знаєш я з підорасами не розмовляю. Чи думаєш якщо по впн "з'їздив в німеччину" всі забули яка ти гнида?

1 година тому, Canton сказав:

Т.е. сдохнуть под бомбами он должен гордо помалкивая?

Ну а як він думав - він один з тих що "єслі што так ми сьєбньом", так хай тепер гордо ковтає а не пздить який він буде охуєнний гауляйтер

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Evgenich сказав:

О,то ти себе з Бандерою порівнюєш???

Ні, мені цікаво хто він за вашою логікою, щур чи ухилянт?

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, andrey_ka сказав:

Та ніхто , просто майданчик думок. Так він же якби одразу заявив: що це трансляція думок військових , а не його особисті забаганки.

І... , реакція якби натякає!!! Чомусь до цього нікому не було діла , воює він чи ні.

Черговий транслятор? Так вже ж безмозгла транслює "думки військових"

Реакція стандартна, Притула також в тцк відмітився, і чмут, та багато відомих людей, але чогось ні до кого "реакції" немає. Стерненко забагато про себе думає щоб так переживати про власну мобілізацію, а міг би прикладом показати як карась та багато інших

Але за будь-яких обставин розкрученим блогерам слід фільтрувати базар, особливо в чутливих питаннях, в яких вони не петрають

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Що саме масштабувалося?

Схід/Крим - решта України, Україна - решта світу з огляду на тих хо поїхав та залишився. інверсія була тільки в тому що в 2014 патріотами були ті хто поїхали, а в 2022 - ті хто залишися. але це не точно :lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Притула також в тцк відмітився, і чмут, та багато відомих людей, але чогось ні до кого "реакції" немає.

всі ухилянти рівні, але деякі рівніші за інших :lol:

єдина глобальна різниця з котом лише в тому що кіт і близько стільки не заробив на в батьківщині :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

всі ухилянти рівні, але деякі рівніші за інших :lol:

Не всі ухилянти бикують, прикриваючись власною нев'єбенністю

Посилання на коментар

50 минут назад, andrey_ka сказал:

Ні , не пропоную.

ПС... Якщо я бачу в кінці речення значок питання , то розумію , що людина його не просто так поставила.

Особисто мені не цікаво витрачати власний час на обговорення гопника з мільйонами. Оце, що він зараз робить, називається розпальцовкою на його жаргоні

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Дощ сказав:

Нах ти мене цитуєш, ти ж знаєш я з підорасами не розмовляю. Чи думаєш якщо по впн "з'їздив в німеччину" всі забули яка ти гнида?

Ну а як він думав - він один з тих що "єслі што так ми сьєбньом", так хай тепер гордо ковтає а не пздить який він буде охуєнний гауляйтер

Вас не спитав, кого мені цитувати. 

Звісно, що не розмовляєте з підарасами, ви їм сраку лижете, а одночасно розмовляти при цьому важко. А підараси кладуть людей тисячами і знищують країну, щоб мати змогу наживатися на війні. А ви й раді старатися. Таких в Україні завжди хватало. Такі були поліцаями при німцям, вертухаями при совєтах, такі писали доноси на свої співгромадян, такий же написав доноса на мого прадіда, якого кацапи потім згноїли в тюрмі в Казані, так що й могили його не лишилося. На цьому з вами закінчимо, не варті ви того, щоб з вами спілкуватися.

• Лайк 4
  • Дякую 2
Посилання на коментар

Тільки що, Дощ сказав:

Не всі ухилянти бикують, прикриваючись власною нев'єбенністю

на відміну від "небикуючих" кіт усвідомлюючи свою нев'єбенність не закликає публічно відправляти в армію всіх інших замість нього. так що його бикування на аудиторію в десяток осіб взагалі не бикування :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

Особисто мені не цікаво витрачати власний час на обговорення гопника з мільйонами. Оце, що він зараз робить, називається розпальцовкою на його жаргоні

Ну звісно , я все розумію.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

Схід/Крим - решта України, Україна - решта світу з огляду на тих хо поїхав та залишився. інверсія була тільки в тому що в 2014 патріотами були ті хто поїхали, а в 2022 - ті хто залишися. але це не точно :lol:

Ну, все таки тоді була внутрішня міграція. Населення тоді все-таки не так критично зменшилося. Зараз - це вже незворотній процесс. 

Посилання на коментар

1 час назад, Evgenich сказал:

Як не дивно (особливо для мене), навіть такого гандона як ти, я би захищав ціною свого життя (а так і було у червні 22-го в Лісічаньску, і у жовтні того ж року в с.Дворічне).

Меньше пафоса, первоходок...

Закрадываются определенные сомнения в Вашей причастности к тем событиям лично...

PS. таких "защитников" за ноги на пальмах вешал когда Вы бабушкину кошку под столом за хвост дергали

• Хаха 1
Посилання на коментар

28 хвилин тому, XL.pro сказав:

Любите промовляти гаслами, підводити під колективну відповідальність. У "держави" є конкретні прізвища, які мають свою національність (пишіть тоді "глобалісти")))))).

Щось тільки прізвища міняються, а жопа перманентна. Мабуть справа не в прізвищах. Місце прокляте (с)

Посилання на коментар

39 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Про ненависть до держави - то ваші хворі фантазії.

Достойный продолжатель дела 7351, Фрай и им подобных...

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

на відміну від "небикуючих" кіт усвідомлюючи свою нев'єбенність не закликає публічно відправляти в армію всіх інших замість нього. так що його бикування на аудиторію в десяток осіб взагалі не бикування :lol:

Мова була не про кота, який взагалі ніхто, гнида по життю, а про стерненка, який робить корисну справу. Кіт ще й під мігранта косить, тьху та він зі свого сраного села й рила не потикав

1 година тому, andrey_ka сказав:

Да , да , Стерненко якраз та людина , яка (з якогось дива) почала дискридитувати ЗСУ. 

Ну.. маячня  ж.

Мотив назвете?

А який мотив озвучувати в ефір про начебто некомпетентне управління військами? Ну яка мета? Що, від цього управління стане якимсь іншим, яка мета чи просто хайпанути і типу все норм

Та ні не норм, якщо ти впливаєш на аудиторію то вже кажи до кінця - тебе слухають 

Посилання на коментар

4 минуты назад, andrey_ka сказал:

Ну звісно , я все розумію.

То тепер по питання вже до тебе, якщо розумієш. 

Чи час і користь є зараз від такого? До нього ніхто не прислухається в військових колах, а розкол в суспільстві він посилює. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Ну, все таки тоді була внутрішня міграція. Населення тоді все-таки не так критично зменшилося. Зараз - це вже незворотній процесс. 

я ж одразу казав про масштабування. всі процеси незворотні для тих кому доступні тільки три виміри. So it goes ... (c)

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Дощ сказав:

Реакція стандартна,

Чому реакція тільки зараз  (ось в оцю секунду) стандартизувалась ?

Закон , неочіковано набув чинність ???

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...