Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Дощ сказав:

а про стерненка

не знаю його. мені взагалі місцеві діячі та коментатори не цікаві.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

а тим часом зовсім поруч люди приймають дивні рішення... kyiv.tsn.ua/u-kiyevi-divchina-povisilas-na-znaku-metro-osokorki-u-policiyi-povidomili-detali-2697750.html

Посилання на коментар

53 минуты назад, vadimv сказал:

Венесуела якось припинила видавати паспорти своїм громадянам за кордоном (в т.ч. у Іспанії) - так Іспанія їм відразу ПМЖ надала без зайвих питань. )

наші хитрожопіші, не видають по "технічним" причинам

Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

на відміну від "небикуючих" кіт усвідомлюючи свою нев'єбенність не закликає публічно відправляти в армію всіх інших замість нього. так що його бикування на аудиторію в десяток осіб взагалі не бикування :lol:

Та я для політруків і совків, як червона ганчірка. Їх аж тіпає. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Гопник кричить, що військове керівництво гімно, а Україні пздц. І це все на багатомільйонну аудиторію. Не на кухні на своїй малині. 

Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

та і пі*** на них. краще давайте разом будемо пишатися київськими хмарочосами! :flag1:

life.kyiv.ua/news/tepliy-zimoviy-pavilyon-dlya-pernatih-u-kivskomu-zooparku

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ти дратуєш людей, які в інших умовах змушені проживати. Може від нестачі почуття такту, може просто хвалишся, це притаманно багатьом українцям. 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Мільйони громадян мріють про те, щоб в них того записа не було. Але держава щось не дуже хоче забирати паспорт. Державі потрібні раби.

та отож, сказали би хто не хоче  -велком на вихід, так ні, влада хитрожопа , кармани набиває грошима і  при цьому хоче щоб народ був  тупим бидлом і мовчки  йшов помирати за неї 

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Дощ сказав:

А який мотив озвучувати в ефір про начебто некомпетентне управління військами? Ну яка мета? Що, від цього управління стане якимсь іншим, яка мета чи просто хайпанути і типу все норм

Та ні не норм, якщо ти впливаєш на аудиторію то вже кажи до кінця - тебе слухають 

Ну, мабуть , щоб дослухались (не з власної ж ініціативи він таке видав, ну і не заради якогось засраного хайпу) і якщо це не відповідає дійсності то спростували або вплинули. Але ніяк не повісткою. Ця повістка більш ніж красномовне підтвердження ось цьому: "начебто некомпетентне управління військами?" іМХО.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, andrey_ka сказав:

Чому реакція тільки зараз  (ось в оцю секунду) стандартизувалась ?

Закон , неочіковано набув чинність ???

А я звідки знаю, запитайте в тцк, там і контакти залишали

Неочікувана реакція стерненка на пересічну подію - він розшуку тцк злякався чи що призвуть? І головне чому це все вийшло в публічну площину? Такі питання слід передбачати і не давати їжі ворогам, а не розкручувати за першої нагоди

Посилання на коментар

5 минут назад, karbo сказал:

Гопник кричить, що військове керівництво гімно, а Україні пздц. І це все на багатомільйонну аудиторію. Не на кухні на своїй малині. 

погодьтесь - хто гімно  і кому пздц  рішають не тут на форумі і навіть не в Україні

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, Дощ сказал:

Неочікувана реакція стерненка на пересічну подію - він розшуку тцк злякався чи що призвуть? І головне чому це все вийшло в публічну площину? Такі питання слід передбачати і не давати їжі ворогам, а не розкручувати за першої нагоди

Есть и такое мнение...

Давайте поговоримо про історію із Сергієм Стерненко, вірніше, про ефективність однієї одиниці людського ресурсу.

Я неодноразово чув заклики відправити «в окопи», Притулу, Стерненка, інших мега-волонтерів. До речі, «в окопи» з диванів зараз відправляють усіх неугодних. Все це вже стало схожим… «на Колиму його, контру». Щось не так, одразу прилітає, «ти чого не в окопах?», або «Иди, бля… копай, бля». Ну ви пам’ятаєте, да?

Так ось. Зараз (як на мене) кожен українець вимірюється ефективністю в питаннях захисту країни. Нагадаю прості слова, які сказала Голова ГО Справа Громад Antonina Buzilo одному колірному обісранцю, «Ти або в ЗСУ, або для ЗСУ». Так ось питання… Від кого користі війську буде більшої?  Від стрільця Сергія Стерненка чи гранатометника Сергія Притули? Так, безумовно, вони… він витрачає не власні десятки мільйонів гривень, але робота фонду, це не чашку кави випити. Зібрати донати, дуже багато донатів. Неймовірна кількість донатів, бо замовлень від бригад та батальйонів ще більше. Закупити дрони та відправити їх. На один, два… чи десять дронів. Тисячі, десятки тисяч дронів. Це надважлива робота. Подивіться, як зашиваються волонтери?! А запитів менше не стає. Не дрони, так РЕБи. Не РЕБи так транспорт. Не транспорт, так дрони!

Випереджаючи купу питань скажу, що  моєму взводу Фонд Стерненка нічого не постачав. Не той профіль. А ось іншому взводу нашої роти, (вельми ефективній бойовій команді) було би дууууууууууже важко нищити пачками окупантів без FPV-дронів від вищевказаного фонду. До речі, якісних дронів. Бо цей факт дуже важливий. Отримати саме якісні дрони, які не треба «допілювати», втрачаючи дорогоцінний час.

Так що, тут все просто і сподіваюсь, зрозуміло. На перше місце, а також пʼяте і тридцяте виходить твоя ефективність в питаннях захисту своєї країни. От наприклад всім відомий Мартин Брест у війську був би звичайним сержантом (вибачаюсь, лейтенантом), не самим кращим, але і не самим гіршим. Звичайним. Але зараз завдяки і його особистій роботі, в далеких областях росіі дуже часто трапляються вогняні ночі. Угу, і я про те. Ефективність!

Ти або в ЗСУ, або для ЗСУ! Третього не дано. Звичайно ж, якщо ця країна для тебе хоч щось значить! Позывной Кот

Посилання на коментар

2 години тому, tort сказав:

Харків не зайшов жоден ворожий танк.

web.archive.org/web/20220226090040/https://www.unian.ua/war/harkivshchina-daye-vidsich-rosiyskomu-vorogu-golova-oda-novini-harkova-11718991.html

Учора були випадки прориву оборони. Кілька ворожих танків зайшли у місто, після чого були знищені і контроль було відновлено нашими військами..

Мій знайомий мешкає поруч із тим місцем, де був підбитий танк. Буквально за сто метрів.

Кілька днів їздив мимо нього на роботу, поки не прибрали .

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Мене не цікавили ваші знання. Мене цікавила ваша думка цього приводу.

ПС.. ІМХО Мені пофіг на реакцію Стерненка , мені не пофіг на реакцію влади.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Ти або в ЗСУ, або для ЗСУ!

тільки не зрозуміло хто буде вирішувати

6 хвилин тому, ozzy сказав:

хто гімно

вірніше зрозуміло, тому все більше обирають взагалі в цьому не брати участь

Посилання на коментар

2 хвилини тому, andrey_ka сказав:

Ну, мабуть , щоб дослухались (не з власної ж ініціативи він таке видав, ну і не заради якогось засраного хайпу) і якщо це не відповідає дійсності то спростували або вплинули. Але ніяк не повісткою. Ця повістка більш ніж красномовне підтвердження ось цьому: "начебто некомпетентне управління військами?" іМХО.

А ви звідки знаєте з чиєї ініціативи чи ні - бо так стерненко сказав? Мета будь-якого блогера - хайп - вони на тому й живуть. І в чому проблема у повістці? Мільйонам людей приходять повістки, у т.ч. відомим людям вище перераховував. Але реакція стерненка здивувала, міг би в ефір сказати така херня прийшла повістка пішов закрив, ще й в карму + отримав, а не "бля я тут пц незамінний а мені такому охєнному підри повістку прислали". Не по чоловічому якось

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, karbo сказав:

Ти дратуєш людей, які в інших умовах змушені проживати. Може від нестачі почуття такту, може просто хвалишся, це притаманно багатьом українцям. 

Та хай ще потерплять сьогодні. Наступного разу зайду вже після Паски, привітаю з новим Президентом:)

Посилання на коментар

5 минут назад, ozzy сказал:

погодьтесь - хто гімно  і кому пздц  рішають не тут на форумі і навіть не в Україні

Ми між собою наразі говоримо, і це можна прирівняти до кухонних розмов. 

Нехай і він покашляє собі в кулак.

Посилання на коментар

Але реакція стерненка здивувала, міг би в ефір сказати така херня прийшла повістка пішов закрив, ще й в карму + отримав, а не "бля я тут пц незамінний а мені такому охєнному підри повістку прислали". Не по чоловічому якось

з мого досвіду публічні розголоси робляться якщо треба винести на публіку те що опоненти намагаються тишком провернути. мабуть справа не в самій повістці і вона не звичайна )

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

Есть и такое мнение...

Давайте поговоримо про історію із Сергієм Стерненко, вірніше, про ефективність однієї одиниці людського ресурсу.

Я неодноразово чув заклики відправити «в окопи», Притулу, Стерненка, інших мега-волонтерів. До речі, «в окопи» з диванів зараз відправляють усіх неугодних. Все це вже стало схожим… «на Колиму його, контру». Щось не так, одразу прилітає, «ти чого не в окопах?», або «Иди, бля… копай, бля». Ну ви пам’ятаєте, да?

Так ось. Зараз (як на мене) кожен українець вимірюється ефективністю в питаннях захисту країни. Нагадаю прості слова, які сказала Голова ГО Справа Громад Antonina Buzilo одному колірному обісранцю, «Ти або в ЗСУ, або для ЗСУ». Так ось питання… Від кого користі війську буде більшої?  Від стрільця Сергія Стерненка чи гранатометника Сергія Притули? Так, безумовно, вони… він витрачає не власні десятки мільйонів гривень, але робота фонду, це не чашку кави випити. Зібрати донати, дуже багато донатів. Неймовірна кількість донатів, бо замовлень від бригад та батальйонів ще більше. Закупити дрони та відправити їх. На один, два… чи десять дронів. Тисячі, десятки тисяч дронів. Це надважлива робота. Подивіться, як зашиваються волонтери?! А запитів менше не стає. Не дрони, так РЕБи. Не РЕБи так транспорт. Не транспорт, так дрони!

Випереджаючи купу питань скажу, що  моєму взводу Фонд Стерненка нічого не постачав. Не той профіль. А ось іншому взводу нашої роти, (вельми ефективній бойовій команді) було би дууууууууууже важко нищити пачками окупантів без FPV-дронів від вищевказаного фонду. До речі, якісних дронів. Бо цей факт дуже важливий. Отримати саме якісні дрони, які не треба «допілювати», втрачаючи дорогоцінний час.

Так що, тут все просто і сподіваюсь, зрозуміло. На перше місце, а також пʼяте і тридцяте виходить твоя ефективність в питаннях захисту своєї країни. От наприклад всім відомий Мартин Брест у війську був би звичайним сержантом (вибачаюсь, лейтенантом), не самим кращим, але і не самим гіршим. Звичайним. Але зараз завдяки і його особистій роботі, в далеких областях росіі дуже часто трапляються вогняні ночі. Угу, і я про те. Ефективність!

Ти або в ЗСУ, або для ЗСУ! Третього не дано. Звичайно ж, якщо ця країна для тебе хоч щось значить! Позывной Кот

Думка слушна, але заклики не йдуть нізвідки - стерненко чітко озвучив хто його "замовив" - сирський. Ось так, ні мало ні багато. І ось конкретно до сирського очевидно він (чи хто там) і хоче поставити питання про управління військами. Безмозгла 2?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

з мого досвіду публічні розголоси робляться якщо треба винести на публіку те що опоненти намагаються тишком провернути. мабуть справа не в самій повістці і вона не звичайна )

Ну ви самі в це вірите? Щоб з публічними особами які мають не одну сотню к підписників щось "тишком провернути"? Ця вся історія поставила в незручне становище у першу чергу стерненка, і саме через його реакцію

Но уже як є, проковтнули пішли далі

Посилання на коментар

Думка слушна, але заклики не йдуть нізвідки - стерненко чітко озвучив хто його "замовив" - сирський. Ось так, ні мало ні багато. І ось конкретно до сирського очевидно він (чи хто там) і хоче поставити питання про управління військами. Безмозгла 2?

таке враження що тільки у вас до нього питань нема. але я вас чудово розумію. я теж вилизую головному босу дупу вправніше за всіх. але принаймні він не тільки знає про моє існування, а ще я й напряму зі мною спілкується :flag1:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

А ви звідки знаєте з чиєї ініціативи чи ні - бо так стерненко сказав?

Імненно так.

Або , потрібно зробити висновок , що він раптом (сеча в голову стукнула) почав гнати на ЗСУ , що в мене якось не поєднується зі здоровим глуздом.

ПС.. І ще раз , пофіг як там відреагував Стерененко , це просто громадянин України (хай навіть відомий). Набагато показовіша реакція влади.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Тю, так Україна - це ж фейсбук-країна. Щось робиться тільки через розголос у фейсбуці. Пости в фейсбуці мають більше сили, чим ота купа організацій з трьох-чотирьох букв, які мають слідкувати за законністю.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Дощ сказав:

Ну ви самі в це вірите? Щоб з публічними особами які мають не одну сотню к підписників щось "тишком провернути"? Ця вся історія поставила в незручне становище у першу чергу стерненка, і саме через його реакцію

Но уже як є, проковтнули пішли далі

знову ж з мого досвіду, кожен робить в межах своїх можливостей і фантазії. точніше виконавці. всі ж знають під ким ТЦК)

якби його замовив інший одіозний генерал, то він би одразу покінчив життя ганебним "самогубством"

якби його замовив генерал міліції, то була б якась недолуга кримінальна справа та затримання і так далі

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...