Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, Dmitriy_S сказал:

Курськ для кацапів - це не критично. Я б на їх місці навіть не вибивав їх до кінця. Нехай там сидять. Все одно звідти підуть. Кацапи Курськ гарно розіграли, тепер бусифікованис протистоять срочники і війська КНДР, а хулі, територія РФ, і слова ніхто не скаже.

Ба більше - коли кацапи вичавлять ЗСУ з Курської обл., вони усіма накопиченими силами полізуть на Сумщину... і це буде піхвець...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, karbo сказав:

Там до Бєлгорода рукою подати.

"Франція та Британія також «дали зелене світло» на нанесення ударів вглиб рф ракетами SCALP/Storm Shadow, — Le Figaro"

Ви географію погано вчили? З Бєлгорода до Харківа сильно ближче:) Там до війни навіть на базар їздили:) 

Посилання на коментар

Застосування ракет великої дальності може дозволити ЗСУ обійти російські війська в Україні в напрямку ростовської області

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Ви географію погано вчили? З Бєлгорода до Харківа сильно ближче:) Там до війни навіть на базар їздили:) 

Курськ белгород Ростов 

Я туди дивлюсь

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, karbo сказал:

Курськ белгород Ростов 

Я туди дивлюсь

Так и будет. А пока ждем жесткий :) ответ путина на разрешение по дальнобойной. Он обещал.

Змінено користувачем Propeller
Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

Курськ белгород Ростов 

Я туди дивлюсь

А, ну да, вибачте, не роспізнав стратега. Глибокий рейд в тилу врага (с) За Луганською і Донецькою областю. При переважаючій підтримкці авіації в стилі F-35 з авіаносцями в акваторії Азовського моря. Це да. Хароший план. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

А, ну да, вибачте, не роспізнав стратега. Глибокий рейд в тилу врага (с) За Луганською і Донецькою областю. При переважаючій підтримкці авіації в стилі F-35 з авіаносцями в акваторії Азовського моря. Це да. Хароший план. 

Достатньо порушити логістику 

• Хаха 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Propeller сказав:

Так и будет

Це да, пока шо главне здать Донецьку область. Всьо згідно доктрини Бездомного, заманюємо вглубь...

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Це да, пока шо главне здать Донецьку область. Всьо згідно доктрини Бездомного, замінюємо вглубь...

А що там таке нелогічне відбувається? Як на мій погляд, то знищення кацапів в промислових масштабах.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

Мене такий варіант влаштовує 

Screenshot_20241117_133649_Chrome.thumb.jpg.829e3ae92b64f2d52f6ff09065b79d58.jpg

Приблизно в такому ж стилі Жуков стрілки на карті малював. А плюс-мінус десять мільйонів українців - то таке, сопутствующіє потєрі...

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

вже ця дитяча віра

Тіко довбограї не бачили, що вона вже йшла .

Посилання на коментар

10 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Приблизно в такому ж стилі Жуков стрілки на карті малював. А плюс-мінус десять мільйонів українців - то таке, сопутствующіє потєрі...

Я напрямок вказав, в не кінцеву мету.

Боюся, що орки раніше втечуть.

Якщо ЗСУ підуть на бєлородську область, означатиме що по цьому плану 

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

представте

Представив.

Військовий стан, риття окопів, ракетна програма. Не просраний південь, війна на сході.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

полізуть на Сумщину..

Або на Харківщину 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Vinsol2009 сказав:

Представив.

Військовий стан, риття окопів, ракетна програма. Не просраний південь, війна на сході.

А ви часом не противник перемир'я і адепт ідеї "ніззя заморозку", а то снова путін нападьот?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

адепт ідеї

Рити окопи, а не жарити шашлики.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Рити окопи, а не жарити шашлики.

І що вам заважає під час перемир'я рити окопи, замість жарити шашлики? І навіть обрати Гетьмана, який спасе націю (яку вже не спасти)?

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

І що вам заважає під час перемир'я рити окопи, замість жарити шашлики? І навіть обрати Гетьмана, який спасе націю (яку вже не спасти)?

окопи і лінії оборони бути зроблені. мало того, завдяки  лініям оборони під час повномаштабного наступу ворог там не прорвався і довго не міг там прорватися. він прорвався в тих місцях де не було нічого для оборони. при тому що розвідка попереджала про вірогідні напрямки наступу ворога. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

окопи і лінії оборони бути зроблені. мало того, завдяки  лініям оборони під час повномаштабного наступу ворог там не прорвався і довго не міг там прорватися. він прорвався в тих місцях де не було нічого для оборони. при тому що розвідка попереджала про вірогідні напрямки наступу ворога. 

Де саме він не міг порватися, можна конкретніше? Київська, Запорізька, Херсонська, Сумська, Чернігівська області?

Посилання на коментар

49 хвилин тому, Propeller сказав:

Так и будет. А пока ждем жесткий :) ответ путина на разрешение по дальнобойной. Он обещал.

Вже. Суми.

• Лайк 1
  • Сумно 4
Посилання на коментар

кацапи пишуть

Ракеты сами по себе не летают. Их нужно запрограммировать сначала и обеспечить навигационной информацией.
Американцы никогда в жизни никому не разрешать программировать свои ракеты и будут делать это сами.
Фактически это "разрешение" означает, что США с территории Украины начинают наносить удары по территории РФ.

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бездомный сказав:

Фактически это "разрешение" означает, что США с территории Украины начинают наносить удары по территории РФ.

Та да, кацапи, вони як жінка, сама себе накрутила, сама кончила. А він ще навіть не починав... :)

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Та да, кацапи, вони як жінка, сама себе накрутила, сама кончила. А він ще навіть не починав... :)

кацап не битий , як коса не клепана 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...