Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

30 хвилин тому, yuragon сказав:

Ще раз повторю - ніде нічого не говорив про затримання окрім того що я це не схвалюю. З іншого боку розумію ситуацію і чому так робиться як робиться.

Я теж розумію на рівні виконавців, а на рівні держави - не розумію. Це провал. 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, МаТраС сказав:

бо не буде кому воювати,то ясно. так що всі розуміють,що без бусифікції хана нам і швидко. хай ,навіть,40 % в сзч піде)

на справді був інший варіант. нормальний. але влада на нього не спромоглася, не вистачило професіоналізму,  тощо. тому пішли по самому поганому і самому неефективному  варіанту. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

конституція на паузі

Всі міжнародні закони на паузі...

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

на справді був інший варіант. нормальний. але влада на нього не спромоглася, не вистачило професіоналізму,  тощо. тому пішли по самому поганому і самому неефективному  варіанту. 

навпаки, шлях виявився максимально ефективним з точки зору зменшити населення. ми ж не знаємо яка насправді мета була підготовки до шашликів. то треба в фсб потім шукати справу в архіві секретному з такою назвою операції...

• Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

треба в фсб потім шукати справу в архіві секретному з такою назвою операції...

Не треба шукати злого умислу там, де найімовірнішою є звичайна дурість

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, 7351 сказав:

І багато ухилянтів вже виграли суди проти ТЦК? 

Не думаю що це важливо. Навіть не цікавився. Від слова зовсім. Суди як і влк частина системи і це більшість розуміє. Крім того фізично судитись з буса/підвала/учебки будуть одиниці які мають гроші/звязки/ресурс. Значно більше просто звалить, якщо вирішить саме опиратися системі. 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

який?) запропонувати не меньше ,ніж рашка? ну і дальнійші гарантії... нема бабла такого

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

навпаки, шлях виявився максимально ефективним з точки зору зменшити населення. ми ж не знаємо яка насправді мета була підготовки до шашликів. то треба в фсб потім шукати справу в архіві секретному з такою назвою операції...

брат буратіно)))

Посилання на коментар

12 хвилин тому, МаТраС сказав:

бо не буде кому воювати,то ясно. так що всі розуміють,що без бусифікції хана нам і швидко. хай ,навіть,40 % в сзч піде)

Питання в тому що інші методи і не пробували, тому це далеко не факт. Принаймі на даному етапі. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, loader сказав:

Питання в тому що інші методи і не пробували, тому це далеко не факт. Принаймі на даному етапі. 

Як завжди: "Не знаю як, але не так!"

Посилання на коментар

12 хвилин тому, loader сказав:

які?

Посилання на коментар

19 хвилин тому, 7351 сказав:

Як завжди: "Не знаю як, але не так!"

Що не знаю? Методам мотивації людей тисячі років, можете поцікавитись в chatGpt, наприклад.

Якщо у вас є вища освіта то менеджмент там мав би бути.

Закрутити гайки - цього завжди буде мало, тим паче під час війни. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

так мені цікаво,тоді армія сама нища була.я служив в 2000. сам напросився,бо треба було змінити коло спілкування. нас навіть не кормили толком. напівголодні хліб крали, по кишеням никали,да під подушкою .буряки на полі сирі жрали))якого художника так тоді ухилянтів жорстко смикали.?Ґ

Я тоже служил в 2000. при поступлении на службу и росте 187см, весил 80 кг. после месяца карантина стал весил 66 кг. Кормили одним горохом, после службы 1,5 года повылазили болячки, которые досихпор дают о себе знать. На всю жизнь запомнил эту армию...

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, МаТраС сказав:

які?

Терміни служби для всіх, Фіксований контракт з кращими умовами для найважчих посад. Терміни бронювання для більшості. 

Військовий податок для всіх чоловіків 25-60, незалежно від місця і наявності роботи, посади, броні, придатності, які не служать. Скасування спецпенсій. 

Відкриті кордони для всіх. 

Кримінальна відповідальність за неповернення у визначений строк (макс 6 місяців). 

Цивільна служба. Задачі які можна віддати цивільним - треба віддати цивільним. Типовий приклад - будівництво і його логістика. 

Комбінована служба. Задачі які мають велике точкове навантаження можна виконувати періодами. 3 місяці в окопах, 6 відпочиваєш, працюєш за місцем роботи. 

Адекватне влк, можна було почати з анкети від людини і фізичних тестів. Але зараз всі будуть косити, тому цей пункт важкий. Враховуючи загальну корупцію в медицині - тим паче. Разом з тим не враховувати думку людини про її можливості - тупо. Зараз знаю приклади де лосі визнані непридатним наприклад по зору, а копають за 3х. Людину не візьмуть наприклад в поліцію чи нацгвардію, а от в піхоту - аж бігом. Має бути все ж навпаки. 

Звання мають рости не тільки вверх. Офіцери мають втрачати звання, посади якщо провалюють роботу. Більше механізмів звільняти баласт взагальному. 

І тд ітп. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 5
  • Сумно 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, loader сказав:

Що не знаю? Методам мотивації людей тисячі років,

Саме тому був обраний оптимальний, дієвий, хоч і поганий.

Якщо є реальні пропозиції -- викладайте -- на жаль, реальних пропозицій ні в кого нема, саме для умов, які є в Україні -- тільки лайно на вентилятор.

Спитайте у тих, хто мобілізував 80 тисяч при Порошенку, як "легко" це вдавалось і транспонуйте це на Зеленського, якому треба було миттєво мобілізувати мільйон... а ще знайти зброю, одяг і все інше для цього мільйону.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, 7351 сказав:

Саме тому був обраний оптимальний, дієвий, хоч і поганий.

Якщо є реальні пропозиції -- викладайте -- на жаль, реальних пропозицій ні в кого нема, саме для умов, які є в Україні -- тільки лайно на вентилятор.

Спитайте у тих, хто мобілізував 80 тисяч при Порошенку, як "легко" це вдавалось і транспонуйте це на Зеленського, якому треба було миттєво мобілізувати мільйон... а ще знайти зброю, одяг і все інше для цього мільйону.

Методи Порошенка були ті самі. Принаймі на рівні законів. Бусифікація і зараз поза законом. Але всі роблять вигляд що це ОК, іпсо. Без зміни комплексної покращити це було не можливо. Цієї зміни не зробив ні Порошенко, ні Зеленський. Порошенко зробив ротації, але ж і масштаб був інший, тому це було легше. Але ж і Зеленського ніхто на трон не тягнув, війна вже йшла. 

Посилання на коментар

13 хвилин тому, loader сказав:

Терміни служби для всіх, Фіксований контракт з кращими умовами для найважчих посад. Терміни бронювання для більшості. 

Військовий податок для всіх чоловіків 25-60, незалежно від місця і наявності роботи, посади, броні, придатності, які не служать. Скасування спецпенсій. 

Відкриті кордони для всіх. 

Кримінальна відповідальність за неповернення у визначений строк (макс 6 місяців). 

Цивільна служба. Задачі які можна віддати цивільним - треба віддати цивільним. Типовий приклад - будівництво і його логістика. 

Комбінована служба. Задачі які мають велике точкове навантаження можна виконувати періодами. 3 місяці в окопах, 6 відпочиваєш, працюєш за місцем роботи. 

Адекватне влк, можна було почати з анкети від людини і фізичних тестів. Але зараз всі будуть косити, тому цей пункт важкий. Враховуючи загальну корупцію в медицині - тим паче. Разом з тим не враховувати думку людини про її можливості - тупо. Зараз знаю приклади де лосі визнані непридатним наприклад по зору, а копають за 3х. Людину не візьмуть наприклад в поліцію чи нацгвардію, а от в піхоту - аж бігом. Має бути все ж навпаки. 

Звання мають рости не тільки вверх. Офіцери мають втрачати звання, посади якщо провалюють роботу. Більше механізмів звільняти баласт взагальному. 

І тд ітп. 

Де взяти гроші, фахівців, необхідну кількість бажаючих не порушувати закони України, або необхідну кількість каральних органів для тих, хто порушує...

І все в той час, коли ворог наступає, а грошей та зброї нема і не було, -- тільки те, що "вигризає" Зеленський з командою у союзників ще до початку вторгнення...

А головне -- п'ята колонна, яка спить і бачить, як розхитати Україну з середини -- щоб окупанти взяли Україну голими руками...

Посилання на коментар

5 хвилин тому, 7351 сказав:

Де взяти гроші, фахівців, необхідну кількість бажаючих не порушувати закони України, або необхідну кількість каральних органів для тих, хто порушує...

І все в той час, коли ворог наступає, а грошей та зброї нема і не було, -- тільки те, що "вигризає" Зеленський з командою у союзників ще до початку вторгнення...

А головне -- п'ята колонна, яка спить і бачить, як розхитати Україну з середини -- щоб окупанти взяли Україну голими руками...

Де взяти гроші там прямо по пунктам написано. Читайте. Багато людей готові платити більше якщо дадуть спокійно за хлібом іти, чи працювати більше - в тч на армію, в тч в зоні БД. Чи служити якщо буде термін. 

На рахунок покарання - задача відмінити рабство в армії. Збільшити стимули, покращити службу, прибрати єблування там де це не треба, зменшити кількість військових посад, тим самим зменшивщи навантаження на навчання, бюджет і тп. 

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, loader сказав:

Але ж і Зеленського ніхто на трон не тягнув, війна вже йшла. 

Він, поки що, єдиний президент України, який пішов в президенти заради України -- я так вважаю.

Ви цього ніколи не зможете зрозуміти -- я так вважаю.

• Хаха 2
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар

Тільки що, loader сказав:

Де взяти гроші там прямо по пунктам написано. Читайте. 

Не смішить, будь ласка.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, 7351 сказав:

Він, поки що, єдиний президент України, який пішов в президенти заради України -- я так вважаю.

Ви цього ніколи не зможете зрозуміти -- я так вважаю.

А Ющенко?

• Лайк 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, 7351 сказав:

Не смішить, будь ласка.

Так а що смішного, це все методи, які гарантовано дадуть результат. Достатній? Ніщо не заважало перевірити в 2023му наприклад. Буде мало - можна щось змінити. 

Людина яка виїхала за 20куе в кишені всіх від тцк до прикордонників для армії не принесла нічого. Ні грошей, ні свого вкладу. Це відбувається вже 3 роки і це тільки 1 пункт, який я в 2х фразах покрив, а владі не вистачило ні часу ні мізків. А скільки податків не прийде від неї в наступні 5 років? 

• Лайк 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

А Ющенко?

Це той, що катав Ахметова по Донецьку за кермом рінаткіного мерса в якості водія, а потім призначив овоща прем'єром, відкривши йому дорогу в президенти?

А ще при кому було продано безліч зброї України для підготовки майбутнього вторгнення?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, loader сказав:

Так а що смішного, це все методи, які гарантовано дадуть результат. Достатній? Ніщо не заважало перевірити в 2023му наприклад. Буде мало - можна щось змінити. 

Людина яка виїхала за 20куе в кишені всіх від тцк до прикордонників для армії не принесла нічого. Ні грошей, ні свого вкладу. Це відбувається вже 3 роки і це тільки 1 пункт, який я в 2х фразах покрив, а владі не вистачило ні часу ні мізків. А скільки податків не прийде від неї в наступні 5 років? 

Тільки у русні та підруснявих дизлайки замість аргументів -- я ж написав: "вам цього ніколи не зрозуміти".

Чи в цифри пограєтесь, якщо розумієте, про що я...

• Дізлайк 4
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...