murava Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 1 час назад, Canton сказал: Вы идиот? Берите выше - целый декан кафедры Моргентау 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 53 хвилини тому, Canton сказав: Серж Марко Не знаю що це за хрен, мабуть велике цабе раз ним підписана цитата - раніше лиш коцап бабченко мав таку честь, але посилатись на підорське відео як джерело правди і дописувати всяку відсєбятіну - ну таке собі, по підарськи 45 хвилин тому, US7IGN сказав: вам зараз Дощ пояснить що командирів не можна карати, бо їх мало і вони тоді взагалі не захочуть воювати і що тоді робити бусифікованим? Які є, інших командирів у мене для вас немає. Але судячи з того як захоплюєтесь здобутками ворогів - напевно їх командири вам більше підходять 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 38 хвилин тому, Дощ сказав: Але судячи з того як захоплюєтесь здобутками ворогів - напевно їх командири вам більше підходять ви мене з кимось плутаєте. я захоплююсь командирами армій країн НАТО, бійців яких не бусифікують і які не закінчуються ще по дорозі на фронт. а до чого призвела та призводить недооцінка ворога на діпстейті майже в реальному часі показують. є така надсекретна мапа... 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 31 хвилину тому, US7IGN сказав: до чого призвела та призводить недооцінка ворога Бгг... ) 16.04.2021 в 11:23, US7IGN сказав: опасность со стороны расеи сильно преувеличена. 1 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Бгг... ) Макіївські юристи)))) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 гуля така бумажка. якщо не фейк, то цікава таки сумма Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 21 минуту назад, МаТраС сказал: гуля така бумажка. якщо не фейк, то цікава таки сумма Може то не будівля, а палац ТЦК. 😺Тоді тих жалюгідник 500 кує, явно не вистачить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 25 хвилин тому, vadimv сказав: Бгг... ) Для вас вороги тільки кацапи? Ну ну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, sergio сказав: Може то не будівля, а палац ТЦК. 😺Тоді тих жалюгідник 500 кує, явно не вистачить. Хз, не будував таке велике. Але 24 ляма на ремонт. Трохи добавити,то наче нове можна побудувати. В нас військкомат десь 25 на 10. 2 поверхи. Бачу в них побільше Змінено 14 грудня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 3 часа назад, Canton сказал: Вы идиот? ви кацапський бот - пропа - кондом ? в епоху постмодерну , війна не лише матеріальна , а й смислова - сенси переважають зброю Змінено 14 грудня 2024 користувачем Бездомный 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 16 часов назад, vadimv сказал: Бгг... ) о це трахнув, так трахнув . привселюдно прутнем по губах макиївському мусорнутому рішалі поводив Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 4 часа назад, vadimv сказал: Ймовірний початок Третьої світової та яким буде фронт Насосали из пальца. Нет у рашковании ресурсов, чтобы воевать с НАТО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 14 часов назад, DimaF сказал: Насосали из пальца. Нет у рашковании ресурсов, чтобы воевать с НАТО. ресурсів , можливо й не вистачає(хоча , хто рахував кацапську п'яту колону ), але амбіцій - з верхом Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 Знаєте шо сильно ізмінилось за 2023-2024 год? Комєнтатори в фейсбукі ізмєнились і їх тон. В 2022 все ж таки був якийсь момєнт национального подйома, віри в єдність і готовність бороться... В мене в голові до сіх пор звучить той хриплий, перепуганий голос прєзідєнта якого я не вибирав: "ЗСУ - ви все шо в нас є". Перепуганий народ тоже не спорив. Піддержував, хуярив свічечки в камєнтах, не срався і не обізʼяннічав. Казалось, шо всі ми в один день виросли і стали нацією... Як бачите - "казалось". Уже літом того ж 2022 все помінялось. Сцяки трохи відійшли з мозгів народу, руских проогнали з Києва, у багатьох побєгушніків закончілись бабки і вони вернулись в неньку. Тоді я й почув перве: "Ти сам вибрал туда ідті, а я нє раждьон для войни" от двухметрового дяді з красівими усами і бородою... ну, знаєте, з тих, які маму слухаються пока вона не умре... "Не зважай" казали ви,- "Нам своє робить". В 2023 маятник качнувся в піздоблядську сторону ще більше. Повилазили тіпічні для соцсєтєй обсоси, ціль яких виєбнуться в камєнтах, бо в жизні вони нікому на*** не треба і ніхуя не значать. Тоді ж, нас(воєнних) опять начали вчить воювать, розказувать шо правільно, а шо не правільно, вчить моралі, предʼявлять претензії і тому подібне. В 2024 вобще все зірвалося з хуя... Срачі вернулись з повною силою, українську армію по трошки начали не любить. ТЦК-шніки стали "підорами піксельними", а ЗСУ - "безправними кріпаками". Уже кажда дічь, захована жінкою в уютній квартіркі, із-за животного страха, щитає нормальним і нужним лазить по комєнтаріям вояк і писать оцей тріпєр про "яйця по 17, Сирський, зрада, ойойой", посилать на***, сраться і ні одного разу не вибачитись... На словах вони продолжили "вірить в ЗСУ". Вірить в ЗСУ з баклажкой пива, яку принесла жінка - це бесплатно по грошам і безпечно для здоровʼя. Война опять стала ділом меншості. Воєнних, волонтерів, сімей воєнних і волонтерів і тих, хто їх піддержує. Коли все кончіться, сюда вернеться ще більше чіпухи, яка, несомнєнно, науче воєнних любить Україну і укаже їм місце в суспільстві... Десь там, на задньому дворі, шоб не мішали жить їх хомячу жизнь і не мозолили глаза... А ми, контужені, обгорівші, вигорівші з кучою проблєм, не будем в силах сопротівляться такому "масовому булінгу". Тим більш, нашу рєпутацию, яка і так попід плінтусом, окончатєльно убʼють діти лейтенанта Шмідта в піксєлі, алкаші в піксєлі і амбіциозні, тупі мальчики в піксєлі, яких затянуть в політіку чи в тєлєвізор. "Не зважай на них" - скажете ви, - "Нам своє робить"... Сергей Сергеевич, позывной Сайгон 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 28 хвилин тому, Бездомный сказав: о це трахнув, так трахнув . привселюдно прутнем по губах поводив Не звертайте уваги, саме для втілення найжаданіших збочень і створена ця гілка. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, Canton сказав: Уже кажда дічь, захована жінкою в уютній квартіркі, із-за животного страха, щитає нормальним і нужним лазить по комєнтаріям вояк і писать оцей тріпєр про "яйця по 17, Сирський, зрада, ойойой" когось мені це нагадує... і як у тебе в голові вкладається робити саме те, що тут написано і перепощувати Сайгона, який це засуджує? Змінено 14 грудня 2024 користувачем outdoor24 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 1 минуту назад, ozor сказал: Не звертайте уваги, саме для втілення найжаданіших збочень і створена ця гілка. хорошо подставился ?(с) 🤣 Змінено 14 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 4 минуты назад, outdoor24 сказал: когось мені це нагадує... і як у тебе в голові вкладається робити саме те, що тут написано і перепощувати Сайгона, який це засуджує? 1. Тикайте собі у сраку.{с} 2. Читаем пункт 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 19 минут назад, Бездомный сказал: ресусів , можливо й не вистачає(хоча , хто рахував п'яту колону ), але амбіцій - з верхом Если бы блиц криг удался бы, то вполне. А в реале на сегодня - нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 12 минут назад, DimaF сказал: Если бы блиц криг удался бы, то вполне. А в реале на сегодня - нет. ви не враховуєте одвічну кацапську мантру : я не укакался , я усрался , а ето круто !!!!(с) Змінено 14 грудня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 59 минут назад, DimaF сказал: Насосали из пальца. Нет у рашковании ресурсов, чтобы воевать с НАТО. якщо нато виставить понаєхів воювати то хватить і пару десятків танків Змінено 14 грудня 2024 користувачем ozzy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 31 минуту назад, Бездомный сказал: ви не враховуєте одвічну кацапську мантру : я не укакался , я усрался , а ето круто !!!!(с) ВСУ были вынуждены оставить ряд позиций в Донецкой области из-за разрушений – официальная информация На Покровском направлении Донецкой области российские оккупационные силы смогли улучшить свое тактическое положение. ВСУ были вынуждены покинуть ряд позиций в районах населенных пунктов Пушкино, Песчаное и Шевченко. Сейчас украинские подразделения пытаются восстановить эти позиции. Об этом сообщила прессслужба Оперативно-тактической группировки войск "Хортица". "В результате изнурительных боестолкновений противник улучшил тактическое положение в районе Пушкиного, Песчаного, а также западнее и восточнее населенного пункта Шевченко", – сообщили военные. (С) В чем отличия? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 1 час назад, Бездомный сказал: ви кацапський бот - пропа - кондом ? Так Вы еще и еврей? Гремучая смесь - Днепровский еврей-идиот... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 (змінено) 2 часа назад, Canton сказал: Так Вы еще и еврей? Гремучая смесь - Днепровский еврей-идиот... ви - антисеміт ? кдбшна байка про антисенітизм українців - то лише байка - Зеленський - доказ 1. в мене канонічне козацьке прізвище , ім'я діда - кімерійське ім'я - Конон , аж ніяк не пов'язано з євреями 2. навідміну від оточення , антисимітизм мені не притаманний( іноді до гризні доходить ) Змінено 14 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз