Бездомный Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 17 минут назад, Потрошитель сказал: Санкции додають с 2014 года. Адинацать!! Лет! И шо? Помешали эти санкции напасть в 22-м? Помешали воевать три года? Помешали медленно, но уверенно продвигаться вперёд? Украине полегчало из-за введенных против расеи санкций? Погибло и ранено не триста тысяч, а три? ключове слово - повільно - нагадати , що Сунь Цзи говорив про наслідки затягування війни ? Спойлер Перш за все треба думати про те, щоб розбити задуми супротивника, залишити його без союзників, і тільки далі за значимістю стоїть задача розбити його війська. Найгірше — це тривала облога або штурм фортець. Перше веде до значного затягування війни, а друге — до великих втрат при негарантованому успіхові. і ще раз - Трамп обіцяв зняти обмеження з видобутку та експорту газу та нафти - нагадати , що поховало срср , та змусило ерефію полірувати американского прутня на початку 90-х ? Змінено 1 січня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 1 година тому, Потрошитель сказав: Ващета Мне впаяли 5 лет Потом через месяц-два скостили до конца 24-го Было б за шо) тут треть пациентов друг друга посылает прямым текстом, маты, угрозы - но даже клизму никому не назначают З удо вас) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 50 минут назад, XL.pro сказал: Не закінчиться. Зараз шаленими темпами надається допомога, щоб мінімум на півроку війни вистачило. Вся справа в тому, що "пацієнти" - прихильники "самі знаєте кого", як і "лікарі". Тому їх не забанять. Головне сивочолого гетьмана всує не згадувати... 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 8 хвилин тому, Потрошитель сказав: Где? У меня все хорошо, истерить нет причин. Поздно проснулся, супружеский долг, полчаса плыл в бассейне, плотно и вкусно позавтракал, туда-сюда уже смеркается)) Вони просто заздрять... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Мне впаяли 5 лет Потом через месяц-два скостили до конца 24-го Было б за шо) тут треть пациентов друг друга посылает прямым текстом, маты, угрозы - но даже клизму никому не назначают Враховуючи, як то ущєрбне тут срало без упину, його треба втопити в унітазі. Два рази. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 11 часов назад, Потрошитель сказал: Так я ж и не надеюсь на 1 день. А за несколько месяцев или падишах сдохнет или ишак. Или дойдут до Павлограда и потом обменяют кусок днепропетровской области на остатки донецкой или Трамп порядок навэдэ - уговорит зелю и путена. Как именно оно будет мне пох, главное шоб перестали стрелять. нє-нє - головне ,щоб на кацапії почали не лише поліцейські авта та банкомати палити , а й стріляти одне в одне не примарні передумови для такого розвитку подій на кацапії існують Змінено 1 січня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 1 минуту назад, Бездомный сказал: нєж-нє - головне ,щоб на кацапії почали не лише поліцейські авта палити , а й стріляти одне в одне Вы же вроде с Днепра, пан Бездомный? Мне как-то не сильно нравятся идеи "дойти до Павлограда". Не хватало нам еще арты и градов по Днепру.Киевлянам и Львовянам пофигу, а нам вилы.Надеюсь, военное руководство это понимает и поставит мощный заслон на границе области. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 3 минуты назад, Данило Терпило сказал: Вы же вроде с Днепра, пан Бездомный? Мне как-то не сильно нравятся идеи "дойти до Павлограда". Не хватало нам еще арты и градов по Днепру.Киевлянам и Львовянам пофигу, а нам вилы.Надеюсь, военное руководство это понимает и поставит мощный заслон на границе области. адміністративні кордони - уявні головне - щоб кацапія перетворилася на сто воюючих між собою улусів 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 1 хвилину тому, Бездомный сказав: адміністративні кордони - уявні Уууу. 1 січня, а магазини взуття відчинені. Прапор вже підготовлений кацапів зустрічати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 1 минуту назад, US7IGN сказал: Уууу. 1 січня, а магазини взуття відчинені. Прапор вже підготовлений кацапів зустрічати? а ваша ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 1 минуту назад, Бездомный сказал: адміністративні кордони - уявні головне - щоб кацапія перетворилася на сто воюючих між собою улусів В смысле-воображаемы? Да идите вы в пень. Я посмотрю на ваше мнение,когда в сторону Победы-1 полетят грады. Вы вообще психически нормальный человек?Если вам наплевать на себя,то почему бы вам не обвешаться динамитом и не пришибить хоть одного орка, даже если вы-инвалид-колясочник? Ну был бы такой прообраз смертника-шахида, всяко толку больше чем от вашей бесполезной писанины на форуме. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 4 минуты назад, Бездомный сказал: головне - щоб кацапія перетворилася на сто воюючих між собою улусів дада) - шоб вас перестали все обижать вам надо стать ёжиками. - ура, мы станем ёжиками и все перестанут нас обижать!! - стоп, сова, а как это сделать? - откуда мне знать, я стратег! (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 5 минут назад, Потрошитель сказал: дада) - шоб вас перестали все обижать вам надо стать ёжиками. - ура, мы станем ёжиками и все перестанут нас обижать!! - стоп, сова, а как это сделать? - откуда мне знать, я стратег! (с) з одного боку , кацапи знищили в Україні мільйон пасіонаріїв люмпен-пролетаріїв , з іншого - імпортували замість них мільони ще більш пасіонарних "чурок" - тобто ситуація не покращилася , а погіршилася . то ж чом би й ні ? Змінено 1 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 1 година тому, XL.pro сказав: Переосмислив перемогу Трампа: або за кілька місяців закінчить гарячу фазу війни, або надасть таку кількість і якість зброї, що капітулює Росія. Трамп ще не встиг прийти до влади, як у нього виник публічний конфлікт з Маском. Павуки в одній банці не вживаються. Too good to be truth. Вони пів року блокували попередню допомогу чим призвели до максимізації наших втрат і зараз кажуть що допомоги не буде щоб потім різко її насипати? Змінено 1 січня користувачем loader 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 1 година тому, murava сказав: С пехотой проблем не будет. Брони поснимают, возраст подрихтуют, отсрочки подровняют -и так все уже оплачено. Наловят. Под угрозой не дать денег мигом найдется и "политическая воля". Воно то так, наловлять, поки не дойде до жорскої протидії, але ... толку то з тих наловлених ... З весни бачимо якість такого підбору солдатів. Прийдеться мені таки бути "зрадлойобом"), бо с "победобєсієм" навіть у представників МінПиздежу вже не складається, ДипСтейт заважає ... Журналіст Бутусов розповів про катастрофічну ситуацію в 155 бригаді «Анна Київська», яка проходила навчання у Франції З першого дня на фронті почалися значні втрати людей через погану керованість і ненавченість, винними в цьому Бутусов вважає військових високопосадовців Цитата Через погану організацію протягом весни й літа у бригаді спостерігалося масове СЗЧ, на момент, коли бригада поїхала навчатися у Францію, самовільно залишили частину майже 1000 осіб, «тому було ясно, що це продовжиться й у Франції», зазначає він. Головною проблемою Бутусов називає те, що в літні місяці з бригади керівництво постійно забирало мінімально навчених військовослужбовців для «закриття дірок» на інших ділянках фронту. «У липні та серпні з 155 бригади забрали понад 2550 військовослужбовців на поповнення інших частин. Тобто забрали з бригади майже всіх цілком придатних, фактично обнулили всі попередні чотири місяці роботи, і тоді… видали наказ готуватися всім, хто залишився до поїздки у Францію наприкінці вересня», – наголошує він. «Тобто у Францію командування сухопутних військ та ОК «Захід» послали не організовану та керовану військову частину, яка може багато чому навчитись, а натовп людей тільки-но одягнутих у військову форму», – зазначає журналіст. Там посилання у статті на мордакнижку, як джерело, але я з Цукербринами не дружу ) Тут ще трошки, та відео + подальша стагнація економіки, бо метода Паніковського "корову тре більше доїти, та менше годувати" приводить до закономірних результатів. А без грошей якось і воювати проблематично. "Для победы в войне нужны три вещи: деньги, деньги, и ... деньги" © Змінено 1 січня користувачем DmiVady 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 32 хвилини тому, loader сказав: Too good to be truth. Вони пів року блокували попередню допомогу чим призвели до максимізації наших втрат і зараз кажуть що допомоги не буде щоб потім різко її насипати? За три роки у нас стільки вбито, скалічено людей, виїхали за кордон, зруйнована економіка. У демократів в 2022 р. була монобільшість: президент, сенат, палата представників. Байден надав необхідну кількість і якість зброї для швидкого закінчення війни? - Ні. Зточувалися ресурси Росії за рахунок України. Тому з цієї точки зору, Трамп: закінчить війну або надасть зброю. Як буде на справді побачимо. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 20 хвилин тому, DmiVady сказав: А без грошей якось і воювати проблематично. "Для победы в войне нужны три вещи: деньги, деньги, и ... деньги" © Ви що, телемарафон не дивитеся? Кацапи останній лапоть без солі додають. Санкції і все таке... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 2 минуты назад, US7IGN сказал: Ви що, телемарафон не дивитеся? Кацапи останній лапоть без солі додають. Санкції і все таке... співають : прекрасная маркиза , все хорошо , все хорошо (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: Ви що, телемарафон не дивитеся? Кацапи останній лапоть без солі додають. Санкції і все таке... В мене телебачення нема з 2000-го року, тому моя донька рекламні слогани бачила тільки у бабусь, і сама собі обирала у дитинстві контент на компі (звісно, з того що батьки завантажувати) та книжки, які читала. Як там живеться кацапам, нехай ті слідкують, для кого ця тема важлива, мені до них рівно, хоча ... в ідеалі як то у вас у підпису написано 😉 Мене більш цікавить, як жити в нашій країні, поки вона ще існує, а от у цьому вже є певні погані тенденції які потужно та незламно малюють графік шансів на виживання країни донизу, і тільки стійкість до цього лиха у нашого народу заважає країні стати пустелею ... люди, предки яких вижили при Голодоморі, мають шанси вижити й при режимі ОП) Змінено 1 січня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Мене більш цікавить, як жити в нашій країні, поки вона ще існує, а от у цьому вже є певні погані тенденції які потужно та незламно малюють графік шансів на виживання країни донизу, і тільки стійкість до цього лиха у нашого народу заважає країні стати пустелею ... люди, предки яких вижили при Голодоморі, мають шанси вижити й при режимі ОП Але ж людям подобається. Чи худобі. Я вже сам заплутався. З огляду на те що обирають постійно ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 13 минут назад, US7IGN сказал: Але ж людям подобається. Чи худобі. Я вже сам заплутався. З огляду на те що обирають постійно ... жертви телебачення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 4 хвилини тому, Бездомный сказав: жертви телебачення Ну так можна сказати що вбивць треба випускати з тюрем тільки тому що вони бойовиків надивилися і ні в чому не винні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 1 час назад, DmiVady сказал: Там посилання у статті на мордакнижку, як джерело, але я з Цукербринами не дружу ) Полная версия censor.net/ua/resonance/3528007/dbr-porushylo-spravu-schodo-formuvannya-155-yi-brygady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 27 хвилин тому, US7IGN сказав: Але ж людям подобається. Чи худобі. Я вже сам заплутався. З огляду на те що обирають постійно ... "Дайте мені засоби масової інформації, і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней" © приписують Геббельсу, але не він перший це сказав та втілив в життя ... Жертви телемарахвону та "активістів" з біполяркою: спочатку вибирають у президенти єврея, рвуть жопи за нього, але при цьому їм заважає жити Ханукія на Майдані ... причинно-наслідковий зв'язок це не про них ) Мене починає вже втомлювати ця "швондерівщина", але ... там де складно, там можна знайти можливості 😉 тому хай марахвонять ... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 2 минуты назад, DmiVady сказал: "Дайте мені засоби масової інформації, і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней" „Если всё время человеку говорить, что он «свинья», то он действительно в конце концов захрюкает.“ — якобы Максим Горький. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз