Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

17 минут назад, Потрошитель сказал:

Санкции додають с 2014 года. 

Адинацать!! Лет! И шо?

Помешали эти санкции напасть в 22-м?

Помешали воевать три года?

Помешали медленно, но уверенно продвигаться вперёд?

Украине полегчало из-за введенных против расеи санкций? 

Погибло и ранено не триста тысяч, а три?

ключове  слово -   повільно - нагадати , що Сунь Цзи говорив про  наслідки  затягування війни ? 

Спойлер

Перш за все треба думати про те, щоб розбити задуми супротивника, залишити його без союзників, і тільки далі за значимістю стоїть задача розбити його війська. Найгірше — це тривала облога або штурм фортець. Перше веде до значного затягування війни, а друге — до великих втрат при негарантованому успіхові. 

і ще раз - Трамп обіцяв зняти обмеження з видобутку та експорту газу та нафти - нагадати ,  що поховало срср , та змусило ерефію  полірувати американского прутня на початку 90-х ? 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Потрошитель сказав:

Ващета 

Мне впаяли 5 лет

Потом через месяц-два скостили до конца 24-го

Было б за шо) тут треть пациентов друг друга посылает прямым текстом, маты, угрозы - но даже клизму никому не назначают

З удо вас)

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

50 минут назад, XL.pro сказал:

Не закінчиться. Зараз шаленими темпами надається допомога, щоб мінімум на півроку війни вистачило.

Вся справа в тому, що "пацієнти" - прихильники "самі знаєте кого", як і "лікарі". Тому їх не забанять.

Головне сивочолого гетьмана  всує не згадувати... 😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Где? 

У меня все хорошо, истерить нет причин.

Поздно проснулся, супружеский долг, полчаса плыл в бассейне, плотно и вкусно позавтракал, туда-сюда уже смеркается))

Вони просто заздрять...

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, МаТраС сказав:

Мне впаяли 5 лет

Потом через месяц-два скостили до конца 24-го

Было б за шо) тут треть пациентов друг друга посылает прямым текстом, маты, угрозы - но даже клизму никому не назначают

Враховуючи, як то ущєрбне тут срало без упину, його треба втопити в унітазі. Два рази. :(

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 часов назад, Потрошитель сказал:

Так я ж и не надеюсь на 1 день. 

А за несколько месяцев или падишах сдохнет или ишак. 

Или дойдут до Павлограда и потом обменяют кусок днепропетровской области на остатки донецкой или Трамп порядок навэдэ - уговорит зелю и путена.

Как именно оно будет мне пох, главное шоб перестали стрелять.

нє-нє - головне ,щоб на кацапії почали не лише поліцейські авта та банкомати палити , а й стріляти одне в одне

не  примарні  передумови для такого розвитку подій на кацапії  існують

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

нєж-нє - головне ,щоб на кацапії почали не лише поліцейські авта палити , а й стріляти одне в одне

Вы же вроде с Днепра, пан Бездомный? Мне как-то не сильно нравятся идеи "дойти до Павлограда". Не хватало нам еще арты и градов по Днепру.Киевлянам и Львовянам пофигу, а нам вилы.Надеюсь, военное руководство это понимает и поставит мощный заслон на границе области.

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, Данило Терпило сказал:

Вы же вроде с Днепра, пан Бездомный? Мне как-то не сильно нравятся идеи "дойти до Павлограда". Не хватало нам еще арты и градов по Днепру.Киевлянам и Львовянам пофигу, а нам вилы.Надеюсь, военное руководство это понимает и поставит мощный заслон на границе области.

адміністративні кордони - уявні 

головне - щоб кацапія перетворилася на сто воюючих між собою улусів

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

Уууу. 1 січня, а магазини взуття відчинені. Прапор вже підготовлений кацапів зустрічати? :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Уууу. 1 січня, а магазини взуття відчинені. Прапор вже підготовлений кацапів зустрічати? :lol:

а ваша ?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

В смысле-воображаемы? Да идите вы в пень. Я посмотрю на ваше мнение,когда в сторону Победы-1 полетят грады.

Вы вообще психически нормальный человек?Если вам наплевать на себя,то почему бы вам не обвешаться динамитом и не пришибить хоть одного орка, даже если вы-инвалид-колясочник? Ну был бы такой прообраз смертника-шахида, всяко толку больше чем от вашей бесполезной писанины на форуме.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Бездомный сказал:

дада)

- шоб вас перестали все обижать вам надо стать ёжиками.

- ура, мы станем ёжиками и все перестанут нас обижать!!

- стоп, сова, а как это сделать?

- откуда мне знать, я стратег!

(с)

Посилання на коментар

5 минут назад, Потрошитель сказал:

дада)

- шоб вас перестали все обижать вам надо стать ёжиками.

- ура, мы станем ёжиками и все перестанут нас обижать!!

- стоп, сова, а как это сделать?

- откуда мне знать, я стратег!

(с)

з одного  боку , кацапи знищили в Україні мільйон пасіонаріїв люмпен-пролетаріїв , з іншого - імпортували замість них мільони ще більш пасіонарних "чурок" - тобто ситуація не покращилася , а погіршилася .

то ж чом би й ні ?

Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

Переосмислив перемогу Трампа: або за кілька місяців закінчить гарячу фазу війни, або надасть таку кількість і якість зброї, що капітулює Росія.

Трамп ще не встиг прийти до влади, як у нього виник публічний конфлікт з Маском. Павуки в одній банці не вживаються.

Too good to be truth.

Вони пів року блокували попередню допомогу чим призвели до максимізації наших втрат і зараз кажуть що допомоги не буде щоб потім різко її насипати? 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, murava сказав:

С пехотой проблем не будет. Брони поснимают, возраст подрихтуют, отсрочки подровняют -и так все уже оплачено. Наловят.

Под угрозой не дать денег мигом найдется и "политическая воля".

Воно то так, наловлять, поки не дойде до жорскої протидії, але ... толку то з тих наловлених ...

З весни бачимо якість такого підбору солдатів.

Прийдеться мені таки бути "зрадлойобом"), бо с "победобєсієм" навіть у представників МінПиздежу вже не складається, ДипСтейт заважає ...

Журналіст Бутусов розповів про катастрофічну ситуацію в 155 бригаді «Анна Київська», яка проходила навчання у Франції З першого дня на фронті почалися значні втрати людей через погану керованість і ненавченість, винними в цьому Бутусов вважає військових високопосадовців

Цитата

Через погану організацію протягом весни й літа у бригаді спостерігалося масове СЗЧ, на момент, коли бригада поїхала навчатися у Францію, самовільно залишили частину майже 1000 осіб, «тому було ясно, що це продовжиться й у Франції», зазначає він.

Головною проблемою Бутусов називає те, що в літні місяці з бригади керівництво постійно забирало мінімально навчених військовослужбовців для «закриття дірок» на інших ділянках фронту.

«У липні та серпні з 155 бригади забрали понад 2550 військовослужбовців на поповнення інших частин. Тобто забрали з бригади майже всіх цілком придатних, фактично обнулили всі попередні чотири місяці роботи, і тоді… видали наказ готуватися всім, хто залишився до поїздки у Францію наприкінці вересня», – наголошує він.

«Тобто у Францію командування сухопутних військ та ОК «Захід» послали не організовану та керовану військову частину, яка може багато чому навчитись, а натовп людей тільки-но одягнутих у військову форму», – зазначає журналіст.

Там посилання у статті на мордакнижку, як джерело, але я з Цукербринами не дружу )

Тут ще трошки, та відео

+ подальша стагнація економіки, бо метода Паніковського "корову тре більше доїти, та менше годувати" приводить до закономірних результатів. А без грошей якось і воювати проблематично.

"Для победы в войне нужны три вещи: деньги, деньги, и ... деньги" ©

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Дякую 3
Посилання на коментар

32 хвилини тому, loader сказав:

Too good to be truth.

Вони пів року блокували попередню допомогу чим призвели до максимізації наших втрат і зараз кажуть що допомоги не буде щоб потім різко її насипати? 

За три роки у нас стільки вбито, скалічено людей, виїхали за кордон, зруйнована економіка. У демократів в 2022 р. була монобільшість: президент, сенат, палата представників. Байден надав необхідну кількість і якість зброї для швидкого закінчення війни? - Ні. Зточувалися ресурси Росії за рахунок України.

Тому з цієї точки зору, Трамп: закінчить війну або надасть зброю.

Як буде на справді побачимо.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, DmiVady сказав:

А без грошей якось і воювати проблематично.

"Для победы в войне нужны три вещи: деньги, деньги, и ... деньги" ©

Ви що, телемарафон не дивитеся? Кацапи останній лапоть без солі додають. Санкції і все таке...

• Хаха 3
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

Ви що, телемарафон не дивитеся? Кацапи останній лапоть без солі додають. Санкції і все таке...

співають

прекрасная маркиза , все хорошо , все хорошо (с) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

В мене телебачення нема з 2000-го року, тому моя донька рекламні слогани бачила тільки у бабусь, і сама собі обирала у дитинстві контент на компі (звісно, з того що батьки завантажувати) та книжки, які читала.

Як там живеться кацапам, нехай ті слідкують, для кого ця тема важлива, мені до них рівно, хоча ...

в ідеалі як то у вас у підпису написано 😉 

Мене більш цікавить, як жити в нашій країні, поки вона ще існує, а от у цьому вже є певні погані тенденції які потужно та незламно малюють графік шансів на виживання країни донизу, і тільки стійкість до цього лиха у нашого народу заважає країні стати пустелею ... люди, предки яких вижили при Голодоморі, мають шанси вижити й при режимі ОП)

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

Мене більш цікавить, як жити в нашій країні, поки вона ще існує, а от у цьому вже є певні погані тенденції які потужно та незламно малюють графік шансів на виживання країни донизу, і тільки стійкість до цього лиха у нашого народу заважає країні стати пустелею ... люди, предки яких вижили при Голодоморі, мають шанси вижити й при режимі ОП

Але ж людям подобається. Чи худобі. Я вже сам заплутався. З огляду на те що обирають постійно ...

Посилання на коментар

13 минут назад, US7IGN сказал:

Але ж людям подобається. Чи худобі. Я вже сам заплутався. З огляду на те що обирають постійно ...

жертви телебачення

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

жертви телебачення

Ну так можна сказати що вбивць треба випускати з тюрем тільки тому що вони бойовиків надивилися і ні в чому не винні?

Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Там посилання у статті на мордакнижку, як джерело, але я з Цукербринами не дружу )

Полная версия

censor.net/ua/resonance/3528007/dbr-porushylo-spravu-schodo-formuvannya-155-yi-brygady

• Сумно 2
Посилання на коментар

27 хвилин тому, US7IGN сказав:

"Дайте мені засоби масової інформації, і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней" © приписують Геббельсу, але не він перший це сказав та втілив в життя ...

Жертви телемарахвону та "активістів" з біполяркою:  спочатку вибирають у президенти єврея, рвуть жопи за нього, але при цьому їм заважає жити Ханукія на Майдані ... причинно-наслідковий зв'язок це не про них )

Мене починає вже втомлювати ця "швондерівщина", але ... там де складно, там можна знайти можливості 😉  тому хай марахвонять ...

• Лайк 4
Посилання на коментар

2 минуты назад, DmiVady сказал:

"Дайте мені засоби масової інформації, і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней"

„Если всё время человеку говорить, что он «свинья», то он действительно в конце концов захрюкает.“ — якобы Максим Горький. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...