Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Якщо Андрій Кожем'якін з БЮТ, то це якраз один з тіх кто своечасно злиняв з острова Майский. Так що сили духу та впевненості у своїх силах там вдосталь..

Змінено користувачем Leon26
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

42 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Невже до баобабченка і його читачів це ніяк не дійде? Чи вони думають, що вони найрозумніші

:o

-ТСЯ и -ТЬСЯ в глаголах — урок. Русский язык, 5 класс.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, vadimv сказал:

Звичайно. А діди - окупанти Європи.

Але суть не в тому, хто твої батьки і діди.

Головне - хто ти.

Кожен повинен відповідати за СВОЇ власні вчинки.

А не писати "всі служили, тому всі мають служити".

Ти ухилянт

• Хаха 1
Посилання на коментар

🍁 Американський подкастер Лекс Фрідман розкритикував Зеленського за матюки про путіна під час їхнього спільного інтерв'ю.

"Я дав президенту всі шанси продемонструвати готовність до переговорів, знаючи, що і Трамп, і путін слухатимуть цю розмову. Я не думаю, що він скористався цим шансом, і натомість вважав за краще говорити дуже грубі слова на адресу путіна. Грубі слова хоча й мають силу, можуть нашкодити переговорам. Миротворчість у цій ситуації вимагає компромісу, щоб уникнути подальших смертей та страждань. вважаю, що для цього потрібно ставитись до іншого лідера з тією серйозністю, якої ви очікуєте від нього. Саме цього я і домагався», - заявив Фрідман.

👉 Це ще раз підтверджує, що «нейрохірург» у цьому інтервʼю працював виключно на українську аудиторію - причому на ту її частину, яку прийнято називати «люмпенами». І Лекс Фрідман недарма таким чином висловився про Зеленського тільки зараз. Впевнений, що він вивчив ефект цього вью на американського слухача і дійшов висновку, що воно у більшості своїй не зайшло. Багатьом американцям вже приїлась тема війни в Україні і те, що Зеленський налаштований й надалі, як нещодавно висловився Венс, «доїти Сполучені Штати у тупиковій війні з росією». А тому така вербальна войовничість Зеленського за рахунок грошей американського платника податків була досить прохолодно зустрінута у США. О. Шарп

• Лайк 2
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар

49 хвилин тому, vadimv сказав:

:o

-ТСЯ и -ТЬСЯ в глаголах — урок. Русский язык, 5 класс.

По версії Кантона чи Вінсола, то телефон сам виправляє і пише неправильно. Ну, або "Ь" не завжди спрацьовує на клавіатурі.

Дійсно - 

и как все должны заткнутся и давать деньги.
А вслед за ней и семьдесят три процента пересичных необучаемых громадян ни на секунду не затыкаясь орали, как Байден насрал им в штаны.

Хто б казав про "нєобучаємость".

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Хаха 1
Посилання на коментар

18 минут назад, Canton сказал:

🍁 Американський подкастер Лекс Фрідман розкритикував Зеленського за матюки про путіна під час їхнього спільного інтерв'ю.

"Я дав президенту всі шанси продемонструвати готовність до переговорів, знаючи, що і Трамп, і путін слухатимуть цю розмову. Я не думаю, що він скористався цим шансом, і натомість вважав за краще говорити дуже грубі слова на адресу путіна. Грубі слова хоча й мають силу, можуть нашкодити переговорам. Миротворчість у цій ситуації вимагає компромісу, щоб уникнути подальших смертей та страждань. вважаю, що для цього потрібно ставитись до іншого лідера з тією серйозністю, якої ви очікуєте від нього. Саме цього я і домагався», - заявив Фрідман.

👉 Це ще раз підтверджує, що «нейрохірург» у цьому інтервʼю працював виключно на українську аудиторію - причому на ту її частину, яку прийнято називати «люмпенами». І Лекс Фрідман недарма таким чином висловився про Зеленського тільки зараз. Впевнений, що він вивчив ефект цього вью на американського слухача і дійшов висновку, що воно у більшості своїй не зайшло. Багатьом американцям вже приїлась тема війни в Україні і те, що Зеленський налаштований й надалі, як нещодавно висловився Венс, «доїти Сполучені Штати у тупиковій війні з росією». А тому така вербальна войовничість Зеленського за рахунок грошей американського платника податків була досить прохолодно зустрінута у США. О. Шарп

Думал, что это политик какой то на уровне премьер министра, как минимум. 🤔

А кто, тот поц в зелёном трико с трезубцем на груди?! 😺

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, Vladdi сказав:

Зайшов сюди, знову наче наївся лайна... Звідки стільки, м'яко кажучи, недолугих баранів береться, не розумію. З ворогами все ясно - вони й не ховаються вже, але з ними буде окрема розмова, лише трохи пізніше. А от з іншими що робити, не ясно. Кацапські вкиди добре підготовлені, тому в недолугі мізки влітають аж бігом, там ці алгоритми давно напрацьовані, плюс чимала армія ботів на зарплатні або на службі. Достатньо підкинути вирваний з цілісного контенту шматочок, потім завернути його в потрібний брехливий коментар - і готово. А плебс аж слиною захлинається... Сумно.

підглядати за ізвращеніями  - це теж ізвращеніє :)

• Хаха 4
Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

Думал, что это политик какой то на уровне премьер министра, как минимум. 🤔

А кто, тот поц в зелёном трико с трезубцем на груди?! 😺

то битва шоуменів )

а ви чому інавгурацію не дивитеся? :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Портніков вже каже, що воювати мають всі. А еліту знищили наші діди-прадіди на початку 20 століття. Я з ним знову не згоден, бо, навпаки, мого прадіда вбили більшовики.

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

то битва шоуменів )

а ви чому інавгурацію не дивитеся? :lol:

Маск присутній? 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

Маск присутній? 

Десь там. але показують тільки це. думаю вона прокляне того хто мікрофон так поставив :lol:

ttt.jpg

Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

...а от, що він втирав при тому чуваку в тий ситуації не пофіг. 

Нормальний робочий процес, навчання через задній юсб порт..

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Десь там. але показують тільки це. думаю вона прокляне того хто мікрофон так поставив :lol:

ttt.jpg

Я его вообще не понімаю, да і нас також... С***ити скрепно-українську фамілію, а потім ще цензурою нас мучати. Пропоную повернути йому его ісконно-кацапську хфамілію, нехай буде сахарберг...

Посилання на коментар

Человек с легкой стадией умственной отсталости определяет оборонную стратегию воюющей страны.
Как, как вы умудрились это выбрать, Оболонь?
Нам пзда (с).

А. Бабченко

photo_2025-01-20_18-05-59.jpg

photo_2025-01-20_16-46-06.jpg

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

Я би перевірив ВР і кабмін на наявність множинного громадянства загалом і ізраїльского зокрема 😏

так они под себя все законы пишут

• Хаха 1
Посилання на коментар

В полку штурмовиків військкоматів в 22му прибуло.

Теж відправили додому, не взяли?

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Прикольно так економіка росла, коли ціни підвищили. Непоганий такий приріст, десь в 2-3 рази - дешеве вугілля з Донбасу продавати, як привезене дороге з Роттердаму. Закласти цю ціну в виробництво електроенергії на своїх ТЕС, щоб платили всі українці. Класний гешефт у Ахмєтова і Порошенка. Тільки скидувався на цей гешефт народ України. Виправдовувати махінації з цим "Роттердамом +" - це вже зовсім бути недалеким. Як пояснювали, ця формула була придумана, щоб не залежати від вугілля з окупованих територій і не спонсорувати терористів. Але, по факту - вугілля так і йшло з Донбасу, тільки за нього треба було Ахмєтову і Порошенку (бо він купив по дуже хорошій ціні акції ДТЕКу) платити, як за імпортне. Невже до баобабченка і його читачів це ніяк не дійде? Чи вони думають, що вони найрозумніші і можуть, вибачте, сцяти в очі і ніхто нічого не зрозуміє?

Да какая разница чего куда шло?  500 долларов средняя зарплата плюс безвиз .  Но нет блин, фигня это все, дайте бакс по 8, газ по пять копеек и убрать барыгу наживавшегося на крови. 

• Лайк 4
  • Хаха 3
Посилання на коментар

12 хвилин тому, ks6 сказав:

Да какая разница чего куда шло?  500 долларов средняя зарплата плюс безвиз .  Но нет блин, фигня это все, дайте бакс по 8, газ по пять копеек и убрать барыгу наживавшегося на крови. 

Ніфуясє, "какая разніца"!Ви ще й досі не второпали, що корупційна олігархічна система, коли декілька мафіозних кланів грабують країну - то не найкращий варіант для розвитку? Вже 2 Майдани хотіли змінити цю систему, але система, завдяки отаким баригам-маніпуляторам, знову перемогла. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, ks6 сказав:

Саме за те що куди і скільки йшло і воюють...

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, Canton сказал:

До чого це все? Нетолератно називати убивцю убивцею? Нащо тягнути сюди думку людини, яка точно не усвідомлює сенс сказаного? Чи черговий раз нагадати людству про ганебну реалполітик?

• Лайк 4
Посилання на коментар

2 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Ніфуясє, "какая разніца"!Ви ще й досі не второпали, що корупційна олігархічна система, коли декілька мафіозних кланів грабують країну - то не найкращий варіант для розвитку? Вже 2 Майдани хотіли змінити цю систему, але система, завдяки отаким баригам-маніпуляторам, знову перемогла. 

Почему декилька мафиозных кланив ?  Не знаю как Вы , я с интересом читаю этот  форум лет 15, и думаю большую половину форумчан можно смело закрывать по разным статьям. Кто чего хотел менять? 

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...