karbo Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) Без завойованого народу не може бути імперія імперією. Не трупи потрібні імперії, а підкорені маси. Чи піде вона для виконання цього свого найголовнішого завдання через трупи? Безперечно піде. Але це лише інструмент. Змінено 22 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 8 хвилин тому, karbo сказав: Ніхто не збирається фізично знищувати всіх українців Тих, хто присягне вірно служити, можна залишити. І використати в штурмах Європи. Повністю. 7 хвилин тому, karbo сказав: Без завойованого народу не може бути імперія імперією. Твоя улюблена імперія під корінь знищила народи за Уралом. 7 хвилин тому, karbo сказав: Чи піде вона для виконання цього с найголовнішого завдання через трупи? Безперечно піде. Причому тотального знищення. Як було заплановано на 1941-1942 роки - 100% "оновлення" штатного складу армії. Змінено 22 січня користувачем vadimv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 минуту назад, vadimv сказал: Тих, хто присягне вірно служити, можна залишити. Таких буде більшість і вона вже є на окупованих територіях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 2 години тому, Потрошитель сказав: Ему нужно, чтобы с ним считались и держали слово. Не расширяли НАТО и тд. Война - это крайний, но действенный инструмент. Думав, що то тільки в Польщі потужний струмінь незламності))). Де ви такої х...ні начитались?! Після 2022 р кордони НАТО розширилось через вступ Швеції та Фінляндії))) Тому час гіпотетичного прильоту ракет значно менший, ніж він міг бути з України))) Путін захопив стільки територій, скільки зміг, без жодного обласного центру з початку повномасштабного вторгнення (в масштабі геополітики - обісрався). Змінено 22 січня користувачем XL.pro 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 6 хвилин тому, vadimv сказав: Тих, хто присягне вірно служити, можна залишити. І використати в штурмах Європи. Повністю. вони навіть Потрошителя в штурмі Покровська ніяк не наважаться використати. ні повністю ні частинами 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: вони навіть Потрошителя в штурмі Покровська ніяк не наважаться використати. ні повністю ні частинами Змінено 22 січня користувачем vadimv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 16 минут назад, vadimv сказал: Твоя улюблена імперія під корінь знищила народи за Уралом Моя улюблена імперія загнала індійців в резервації. І я з цим якось живу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 20 хвилин тому, karbo сказав: Моя улюблена імперія загнала індійців в резервації. І я з цим якось живу. Та кажи вже "Пишаюся!" Але ще більших успіхів досягла інша твоя улюблена імперія - піднебесна. Там за один раз вдалося замочити 118 000 000 Змінено 22 січня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Трамп руйнує надії росії. Санкції, допомога Україні та нафтова війна (online-video-cutter.com).mp4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 49 минут назад, Потрошитель сказал: без понятия) в какой перспективе? свою перспективу планирую на год-полтора - вроде все нормально) як гадаєте , на яку перспективу планували своє життя сирійські асадити ? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 14 минут назад, vadimv сказал: Та кажи вже "Пишаюся!" Не буду відбирати у тебе твої дефініції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 3 минуты назад, Бездомный сказал: на яку перспективу планували своє життя 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 4 хвилини тому, karbo сказав: Не буду відбирати у тебе твої дефініції. Мені з дитинства було дико слухати про "подвиг народу" кількістю в 20 000 000. Тому служити такій "родінє" не було жодного бажання. Змінено 22 січня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 2 минуты назад, vadimv сказал: Мені з дитинства було дико слухати про "подвиг народу" кількістю в 20 000 000. Тому служити такій "родінє" не було жодного бажання. А мені було пофіг, бо я до цієї історії ніяким боком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 3 часа назад, DmiVady сказал: Росіяни здобули фото(як розумію з української закритої групи) української оптоволоконного гексокоптера на 40 км дальності, та чухають в себе потилиці ... Коментувати не буду 😉 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 2 хвилини тому, karbo сказав: А мені було пофіг ...кому служити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 13 минут назад, vadimv сказал: ...кому служити Так я і не служив Змінено 22 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 25 хвилин тому, vadimv сказав: Мені з дитинства було дико слухати про "подвиг народу" кількістю в 20 000 000. Тому служити такій "родінє" не було жодного бажання. так це від посади залежить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 годину тому, Vitaliy67 сказав: Все элементарно, они азиаты со всеми вытекающими. Ментал, способность что либо создавать Ну, вони ж не всі азіати. Є такий розумний дядько, бувший доцент Дніпропетровського університету, він дуже добре все пояснює - 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 4 часа назад, Потрошитель сказал: Поживем увидим, что будет в Украине и с Украиной в ближайшее время) И кто дблы) Добре. Покажіть, будь ласка, домовленості про які Ви говорите про нерозширення НАТО. Ви ж не ДЛБ, щоби на скабеєву спиратися. Напевно, якісь договори мали на увазі? 3 часа назад, Бездомный сказал: все що ви кажете про xyйло , стосується не xyйло , а всього кацапощелепного народу андрофагів людожерів то ж якщо xyйло раптом подохне , або ще кудись зникне - в головах андрофагів нічого не зміниться Не згоден з Вами. Він здохне, вони відразу скажуть, що це був дійсно справжній ***ло, Та будуть шукати іншого, щоб його у сраку цілувати, незалежно, куди їх поведуть. Це дуже добре відображено у п'єсі Щварца "Дракон". Змінено 22 січня користувачем vovova 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 11 минут назад, vovova сказал: Добре. Покажіть, будь ласка, домовленості про які Ви говорите про нерозширення НАТО. Ви ж не ДЛБ, щоби на скабеєву спиратися. Напевно, якісь договори мали на увазі? Не згоден з Вами. Він здохне, вони відразу скажуть, що це був дійсно справжній ***ло, Та будуть шукати іншого, щоб його у сраку цілувати, незалежно, куди їх поведуть. Це дуже добре відображено у п'єсі Щварца "Дракон". Не будуть нікого в сраку цілувати, вони і зараз нікого не цілують 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 14 хвилин тому, karbo сказав: Не будуть нікого в сраку цілувати, вони і зараз нікого не цілують Ви вже в раші, щоб таке заявляти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Ви вже в раші, щоб таке заявляти? Тобі скільки рочків? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) Дел Змінено 22 січня користувачем Leon26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня "Д. Трамп висунув ультиматум Путіну: Я не прагну завдати шкоди Росії. Я люблю російський народ і завжди мав дуже добрі стосунки з президентом Путіним - незважаючи на шахрайство радикальних лівих щодо "Росія, Росія, Росія". Ми ніколи не повинні забувати, що Росія допомогла нам виграти Другу світову війну, втративши в процесі майже 60 мільйонів життів. Враховуючи все це, я збираюся зробити дуже велику послугу Росії, економіка якої зазнає невдачі, і президенту Путіну. Зупиніться зараз і припиніть цю абсурдну війну! Вона тільки погіршиться. Якщо ми не укладемо "угоду" і незабаром, у мене не буде іншого вибору, крім як встановити високі податки, мита і санкції на все, що продається Росією в США та в інших країнах-учасницях. Давайте закінчимо цю війну, яка б ніколи не почалася, якби я був президентом! Ми можемо зробити це легким шляхом або складним, а легкий шлях завжди кращий. Час "укласти угоду". БІЛЬШЕ ЖИТТІВ НЕ ПОВИННО БУТИ ВТРАЧЕНО!!!" x.com/diaspora_ua/status/1882126301835743517 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз