Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, vadimv сказал:

Наоборот - маленький самолетик (особенно с американской свалки) - самый лучший способ самоубиться )

Самый лучший способ самоубиться - жить в Донецке с 2014 и до упора

Мощные машины, мотоцикл, лыжи - это самое невинное. Остальное нельзя рассказывать на этом форуме)

А маленький самоль - очень удобная штука для путешествий 

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Потрошитель сказав:

А маленький самоль - очень удобная штука для путешествий 

Оте двое с того самолетика теперь путешествуют в инвалидных колясках.

Посилання на коментар

40 минут назад, vovova сказал:

Добре. 

Покажіть, будь ласка, домовленості про які Ви говорите про нерозширення НАТО.

Показать я могу только то, с чем у здешних обывателей проблемы в силу возраста и образа жизни)

А договоренности были ещё при объединении Германии.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Оте двое с того самолетика теперь путешествуют в инвалидных колясках.

і крутять дулі ТЦК? :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

і крутять дулі ТЦК? :lol:

Іспанський підприємець і його дівчина минулого року зазнали аварії на легкомоторному літаку в провінції Жирона (про це тоді писали, доречі).

Попри серйозні травми, обом вдалося вижити. Зараз вони пересуваються на інвалідних візках і заново вчаться ходити.

Відеозапис із кабіни, який зафіксував момент катастрофи, пара вирішила оприлюднити, щоб застерегти інших любителів малої авіації.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 години тому, loader сказав:

Яка закрита група - відос від Мадяра великий, доступний всюди.

Дякую, Мадяра не дивлюся, тому й думав, що хтось у нашій закритій групі кацапів тролив надписами на котушках)

Гляну, що там цей хитрий хлоп, нового наколядував)

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

пара вирішила оприлюднити, щоб застерегти інших любителів малої авіації.

так що тепер, більша частина населення цієї планети має публікувати відео як вони товклися щоб застерегти інших не народжувати дебілів?

• Хаха 4
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Іспанський підприємець і його дівчина минулого року зазнали аварії на легкомоторному літаку в провінції Жирона (про це тоді писали, доречі).

Попри серйозні травми, обом вдалося вижити. Зараз вони пересуваються на інвалідних візках і заново вчаться ходити.

Відеозапис із кабіни, який зафіксував момент катастрофи, пара вирішила оприлюднити, щоб застерегти інших любителів малої авіації.

В автокатастрофах гибнет/калечится в разы больше.

Не ездить?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Потрошитель сказав:

Не ездить?

зубів боятися - до рота не давати :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Не ездить?

По таким дорогам, как в Украине (с одной полосой, без разметки, без отбойников, без освещения, местами без асфальта) - нуегонафиг ездить.

А тут я за год всего одну разбитую машину видел.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

22 минуты назад, Leon26 сказал:

"Д. Трамп висунув ультиматум Путіну:

Я не прагну завдати шкоди Росії. Я люблю російський народ і завжди мав дуже добрі стосунки з президентом Путіним - незважаючи на шахрайство радикальних лівих щодо "Росія, Росія, Росія". Ми ніколи не повинні забувати, що Росія допомогла нам виграти Другу світову війну, втративши в процесі майже 60 мільйонів життів. Враховуючи все це, я збираюся зробити дуже велику послугу Росії, економіка якої зазнає невдачі, і президенту Путіну. Зупиніться зараз і припиніть цю абсурдну війну! Вона тільки погіршиться. Якщо ми не укладемо "угоду" і незабаром, у мене не буде іншого вибору, крім як встановити високі податки, мита і санкції на все, що продається Росією в США та в інших країнах-учасницях. Давайте закінчимо цю війну, яка б ніколи не почалася, якби я був президентом! Ми можемо зробити це легким шляхом або складним, а легкий шлях завжди кращий. Час "укласти угоду". БІЛЬШЕ ЖИТТІВ НЕ ПОВИННО БУТИ ВТРАЧЕНО!!!"

x.com/diaspora_ua/status/1882126301835743517

Ця нехитра тактика, яка для довірливої людини може виглядати, як публічний тиск на рф, більше має піар-значення: Трамп хоче, щоб переможцем виглядав він, а не путін, коли війна буде завершена на умовах припинення вогню по лінії фронту з де-факто закріпленням за росією захоплених нею територій - хоча формально, в у такому разі, переможцем буде Кремль, який збереже за собою завойовані землі. Щоправда, втратить при цьому багато іншого.

Схожу тактику Трамп використав і напередодні угоди про перемир'я між Ізраїлем та ХАМАС, коли публічно погрожував хамасівцям, хоча якраз останні і так були не проти перемир'я, на відміну від Нетаньяху, на яку Трамп тиснув непублічно. Але, зрештою, виглядало так, що президент США «примусив» ХАМАС до припинення вогню, що допомогло ізраїльському прем'єру «продати» угоду всередині країни, де проти неї багато хто виступав. О . Шарп

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

18 минут назад, Потрошитель сказал:

Показать я могу только то, с чем у здешних обывателей проблемы в силу возраста и образа жизни)

Я же слухаю Вас уважно. Прошу ще раз: покажіть домовленності о нерозширення НАТО. Виж не ПЗБЛ. Де шуукати ці документи.

Про Ващі тези я вже чув, рашка не збирається нападати, вони не накого зовсім не нападали, вони не збираються захоплювати Україну, на донбасі не було військ рашки, в Криму також...

Тільки все що каже ***ло, це лайно для кацапського бидла. Ви навіщо його споживаєте? 

Я так розумію, посилання про нерозширення НАТО не буде?

Змінено користувачем vovova
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vovova сказав:

Я же слухаю Вас уважно. Прошу ще раз: покажіть домовленності о нерозширення НАТО. Виж не ПЗБЛ. Де шуукати ці документи.

Про Ваші тези я вже чув, рашка не збирається нападати, вони не накого зовсім не нападали, вони не збираються захоплювати Україну, на донбасі не було військ рашки, в Криму також...

Тільки все що каже ***ло, це лайно для кацапського бидла. Ві навіщо його споживаєте? 

Я так розумію, посилання про нерозширення НАТО не буде?

тут один свідок щось про це казав :lol:

www.amazon.com/Back-Channel-American-Diplomacy-Renewal/dp/0525508864

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

ут один свідок щось про це казав :lol:

www.amazon.com/Back-Channel-American-Diplomacy-Renewal/dp/0525508864

"Задній канал" в якості джерела інформації не дуже надихає на ознайомлення. 😁

Посилання на коментар

27 минут назад, Canton сказал:

Ця нехитра тактика, яка для довірливої людини може виглядати, як публічний тиск на рф, більше має піар-значення: Трамп хоче, щоб переможцем виглядав він, а не путін, коли війна буде завершена на умовах припинення вогню по лінії фронту з де-факто закріпленням за росією захоплених нею територій - хоча формально, в у такому разі, переможцем буде Кремль, який збереже за собою завойовані землі. Щоправда, втратить при цьому багато іншого.

Схожу тактику Трамп використав і напередодні угоди про перемир'я між Ізраїлем та ХАМАС, коли публічно погрожував хамасівцям, хоча якраз останні і так були не проти перемир'я, на відміну від Нетаньяху, на яку Трамп тиснув непублічно. Але, зрештою, виглядало так, що президент США «примусив» ХАМАС до припинення вогню, що допомогло ізраїльському прем'єру «продати» угоду всередині країни, де проти неї багато хто виступав. О . Шарп

Ти вважаєш, що путін переможець?

Посилання на коментар

14 хвилин тому, vovova сказав:

"Задній канал" в якості джерела інформації не дуже надихає на ознайомлення. 😁

це залежить з якого боку на нього дивитися :lol:

Посилання на коментар

25 минут назад, vovova сказал:

У меня в тумбочке этих документов нет)

Обе стороны подтверждали такие договоренности, но пакта молотова-риббентропа не заключали

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

56 минут назад, Потрошитель сказал:

де можна почитати ті домовленості ? 

чи може вони існують лише у уяві кацапів - як домовлености хмельницького з кацапами , які теж досі ніхто знайти не може ? 

вірити кацапу на слово = себе наїбати 

далі 

домовленості з ким ? 

з срср ?

срср где ? 

в піzде ? 

домовленості з неіснуючою державою ? 

перше - кацапія - не совдепія .

друге - кацапія напала на США , коли атакувала башти Близнюки та Пентагон - які домовленості з державою , яка на тебе напала ?

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

31 минуту назад, Потрошитель сказал:

Обе стороны подтверждали такие договоренности

Ви знущаєтесь, чи дійсно той, ким я Вас обізвав? 

Навіть у 2022році, коли держави Альянсу відмовили Росії у задоволенні її вимог щодо нерозширення НАТО та присутності військ блоку на його східному фланзі, у вимогах Росії не було натякатів на колишні (навіть усні) домовленості про нерозширення.
   Звідки Ви всю цю дичину берете? Навіщо Вам це необхідно? 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Тю блін, домахались до Потрошителя, який хоч завтра може поїхати з окупації з вашим безвізом хоч у відрядження, хоч на відпочинок - а ви зі своїм безвізом в двома загранами сидите за колючим дротом в зеленій резервації , бігаєте від тцк і дрочите в новинах на америку :)

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Хаха 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, murava сказав:

Тю блін, домахались до Потрошителя, який хоч завтра може поїхати з окупації з вашим безвізом хоч у відрядження, хоч на відпочинок - а ви зі своїм безвізом в двома загранами сидите за колючим дротом в зеленій резервації , бігаєте від тцк і дрочите в новинах на америку :)

Тоді чому ви до нього не приєднались, а виїхали на загниваючий Захід?)))

• Лайк 6
  • Хаха 2
Посилання на коментар

14 минут назад, Бездомный сказал:

18 минут назад, Бездомный сказал:

де можна почитати ті домовленості ? 

в піzде ?

Тебе - да, именно там. Размера xs )

Заметьте, я никогда эту скомпроментированную букву не использовал)

Короче, за невыполнение договоренностей

западом - начиная с объединения Германии,

Украиной - минск1,2

встреча Зе с Пу - тогда ж тоже ничего такого не подписывали и почитать эти договоренности нет возможности, но Богдан, присутствовавший при общении Зе с Пу подтвердил, что Зе наобещал много, но не сделал ничего.

вы и страдаете. И ещё будете страдать.

• Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

8 минут назад, vovova сказал:

Ви знущаєтесь, чи дійсно той, ким я Вас обізвав? 

Даже не представляете, насколько мне все равно, как меня обозвал какой-то престарелый нищеброд. Полусантехник-полустроитель, ничего не добившийся в жизни, ни кола ни двора, скитающийся по стране, с кучей проблем.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

19 минут назад, Потрошитель сказал:

Даже не представляете, насколько мне все равно, как меня обозвал какой-то престарелый нищеброд. Полусантехник-полустроитель, ничего не добившийся в жизни, ни кола ни двора, скитающийся по стране, с кучей проблем.

Ви дійсно цими словами хотіли підтвердити, що Вам абсолютно байдуже? Або, як завжди - плЕскаєте своїм поганим язиком? 🤣

Я, мабуть, закінчу цю розмову. Я не маю шансів. Якщо опускатимуся на рівень Вашого довб@їбізму, то Ви задавите мене своїм досвідом. 

Нехай щастить.

Змінено користувачем vovova
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...