Александр Аврамчук Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2 години тому, sergio сказав: ПЗДЦ і так по 900 к Вт в місяць йде, добре, що хоч третина по нічному тарифу. 😳 куди ви стільки витрачаєте? підігрів басейну? може треба економнішим бути? у нас на будинок 230квт. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: куди ви стільки витрачаєте? підігрів басейну? може треба економнішим бути? у нас на будинок 230квт. 2х80 л електробойлера+комп один по 10 годин на добу вже 500кВт в місяць. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 година тому, vadimv сказав: Справжнім диверсантам дрон не потрібний, у них є руки з дупи ) Прямо под камерой )) найкращий варіант скрити нестачу це пожежа. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого (змінено) 19 хвилин тому, sergio сказав: якщо зовсім тотал елемента Так в цьому ж і цимес був - купити тотал за копійки - продати як "небите нефарбоване" ) 19 хвилин тому, sergio сказав: вирізали і міняли елемент кузова. Не просто "міняли", а вварювали. Порушуючи при цьому всі "високо температурні відпуски металу" ) 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: найкращий варіант скрити нестачу це пожежа. - 2 рукожопи ) Змінено 8 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 4 хвилини тому, sergio сказав: 2х80 л електробойлера+комп один по 10 годин на добу вже 500кВт в місяць. при наявності газу гріти електробойлером мабуть не самий підходящий варіант. у нас на нагрів води і приготування їжі літом йде мізер газу. менше 20 кубів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 7 хвилин тому, sergio сказав: 2х80 л електробойлера+комп один по 10 годин на добу вже 500кВт в місяць. Комп скільки тягне? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 8 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого Дорого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 6 минут назад, МаТраС сказал: Комп скільки тягне? Думаю 200 Ват мінімум. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 година тому, US7IGN сказав: То була найкраща піар компанія за багато років, дякуючи одній не дуже розумній "журналістці", яка не розібралася що до чого і хто з ким і через що. Хоча дійсно могли б і Потрошителя домалювати і Серджіо з тачкою ))) Хоча може ви знаєте як можна було фінансувати днр в 2011 році, коли вперше з'явився цей колаж? 1. Питання було не про "журналістку". 2. Якщо ви не займалися схемами/рейдерством, достатньо було написати "ні", а не писати у відповідь чухню ))) 3. Коли у самого "рильце в пушку" (с) не потрібно писати про "не такі народ/владу" ))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 5 минут назад, Скромный прораб сказал: Дорого? Да. В три раза чем у меня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 6 минут назад, Скромный прораб сказал: Дорого? Я за дом за декабрь 5700 заплатил. Под 900 кВт електрики и 300 кубов газа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 година тому, vadimv сказав: В феврале 2006 была создана Межрегиональная федерация общественных организаций «Донецкая федеративная республика», ставшая координационным центром пропаганды сепаратизма. Активисты организации установили контакты с российскими праворадикальными организациями, наиболее тесные связи были с Международным евразийским движением Александра Дугина. Сепаратисты проходили подготовку в тренировочных лагерях дугинцев, ездили они и в лагерь на озере Селигер, проводившийся прокремлевскими молодежными движениями. На велосипеді треба їздити, між гаражами в 2006 я вже працював в Києві і про сепаратистів нічого не чув Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 53 хвилини тому, DmiVady сказав: Ніт, якщо вірити тому, що я чув. Розрахунки, великий тиск та інше ... я б спитав точніше, але, на жаль, вже нема кого ( все відносно. китайці будують дуже швидко... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 8 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 9 минут назад, ks6 сказал: Да. В три раза чем у меня. ((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 29 хвилин тому, sergio сказав: 2х80 л електробойлера+комп один по 10 годин на добу вже 500кВт в місяць. типу басейн підігрівається системою охолодження майнінгу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 18 минут назад, US7IGN сказал: типу басейн підігрівається системою охолодження майнінгу? В мене, часом, наоборот проблема з охолодженням буває. . Скидаю в ночі декілька кубів води, а потім знов набираю з водогону, Як дуже гаряче, починає цвісти, а я хлору по мінімуму кидаю. Таблетку на три тижня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 24 хвилини тому, US7IGN сказав: все відносно. китайці будують дуже швидко... Я не був знайомий з китайськими будівниками нафтянки, але казах, який побудував і очолював Свою фірму по розробці та будівництву резервуарів та іншого казав, що це не швидке та не просте зайняття. Мопедка не моя ... ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 6 минут назад, DmiVady сказал: Я не був знайомий з китайськими будівниками нафтянки, але казах, який побудував і очолював Свою фірму по розробці та будівництву резервуарів та іншого казав, що це не швидке та не просте зайняття. Мопедка не моя ... ) Бетон під резервуаром тільки місяць має встигнути, як не більше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 16 хвилин тому, XL.pro сказав: 1. Питання було не про "журналістку". 2. Якщо ви не займалися схемами/рейдерством, достатньо було написати "ні", а не писати у відповідь чухню ))) 3. Коли у самого "рильце в пушку" (с) не потрібно писати про "не такі народ/владу" ))) ви нічого не зрозуміли. я ніколи не співпрацював із жодним режимом. щодо схем та рейдерства, давайте спочатку визначимося що ви маєте на увазі? і до чого тут уміння користуватися законами до народу та влади? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не був знайомий з китайськими будівниками нафтянки, але казах, який побудував і очолював Свою фірму по розробці та будівництву резервуарів та іншого казав, що це не швидке та не просте зайняття. Мопедка не моя ... ) тут така справа, що китайці наприклад за три дні можуть побудувати міст, на якому десятиріччями крадуть українці. і нема жодної гарантії що вони зараз не будуть допомагати відбудовувати все кацапам вирішуючи два питання - збільшуючи залежність парашки та тренуючись в реальному часі на випадок власної війни. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого (змінено) 12 минут назад, US7IGN сказал: ви нічого не зрозуміли. я ніколи не співпрацював із жодним режимом. щодо схем та рейдерства, давайте спочатку визначимося що ви маєте на увазі? і до чого тут уміння користуватися законами до народу та влади? Тут ключове слово "з режимом", бо кілька років назад я розкопав багато цікавого, що до рейдерства, де дуже навіть співпрацювали, але ж не з "режимом", а з приватною особою, що в корні міняє погляд. Тож не лепіть з себе законослухняного, чесного громадянина, оскільки це зовсім не так. І оце "що ви маєте на увазі під терміном схеми та рейдерство"... Рілі? А що тут може бути багато варіантів? Змінено 8 лютого користувачем Evgenich 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 час назад, DmiVady сказал: я не готов компетентно осуждать эту тему, так как этой самой компетенцией, в этом вопросе, не обладаю ... а вы?;) Вы не очень внимательно прочитали - "Ни один завод не остановлен по причине критичности повреждений" Не нужно быть спецом в гидрокрекинговом процессе и технологиях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 час назад, sergio сказал: 2х80 л електробойлера+ Це ви всіею симь'ой щос крадите цилій день, що потим миєтесь так довго?)) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: у нас на будинок 230квт. У мну железно 6-6.5 квтч\сутки. В 200 в месяц укладываюсь всегда 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2 години тому, DmiVady сказав: Хм ... а це з коли таке? Глянув: мене SUV 2,5 л влітку страховка+розширена відповідальність (покриття 1 161 000,0 грн) коштувало 3 415,0 грн. Страхуюсь в Арсеналі, директор та страхівник кенти по лазні, але я про знижки не просив ))) не ті суми ))) З нового року. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз