Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

15 хвилин тому, МаТраС сказав:

Картинку  прикольну зробили. Наче кошака  насравшого держить))

Так там сценаристи ті ж, що й у фільмі про президента на велосипеді.

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс повідомив, що його країна надасть 42 бронетранспортери Україні.

Про це він сказав перед початком засідання Контактної групи з питань допомоги Україні у штаб-квартирі НАТО, повідомляє з Брюсселя кореспондент АрміяInform.

«Ми оголосимо про нову допомогу у вигляді 42 бронетранспортерів, що відповідає кількості бронемашин для батальйону. Ми також продовжуємо співголовувати у Коаліції дронів та беремо участь у навчанні українських військових», — сказав Андріс Спрудс.

Він нагадав, що Латвія торік надала понад 0,25% свого ВВП на допомогу Україні.

«Ми рішуче налаштовані продовжувати підтримку України. Необхідно наголосити, що будь-які переговори щодо миру необхідно проводити з позиції сили. Також потрібні практичні кроки: фінансова підтримка, військова допомога», — підсумував латвійський міністр.

armyinform.com.ua/2025/02/12/latviya-peredast-ukrayini-42-bronetransportery/

зображення_2025-02-12_190009825.png

Посилання на коментар

1 годину тому, Humanite сказав:

То ти чкурнув до Валєнсії щоб про окопи розповідати? 

Я не розповідаю, я цитую.

Лапки і значок (с) бачиш?

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

У меня только что состоялся продолжительный и весьма продуктивный телефонный разговор с президентом России Владимиром Путиным.

Мы обсудили Украину, Ближний Восток, энергетику, искусственный интеллект, влияние доллара и различные другие темы.

Мы оба размышляли о Великой истории наших народов и о том факте, что мы так успешно сражались вместе во время Второй мировой войны, помня, что Россия потеряла десятки миллионов людей, и мы тоже потеряли так много!

Каждый из нас говорил о сильных сторонах наших стран и о той огромной пользе, которую мы когда-нибудь получим, работая вместе.

Но сначала, как мы оба согласились, мы хотим остановить миллионы смертей в войне с Россией/Украиной.

Президент Путин даже использовал девиз моей предвыборной кампании “ЗДРАВЫЙ СМЫСЛ”.

Мы оба очень сильно в это верим. Мы договорились работать вместе, очень тесно, в том числе посещать страны друг друга.

Мы также договорились о том, что наши соответствующие команды немедленно приступят к переговорам, и мы начнем со звонка президенту Украины Зеленскому, чтобы проинформировать его о состоявшемся разговоре, чем я и займусь прямо сейчас.

Я попросил госсекретаря Марко Рубио, директора ЦРУ Джона Рэтклиффа, советника по национальной безопасности Майкла Уолтца и посла и специального посланника Стива Уиткоффа возглавить переговоры, которые, я твердо уверен, будут успешными.

Миллионы людей погибли в войне, которой не было бы, если бы я был президентом, но она все-таки произошла, поэтому ей нужно положить конец.

Больше нельзя терять жизни! Я хочу поблагодарить Президента Путина за его время и усилия в связи с этим звонком, а также за вчерашнее освобождение Марка Фогеля, замечательного человека, которого я лично приветствовал вчера вечером в Белом доме.

Я верю, что эти усилия приведут к успешному завершению, надеюсь, в скором времени!

Трамп

Змінено користувачем Скромный прораб
  • Лайк 1
  • Хаха 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Fair сказав:

Так там сценаристи ті ж, що й у фільмі про президента на велосипеді.

Ермак все таки вєздєсущий)

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

У меня только что состоялся продолжительный и весьма продуктивный телефонный разговор с президентом России Владимиром Путиным.

Мы обсудили Украину, Ближний Восток, энергетику, искусственный интеллект, влияние доллара и различные другие темы.

Мы оба размышляли о Великой истории наших народов и о том факте, что мы так успешно сражались вместе во время Второй мировой войны, помня, что Россия потеряла десятки миллионов людей, и мы тоже потеряли так много!

Каждый из нас говорил о сильных сторонах наших стран и о той огромной пользе, которую мы когда-нибудь получим, работая вместе.

Но сначала, как мы оба согласились, мы хотим остановить миллионы смертей в войне с Россией/Украиной.

Президент Путин даже использовал девиз моей предвыборной кампании “ЗДРАВЫЙ СМЫСЛ”.

Мы оба очень сильно в это верим. Мы договорились работать вместе, очень тесно, в том числе посещать страны друг друга.

Мы также договорились о том, что наши соответствующие команды немедленно приступят к переговорам, и мы начнем со звонка президенту Украины Зеленскому, чтобы проинформировать его о состоявшемся разговоре, чем я и займусь прямо сейчас.

Я попросил госсекретаря Марко Рубио, директора ЦРУ Джона Рэтклиффа, советника по национальной безопасности Майкла Уолтца и посла и специального посланника Стива Уиткоффа возглавить переговоры, которые, я твердо уверен, будут успешными.

Миллионы людей погибли в войне, которой не было бы, если бы я был президентом, но она все-таки произошла, поэтому ей нужно положить конец.

Больше нельзя терять жизни! Я хочу поблагодарить Президента Путина за его время и усилия в связи с этим звонком, а также за вчерашнее освобождение Марка Фогеля, замечательного человека, которого я лично приветствовал вчера вечером в Белом доме.

Я верю, что эти усилия приведут к успешному завершению, надеюсь, в скором времени!

Трамп

Ех, а байден до пуйла так херово, а до нас гарно))

Дипломатія йопта)Зараз подивимлсь, що наше чудо отчибучить своєю дипломатією.

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

12 минут назад, Скромный прораб сказал:

Трам

Звиздеж это все...

В акках Трампа этого нет...

Посилання на коментар

4 минуты назад, Canton сказал:

Звиздеж это все...

Полтора часа они говорили о погоде, хорошо

и не надо так нервничать, ну не первый запостил новость, подумаешь)))

Змінено користувачем Скромный прораб
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Акції російських компаній злетіли догори після розмови Трампа з Путіним. Також знижується курс долара.(с)

IMG_0266.jpeg

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 минут назад, Canton сказал:

Звиздеж это все...

Извинись и я всё прощу 

IMG_0267.jpeg

Посилання на коментар

54 хвилини тому, US7IGN сказав:

не марно. коли Україна піде шляхом Грузії, їй не повинні будуть заважати патріоти

Ранувато ви транслюєте свої мрії.

• Лайк 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Ранувато ви транслюєте свої мрії.

Так скорее всего и будет. Если конечно до этого Украину не захватит рашка :(.

Посилання на коментар

18 минут назад, Скромный прораб сказал:

Извинись и я всё прощу 

IMG_0267.jpeg

Не вижу...

www.instagram.com/realdonaldtrump/?locale=ru&hl=cs

Посилання на коментар

3 минуты назад, Canton сказал:

Не вижу...

www.instagram.com/realdonaldtrump/?locale=ru&hl=cs

Сейчас напишет)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

www.pravda.com.ua/columns/2025/02/11/7497707/

генерал Марченко про справи проти командирів. 

• Конфуз 1
  • Сумно 3
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

Тулси Габбард окончательно утверждена на должность директора Национальной разведки США. В июле 2022 года Габбард была включена Украиной в список американских политиков, ученых и активистов, которые продвигали «российскую пропаганду».

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Тулси Габбард окончательно утверждена на должность директора Национальной разведки США. В июле 2022 года Габбард была включена Украиной в список американских политиков, ученых и активистов, которые продвигали «российскую пропаганду».

korrespondent.net/world/4752096-tulsy-habbard-rezko-yzmenyla-pozytsyui-v-otnoshenyy-rossyy

перевзулася

Посилання на коментар

У Великій Британії офіційно представили зенітно-ракетний комплекс Gravehawk, створений спеціально для України.

Фото нової системи оприлюднило видання Forces News.

Як повідомляється, Gravehawk був розроблений з нуля всього за 18 місяців для протидії безпілотникам, крилатим ракетам і літакам. Вартість його розробки склала 6 мільйонів фунтів стерлінгів.

Проєкт реалізувала невелика команда при Міністерстві оборони Великої Британії — Taskforce Kindred, яка відповідає за постачання британського озброєння та техніки Україні.

Основою комплексу стали радянські ракети класу «повітря-повітря» Р-73, адаптовані для використання з наземної пускової установки.

Ракета Р-73, залежно від варіанту, може захоплювати цілі в передню напівсферу на відстані від 20 (РМД-1) до 40 (РМД-2) кілометрів, у задню – до 300 метрів.

Ці ракети у значній кількості є на озброєнні українських Повітряних сил, а також доступні на міжнародному ринку озброєнь.

Пускова установка розміщена у стандартному транспортному ISO-контейнері, що дозволяє легко перевозити її вантажівками, потягами чи кораблями. Екіпаж комплексу складається з п’яти осіб.

Контейнерний формат також забезпечує приховане транспортування та швидке розгортання Gravehawk у потрібних районах.

На даху контейнера встановлено оптичну систему, яка використовує пасивне інфрачервоне випромінювання для виявлення цілей. Для роботи їй достатньо лише теплового сліду літального апарату. Наразі невідомо, чи має ця оптична система щоглу.

Застосування інфрачервоного виявлення означає, що комплекс не випромінює радіолокаційного сигналу, що робить його менш вразливим для виявлення противником.

Зображення з оптичної системи надходять до командного модуля, розміром із кейс.

Відомо, що Збройні Сили України вже отримали дві такі системи, а ще 15 планується доставити протягом цього року.

Вартість одного комплексу Gravehawk становить близько 1 мільйона фунтів стерлінгів, причому половину суми фінансує Данія.

Загалом, концепція нового комплексу схожа на попередній виріб з двома ракетами AIM-132 ASRAAM на шасі Supacat HMT.

mil.in.ua/uk/news/u-velykij-brytaniyi-prezentuvaly-kompleks-ppo-gravehawk-stvorenyj-spetsialno-dlya-ukrayiny/

зображення_2025-02-12_202908840.png

зображення_2025-02-12_202933251.png

зображення_2025-02-12_202956268.png

Посилання на коментар

Вінниччина передала 20 нових пікапів для мобільних вогневих груп.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав на потреби мобільних вогневих груп пікапи.

Про це повідомляє офіційна сторінка штабу у Facebook.

20 авто були передані підрозділам, які їх потребували для поліпшення можливостей у боротьбі з дронами-камікадзе ворога.

Окрім цього, 5 машин передали бригаді «Червона Калина» замість тих, що були пошкоджені чи знищені ворогом.

Пікапи Toyota Hilux — це міцний і універсальний транспорт, відомий своєю надійністю та здатністю працювати в найсуворіших умовах.

Завдяки високій прохідності, довговічній конструкції та практичності він користується популярністю серед військових.

mil.in.ua/uk/news/vinnychchyna-peredala-20-novyh-pikapiv-dlya-mobilnyh-vognevyh-grup/

зображення_2025-02-12_203414723.png

Посилання на коментар

3 хвилини тому, 7351 сказав:

t.me/V_Zelenskiy_official/13298

Тобто, хороших новин нема? Чуда, не сталося. Та ніхто і не очікував... :(

• Сумно 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, porterlv сказав:

зображення_2025-02-12_204448081.png

Посилання на коментар

1 година тому, Оконщик сказав:

Так скорее всего и будет. Если конечно до этого Украину не захватит рашка :(.

А вам який варіант сприятливіший?

Посилання на коментар

25 хвилин тому, porterlv сказав:

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...