Dmitriy_S Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Україна в цій війні - суб'єкт. Єгаль Левін все вірно написав. Ваш прогноз "містечковий". Глобально, США добилися ослаблення Росії як і було задумано. Ні разу. Україна - це об'єкт. Причому в перемовинах США-РФ Україна займає не головне місце. Для Штатів вона взагалі не грає якоїсь визначної ролі. Україна туди, Україна сюди - не має значення. Домовляються про більш стратегічні речі, а Україна - то другорядне питання. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Базугла - то індикатор:-) Як тільки ви бачите, що когось плющить від Безуглої, не дивлячись на зміст, того, що вона каже - перед вами типовий дегенерат:-) Ну чи куколд, який недотрахав дівчат в молодості:-) Безугла - не сама гарнюня дівчина, я б таку, навіть, не виїбав, але, по ходу, багатьом обідно, що їм і така не дісталася:-)))) Я багато в чому з нею незгоден, але вона дуже часто задає правильні питання. хто їй тексти пише. незважаючи на все те що вона каже, їй нічого не стало. гарна у неї підтримка в ОП. до речі вона жодного разу не сказала жодного поганого слова про ОП. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 23 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: ще кілька тисяч непотрібних жертв. хто їх рахує?( а от території втратити можемо., за які і гинуть тисячі Змінено 5 березня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 23 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Кацапи явно не відмовляються від миру 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 2 хвилини тому, akineo сказав: хто їх рахує?( а от території втратити можемо., за які і гинуть тисячі щось в 2014 коли втратили набагато більше, таких жертв та істерик не було... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 36 хвилин тому, Черномор сказав: Ему нуно виборцям доказати, що його попередники нічого в напрямку урегулювання конфлікту не зробили. А він взяв і вирішив пристрелити заручника. Ну да, поліцейські ж саме так і повинні чинити... Нема людини - нема проблеми. Дайте йому премію миру. Змінено 5 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 18 хвилин тому, XL.pro сказав: Глобально, США добилися ослаблення Росії як і було задумано. а не навпаки? росія модернізувала армію, освіжила озброєння, наростила виробцнивтво, має досвід сучасної війни, мільйон а то і більше (ще в тилу) армія, готова до масштабної сучасної війни. завела союзників. через 1-2-3 роки накопичать стільки зброї сучасної .. ще більше ніж в 2022 було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 2 хвилини тому, akineo сказав: а не навпаки? росія модернізувала армію, освіжила озброєння, наростила виробцнивтво, має досвід сучасної війни, мільйон а то і більше (ще в тилу) армія, готова до масштабної сучасної війни. завела союзників. через 1-2-3 роки накопичать стільки зброї сучасної .. ще більше ніж в 2022 було там все не так просто. стратегічні речі в мінус пішли, навіть ті що в запасі було. економіка там же. тепер балансувати щоб Китай не віджав треба... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 23 хвилини тому, XL.pro сказав: Глобально, США добилися ослаблення Росії як і було задумано. Інша справа, що вони посилити Китай... Але то все фігня - у їхніх жеж глобальних планах головне відділити підорашку від китаю. Шизофренія - вона така (це коли раз за разом роблять те саме, сподіваючись на інший результат) Змінено 5 березня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: щось в 2014 коли втратили набагато більше, таких жертв та істерик не було... разом з мільйонами мешканців? чи ви про що Змінено 5 березня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 7 хвилин тому, vadimv сказав: Пошукайте мої цитати. Я ж передбачив цю стратегію. Що Штати будуть перетягувати РФ на свою сторону проти Китаю. Оце воно і є. А кацапи не проти:-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 2 хвилини тому, akineo сказав: разом з мільйонами мешканців? чи ви про що так. чи в 2014 ще щось відбулося? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 11 хвилин тому, akineo сказав: хто їх рахує?( а от території втратити можемо., за які і гинуть тисячі Навіщо території без нації? Націю вже втрачено. Території без нації не мають сенсу. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Пошукайте мої цитати. Та тут і шукати не потрібно: 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Кацапи явно не відмовляються від миру - що це за маячня? Змінено 5 березня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Навіщо території без нації? Націю вже втрачено. Території без нації не мають сенсу. нації ще багато - затори в столиці як до війни 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 10 хвилин тому, vadimv сказав: Та тут і шукати не потрібно: "Кацапи явно не відмовляються від миру" Що це за маячня? Гуманітарій, хулє:-) В даний момент кацапи не відмовляються від миру. Крапка. Так, можливо їм це вигідно. І, навіть, дуже вірогідно. Але саме Україна зараз не хоче миру. Це факт. І є цілком реальні наслідки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Гуманітарій, хулє:-) От придурок ) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: В даний момент кацапи не відмовляються від миру І в чому саме це виражається? 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Але саме Україна зараз не хоче миру. Це факт. Та ти дебіл ) Оце факт. Змінено 5 березня користувачем vadimv 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Гуманітарій, хулє:-) В даний момент кацапи не відмовляються від миру. Крапка. Так, можливо їм це вигідно. І, навіть, дуже вірогідно. Але саме Україна зараз не хоче миру. Це факт. І є цілком реальні наслідки. сподіваюся ви знаєте той старий анекдот про "але є один маленький нюанс..." 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 18 хвилин тому, vadimv сказав: Та тут і шукати не потрібно: "Кацапи явно не відмовляються від миру" Що це за маячня? І знову ж, ви проігнорували те, про що я писав і зманіпулювали на якусь хyйню. Ви чесно колись були програм мером? Бо ви більше схожі на істеричну жінку, з яких ви глузуєте з Бездомним у відомому пабліку:-) Змінено 5 березня користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 2 хвилини тому, vadimv сказав: От придурок ) І в чому саме це виражається? Та ти дебіл ) Оце факт. О, то ви бухнули? Завжди казав, що бухло виявляє в людині людину:-) Сам тут не раз бухий писав:-) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: І знову ж, ви проігнорували те, про що я писав і зманіпулювали на якусь ***ню. Ти як оті істєрічки теж вважаєш, що я невірно цитую? ) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви чесно колись були програм мером? Сфоткать трудову книжку? ) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Бо ви більше схожі на істеричну жінку, з яких ви глузуєте з Бездомним у відомому пабліку:-) Ти мені зуби не заговорюй ) Відповідай, що у твоїй тупій макітрі вказує на те, що підорашка хоче миру? 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: О, то ви бухнули? Завжди казав, що бухло виявляє в людині людину:-) Сам тут не раз бухий писав:-) Так, бухнув трохи Cacao Puro La Chocolatera ) Змінено 5 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 19 минут назад, Dmitriy_S сказал: Навіщо території без нації? Націю вже втрачено. Території без нації не мають сенсу. Тута бабка надвоє казала - у сучасному Хаястані живе набаго меньше вірмен, а ніж за межами цієї країни, але вони себе ідетенфікують, як вірмени (таж рашка, як приклад). 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня Тільки що, vadimv сказав: Ти як оті істєрічки теж вважаєш, що я невірно цитую? ) Сфоткать трудову книжку? ) Ти мені зуби не заговорюй ) Відповідай, що у твоїй тупій макітрі вказує на те, що підорашка хоче миру? О, точно бухий. Хто рідко бухає, того зразу видно, не вміє тверезим прикидуваться:-)) В моїй трудовій було написано, що я закінчив КПІ. Потом я її згубив. Потом було написано, що я дірєктор (пішов ти в жопу, дірєктор, да. Куваєв руліт:-)) Потом я купив нову трудову книжку і там знову написали, що я дірєктор. Але мене це заїбало, я порвав ту книжку і сказав, що я свободний прєдпрініматєль, і вообще, возможно, Ілона Маск:-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: О, точно бухий. Хто рідко бухає, того зразу видно, не вміє тверезим прикидуваться:-)) В моїй трудовій було написано, що я закінчив КПІ. Потом я її згубив. Потом було написано, що я дірєктор (пішов ти в жопу, дірєктор, да. Куваєв руліт:-)) Потом я купив нову трудову книжку і там знову написали, що я дірєктор. Але мене це заїбало, я порвав ту книжку і сказав, що я свободний прєдпрініматєль, і вообще, возможно, Ілона Маск:-) 9 хвилин тому, vadimv сказав: Ти мені зуби не заговорюй ) Відповідай, що у твоїй тупій макітрі вказує на те, що підорашка хоче миру? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз