Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, akineo сказав:

а йому не по на "бійню"? 

Ніт. Бійня погано для його бізнесу і продажів. Якби він продавав зброю або потужність, то звісно він би казав протилежне :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, 7351 сказав:

x.com/Zn_Portnova/status/1898620027839930571

image.png.980a142846cac53f125371ba8bbf1831.png

і правильно роблять. ядерка повинна бути у всіх. 

перейшов кордон - всьо. ніяких зборів в оон. одразу пуск і все.

чому ніхто не враховує, що носій можна збити? це ж звичайна крилата чи балістична ракета. чи збиття не допоможе? призбитті запуститься реакція? реакція ж починається після введення 😄стрижня чогось там в ядро. А якщо збити це діло то і реакції не дуде. там жеж вираховано все - від форми, пропорцій, складу, і т.д. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ніт. Бійня погано для його бізнесу і продажів. Якби він продавав зброю або потужність, то звісно він би казав протилежне :lol:

бізнесмени в політику лізти не повинні. в світі 7-8 мільярдів гівна-споживачі. Україна і рососія це 170 млн всього. Навіть з європою це буде 700? так це 10%. 

таке враження що чуваки щось знають і їм треба багато багато грошей щоб звалити з планети Земля. як у фільмі 2012)) 1 млрд доларів квиток. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

бізнесмени в політику лізти не повинні

А хто повинен? Клоуни та кухарки? Політика це і є найбільший бізнес 

Посилання на коментар

А тепер время охирітелих історій. Зараз роблю збір.https://www.stroimdom.com.ua/topic/240560-hto-zi-mnoyu-mav-spravi/#comment-5491207

23 роки всю сім ю знаю 

Це всім і хочу, щоб Дощ почитав наш 

Так, байка. Коли його послали на завдання прямо в руки кацапам, навіть не оформили бойове. Знали що загине, то щоб на виплатах зекономити. Він 3 доби рахувався 200, бо бачили як на нього скинули гранату з дрона. А він пролежав 2,5 доби на полі отямитився, їв сніг і втирався ним, вижив, з розтрощеними кістками в нозі лазив шукав свою позицію (нова не знайома місцевість була, самий кордон з рашкою). А потім ще 7 днів без мед.допомоги пролежав, бо не могли медики доїхати туди евакуювати. Ніхто не думав, що він виживе.

Можеш розказати.

Бо це правда. Раніше за кожного 200 платили по 15 мільйонів, потім видохлись і вже рік дають 2,5 мільйонів. А це вже планують виплачувати лише по 50 тисяч. Економлять. Тому не оформляють людей на роботу, тобто коли призивають зараз в армію, то людина місяць працює безкоштовно, а за 2 дні перед зарплатою оформляють. Перша зарплата складає 1267 грн. А потім відправляють на передок і не пишуть що це бойове завдання. Скотство почалося. Немає коштів, економлять як можуть. Але ж на здоров’ї і житті людей. Це так в 58 бригаді.

А ще коли відправляють на передок, то відразу передають солдата як СЗЧ (самовільне залишення частини). Тобто якщо його вбили, то десь там... куди він втік, а не під час бойового. І виплат ніяких не буде, бо сзч. До нас за Ростіка 2 рази так приходили.

• Конфуз 2
  • Сумно 9
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

всім і хочу, щоб Дощ почитав наш

А шо Дощ? Він же такого не робить, чому має відповідати за інших? Це як по мені всіх адвокатів судити. Не всі такі вправні :flag1:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

А шо Дощ? Він же такого не робить, чому має відповідати за інших? Це як по мені всіх адвокатів судити. Не всі такі вправні :flag1:

Він не робить, але казав,що це виключення. Хуй.це массово

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

58 хвилин тому, anabioz сказав:

клоун

Заслав да себе завгоспа.

unn.ua/news/u-saudivskii-aravii-bude-chotyry-predstavnyky-vid-ukrainy-zelenskyi-navav-imena

Посилання на коментар

6 хвилин тому, МаТраС сказав:

Він не робить, але казав,що це виключення. Хуй.це массово

Массово люди воюють, інакше фронт вже був би в Тернополі. Але якщо це стане масовим, то звісно все закінчиться як завжди.

Посилання на коментар

53 хвилини тому, US7IGN сказав:

погано для його бізнесу і продажів

всяку хєрню пороти

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, akineo сказав:

якщо збити це діло то і реакції не дуде

просто трохи розвіється урану чи плутонію по місцевості

це ж асболютно безпечно і навіть анітрохи не шкідливо

канадійці та гренландці (з якими таке вже траплялося) можуть підтвердити

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

51 хвилину тому, akineo сказав:

таке враження що чуваки щось знають і їм треба багато багато грошей щоб звалити з планети Земля. як у фільмі 2012)) 1 млрд доларів квиток. 

чуваки нарешті дізналися, що звалити з планети Земля ім не вийде і вирішили на ній влаштувати концтабір

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Політика це і є найбільший бізнес 

найбільший бізнес - це друкувати гроші

і америка його прямо зараз втрачає

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

24 хвилини тому, US7IGN сказав:

Він же такого не робить, чому має відповідати за інших?

Ну інші ж чомусь мають відповідати за те, що зробили вКравчук з чучмою

Посилання на коментар

24 хвилини тому, МаТраС сказав:

Раніше за кожного 200 платили по 15 мільйонів, потім видохлись і вже рік дають 2,5 мільйонів. А це вже планують виплачувати лише по 50 тисяч. Економлять. Тому не оформляють людей на роботу, тобто коли призивають зараз в армію, то людина місяць працює безкоштовно, а за 2 дні перед зарплатою оформляють. Перша зарплата складає 1267 грн. А потім відправляють на передок і не пишуть що це бойове завдання. Скотство почалося. Немає коштів, економлять як можуть. Але ж на здоров’ї і житті людей. Це так в 58 бригаді.

А ще коли відправляють на передок, то відразу передають солдата як СЗЧ (самовільне залишення частини). Тобто якщо його вбили, то десь там... куди він втік, а не під час бойового. І виплат ніяких не буде, бо сзч. До нас за Ростіка 2 рази так приходили.

Цікава байка (без посилань на джерело інформації та на підтвердження, як завжди...).

image.png.87533b148b4e1f40024ca30dfd7cbd40.png

fakty.com.ua/ua/ukraine/suspilstvo/20250107-vyplaty-za-zagyblyh-vijskovyh-2025-yak-otrymaty-shho-znadobytsya-ta-rozmir-dopomogy/

• Дізлайк 5
Посилання на коментар

17 хвилин тому, 7351 сказав:

Цікава байка (без посилань на джерело інформації та на підтвердження, як завжди...).

image.png.87533b148b4e1f40024ca30dfd7cbd40.png

fakty.com.ua/ua/ukraine/suspilstvo/20250107-vyplaty-za-zagyblyh-vijskovyh-2025-yak-otrymaty-shho-znadobytsya-ta-rozmir-dopomogy/

Звісно "байка", від поважного форумчанина, інша справа - "правда" від місцевого пропагандона)))

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 4
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Техніка на майже 200 млн євро від Франції: бойові машини AMX-10RC, VAB, а також снаряди.

Уряд Франції підготувала пакет військової допомоги для України з прибутку заморожених російських активів, до якого увійшла бойова техніка.

Про це повідомляє видання Le Figaro з посиланням на Le Tribune, якому міністр оборони Франції Себастьян Лекорню дав інтерв’ю.

Новий пакет військової допомоги вартістю 195 мільйонів євро включатиме багато різного озброєння, зокрема бронетехніку — бойові розвідувальні машини AMX-10RC та бронетранспортери VAB.

Також важливим є передача Францією 155-мм артилерійських снарядів, високоточних бомб з комплектом AASM, а також іншого військового обладнання та зброї.

Передача цього обладнання фінансуватиметься за рахунок доходів від заморожених російських активів, що дозволить Франції продовжувати підтримку України.

Варто зазначити, що наразі Франція є єдиним незалежним європейським виробником військової техніки, що дозволяє їй уникати зовнішнього тиску з боку США та без їхнього узгодження передавати значні обсяги озброєння.

Водночас, завдяки модернізації сухопутних сил у межах програми Scorpion, значна частина бронетранспортерів VAB та БРМ AMX-10RC буде списана та замінена на нові моделі. Це дозволить передавати бойові машини безпосередньо після їхнього зняття з експлуатації у французьких підрозділах.

Додатково міністр зауважив, що у період з 2024 по 2026 рік буде збільшено виробництво високоточних комплектів AASM з урахуванням їхньої передачі Україні.

Раніше «Мілітарний» повідомляв, що президент Франції Еммануель Макрон доручив прискорити виділення Україні військової допомоги, щоб компенсувати відсутність підтримки з боку США.

Він також заявив, що Франція готова передавати Україні свої розвідувальні дані замість Сполучених Штатів.

mil.in.ua/uk/news/tehnika-na-majzhe-200-mln-yevro-vid-frantsiyi-bojovi-mashyny-amx-10rc-vab-a-takozh-snaryady/

зображення_2025-03-09_131752251.png

Посилання на коментар

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

Звісно "байка", від поважного форумчанина, інша справа - "правда" від місцевого пропагандона)))

Це правда від України з посиланням на джерело інформації -- пропагандони на росії, не плутайте, будь ласка.

Змінено користувачем 7351
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, МаТраС сказав:

Ти чмо . І всі це знають .я тобі підару кажу, що я цю сім ю 23 рокизнаю .зараз би гнида мені попався , Ти навіть не представляїш якби ти потерпав 

Я в курсі, що ти сміливий воювати проти хворих пенсіонерів, які за Україну та українців...

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, 7351 сказав:

Я в курсі, що ти сміливий воювати проти хворих пенсіонерів, які за Україну та українців...

Чесно, після твоїх слів я би вперше розхерачив би лице пенсіонеру

• Лайк 3
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, МаТраС сказав:

Чесно, після твоїх слів я би вперше розхерачив би лице пенсіонеру

Це не мої слова, а закон України.

Ти звинуватив Україну, без підтвердження.

Я дав посилання на джерело своєї інформації, ти не дав.

Розумію -- ти звик бути героєм проти слабших фізично,  буває...

Змінено користувачем 7351
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...