karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 минуту назад, loader сказал: Маєш право сидіти на пляшці. Не рівняй по собі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 2 хвилини тому, karbo сказав: Тоді такі сидять на facebook в групі you forюшників та обговорюють як на халяву допомогу в Америці взяти. І це вже говорило радіо Чикаго є така передача подивись на ютубі В тому числі і такі. Why nit. Багато кретинів використали війну для власних потреб. Питання в тому що поносити через це всіх - явна ознака кретина. Змінено 11 березня користувачем loader 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) Хитро витраханість в українців США дорого обійдеться навіть адекватним. Їх всіх масово депортують. Змінено 11 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 3 минуты назад, loader сказал: В тому числі і такі. Why nit. Такі роблять репутацію всім українцям. Сприйняття українців Америки пройшло еволюцію від не знаю хто такі українці це коли моя дочка вчилася в хайскул, дуже співчували коли почалася ця війна і тепер кривляться коли чують що ти з України. Це вона мені сама розказала. Змінено 11 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 6 хвилин тому, loader сказав: Ніхто ним командувати не буде, бо дивлячись на тексти з хати він не виходить, роки два. А я, а як же я? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 46 минут назад, Бездомный сказал: нехай пшеки згадають , як у подібний спосіб з кацапами Україну по Збручу дерибанили . Могу предположить, что тем кто оказался западнее повезло несколько больше... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, karbo сказав: Такі роблять репутацію всім українцям. Ну бо ти кретин. Тому тобі дії обмеженої групи до якої тебе тягне важливіші чомусь за дії інших груп, які боронять державу, які витрачають всі сили і час, гроші і ресурси щоб встояти. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Тільки що, Dmitriy_S сказав: А я, а як же я? А ти кацап, до чого ти тут? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 минуту назад, loader сказал: Ну бо ти кретин. Тому тобі дії обмеженої групи до якої тебе тягне важливіші чомусь за дії інших груп, які боронять державу, які витрачають всі сили і час, гроші і ресурси щоб встояти. Звичайно що я придурок бо я хочу підказати що так діяти неправильно що така поведінка негідна і що це сором для всіх українців які будуть за кордоном Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Гниди, які сидять закордоном і сруть на всіх інших - окремий вид підарів. Можете шуткувати тут і тп, але ви відмітились. Клеймо підарів за вами назавжди. 6 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 4 минуты назад, SergiyUA сказал: Могу предположить, что тем кто оказался западнее повезло несколько больше... з огляду на наявність ОУН та УПА , польське ярмо - всі оті полонізації та пацифікації , українцям теж не сподобалося. але обговорбювати , який окупант краще - пілсудський чи кацапи , то приблизно те ж с аме , як обговорювати , хто краще - гітлер , чи сралін. за сраліна декому теж сито жилося . Змінено 11 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, loader сказав: А ти кацап, до чого ти тут? А, ну слава богу, розобрався:-) Пойду разом з Шевченком бухну. Його, до речі, кацапи з кріпацтва викупили, не українці якщо що 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 2 минуты назад, loader сказал: Гниди, які сидять закордоном і сруть на всіх інших - окремий вид підарів. Можете шуткувати тут і тп, але ви відмітились. Клеймо підарів за вами назавжди. Твої видно родичі там такими займаються. Червономорді сракаті виплекані з лексусами на обочині за халявними продуктами стоять сотнями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 2 хвилини тому, Бездомный сказав: з огляду на наявність ОУН та УПА , польське ярмо - всі оті полонізації та пацифікації , українцям теж не сподобалося O, Бездомний, це тей, що засцяв про жінок говорить в своїй же темі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 11 часов назад, Dmitriy_S сказал: А, ну слава богу, розобрався:-) Пойду разом з Шевченком бухну. Його, до речі, кацапи з кріпацтва викупили, не українці якщо що правильно назвати = правильно зрозуміти то ж , як не намагайся підмінити страшний болісний бренд "рабство" на типу м'якший - "кріпацтво" , рабство є рабство . спочатку загнати народ гуртом у рабство , а потім "милостиво" приватним коштом викупити одного уподобаного хохла , а коли хохол перестав подобатися - відправити його знов у рабство - з забороною писати та малювати ніфігасобі "милість" вимагаєте панський чобот вдячно цілувати ? в Бєжинє луге барин рабовласник з рабами "запросто" милостиво спілкується - типу як з рівнею . чому в совіццькій школі не розповідали , що тургєнєв рабовласником був ? швидше за все - власником тих хлопчиків та їхніх батьків був ? чому в радянській - комуністичній школі - кацапощелепні піхвопедомразі замовчували , що майже всі російські класики ХІХ сторічча були рабовласники , які існували за рахунок експлуатації рабів ? Змінено 12 березня користувачем Бездомный 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 2 хвилини тому, Бездомный сказав: правильно назвати = правильно зрозуміти то ж рабство є рабство . спочатку загнати народ гуртом у рабство , а потім "милостиво" викупити одного хохла ніфігасобі "милісить" в Бєжинє луге барин рабовласник хз рабами "запросто" спілкується . в школі не розповідали , що тургєнеав рабовласником був ? чому в радянській - комуністичній школі - кацапощелепні піхвопедомразі замовчували , що майже всі російські класики були рабовласники ? Ну ви б так в Счастлівом бракє викладали. Може більше толку було. Та й Вадім може не женився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 годину тому, US7IGN сказав: а нахіба ви на нього ставали? ну як. іде 1 ріу війни. тебе на вулиці пакують в бусик. заводять в тцк. стаілять до тебе хуя-ухилянта з автоматом, який з тобою ходить навіть в туалет. роблять тобі документ, дають тобі направлення на влк, тебе ***-ухилянт з автоматом супрвооджує і в поліклініку. У - Україна, дєтка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 28 хвилин тому, karbo сказав: Хитро витраханість в українців США дорого обійдеться навіть адекватним. Їх всіх масово депортують. бригаду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) Цитата США та Україна узгодили кроки до миру та відновлення допомоги, — керівник ОП. У Джидді делегації США та України обговорили можливість 30-денного припинення вогню за умови взаємних дій рф. США відновлюють безпекову допомогу та обмін розвідданими. Також сторони домовилися про переговори щодо тривалого миру, гуманітарні ініціативи та спільну розробку українських мінеральних ресурсів. УРА КІНЕЦЬ ВІЙНИ Єрмак порішав. Це вам не зеля Змінено 11 березня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 4 години тому, Dmitriy_S сказав: А де згадування Залужного? Якось сумно:-) А Чи я не попереджав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 2 минуты назад, akineo сказал: УРА КІНЕЦЬ ВІЙНИ Єрмак порішав. Це вам не зеля У цей час you forюшники гірко плачуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 3 хвилини тому, karbo сказав: У цей час you forюшники гірко плачуть що Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 2 години тому, akineo сказав: а лінії суровікіна у нас нема? це ж дуже складно... Складно не спи..ти гроші, які самі пливуть в руки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 3 минуты назад, akineo сказал: що Валізи пора збирати, америкен дрім із овер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 34 хвилини тому, karbo сказав: Твої видно родичі там такими займаються. Червономорді сракаті виплекані з лексусами на обочині за халявними продуктами стоять сотнями Мої родичі і куми абсолютно всі в радіусі 10км від мене і це Україна, крім тих що на ротації на сході. А мої найближчі виїжали закордон в період 06.03-17.05.2022 і проживали там за мій рахунок. Змінено 11 березня користувачем loader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз