sergio Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 3 минуты назад, US7IGN сказал: Тобто ви впевнені що якихось движух з великими грошами не було? Мені це нагадує звичайний робочий день дрібного донецького бандита в 90-х З великими грошима двіжуха була у Києві, в Одесі на залишки грошей... 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 3 хвилини тому, sergio сказав: З великими грошима двіжуха була у Києві, в Одесі на залишки грошей... 😏 Давно були в Одесі? З чого висновок що в Одесі маленькі гроші? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня Только что, US7IGN сказал: Давно були в Одесі? З чого висновок що в Одесі маленькі гроші? Мав на увазі іменно на двіж. Те, що в Одесі з бабло все в порядку я в курсі. Кум стармех на датчан працює. ЗП українська мінімалка тільки в долярах. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 14 хвилин тому, US7IGN сказав: звичайний робочий день дрібного донецького бандита в 90-х Ну тобто те, що напередодні Україну визнано винною в «невжитті заходів щодо запобігання насильству і порятунку людей в Одесі 2 травня 2014 року» - це просто так співпало ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) 25 минут назад, US7IGN сказал: Мені це нагадує звичайний робочий день дрібного донецького бандита в 90-х так всі більш-меньш успішні бандоси були під мусарською чи гебешною безпековою парасолькою самостійні бандоси швидко опинялися у трунах Змінено 14 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 24 хвилини тому, US7IGN сказав: Тобто ви впевнені що якихось движух з великими грошами не було? Мені це нагадує звичайний робочий день дрібного донецького бандита в 90-х Не знаю що там з грошима, але сєпарів тоді жорсто наказали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) 9 часов назад, МаТраС сказал: Не знаю що там з грошима, але сєпарів тоді жорсто наказали. а главмусор фучеджі й досі переховується на кацапії двіжуху в Одесі організувала саме кацапія - доречі , в Дніпрі теж намагалися - через сцарьова просувати кацапощелепність але , якщо в Дніпрі та Одесі перемогли проукраїнськи налаштовані , то у даунецьку з лугандою - навпаки . Змінено 14 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 10 хвилин тому, vadimv сказав: Ну тобто те, що напередодні Україну визнано винною в «невжитті заходів щодо запобігання насильству і порятунку людей в Одесі 2 травня 2014 року» - це просто так співпало ) Звідки я знаю? Я думаю те що його завалили ніяк не пов'язано з двіжем 2014 року. Свідків валять до, а не після прийняття рішення) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 2 минуты назад, US7IGN сказал: Звідки я знаю? Я думаю те що його завалили ніяк не пов'язано з двіжем 2014 року. Свідків валять до, а не після прийняття рішення) та кацапи просто валять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 3 години тому, sergio сказав: Як самокритично. 😎 Отступая из Курской области, ВСУ оставили россиянам свое лучшее оружие, - Forbes Форбс флудит покруче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) 24 хвилини тому, US7IGN сказав: Я думаю те що його завалили ніяк не пов'язано з двіжем 2014 року. Свідків валять до, а не після прийняття рішення) А ще буває, що "активістів" прибирають показово, як-то Сашка Білого або кацапського пілота (отого, що перегнав вертоліт) в Аліканте Особливо, якщо "Україну визнано винною в «невжитті заходів щодо запобігання насильству і порятунку людей". А кіно про кацапських бандитів отримує купу оскарів... Таке враження, що десь відкрився краник гідрант з баблом для агентів впливу. Змінено 14 березня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня Тільки що, vadimv сказав: А ще буває, що "активістів" прибирають показово, як-то Сашка Білого або кацапського отого пілота (що перегнав вертоліт) в Аліканте Щось про цього "активіста" нічого не було чути з 2014 року. Активісти Чмут, Притула та Порошенко, дай їм Бог здоров'я, шкодять кацапам на охуліарди, але їх ніхто не прибирає. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) 8 часов назад, vadimv сказал: А ще буває, що "активістів" прибирають показово, як-то Сашка Білого або кацапського отого пілота (що перегнав вертоліт) в Аліканте прігожина з уткіним туди ж , Лістьєва , Дудаєва ....Євдокімова , Лєбедя , Політковську , Нємцова , .... , Фаріон Змінено 14 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Активісти Чмут, Притула та Порошенко, дай їм Бог здоров'я, шкодять кацапам на охуліарди, але їх ніхто не прибирає. Про Чмута і Притулу нічого сказати не можу, а Порошенко вже себе показав з 2014 по 2019, у всій красі... Змінено 14 березня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Натомість прибрали Фаріон в мене є на перший погляд не очевидна ( але насправді - очвидна ) думка , що шансоньє Михайла Круга "про всяк випадок" підчистило фсб після того , як той необачно виявив політичні амбіції та для початку став консультантом з питаннь культури в жиріновського . враховуючи шалену популярність в глибинного кацапа , потенційно небезпечний опонент для xyйла міг би намалюватися , тож спрацювали на випередження Змінено 14 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 3 години тому, Оконщик сказав: ага. смешно и одновременно грустно смотреть, как наши ( украинцы) понаехи начинают других лошить, мол "прутся и прутся. не резиновая" . Менталитет... American say, “You can take the boy out of Texas, but you can't take Texas out of the boy” Українською "Можна вивести хлопця з села, а село з хлопця не вивезеш" Тому, якщо людина була мудаком в Україні, то в США буде таким самим! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 2 хвилини тому, XL.pro сказав: American say, “You can take the boy out of Texas, but you can't take Texas out of the boy” "Спасибо жителям Техаса за президента-..." (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 2 хвилини тому, vadimv сказав: "Спасибо жителям Техаса за президента-..." (с) А в Україні кому дякувати?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 11 хвилин тому, vadimv сказав: Про Чмута і Притулу нічого сказати не можу, а Порошенко вже себе показав з 2014 по 2019, у всій красі... про Порошенка можна детальніше. в чому краса? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: про Порошенка можна детальніше. в чому краса? На форумі є цілий розділ з купою тем напередодні виборів 2019. Там все написано. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Дві неділі назад Зеленський те саме казав. Не буде припинення вогню поки... Куда він запихнув свої хотєлки не будемо уточнять. Кацапи можуть теж спробувати, але я думаю вони трохи розумніші. Потягнуть трохи і домовляться в межах розумного. Які саме неділі, вербні))) Два тижня))) І це не граматичні помилки кошачого діалекту))) P.S. То коли там Путін погодиться на припинення вогню?))) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) 28 хвилин тому, XL.pro сказав: Які саме неділі, вербні))) Два тижня))) І це не граматичні помилки кошачого діалекту))) P.S. То коли там Путін погодиться на припинення вогню?))) На Поліссі слово тиждень не завжди вживають, неділя - цілком розповсюджене. У вас якась більшовицька ненависть до діалектів. В світі з цим не паряться. Офіційно прийнятим варіантом мови розмовляють хіба іноземці і чиновники. А так - всім пофіг, ті ж італійці взагалі навіть не всі вміють офіційну італійську, а в німців взагалі тих діалектів кілька сотень:) Саме цікаве те, що вас зовсім не парить, що половина дописувачів тут кацапською пише, а от діалект вам спокою не дає. Нє паложенна А перемир'я до травня підпишуть, куди вони дінуться:)) Змінено 14 березня користувачем Dmitriy_S 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 44 хвилини тому, US7IGN сказав: Щось про цього "активіста" нічого не було чути з 2014 року. Активісти Чмут, Притула та Порошенко, дай їм Бог здоров'я, шкодять кацапам на охуліарди, але їх ніхто не прибирає. Активісти в Україні - дуже давня традиція. В 28-му вони розкуркулювали, в 33-му зерно в селян забирали, в 37-му писали доноси, при німцях були поліцаями. І це я тільки половину минулого століття привів. В Україні завжди хватало небайдужих і активних громадян 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Активісти в Україні - дуже давня традиція. В 28-му вони розкуркулювали, в 33-му зерно в селян забирали, в 37-му писали доноси, при німцях були поліцаями. І це я тільки половину минулого століття привів. В Україні завжди хватало небайдужих і активних громадян Ви там у Дойчланді ще не стикалися із сусідами-активістами? ) Кажуть вони там дуже активні )) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 29 хвилин тому, XL.pro сказав: Які саме неділі, вербні))) Два тижня))) І це не граматичні помилки кошачого діалекту))) P.S. То коли там Путін погодиться на припинення вогню?))) На Полтавщині також кажуть "неділя" замість "тиждень". Калькою з російської "нєдєля" його можна назвати з натяжкою, тому, що це, взагалі-то, українське слово. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз