Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, US7IGN сказал:

Тобто ви впевнені що якихось движух з великими грошами не було? Мені це нагадує звичайний робочий день дрібного донецького бандита в 90-х :lol:

З великими грошима двіжуха була у Києві, в Одесі на залишки грошей... 😏

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, sergio сказав:

З великими грошима двіжуха була у Києві, в Одесі на залишки грошей... 😏

Давно були в Одесі? З чого висновок що в Одесі маленькі гроші?

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Давно були в Одесі? З чого висновок що в Одесі маленькі гроші?

Мав на увазі іменно на двіж. 

Те, що в Одесі з бабло все в порядку я в курсі. 

Кум стармех на датчан працює. ЗП українська мінімалка тільки в долярах. 😎

Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

звичайний робочий день дрібного донецького бандита в 90-х :lol:

Ну тобто те, що напередодні Україну визнано винною в «невжитті заходів щодо запобігання насильству і порятунку людей в Одесі 2 травня 2014 року» - це просто так співпало )

Посилання на коментар

25 минут назад, US7IGN сказал:

Мені це нагадує звичайний робочий день дрібного донецького бандита в 90-х :lol:

так всі більш-меньш успішні  бандоси були під мусарською чи гебешною безпековою парасолькою

самостійні бандоси швидко опинялися у трунах

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

24 хвилини тому, US7IGN сказав:

Тобто ви впевнені що якихось движух з великими грошами не було? Мені це нагадує звичайний робочий день дрібного донецького бандита в 90-х :lol:

Не знаю що там з грошима, але сєпарів тоді жорсто наказали.

Посилання на коментар

9 часов назад, МаТраС сказал:

Не знаю що там з грошима, але сєпарів тоді жорсто наказали.

а главмусор фучеджі й досі  переховується на кацапії

двіжуху в Одесі організувала саме кацапія - доречі , в Дніпрі теж намагалися - через сцарьова просувати кацапощелепність

але , якщо в Дніпрі та Одесі перемогли проукраїнськи налаштовані , то у даунецьку з лугандою - навпаки .

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, vadimv сказав:

Ну тобто те, що напередодні Україну визнано винною в «невжитті заходів щодо запобігання насильству і порятунку людей в Одесі 2 травня 2014 року» - це просто так співпало )

Звідки я знаю? Я думаю те що його завалили ніяк не пов'язано з двіжем 2014 року. Свідків валять до, а не після прийняття рішення)

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

Звідки я знаю? Я думаю те що його завалили ніяк не пов'язано з двіжем 2014 року. Свідків валять до, а не після прийняття рішення)

та кацапи просто валять 

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 години тому, sergio сказав:

Як самокритично. 😎

Отступая из Курской области, ВСУ оставили россиянам свое лучшее оружие, - Forbes

Форбс флудит покруче.

Посилання на коментар

24 хвилини тому, US7IGN сказав:

Я думаю те що його завалили ніяк не пов'язано з двіжем 2014 року. Свідків валять до, а не після прийняття рішення)

А ще буває, що "активістів" прибирають показово, як-то Сашка Білого або кацапського пілота (отого, що перегнав вертоліт) в Аліканте

Особливо, якщо "Україну визнано винною в «невжитті заходів щодо запобігання насильству і порятунку людей". 

А кіно про кацапських бандитів отримує купу оскарів...

Таке враження, що десь відкрився краник гідрант з баблом для агентів впливу.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

А ще буває, що "активістів" прибирають показово, як-то Сашка Білого або кацапського отого пілота (що перегнав вертоліт) в Аліканте

Щось про цього "активіста" нічого не було чути з 2014 року. Активісти Чмут, Притула та Порошенко, дай їм Бог здоров'я, шкодять кацапам на охуліарди, але їх ніхто не прибирає.

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 часов назад, vadimv сказал:

А ще буває, що "активістів" прибирають показово, як-то Сашка Білого або кацапського отого пілота (що перегнав вертоліт) в Аліканте

прігожина з уткіним туди ж , Лістьєва ,  Дудаєва ....Євдокімова , Лєбедя , Політковську , Нємцова , .... , Фаріон

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Активісти Чмут, Притула та Порошенко, дай їм Бог здоров'я, шкодять кацапам на охуліарди, але їх ніхто не прибирає.

Про Чмута і Притулу нічого сказати не можу, а Порошенко вже себе показав з 2014 по 2019, у всій красі...

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Натомість прибрали Фаріон

в мене є на перший погляд не очевидна ( але насправді - очвидна ) думка   , що  шансоньє Михайла Круга "про всяк випадок" підчистило фсб після того , як той необачно  виявив політичні амбіції та для початку став консультантом з питаннь культури в жиріновського .

враховуючи шалену  популярність в глибинного кацапа ,

потенційно небезпечний опонент для xyйла міг би намалюватися , тож спрацювали на випередження

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 години тому, Оконщик сказав:

ага. смешно и одновременно грустно смотреть, как наши ( украинцы) понаехи начинают других лошить, мол "прутся и прутся. не резиновая" . Менталитет...

American say, “You can take the boy out of Texas, but you can't take Texas out of the boy”

Українською "Можна вивести хлопця з села, а село з хлопця не вивезеш"

Тому, якщо людина була мудаком в Україні, то в США буде таким самим!

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

American say, “You can take the boy out of Texas, but you can't take Texas out of the boy”

"Спасибо жителям Техаса за президента-..." (с)

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

"Спасибо жителям Техаса за президента-..." (с)

А в Україні кому дякувати?)

Посилання на коментар

11 хвилин тому, vadimv сказав:

Про Чмута і Притулу нічого сказати не можу, а Порошенко вже себе показав з 2014 по 2019, у всій красі...

про Порошенка можна детальніше. в чому краса? 

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

про Порошенка можна детальніше. в чому краса? 

На форумі є цілий розділ з купою тем напередодні виборів 2019. Там все написано.

Посилання на коментар

3 години тому, Dmitriy_S сказав:

Дві неділі назад Зеленський те саме казав. Не буде припинення вогню поки... Куда він запихнув свої хотєлки не будемо уточнять. Кацапи можуть теж спробувати, але я думаю вони трохи розумніші. Потягнуть трохи і домовляться в межах розумного. 

Які саме неділі, вербні))) Два тижня))) І це не граматичні помилки кошачого діалекту)))

P.S. То коли там Путін погодиться на припинення вогню?)))

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

28 хвилин тому, XL.pro сказав:

Які саме неділі, вербні))) Два тижня))) І це не граматичні помилки кошачого діалекту)))

На Поліссі слово тиждень не завжди вживають, неділя - цілком розповсюджене. У вас якась більшовицька ненависть до діалектів. В світі з цим не паряться. Офіційно прийнятим варіантом мови розмовляють хіба іноземці і чиновники. А так - всім пофіг, ті ж італійці взагалі навіть не всі вміють офіційну італійську, а в німців взагалі тих діалектів кілька сотень:) 

Саме цікаве те, що вас зовсім не парить, що половина дописувачів тут кацапською пише, а от діалект вам спокою не дає. Нє паложенна:lol:

А перемир'я до травня підпишуть, куди вони дінуться:))

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

44 хвилини тому, US7IGN сказав:

Щось про цього "активіста" нічого не було чути з 2014 року. Активісти Чмут, Притула та Порошенко, дай їм Бог здоров'я, шкодять кацапам на охуліарди, але їх ніхто не прибирає.

Активісти в Україні - дуже давня традиція. В 28-му вони розкуркулювали, в 33-му зерно в селян забирали, в 37-му писали доноси, при німцях були поліцаями. І це я тільки половину минулого століття привів. В Україні завжди хватало небайдужих і активних громадян:lol:  

• Хаха 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Активісти в Україні - дуже давня традиція. В 28-му вони розкуркулювали, в 33-му зерно в селян забирали, в 37-му писали доноси, при німцях були поліцаями. І це я тільки половину минулого століття привів. В Україні завжди хватало небайдужих і активних громадян:lol:  

Ви там у Дойчланді ще не стикалися із сусідами-активістами? ) Кажуть вони там дуже активні ))

• Хаха 4
Посилання на коментар

29 хвилин тому, XL.pro сказав:

На Полтавщині також кажуть "неділя" замість "тиждень". Калькою з російської "нєдєля" його можна назвати з натяжкою, тому, що це, взагалі-то, українське слово. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...