US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Якась незвичайна хрень пролітає Дніпропетровщиною 0_0, зараз повітряна тривога, пишуть про "шахеди", але це не він і не розвідник. хрень.MOV 1 \u041c\u0411 · 3 завантаження Може лють на маскву пішла? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 6 минут назад, vadimv сказал: Так скільки вже можна рефлексувати і не думати над тим що написано? Конвенційної зброї скільки було? Скільки було літаків на час розпаду радянського союзу? Скільки було танків бтрів всього решту ходового та не дуже? Скільки засобів було ППО? Скільки автоматів рушниць кулеметів патронів до них? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Може лють на маскву пішла? Гадаю що ні, схоже на імітаційну "Пародію" з лінзою Люнеберга, але якось низенько і по відео розмір неясний. Тому стверджувати нічого не буду) але я в польоті її перший раз бачу, тому здивувався, думав щось нове росіяни запустили. * вже над Дніпром пройшла. Змінено 15 березня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 10 годин тому, Александр Аврамчук сказав: Согласно данным OSINT-аналитик Naalsio на 10 марта, за последние три недели было уничтожено, повреждено, брошено или захвачено 122 единицы украинской техники, в том числе 12 танков (один M1 Abrams), 46 боевых машин пехоты (БМП) и 41 бронетранспортеров (БТР). За то же время Россия лишилась 51 единицы техники, в том числе шести танков, 26 БМП и шести БТР, следует из данных Naalsio. рус Курська авантюра Зеленського: The Telegraph розкрив наслідки операції 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 11 минут назад, vadimv сказал: Середня 6,9 Сильно залежить від трафіка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) Зайшов на кацапський ресурс і бачу там 2800 літаків та вертольотів отримала Україна в нас слідство Gptchat говорить про порядка 7000 танків А засобів ППО було стільки що вся Європа скільки не виробляє і немає в наявності навіть Все просрали але винна Америка та залужний просив щоби дала 300 танків щоб москалів перемогти Змінено 15 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: Зайшов на кацапський ресурс Це помітно Змінено 15 березня користувачем vadimv 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 3 минуты назад, vadimv сказал: Це помітно Так ти не гребуєш навіть руською мовою розмовляти Язик не відпадає? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 23 хвилини тому, karbo сказав: Зайшов на кацапський ресурс і бачу там 2800 літаків та вертольотів отримала Україна в нас слідство Gptchat говорить про порядка 7000 танків А засобів ППО було стільки що вся Європа скільки не виробляє і немає в наявності навіть Все просрали але винна Америка та залужний просив щоби дала 300 танків щоб москалів перемогти Фігня все ті танки і ППО, і ядерна зброя фігня. Я б робив ставку на біологічну зброю. Віруси мо якісь, які вражають певні ділянки ДНК. Це ефективно і екологічно. Ну от представте, що можна вибірково знищити: Кацапів, негрів, біларусів Китайців, мусульман, індусів І прочіх басурман. Але це не про Україну, спочатку вона відправила своїх вчених торгувати на базар сігарєтами, потім за кордон, а потім решту в посадках знищила:-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Але це не про Україну, спочатку вона відправила своїх вчених торгувати на базар сігарєтами, потім за кордон, а потім решту в посадках знищила:-) А тепер банить людей з залишками свідомості на різних там ресурсах)) Змінено 15 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Фігня все ті танки і ППО, і ядерна зброя фігня. Я б робив ставку на біологічну зброю. Віруси мо якісь, які вражають певні ділянки ДНК. Це ефективно і екологічно. Ну от представте, що можна вибірково знищити: Кацапів, негрів, біларусів Китайців, мусульман, індусів І прочіх басурман. Але це не про Україну, спочатку вона відправила своїх вчених торгувати на базар сігарєтами, потім за кордон, а потім решту в посадках знищила:-) Навіщо нищити? Модифікувати кацапів до мексиканців і відправити крутити гіпсокартон в штати 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Навіщо нищити? Модифікувати кацапів до мексиканців і відправити крутити гіпсокартон в штати Так ви можете дойти й до того, що вони і в Україні гіпсокартон крутити будуть і стяжку заливати. Забанять вас на цьому форумі, таки забанять:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня Ще згадав одну причину мого бану на одному з чатів forюшників. Майже дослівно. "У нас тут демократія ми у вільній країні і ти не можеш писати тут те що ти собі думаєш." Після цього допису натовп підтримав цього дописувача і відправив мене в бан)) Майже як на цьому форумі)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) Після того як хакнули масків великий Х То американці були у ломці і їм прийшлось використовувати оригінальну версію цього великого Х Звичайно же на оригінальній китайській мові І тут раптом їм прийшлось спілкуватися з китайцями. На їхній величезний подив китайці виявили звичайними людьми)) і сильно сміялись з того що американці про них їм розказували)) Я це веду до того що Вадим мені забороняє користуватися ресурсами ру)) Це він мені потім буде розказувати через своїх блогерів про що там пишеться))) Це як в США про китайців розказують американцям. Змінено 15 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 6 хвилин тому, karbo сказав: Після того як хакнули масків великий Х То американці були у ломці і їм прийшлось використовувати оригінальну версію цього великого Х Звичайно же на оригінальній китайській мові І тут раптом їм прийшлось спілкуватися з китайцями. На їхній величезний подив китайці виявили звичайними людьми)) і сильно сміялись з того що американці про них їм розказували)) Я це веду до того що Вадим мені забороняє користуватися ресурсами ру)) Це він мені потім буде розказувати через своїх блогерів про що там пишеться))) Це як в США про китайців розказують американцям. росіяне, котрі вбивають українців, теж в чатах , в простому житті якщо не торкатися війни можуть виглядати нормальним людьми. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня x.com/VictorKvert2008/status/1900940624670392495 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: росіяне, котрі вбивають українців, теж в чатах , в простому житті якщо не торкатися війни можуть виглядати нормальним людьми. Ну так вбивати це у їхніх генах Тепер лише питання до дуже розумних українців і гуманних чому вони свою зброю віддали знаючи про таких сусідів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня x.com/VictorKvert2008/status/1900960315132563584 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 годину тому, vadimv сказав: Шось я там не побачив якоїсь супершвидкості. Мені двое пацанів так само крутили. Штука в тому, що одною із базових ознак держави є монополія на насильство. Як тільки держава делегує цю функцію, вона перестає існувати як держава. Держава, в якій правосуддя вершать активісти - приречена. Без варіантів. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 2 минуты назад, karbo сказал: Ну так вбивати це у їхніх генах Тепер лише питання до дуже розумних українців і гуманних чому вони свою зброю віддали знаючи про таких сусідів Бо коммуняки/кацапи зламали волю до спротиву за 300 років поневолення...(( 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: Ну так вбивати це у їхніх генах Тепер лише питання до дуже розумних українців і гуманних чому вони свою зброю віддали знаючи про таких сусідів В українців ніхто не питав -- справжню незалежність українці виборюють, починаючи з 2014 року... До цього була імітація для збереження радянської(кацапської) імперії. Змінено 15 березня користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня Показовим є штурм Капітолію. Пристрелили пару підарасів і заспокїлись. Ніхто не волав про небесну сотню. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 минуту назад, DimaF сказал: Бо коммуняки/кацапи зламали волю до спротиву за 300 років поневолення...(( Ага і привили їм пристрасть до халяви. Ти напевне значно молодший від мене тих часів не застав свідомо, а Україна продавала зброю щоби проплатити газ та пенсії. Тут справа не в спротиві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня Только что, karbo сказал: Ага і привили їм пристрасть до халяви. Ти напевне значно молодший від мене тих часів не застав свідомо, а Україна продавала зброю щоби проплатити газ та пенсії. Тут справа не в спротиві. Ну так хто були ти Кравчуки/Кучми, манкуртами коммуняками!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз