US7IGN Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня Репост (с) 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: В злочинні угруповання кого попало не беруть Тож і я сьогодні стояв та вибирав, що докупити додому: .308 Win чи .338 LM ) Кераміку шостого класу і те й те розбере, але .308 Win дешевше) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 12 минут назад, US7IGN сказал: В злочинні угруповання кого попало не беруть на аутсорсінгу використовують Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня (змінено) 17 часов назад, DmiVady сказал: Тож і я сьогодні стояв та вибирав, що докупити додому: .308 Win чи .338 LM ) Кераміку шостого класу і те й те розбере, але .308 Win дешевше) .308 мобільніша , а у .338 дистанція ураження більша . .308 є напівавтоматичні , .338 - виключно болтовки . Для перестрілки - .308 напівавтомат , для лог рендж - .338 болт . Змінено 30 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня VID_20250329_143911_203.mp4 Лондон 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 48 хвилин тому, US7IGN сказав: Он воно що. sud.ua/uk/news/ukraine/326976-v-naau-zrobili-zayavu-pro-tak-zvanikh-viyskovikh-advokativ-na-mikroavtobusakh-yaki-za-groshi-vidbivayut-lyudey-u-ttsk ват Цитата Тобто, аби не платити ТЦК, ви можете сплатити бандитам, які врятують вас від ТЦК», Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 1 хвилину тому, akineo сказав: ват Головне не переплутати хто бандити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 3 години тому, US7IGN сказав: Розкажіть про це українцям, які втратили майно, близьких, здоров'я та життя. Їм вистачило і цього... цивільні то ж ресурс, ніхто, ті, що не повинні боятися смерті. вічна війна. спасибі 2019 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня Цитата Війна завершиться в останні місяці 2025 року, припускає базовий прогноз МВФ. Водночас Фонд знизив прогноз зростання економіки України: на 2025 рік – на 0,5 процентних пунктів, а на 2026-й – на 0,8 п.п. дай бог 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 3 години тому, Canton сказав: Вітаю генерал-майора Сергія Кривоноса з тим, що він очолив Інститут глобальної цивільної безпеки на базі Академії військових рекрутів «Штурм» (м. Варшава, Республіка Польща). Радий бачити, що практичний досвід, академічні знання та компетентність бойового генерала затребувані на Заході. Сумно від того, що через шоуменів у владі ці знання та досвід не використовується в інтересах України. На жаль така ситуація не лише з Кривоносом. А пану генералу бажаю успіху на новому місці та з часом отримати можливість реалізувати свої ідеї та бачення не лише в Європі, а й в Україні. (С) а можна посилання на офіційну сторінку Кривоноса чи Академії чи Інституту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 7 хвилин тому, akineo сказав: дай бог а він вказав як саме закінчиться-то? кордон де буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня (змінено) 13 хвилин тому, US7IGN сказав: а він вказав як саме закінчиться-то? кордон де буде а це вже другорядне. бо нинішня стратегія це тупо мільйонні втрати з втратою територій. моїм бажанням на новий рік було закінчення війни. всі бажаючі кордонів - ідіть в тцк. повертайтесь з канади, ЄС, не словом, а ділом. сильна позиція була в 22му, стамбульські домовленості. Змінено 29 березня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 11 хвилин тому, akineo сказав: а це вже другорядне. та ми вже зрозуміли що вам і окупація нормально аби не було війни 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 1 година тому, US7IGN сказав: Ну мабуть той кумулятивний посилений. Має об'ємним вибухом розвалити приміщення В сенсі "термобаричний" ? Вітер вчора був добрячий, на відкритому повітрі ... хз ... Нехай експерти роблять оцінки та висновки, бо моїх компетенцій, у цій галузі, вистачає тільки на спостереження та судження з припискою "але це не точно" 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 8 хвилин тому, US7IGN сказав: та ми вже зрозуміли що вам і окупація нормально аби не було війни говорите про серйозні речі, а смайликка вліпили ми говоримо про стан на сьогодні і що ви можете змінити? і чи готові ви життя і здоров'я віддавати за це. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 9 хвилин тому, DmiVady сказав: В сенсі "термобаричний" ? Вітер вчора був добрячий, на відкритому повітрі ... хз ... Нехай експерти роблять оцінки та висновки, бо моїх компетенцій, у цій галузі, вистачає тільки на спостереження та судження з припискою "але це не точно" 😉 я тим паче в тому не розбираюся. десь писали що нові шахеди вибухають так що за стіною вже не сховаєшся. 2 хвилини тому, akineo сказав: і що ви можете змінити? і чи готові ви життя і здоров'я віддавати за це. що залежить від мене я роблю. і дійсно багато чого змінюється і я собою дуже задоволений! готовність? я і так життя кожен день віддаю, бо воно з моменту народження зворотній облік веде. за що? за те що для мене має сенс. як каже наш дорогий шеф численним нитикам, - навіщо ти мені скаржишся? бери і роби щось. не хочеш чи не можеш - йді на йух! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня (змінено) 35 хвилин тому, US7IGN сказав: що залежить від мене я роблю. і дійсно багато чого змінюється і я собою дуже задоволений! готовність? я і так життя кожен день віддаю, бо воно з моменту народження зворотній облік веде. за що? за те що для мене має сенс. як каже наш дорогий шеф численним нитикам, - навіщо ти мені скаржишся? бери і роби щось. не хочеш чи не можеш - йді на йух! якщо не можеш - всьо? нікому не потрібен? Змінено 29 березня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 34 минуты назад, akineo сказал: всі бажаючі кордонів - ідіть в тцк. повертайтесь з канади, ЄС, не словом, а ділом. Зараз поїдуть, на переживайте так сильно. Поляки тепер ліплять депорт дрібним порушникам: десь порушив типу бузив в ресторані, бухав де попало - штраф і зразу депорт. В тцк тепер автобусами таких пацієнтів з кордону передають і возять. Кажуть вже попадаються навіть ті, хто виїхав з днр/лнр по укр паспорту 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 3 хвилини тому, murava сказав: Зараз поїдуть, на переживайте так сильно. Поляки тепер ліплять депорт дрібним порушникам: десь порушив типу бузив в ресторані, бухав де попало - штраф і зразу депорт. В тцк тепер автобусами таких пацієнтів з кордону передають і возять. Кажуть вже попадаються навіть ті, хто виїхав з днр/лнр по укр паспорту за що ж так з нами? євреїв так не принижують, а поведінка і звичкки у них дуже високомірні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня (змінено) Дія спамить.." дізнайся хто в жюрі". та чи не по х всім хто там буде? Змінено 29 березня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня всі люди різні. у мене по місцю сусіди авто за час війни оновили, зараз по 35к уе. і війна їх не турбує, і тцк не трогає. а інші ховаються вдома, на вулицю сцуть вийти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 4 години тому, Canton сказав: Вітаю генерал-майора Сергія Кривоноса з тим, що він очолив Інститут глобальної цивільної безпеки на базі Академії військових рекрутів «Штурм» (м. Варшава, Республіка Польща). Радий бачити, що практичний досвід, академічні знання та компетентність бойового генерала затребувані на Заході. Сумно від того, що через шоуменів у владі ці знання та досвід не використовується в інтересах України. На жаль така ситуація не лише з Кривоносом. А пану генералу бажаю успіху на новому місці та з часом отримати можливість реалізувати свої ідеї та бачення не лише в Європі, а й в Україні. (С) Забродський теж нікому в Україні не потрібен. Рейд 95-ї бригади 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 1 минуту назад, akineo сказал: всі люди різні. у мене по місцю сусіди авто за час війни оновили, зараз по 35к уе. і війна їх не турбує, і тцк не трогає. а інші ховаються вдома, на вулицю сцуть вийти. Капець є тут бот з ОП у того тільки перемоги. У Вас навпаки "всьо пропало мы все умрем" як так можно жити? чи можливо бот кацапів свідомо вводить в депресівний настрій. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 1 час назад, US7IGN сказал: а можна посилання на офіційну сторінку Кривоноса чи Академії чи Інституту? Заняться больше нечем искать... lenta.ua/ru/ukrainskiy-general-krivonos-budet-uchit-evropeytsev-oboronyatsya-na-baze-voennoy-akademii-shturm-v-varshave-173608/#google_vignette "Військовий компонент євросил вже розпочав відповідну підготовку, але цивільні громадяни залишаються у повному інформаційному вакуумі. Натомість, успішний досвід протистояння російській агресіі в Україні має бути обовʼязково використаний. Тому фахівці нашої Академії та очолюваного мною Інституту готові негайно приступити до практичних занять із керівниками різного рівня аби забезпечити безпеку цивільного населення Європи та навчити алгоритму дій при підготовці людей чи виникненні безпосередньої небезпеки", - зазначив генерал Кривонос. (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 45 хвилин тому, akineo сказав: Дія спамить.." дізнайся хто в жюрі". та чи не по х всім хто там буде? "Мені здається" На третьому році війни блазню щось здається. Але не точно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз