Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 годин тому, DmiVady сказав:

Коли на одній чаші ваг: зенітні ракети, військова допомога, розвіддані та куча ніштяків ... а на другій: плюнути в обличчя Трампу отримав у відповідь балістикою по дітях тощо, в більшості суспільства вибирають і підтримують друге ... кажуть "молодець", то, як на мене, це вже діагноз (але я не психіатр і не знаю як це зветься) і це тре лікувати ... а може ... ні ... промовчу ...

Ті, хто не має гідності ніколи не зрозуміють тих, хто її має(С)

Той, хто між війною та ганьбою обирає ганьбу -- отримує і війну і ганьбу(С)

Допомагають тим, хто БОРЕТЬСЯ(С)

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 годин тому, XL.pro сказав:

В цьому плані Вадим (ссикун, ухилянт як його тільки не називали) все передбачив, правильно зрозумів інформацію - зїбався вчасно

Я б не сказав, що це передбачення (я ж не ясновидець). Я просто прикинув наслідки того і іншого варіанту (як вчить Талєб):

1) Починається вторгнення і я з дружиною і дітьми опиняюсь у окупації - абсолютно неприйнятні наслідки, необхідно виключити такий сценарій.

2) Це все нагнітання і нічого не буде - ну значить покатаємось по Закарпаттю днів 10 і повернемось (скажу по секрету, що 23 ми вже виїхали з Ужгорода назад і по дорозі заїхали у Славське).

Рішення очевидне - треба їхати. Далі наступна задача - як зробити так, щоб інші поїхали. 

10 годин тому, Dmitriy_S сказав:

А історія з Вадімом - скоріше всього не передбачення, а співпадіння. Бо покинути матір на поталу окупантам - це якось не тойво. Для євреїв. Може Вадім трохи кацап, хто зна:)

Так от, якщо жінку загітувати було неважко - "Поїхали в Косино!", то зрушити матір їхати взимку 1100 км - не вдалося. Мене так само, як і тут вважали панікером, параноїком і сільським дурником )

Да, це було співпадіння - з початку Євромайдану 8 років писати про те, що кацапи не відстануть - ну чисто співпадіння. "Прикольно" було б, якби ми приїхали в Суми 23...

Sarcasm.png

В Сумах залишалися: брат дружини з сім'єю, сестра дружини з сім'єю, теща, дві куми з сім'ями, купа однокашників і знайомих.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Це все нагнітання і нічого не буде - ну значить покатаємось по Закарпаттю днів 10 і повернемось (скажу по секрету, що 23 ми вже виїхали з Ужгорода назад і по дорозі заїхали у Славське).

Осісти в Славсько не варіант? 

Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

(ссикун, ухилянт як його тільки не називали)

Яйцелиз такий самий тільки ще й до цього всього по життю гандон

7 годин тому, DmiVady сказав:

"Тарапица не наадо" © )

Я вважаю, що великої частини українців зараз ще перехідна стадія від гніву до торгу ...

Попереду депресія та прийняття ... треба час

Оскільки розумові здібності в суспільстві різні, то й стадії розмазані у часі ... а ті хто повинен це контролювати: політичне керівництво, настільки тупе, що не може поставити нормально задачу дискурс-монгерам й дати їм бабла і ніштяків ) Тоді ці стадії було б пройдено більш-менш організовано і з меншими психічними травмами пересічних.

Тому й далі ми будемо спостерігати, і не тільки на цьому майданчику спілкування, ті ж самі примітивні тезиси про "прокацапськи вкиди", навішування ярликів, з відвертанням уваги на "хто сказав" від того "що саме сказано".

Але все одно трохи розважає )

А ви себе з ким асоціюєте, у вас яка стадія? Чи ви з компанії підарасів типу яйцелиза і рейдернутого прославителя грошви, які збоку спостерігають

8 хвилин тому, witwal сказав:

отвергая-предлагай

Вам не повідомляли що кацапами сюди вхід заборонений?

Посилання на коментар

8 годин тому, Vladdi сказав:

Брехня. Історія тих часів складна і видумувати аби щось не треба. З 1936 по 1938 роки в живих залишилось 29 комісарів полків. Нікуди вони не втікали і не перекваліфіковувались. Перше було неможливе, друге однозначно приводило їх долю на попередній виток, це сідати в тюрму або їхати в лагеря назавжди. Чому так говорю, а тому, що мій дід був одним з тих 29 комісарів полків, кому випало вижити. Рік провів в тюрмах, але повернувся в свою частину в Кушку. Сказати що після цього віра у комуняцькі ідеї похитнулась, не можу, бо це не так.

А що це за посада комісар полка?  комісари це ж типу замполіти в ті часи, хіба важливо скільки їх лишилось 20-30-40 коли мільйони лягли в могилу, а ще більше лягли в могилу згодом 

Посилання на коментар

13 хвилин тому, sat-prof сказав:

Так ми там і осіли у 2022.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Дощ сказав:

А що це за посада комісар полка?

Це не посада, це звання.

Полкови́й коміса́р — військове звання старшого військово-політичного складу збройних сил Радянського Союзу з 1935 до 1942. Вище за рангом ніж старший батальйонний комісар (до 1939 року батальйонний комісар), але нижче ніж бригадний комісар.

Звання полкового комісара дорівнювалося до військового звання командного складу  — полковник, та капітану I рангу (до 1940 року капітану II рангу).

Військовому званню полкового комісара також відповідало спеціальне звання майору державної безпеки.

Військовому званню полкового комісара до 1940 року відповідало ряд інших військових звань  — воєнінженер 1 рангу, інтендат I-го рангу, воєнюріст I-го рангу, воєнврач I-го рангу, воєнветврач I-го рангу.

uk.wikipedia.org/wiki/Полковий_комісар

• Лайк 1
Посилання на коментар

То ж і виходить були полковники і комісари за спиною

Комісари були повновладними представниками партії (більшовиків) в військових підрозділах до яких вони були приписані. У наступний період інститут військових комісарів в РСЧА двічі скасовували (1925 -1937[2][3] і 1940[4]-1941), вводячи замість нього інститути помполітів і замполітів. Згідно з посадою були комісари батальйону, полка, бригади, дивізії, армії, та інші.

Посилання на коментар

36 минут назад, sat-prof сказал:

Там нічого робити. Так на декілька днів заїхати побухати, шашлики, тощо. 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Туди молода сім'я (з вагітною дружиною) зі Львова на весь березень переїхали.

Серйозно думали, що кацапи ввалять ядеркою по Львову.

• Дякую 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

Місцеві якось живуть? Бабусі та дідусі наші теж якось жили. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Суд визнав протиправним призов заброньованого монтера «Укрзалізниці», але, пославшись на позицію Верховного Суду вказав, що звільнити його зі служби вже не можна

Руйнування державних інституцій зеленою пліснявоюю.

• Лайк 2
  • Сумно 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

справа Борзих» — іще один маркер того, як влада на чолі з офісом президента використовує інституційний хаос у судовій і правоохоронній системах. Замість того щоб відновити контроль допустимими Конституцією інструментами (зокрема законами), Банкова воліє управляти цим хаосом, отримуючи політичні й економічні дивіденди. Фігура Олега Татарова, якого неодноразово згадували в журналістських розслідуваннях як неформального координатора силового блоку, лише посилює це відчуття. З огляду на активні контакти Борзих як із Татаровим, так і з іншими людьми з оточення президента.

«Кейс Борзих» дає змогу ще раз вказати на системні патології в правосудді та зафіксувати персональну відповідальність. В умовах війни, коли руйнування інституцій набуває стратегічної для держави ціни.

• Лайк 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

ніч у Харкові. Було влучання семи крилатих ракет, окрім цього було влучання 12 «Шахедів

• Сумно 4
Посилання на коментар

7 часов назад, vadimv сказал:

Туди молода сім'я (з вагітною дружиною) зі Львова на весь березень переїхали.

Серйозно думали, що кацапи ввалять ядеркою по Львову.

А якщо руські  в травні атомну бомбу би кинули?! 😏

Посилання на коментар

7 часов назад, sat-prof сказал:

Місцеві якось живуть? Бабусі та дідусі наші теж якось жили. 

Я під Львовом живу, в результаті все одно до міста доводиться постійно мотатись. А уявляю. з Сласького. 

В дружини на роботі мали будиночок на одній із. баз в Славсько у. Тож бували там раніше досить часто. Так на расслабоні 2 години звідти було їхати. Якщо тапку в пол то 1год 45 хв. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

2 часа назад, Vinsol2009 сказал:

ніч у Харкові. Було влучання семи крилатих ракет, окрім цього було влучання 12 «Шахедів

В Киеве так же "весело" было, ПВО ёк.....

• Сумно 3
Посилання на коментар

58 минут назад, sergio сказал:

правильно назвати = правильно зрозуміти

руські - то українці 

росіяни - то кацапи , або андрофаги

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

"треба більше ппо" (с) 

поведінка мопедів змінилась. перед заходом на ціль піднімається дуже високо. ракет нема, зенітками важко. напишуть локаційно втрачено .. 

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

57 хвилин тому, DimaF сказав:

В Киеве так же "весело" было, ПВО ёк.....

Так Штати все ще постачають ракети для ПВО. Коли перестануть (а це цілком ймовірно, якщо Україна пошле Штати) буде значно "веселіше". 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Так Штати все ще постачають ракети для ПВО. Коли перестануть (а це цілком ймовірно, якщо Україна пошле Штати) буде значно "веселіше". 

їжаки кололися, ридали, але продовжували потужно їсти кактуси...

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Звідки мені знати "якщо"?

У квітні, коли кацапи дали задню, вони вирішили, що можна повертатися.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

правильно назвати = правильно зрозуміти

руські - то українці 

У Львові, Ужгороді, Чернівцях і Тернополі є вулиця Руська, Верецький перевал має назву Руські ворота або Руський шлях.

uk.wikipedia.org/wiki/Руська_Путь_(торговий_шлях)

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...