murava Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 час назад, US7IGN сказал: Якщо не секрет, який? Наприклад ТЦК. Очінь складно перенести. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня (змінено) 1 годину тому, iiigolkin сказав: Мінімум 60 000 пасажирів та 350 рейсів затримано на росії через атаки БПЛА — на злітних смугах утворились затори з літаків Найбільше скупчення в пітерському аеропорту Пулково — туди перенаправляють рейси з московських аеродромів через масовий наліт дронів на столицю мордору. Тим часом на касах люди годинами стоять в чергах, щоб здати, або обміняти білети і все безуспішно. Президент Сербії не може долетіти до москви через наліт дронів, які порушили роботу аеропортів, — Blic Літак був вимушений приземлитися в Азербайджані. Змінено 7 травня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 3 хвилини тому, vadimv сказав: Або не буде. 50/50 Бог дає, Бог бере. Хто я такий щоб намагатися його наїбати? Краще вже одразу в третю штурмову лопатою каби відбивати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 4 часа назад, murava сказал: Кажуть підступи до ВР обнесли колючкою. Готуються до ратифікації угоди напевно. Краще кацапам віддати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 13 минут назад, vadimv сказал: Дивлячись який і звідки ) Якщо це люмінієвий металобрухт з американського смітника - то це таке хоббі для багатих і успішних, як збирання марок )) А що досягли ви в тому ІТ?! fakty.ua/ru/12152-shvedskij-bomzh-posle-smerti-ostavil-svoemu-kuzenu-nasledstvo-v-1-million-650-tysyach-dollarov 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 3 часа назад, andrey_ka сказал: Це один із маркерів і я говорив не про мову , а про ставлення до неї. Про одежу то невдале порівняння. Чомусь безневинний значок третього рейху забороняють. Я ж не кажу забороняти все російське - це дурість. Потрібно просувати все українське , а російське саме відпаде , як рудимент. Не відпаде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 хвилину тому, sergio сказав: А що досягли ви в тому ІТ?! А я до IT не маю стосунку вже 18 років ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 години тому, Gonchik сказав: Про бізнес - в чужих руках завжди грубший))) Про виїзд - їхати треба вже і продавати. Не факт, що після перемирʼя буде дорожче. Вчора втокмачував своїй половинці, що коли всі розумітимуть, що воно тимчасове, то спробуй щось комусь впарити. Кращий час після 24.02 був перед початком наступу в 23-му. Моя думка, якщо не думати про "дорожче", то при рішенні "треба їхати", просто фіксуєш збитки, і їдеш але ... тут тре з дівчинками договорюватись, бо вони в "фіксувати збитки" не вміють (більшість з них). Але, оскільки я вірю в мудрість уряду нашої країни у цілому, та Володимиру Олександровичу особисто, то сподіваюсь на те, що все буде дорожчати, особливо коли вчителям почнуть платити по кілька тисяч евро у місяць. Отакій я оптиміст, так вірю в майбутнє країни, що навіть гараж з окремою електричною лінією у кінці 23-го у собі у паркінгу прикупив (дешевше, чим було б до війни) ... ладно, насправді гараж то не з оптимізму, а тому, що електричне авто збирався купляти ) але вирішив, що почекаю коли український технологічний продукт на АвтоЗАЗі зроблять, щоб той поганець Маск ридав у голос від заздрощів ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 3 минуты назад, karbo сказал: Краще кацапам віддати Канєшно, наш гундосий бубочка так боїться власного войовничого народу, що колючкою обніс парк навколо верховної ради. Ага, це якраз щоб кацапам не віддати Такого рівня підтримки не мав навіть крепкій хозяйсвєннік Віктор фьодорович 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: електричне авто збирався купляти ) Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 хвилини тому, murava сказав: Канєшно, наш гундосий бубочка так боїться власного войовничого народу, що колючкою обніс парк навколо верховної ради. Ага, це якраз щоб кацапам не віддати Такого рівня підтримки не мав навіть крепкій хозяйсвєннік Віктор фьодорович Може там портал за кордон відкрився і ухилянти ломанулися?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 6 минут назад, murava сказал: Канєшно, наш гундосий бубочка так боїться власного войовничого народу, що колючкою обніс парк навколо верховної ради. Ага, це якраз щоб кацапам не віддати Такого рівня підтримки не мав навіть крепкій хозяйсвєннік Віктор фьодорович Народ зараз всякий з синдромами різними Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 години тому, Canton сказав: Ваще не пойму про сташилки за передок! Вот я на передке-до ближайшего ***а 300 м...8 КАБ за последние 3 часа...а у меня ДР Шо я не так делаю? З Днем народження! Хочеться побажати здоров'я на передку. І щоб всі живі були, окрім підорів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 минуты назад, 7351 сказал: Це Росія Україні повернула Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 26 минут назад, vadimv сказал: А я до IT не маю стосунку вже 18 років ) Добре. Не буду тоді ставити до вас таких высоких вимог. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 12 минут назад, 7351 сказал: Ну не виглядає він, що 120 кг БЧ потягне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Міжнародні резерви України сягнули рекордної суми. Міжнародні резерви України у квітні 2025 року збільшилися на 10,2% – до 46,68 млрд доларів США. Це новий історичний максимум. www.slovoidilo.ua/2025/05/07/novyna/finansy/mizhnarodni-rezervy-ukrayiny-syahnuly-rekordnoyi-sumy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 8 хвилин тому, sergio сказав: Ну не виглядає він, що 120 кг БЧ потягне. А цей на 60 000 кг комерційного грузу виглядає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз