karbo Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня ⚡Дональд Трамп в соцсети Truth Social: Президент России Путин не хочет заключать соглашение о прекращении огня с Украиной, а вместо этого хочет встретиться в четверг, в Турции, чтобы обсудить возможное завершение КРОВОПРОЛИТИЯ. Украина должна согласиться на это НЕМЕДЛЕННО. По крайней мере, тогда станет ясно, возможно ли заключение соглашения, и если нет — европейские лидеры и США будут понимать, в какой точке находятся переговоры, и смогут действовать соответствующим образом. Я начинаю сомневаться, что Украина вообще заключит сделку с Путиным, который слишком занят празднованием Победы во Второй мировой войне — войны, которую нельзя было бы выиграть (даже близко!) без Соединённых Штатов Америки. ПРОВЕДИТЕ ЭТУ ВСТРЕЧУ, СЕЙЧАС ЖЕ!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Ніби все зрозуміло, капсом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Не знаю, чию дупу вилизує УП, але повний текст тільки на ній. Нові безпекові альянси як альтернатива світовому порядку диктатур. Попереду буде той, хто опанує технології. Виступ Надзвичайного і Повноважного посла України у Великій Британії і Північній Ірландії, Головнокомандувача ЗСУ (2021–2024) Валерія Залужного на Лондонській безпековій конференції, 9 травня 2025 року. Цитата Ось ми й прийшли до головного питання. А що саме зараз представляють собою існуючі альянси, які були основою світового порядку? Мені важко і не дуже приємно давати оцінку тим, хто допомагав і допомагає нам. Але все ж таки, якщо ми шукаємо вихід, то я буду відвертий і скажу виключно власну думку. Я сподіваюся, що НАТО, швидше за все, витримає цей тест на міцність, який закономірно мав би бути. Я щиро бажаю, щоб це були лише моральні випробування. Але це лише моє бажання. Разом з тим: НАТО панічно боїться розширюватися за рахунок таких країн як Україна чи, наприклад, Молдова або Грузія. Це дійсно страх перед Росією, що ці країни, мабуть, належать їй. Тоді виникає питання: а для чого тоді цей альянс, якщо він панічно боїться мати ворогів? Чи може він тоді, хоча б теоретично, відігравати якусь роль у забезпеченні безпеки якоїсь групи країн? Все той же страх ескалації чи червоних ліній, чи ще чогось, не тільки у мене а й у деяких членів альянсу, викликає сумнів щодо поки гіпотетичного виконання статті 5. У нинішній ситуації це вкрай тривожний сигнал. Я неодноразово повторював, що природа сучасної війни змінилася і продовжує змінюватися. Коли я кажу про природу війни, я маю на увазі не лише безпілотники, що захопили поле бою. Ніколи не вигадуйте собі, що вам потрібна трансформація оборонної промисловості або переозброєння. Вам потрібна нова державна політика. Як це було колись - за часів приборкання атомної енергії або освоєння космосу. Я кажу про технології, які продовжують розвиватися, кажу про нову науку, про виробництво і, звісно, про застосування збройних сил. А це і нова тактика, і нова організація, нові доктрини, нова підготовка і оборонне планування (виділення коштів). Усе це потребує не тільки додаткових ресурсів, а й, головне, додаткового часу. Наприклад, якщо прямо сьогодні ввечері НАТО відмовиться від танків і почне опановувати технології, то десь за 5 років зможе досягти рівня ЗСУ зразка 2024 року. Але технології за цей час підуть далі. Як і вороги. Природа сучасної війни далека від того, чим зараз оперує НАТО. А тому, нинішній потенціал може бути використаний за досить короткий термін. Якщо майбутня війна охопить декілька регіонів, то ресурс буде вичерпаний ще швидше. Це лише декілька прикладів того, як можна оцінити ефективність альянсу з реалістичного боку. Я сумніваюсь, що те, про що я веду зараз мову, невідомо, скажемо так, вірогідному противнику. Не знаю пана Валерія особисто, і наскільки він розумний (але карта ДипСтейт, якщо дивитись динаміку у часі, натякає, що не тупий), але дискурс-монгери в нього дуже непогані. Мені було цікаво, а свої судження робіть самі ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Не знаю, чию дупу вилизує УП, але повний текст тільки на ній. Нові безпекові альянси як альтернатива світовому порядку диктатур. Попереду буде той, хто опанує технології. Виступ Надзвичайного і Повноважного посла України у Великій Британії і Північній Ірландії, Головнокомандувача ЗСУ (2021–2024) Валерія Залужного на Лондонській безпековій конференції, 9 травня 2025 року. Не знаю пана Валерія особисто, і наскільки він розумний (але карта ДипСтейт, якщо дивитись динаміку у часі, натякає, що не тупий), але дискурс-монгери в нього дуже непогані. Мені було цікаво, а свої судження робіть самі ) з ресурсом, всеосяжною допомогою партнерів та 500 тисяч мобілізованих щомісяця і я готовий Китай перемагати. як кажуть розумні люди - ***іти не мішки ворочати. але можна і до***ітися... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 2 години тому, karbo сказав: Не пішли не фантазуй бо занадто багато фантазерів тут в одному місці РФ нічого не вкладає в Китай, Китай в РФ, лише члени в їхніх жінок бо своїх бракує через політику одна сім'я одна дитина Путін закликав сі заводи по виробництву авто будувати в РФ Гадаєш сі погодився? Президент РФ Володимир Путін здав в оренду Китаю на пів століття 4 млн. гектарів цінних російських земель в одному тільки Забайкальському краї. Ця площа дорівнює 1,5 площі окупованого Криму. При цьому Китай не виконує взятих на себе зобов'язань на орендованих землях РФ, зокрема щодо глибокої переробки деревини, дбайливого ставлення до землі та насаджень. "Більше того і найстрашніше, вони (китайці. - Ред.) полізли в землю. Це справді підземні кладезі. Там чого тільки немає. Від рідкісних – до таких прозаїчних, як золото. Вольфрам, нікель, молібден ... Там все", – наголосив Миронов. Те саме стосується і вкрай невигідного для Москви продажу нафти КНР по 50 доларів за барель, тоді як ринкова ціна складає 110 доларів. "А ще власним коштом трубопровід ми туди тягнемо за 29 млрд. Китай буде Путіна, де можна, прикривати, відстоювати. Особисто Путіна, не наші національні інтереси, тому що він для них найвигідніший правитель", – пояснив Миронов. news.obozrevatel.com/ukr/russia/putin-vihvalyaetsya-privlasnennyam-krimu-a-sam-zdae-rosijski-zemli-kitayu-video-z-vikrittyam-rozburhalo-merezhu.htm Питання до тебе, як "фахівця" -- яка ціна оренди за гектар російської території на рік для китайців? -- асіліш? Чи тільки по рашаметодичкам шпарити? Ти знову обісрався... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 27 минут назад, karbo сказал: ⚡Дональд Трамп в соцсети Truth Social: Президент России Путин не хочет заключать соглашение о прекращении огня с Украиной, а вместо этого хочет встретиться в четверг, в Турции, чтобы обсудить возможное завершение КРОВОПРОЛИТИЯ. Украина должна согласиться на это НЕМЕДЛЕННО. По крайней мере, тогда станет ясно, возможно ли заключение соглашения, и если нет — европейские лидеры и США будут понимать, в какой точке находятся переговоры, и смогут действовать соответствующим образом. Я начинаю сомневаться, что Украина вообще заключит сделку с Путиным, который слишком занят празднованием Победы во Второй мировой войне — войны, которую нельзя было бы выиграть (даже близко!) без Соединённых Штатов Америки. ПРОВЕДИТЕ ЭТУ ВСТРЕЧУ, СЕЙЧАС ЖЕ!!! "Кот Васька слушает, да ест" (басня Крылова). Лилипутин уже показал трампапаму, что положил на него с прибором, впрочем, как и всему миру - парад победобесия состоялся (злобному карлику по хер, что было парализовано перемещение даже в масквабаде с отключением тырнета - проблемы индейцев шерифа не волнуют). Своей цели тот достиг - плебсу было показано величие, что не тронули парад (zетники кипятком о радости писают), а мнение запада ему по цимбалам (головне, что си прибыл и отсидел на трибуне). Увы, сейчас в информационном плане воздействия на вату, путлер на коне. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: з ресурсом, всеосяжною допомогою партнерів та 500 тисяч мобілізованих щомісяця і я готовий Китай перемагати. як кажуть розумні люди - ***іти не мішки ворочати. але можна і до***ітися... Там не про це, коротко там ті самі наративи про "міняємо европейські гроші на українські життя", але з деякими варіаціями. Буде цікаво - подивитесь, а ні, то й ні ) До речі, взяв собі до пам'яті цитату: "З’явилися новітні інформаційні технології, які трансформують соціальну комунікацію і тим самим змінюють суспільства. Традиційні медіа дедалі більше поступалися місцем соціальним мережам. Вже давно зникли фільтри, які могли ускладнювати поширення недостовірної інформації та руйнівних психологічних впливів. Сьогодні навіть божевільний може у мить перетворитися на експерта, а згодом і впливати на настрої мільйонів, а через це - й на державну політику." © Валерій Залужний, 9/05/2025 Може сам Малюта підпрацьовує діскурс-монгером, хоча ні, не було про здоровенних хасидів та "харлей" ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 1 минуту назад, Черномор сказал: "Кот Васька слушает, да ест" (басня Крылова). Лилипутин уже показал трампапаму, что положил на него с прибором, впрочем, как и всему миру - парад победобесия состоялся (злобному карлику по хер, что было парализовано перемещение даже в масквабаде с отключением тырнета - проблемы индейцев шерифа не волнуют). Своей цели тот достиг - плебсу было показано величие, что не тронули парад (zетники кипятком о радости писают), а мнение запада ему по цимбалам (головне, что си прибыл и отсидел на трибуне). Увы, сейчас в информационном плане воздействия на вату, путлер на коне. Подивимося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня (змінено) 9 минут назад, Черномор сказал: "Кот Васька слушает, да ест" (басня Крылова). Лилипутин уже показал трампапаму, что положил на него с прибором, впрочем, как и всему миру - парад победобесия состоялся (злобному карлику по хер, что было парализовано перемещение даже в масквабаде с отключением тырнета - проблемы индейцев шерифа не волнуют). Своей цели тот достиг - плебсу было показано величие, что не тронули парад (zетники кипятком о радости писают), а мнение запада ему по цимбалам (головне, что си прибыл и отсидел на трибуне). Увы, сейчас в информационном плане воздействия на вату, путлер на коне. то нехай сепарується від Заходу якомога щільніше . тим оскаженіліше кацапи будуть топтати його падло , коли вони вчергове посруться з піхвоокими кацапія для піхвоокії не партнер , а їжа Змінено 11 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня (змінено) 6 хвилин тому, DmiVady сказав: "Сьогодні навіть божевільний може у мить перетворитися на експерта, а згодом і впливати на настрої мільйонів, а через це - й на державну політику." © Валерій Залужний, 9/05/2025 Ну як так можна? ) Змінено 11 травня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня загудел ответ ***ла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня (змінено) 11 минут назад, 7351 сказал: Президент РФ Володимир Путін здав в оренду Китаю на пів століття 4 млн. гектарів цінних російських земель в одному тільки Забайкальському краї. Ця площа дорівнює 1,5 площі окупованого Криму. При цьому Китай не виконує взятих на себе зобов'язань на орендованих землях РФ, зокрема щодо глибокої переробки деревини, дбайливого ставлення до землі та насаджень. "Більше того і найстрашніше, вони (китайці. - Ред.) полізли в землю. Це справді підземні кладезі. Там чого тільки немає. Від рідкісних – до таких прозаїчних, як золото. Вольфрам, нікель, молібден ... Там все", – наголосив Миронов. Те саме стосується і вкрай невигідного для Москви продажу нафти КНР по 50 доларів за барель, тоді як ринкова ціна складає 110 доларів. "А ще власним коштом трубопровід ми туди тягнемо за 29 млрд. Китай буде Путіна, де можна, прикривати, відстоювати. Особисто Путіна, не наші національні інтереси, тому що він для них найвигідніший правитель", – пояснив Миронов. news.obozrevatel.com/ukr/russia/putin-vihvalyaetsya-privlasnennyam-krimu-a-sam-zdae-rosijski-zemli-kitayu-video-z-vikrittyam-rozburhalo-merezhu.htm Питання до тебе, як "фахівця" -- яка ціна оренди за гектар російської території на рік для китайців? -- асіліш? Чи тільки по рашаметодичкам шпарити? Ти знову обісрався... То же мне секрет Полишинеля - этих "благополучных" забайкальцев сейчас наблюдаю в Белокаменном городе у моря порой по несколько семей в одном подъезде, причем из золотоносных районов - усе там продали, что бы вернуться "в родную гавань" и купить однушку в каменных гетто (хотя каким боком, родичами в Тавриде там и не пахло). И шо з того? Хтось это афиширует? Молча наблюдают за кетай экспансией, а головне в их сердцах "кырымская весна". Змінено 11 травня користувачем Черномор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Там не про це, коротко там ті самі наративи про "міняємо европейські гроші на українські життя", але з деякими варіаціями. Буде цікаво - подивитесь, а ні, то й ні ) До речі, взяв собі до пам'яті цитату: "З’явилися новітні інформаційні технології, які трансформують соціальну комунікацію і тим самим змінюють суспільства. Традиційні медіа дедалі більше поступалися місцем соціальним мережам. Вже давно зникли фільтри, які могли ускладнювати поширення недостовірної інформації та руйнівних психологічних впливів. Сьогодні навіть божевільний може у мить перетворитися на експерта, а згодом і впливати на настрої мільйонів, а через це - й на державну політику." © Валерій Залужний, 9/05/2025 Може сам Малюта підпрацьовує діскурс-монгером, хоча ні, не було про здоровенних хасидів та "харлей" ))) здається пан проффессор погано розуміє як працює сучасний інфопростір і хто і як формує порядок денний ) хоча б це безнадійно застаріле кіно подивися uakino.me/filmy/genre_drama/117-socalna-merezha.html поширюється тільки те що треба, тому кому треба і тоді коли треба... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 2 минуты назад, Черномор сказал: То же мне секрет Полишинеля - этих "благополучных" забайкальцев сейчас наблюдаю в Белокаменном городе у моря порой по несколько семей в одном подъезде, причем из золотоносных районов - усе там продали, что бы вернуться "в родную гавань" и купить однушку в каменных гетто (хотя каким боком, родичами в Тавриде там и не пахло). И шо з того? Хтось это афиширует? Молча наблюдают за кетай экспансией, а головне в из сердцах "кырымская весна". незабаром повернення до реальності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня (змінено) 14 минут назад, 7351 сказал: Президент РФ Володимир Путін здав в оренду Китаю на пів століття 4 млн. гектарів цінних російських земель в одному тільки Забайкальському краї. Ця площа дорівнює 1,5 площі окупованого Криму. При цьому Китай не виконує взятих на себе зобов'язань на орендованих землях РФ, зокрема щодо глибокої переробки деревини, дбайливого ставлення до землі та насаджень. "Більше того і найстрашніше, вони (китайці. - Ред.) полізли в землю. Це справді підземні кладезі. Там чого тільки немає. Від рідкісних – до таких прозаїчних, як золото. Вольфрам, нікель, молібден ... Там все", – наголосив Миронов. Те саме стосується і вкрай невигідного для Москви продажу нафти КНР по 50 доларів за барель, тоді як ринкова ціна складає 110 доларів. "А ще власним коштом трубопровід ми туди тягнемо за 29 млрд. Китай буде Путіна, де можна, прикривати, відстоювати. Особисто Путіна, не наші національні інтереси, тому що він для них найвигідніший правитель", – пояснив Миронов. news.obozrevatel.com/ukr/russia/putin-vihvalyaetsya-privlasnennyam-krimu-a-sam-zdae-rosijski-zemli-kitayu-video-z-vikrittyam-rozburhalo-merezhu.htm Питання до тебе, як "фахівця" -- яка ціна оренди за гектар російської території на рік для китайців? -- асіліш? Чи тільки по рашаметодичкам шпарити? Ти знову обісрався... Жертва марафону, китайці не хочуть робити бізнес в Росії, бо їхні бізнеси віджимає ФСБ А ту херню яку ти пишеш може розповсюджувати та сама ФСБ з метою віджати цей бізнес Або просто одна з мільйона китайських компаній забила на все...і з цього робити глобальні висновки? Змінено 11 травня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 3 минуты назад, Бездомный сказал: то нехай сепарується від Заходу якомога щільніше . тим остервеніліше кацапи будуть топтати його падло , коли вони вчергове посруться з піхвоокими Ещё лет десять назад лилипутин оголосив вектор восточного развития. И каким это боком для него вылезло отмежевание от запада? А никаким. Технологий в развитии производства нет, ну по хер тому, автопром загубили, та наср...ть, плебсу за два ляма вазопром пихают в кредите, головне нефтянка с газом качаются и приносят ему прибуток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 7 хвилин тому, karbo сказав: Жертва марафону, китайці не хочуть робити бізнес в Росії, бо їхні бізнеси віджимає ФСБ А ту херню яку ти пишеш може розповсюджувати та сама ФСБ з метою віджати цей бізнес Або просто одна з мільйона китайських компаній забила на все...і з цього робити глобальні висновки? Тобто, ти ще і забрехався! Посилання де на джерело твоїх "сказок" від фсб ерефії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня (змінено) 20 хвилин тому, US7IGN сказав: здається пан проффессор погано розуміє як працює сучасний інфопростір і хто і як формує порядок денний ) хоча б це безнадійно застаріле кіно подивися uakino.me/filmy/genre_drama/117-socalna-merezha.html поширюється тільки те що треба, тому кому треба і тоді коли треба... Я ж кажу, не Малюта працював ))) і тим більш не Владлен ) "– Замысловато, – сказал Татарский. – А то. Это тебе не Эла Райса читать. – А откуда можно почерпнуть такое глубокое знание жизни? – спросил Татарский. – Из самой жизни, – проникновенно сказал Ханин. Татарский поглядел на книгу, лежащую перед ним на столе. Она выглядела точь-в-точь как секретное издание Дейла Карнеги для членов ЦК – на обложке стоял трехзначный номер экземпляра, а под ним было отпечатанное на машинке название: «Виртуальный бизнес и коммуникации». В книге было несколько закладок; на одной из них Татарский прочел пометку: «Суггест. шизоблоки». – Это про что-то компьютерное? – спросил он. Взяв книгу, Ханин спрятал ее в ящик стола. – Нет, – сказал он неохотно. – Именно про виртуальный бизнес. – А что это такое? – Если коротко, – сказал Ханин, – это бизнес, в котором основными товарами являются пространство и время. ...."© Змінено 11 травня користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Я ж кажу, не Малюта працював ))) і тим більш не Владлен ) Цікаво спостерігати, як діє на свідомість "пересічного" звичайна російська художня література -- вже всі події навкруги розглядаются тільки через останню прочитану(прослухану) російську книжку -- а що тоді відбувається, коли на його мізки впливає реальна пропрацьована рашапропаганда з подачею справжніми фахівцями... loveread.ec/read_book.php?id=2937&p=27 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня (змінено) Давай продолжение🤣 Змінено 11 травня користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 3 хвилини тому, Бармалей сказав: Давай продолжение🤣 loveread.ec/read_book.php?id=2937&p=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 24 минуты назад, 7351 сказал: Тобто, ти ще і забрехався! Посилання де на джерело твоїх "сказок" від фсб ерефії? Дивись, читай і ти щось будеш знати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня vm.tiktok.com/ZMSJvGvd3/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 18 хвилин тому, US7IGN сказав: loveread.ec/read_book.php?id=2937&p=1 О, ви понесли Олеговича у маси? ))) Один нюанс Generation «П» не так часто пригадують ) те, що вона була написана ще коли Путіну не передали владу, але в кіно продовжили цю лінію (сцена в машині під кінець фільму) . Наступна повість "Числа" розкрила події приходу чекістів до влади, і зміну "дахів" з бандитських на чекістські там же з'являється "капітан Лебедкін" і меморандум "Я всё понял" ))) там же оповідання "Один вог" та "Акіко") До речі як там наше Министерство Правди? ще не заборонив Олеговича як дуже шкідливого для тупих мізків? (бо читання подібних підіймає когнітивні здібності, звісно, коли є задатки) 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: О, ви понесли Олеговича у маси? ))) Один нюанс Generation «П» не так часто пригадують ) те, що вона була написана ще коли Путіну не передали владу, але в кіно продовжили цю лінію (сцена в машині під кінець фільму) . Наступна повість "Числа" розкрила події приходу чекістів до влади, і зміну "дахів" з бандитських на чекістські там же з'являється "капітан Лебедкін" і меморандум "Я всё понял" ))) там же оповідання "Один вог" та "Акіко") До речі як там наше Министерство Правди? ще не заборонив Олеговича як дуже шкідливого для тупих мізків? (бо читання подібних підіймає когнітивні здібності, звісно, коли є задатки) 😉 Олегович після Чапаєва та Пустоти і Generation «П» вже не той. я повністю розділяю його думку що "Ценность книги определяется не тем, сколько человек ее прочтет. У величайших книг мало читателей, потому что их чтение требует усилий" (с) хоча все що він робить це пересказує чужі ідеї простою мовою neolurk.org/wiki/Виктор_Пелевин Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз