Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

zn.ua/ukr/macroeconomics/ukrajinska-ekonomika-na-mezhi-khoch-bi-jaki-optimistichni-prohnozi-zvuchali.html

Українська економіка на межі

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

46 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

zn.ua/ukr/macroeconomics/ukrajinska-ekonomika-na-mezhi-khoch-bi-jaki-optimistichni-prohnozi-zvuchali.html

Українська економіка на межі

Не тих економістів читаєте. Думаю в Кухаря діаметрально протилежні прогнози будуть. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

21 час назад, vadimv сказал:

Це ж смертелно нудно - постійно жити роками в одному й тому ж місці

Ще не напригався та не вирчепав ліміт переїздів, подивимось років за 10. 😁

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

10 годин тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/DIyzLKqIZ4r/?igsh=MW84emowbDh0eWR2eg==

"Эмоция не может быть плохой и не может быть хорошей - она просто эмоция" - це ж повна ***ня )

Емоції (тобто реакції лімбічної системи) чітко розділяються на позитивні і негативні - тому що в них задіяні різні хімічні сполуки, які передають сигнал різними нервовими шляхами в різні ділянки мозку.

Хімічна система керування біороботами має двійковий код - добре/погано, пряник/батіг, одиниця/нуль.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

41 хвилину тому, Tochkin сказав:

Ще не напригався та не вирчепав ліміт переїздів, подивимось років за 10. 😁

Це як з кліматом - мені з дитинства було дико некомфортно жити в умовах, коли за вікном півроку чорно-сіро-біла холодна слизька срань і немає сонця.

Жити на 27 паралелі, а не на 51 - це кайф.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Віталій Портников 

18 год  · 

Служба безпеки України надіслала мені офіційне повідомлення щодо знаходження мною в моєму помешканні у серпні 2022 року пристрою для підслуховування і відкриття кримінального провадження з цього приводу.

Кримінальне провадження закрите у зв’язку із встановленням відсутності в діянні складу кримінального правопорушення.

Щиро дякую СБУ за професійну, ефективну і оперативну роботу!

• Хаха 5
Посилання на коментар

censor.net/ua/news/3552875/shyrshyn-podav-raport-na-zvilnennya-scho-kaje-butusov

Пошлють мабуть комбата, якусь посадку штурмувати тільки з табельним ПМом... 

• Хаха 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

5 часов назад, akineo сказал:

блін, всю ніч без сну. а якщо це буде щодня? а якщо цілодобово?

Кац предлагает сдаться?

• Дякую 1
Посилання на коментар

8 годин тому, sat-prof сказав:

Володимира Івасюка,Миколу Леонтовича, Василя Стуса,Гната Хоткевича,Миколу Хвильового,Миколу Скрипника, Леся Курбаса,Миколу Куліша,Миколу Зерова, Валер’яна Підмогильного, Мирослава Ірчана, Марка Вороного, Євгена Плужника, Григорія Косинку, Майка Йогансона, Сергія Параджанова,Івана Пулюя,Петра - Шекерика Доникового,Людмила Старицька

А якщо не для місцевого шкільного підручника, а так щоб в світі знали та читали?

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

А якщо не для місцевого шкільного підручника, а так щоб в світі знали та читали?

Тут хтось недавно писав, що якість книжки визначається не за кількістю читачів )

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, vadimv сказав:

"Эмоция не может быть плохой и не может быть хорошей - она просто эмоция" - це ж повна ***ня )

Емоції (тобто реакції лімбічної системи) чітко розділяються на позитивні і негативні - тому що в них задіяні різні хімічні сполуки, які передають сигнал різними нервовими шляхами в різні ділянки мозку.

Хімічна система керування біороботами має двійковий код - добре/погано, пряник/батіг, одиниця/нуль.

Як взагалі можна серйозно сприймати всю ***ню, яку публікують в інтернетах, з Талебом включно? Я ж чисто поржати запостив:lol:

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Тут хтось недавно писав, що якість книжки визначається не за кількістю читачів )

Я не про кількість, а про якість. Дайте посилання хоч на один захоплений відгук твором тих авторів іноземцем?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Як взагалі можна серйозно сприймати всю ***ню, яку публікують в інтернетах, з Талебом включно? Я ж чисто поржати запостив:lol:

Є смішна ***ня, а є повна ***ня )

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Є смішна ***ня, а є повна ***ня )

В сортах ***ні не розбираюся :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

22 години тому, vadimv сказав:

Нє, я ще розумію, коли купляють нерухоме лайно у якості "інвестиції" )

Але для житла? Нахіба?! Це ж смертелно нудно - постійно жити роками в одному й тому ж місці. А жити в різних місцях, оплачуючи витрати і там і там - це ж повна дурня )

Карочє - це явно печерний інстинкт, причому притаманний в основному бабам.

оренда класна тим, що при наявності сусідів-довбойобів можна переїхати в інше місце. у мене от бидло-алкоголіки-маргинали, їх влаштовує це місце, мене ні. але переїхати не має змоги. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Бармалей сказав:

Кац предлагает сдаться?

знову ця проганада, як єдиний можливий варіант. 

всі вищі посадовці НАТО ЄС США кажуть - це закінчиться лише політично. 

а по дронам - потрібна дешева зброя, і на лбз-кордонах, а не в кожному місті окремо. 

очевидно ж, що атака дронами несе декілька задач. виснаження бк теж сюди входить. і це все гроші гроші. 

а в комбінованих атаках з ракетами це взагалі срака 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Я не про кількість, а про якість. Дайте посилання хоч на один захоплений відгук твором тих авторів іноземцем?

І шо, це буде показником якості? ) Наприклад, якщо я у захваті від японсько-мадярського дрищ-мобіля - хіба це щось змінює в голові у прихожан секти Святого Ілона? )) Або навпаки? )))

• Лайк 3
Посилання на коментар

Пиzдец, такого налета шахедов никогда не было👹

2 часа, один за другим шли на столицу...😡.

• Лайк 1
  • Сумно 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

оренда класна тим, що при наявності сусідів-довбойобів можна переїхати в інше місце. у мене от бидло-алкоголіки-маргинали, їх влаштовує це місце, мене ні. але переїхати не має змоги. 

В смислі немає змоги переїхати? 

В чоловіків 18-60 у всіх є така можливість:lol:

Посилання на коментар

1 минуту назад, akineo сказал:

знову ця проганада, як єдиний можливий варіант. 

всі вищі посадовці НАТО ЄС США кажуть - це закінчиться лише політично. 

а по дронам - потрібна дешева зброя, і на лбз-кордонах, а не в кожному місті окремо. 

очевидно ж, що атака дронами несе декілька задач. виснаження бк теж сюди входить. і це все гроші гроші. 

а в комбінованих атаках з ракетами це взагалі срака 

вариантов всегда больше чем один

требуют Запорожье и Херсон, предлагаете политически сдать? Крым уже сдали-продали условно без единого выстрела, вот и имеем войну. Это было точкой невозврата. Далее Донбасс, политически так же сдали, хоть немного и сделали вид, что по сопротивлялись, чтоб лицо сохранить. 
Сейчас отдать еще? ради передышки условных акинео? а потом что, лет через 5 - Харьков, Днепр, Суммы, Одессу?

одна из основных задач дронов - задрочить население, чтоб согласны были на всё и злость поражения и страх свой выплескивали не на убийц, а на те силы, которые позволили себе начать сопротивление оккупанту (про качество сил молчу, не об этом).

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

І шо, це буде показником якості? ) Наприклад, якщо я у захваті від японсько-мадярського дрищ-мобіля - хіба це щось змінює в голові у прихожан секти Святого Ілона? )) Або навпаки? )))

саме так. читають за кордоном достоєвського і співчувають бідним нещасним кацапам. а кого з українців читають? одна моя британська подруга назвала тільки двох авторів і виявилося що один покацаплений, пише про Україну в якій не жив, а друга взагалі нічого не встигла написати сама і на підставі її записок інша людина від її імені писала. от вам і сучасна "українська" література.

ще раз - наприклад у афганців є Хоссейні, у ливанців - Талєб. які б вони не були, але вони є. назвіть українського автора хоча б рівня Хосейні чи Талєба?

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

назвіть українського автора

предлагаю скинуть им ссылки на профиль Бездомного, пусть читают и развиваются)

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, DimaF сказал:

Пиzдец, такого налета шахедов никогда не было👹

Це кацапське ІПСО!!!

Они же из гавна и палок...

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

ще раз - наприклад у афганців є Хоссейні, у ливанців - Талєб. які б вони не були, але вони є. назвіть українського автора хоча б рівня Хосейні чи Талєба?

Есть некотрый маркер - БЕСТСЕЛЛЕР...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, DimaF сказал:

2 часа, один за другим шли на столицу...

ЫЫЫЫ!!!!

В Харьков не хотите, для сравнения?

Вчера один 40 минут крутился в моей дислокации...еще и издевался - пойдет на пикирование, потом резко набор высоты...несколько раз...потом ушел в сторону Полтавы...

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...