Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Статистика завжди розбивається об дійсність. Виключіть марафон і поверніться в реальність.

Визнання проблеми - половина її рішення (с)

Я спілкувався (по роботі) напряму з багатьма підрозділами. Так, з менеджментом біде ... бо негативний відбір зробив своє (не в усіх підрозділах, бо є інші картинки): вижили найтупіші та найхитріші сраколизи ... а серед "роботяг" завдяки природному відбору навіть деякі підрозділи ТРО навчились вбивати ворогів, а не бездарно отримувати поранення та тікати з позицій.

В топ-підрозділах овердохуя спеців 50+ ( і це не вік), тому від таких підрозділів не тільки поляки ***ячок можуть отримати,

а й та їхня ната з дональдамии та іншими. На жаль у росіян теж є топи, і їх немало  ...

Вирішувати відкривши пляшку з боржомом ... нє

От румуни були мудрі люди )

* СОУ, вони різнорідні, тому казати про усіх, у негативі, то вже не є здраво, на мій погляд.

Але, то ваша справа, вільна країна вільних поглядів :flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Дякую 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вперше в історії сучасної війни дрони-перехоплювачі знешкодили ударні БпЛА ворога. Цієї ночі так ліквідували 100 російських «шахедів». Повідомляють Сили безпілотних систем.

Станом на сьогодні підрозділ Darknode 412-го полку Nemesis СБС перехопили:

76 одиниць Shahed‑136 — дронів-камікадзе іранського виробництва;

24 одиниці «Гербера» — спрощеної модифікації Shahed-136, що виготовляється на території рф.

Це економічно ефективно, адже вартість ракети ППО може сягати $1 млн, тоді як дрон-перехоплювач — близько $5 000

• Лайк 5
Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я спілкувався (по роботі) напряму з багатьма підрозділами. Так, з менеджментом біде ... бо негативний відбір зробив своє (не в усіх підрозділах, бо є інші картинки): вижили найтупіші та найхитріші сраколизи ... а серед "роботяг" завдяки природному відбору навіть деякі підрозділи ТРО навчились вбивати ворогів, а не бездарно отримувати поранення та тікати з позицій.

В топ-підрозділах овердохуя спеців 50+ ( і це не вік), тому від таких підрозділів не тільки поляки ***ячок можуть отримати,

а й та їхня ната з дональдамии та іншими. На жаль у росіян теж є топи, і їх немало  ...

* СОУ, вони різнорідні, тому казати про усіх, у негативі, то вже не є здраво, на мій погляд.

Мабуть у мене своя вибірка бо щасливі люди до адвокатів просто поділитися радістю від успіхів чомусь не звертаються)

А тут ще й кацапи ІПСО постійно знімають 

www.instagram.com/reel/DJWxKU2NHIy/?igsh=MXFueXNnenJnZ29kaQ==

• Сумно 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

В топ-підрозділах овердохуя спеців 50+ ( і це не вік), тому від таких підрозділів не тільки поляки ***ячок можуть отримати, а й та їхня ната. На жаль у росіян теж є топи ...

Ви румун, чи шо? Не перший раз згадуєте румунів:)

Прихований текст

- We're buying a caravan.  - Off a pack of fucking pikeys?

What's wrong with you? This will get messy.

Not if you're here.

Oh, you bastard.

I fucking hate pikeys.

Негатив не до окремих підрозділів. Якщо верхівка гнила, то ніяких комбати і ротні того не поправлять.

Посилання на коментар

9 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Негатив не до окремих підрозділів. Якщо верхівка гнила, то ніяких комбати і ротні того не поправлять.

(https://app.telepost.me/api/bot-cdn/uploads/file/AgACAgIAAyEGAASRBUnOAAKFwmgpmVzq5XfFfkOtHZ6Nx8ulgWPuAAIR7DEbsjZRSVvyyJCqigdQAQADAgADeQADNgQ/image.jpg)

Спеціально для тих хто не збагнув - пояснюю. Заява комбата 47-ї бригади, це шок і катастрофа. Після такої заяви негайно має бути створена робоча група з представників генштабу, ставки верховного головнокомандувача (Зеленського) та народних депутатів для з'ясування причин. Бо якщо такі заяви робить аж цілий комбат от такої бригади - сталося щось справді загрозливе. 

Бо 47-а бригада, це широко відома "Магура". Це та сама де служать режисер Олег Сенцов і співак Олександр Положинський. Це та сама в яку передавали "Леопарди", "Абрамси" та "Бредлі". Для розуміння, в 72-й де воював я, такої техніки просто не було. Про рівень 47-ї це говорить вичерпно.

Комбат Ширшин (за іншими даними він командир бригади) так само особа непересічна. У 14-му він виїхав з Криму аби не лишатися на окупованій території і не складати присягу Росії. Був громадським діячем, керував програмою «Суспільний розвиток» осередку Української академії лідерства у Чернівцях. 

Після вторгнення Олександр Ширшин пройшов шлях від командира роти до комбата, довго працював з дронами. 

Зараз ця людина подала у відставку, побажала керівникам генштабу аби їхні діти служили в піхоті і готова давати інтерв'ю журналістам. 

Ви усвідомлюєте собі, що мало статися аби така людина вдалася до от таких кроків і які наслідки це матиме?

Якщо не розумієте - я поясню. Ширшин явно не зупиниться і розповість чимало шокуючого. Але навіть зараз його заяву вже помічено. Ви знаєте, що думає зараз пересічний солдат на фронті? Він думає: "Якщо дістали комбата з 47-ї, що буде з нами?" 

Ви розумієте ЯК цей інцидент зараз демотивує людей і які наслідки матиме? Є один спосіб вирішити проблему - озвучити суть і знайти рішення. Бо замовчати вже не вдасться. Відповідальні особи мусять це розуміти 

І так. Мені категорично незрозуміла позиція низки військових блогерів які на подію відреагували суцільною мовчанкою та ігнором. Агов, панове! Ви всерйоз вважаєте що форма ТЦК - то планетарна проблема, а оця заява комбрига "Магури" - "дурниці" і "саме розсмокчеться"? Ви патріоти, чорт забирай, чи ви старанно владі підспівуєте? Собі на це питання відповістіть і скажіть щось. Без указівки згори. 

Чи ви уже готові записати командира з "Магури" в "російське ІПСО" та "наймити Порошенка"? А ще кого?

Не можу не згадати. Я чомусь не пригадую таких випадків коли армією командував генерал Залужний. Зате в день коли Залужного відправили у відставку я сидів на певних курсах серед великої кількості сержантів з різних навчальних центрів і бойових бригад. Я пам'ятаю наскільки новина про відставку Залужного всіх шокувала. Очевидно чому. (С)

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Propeller сказав:

Вперше в історії сучасної війни дрони-перехоплювачі знешкодили ударні БпЛА ворога. Цієї ночі так ліквідували 100 російських «шахедів».

Ви це серйозно? ))))

Вже півтора року наші  зенітні дрони працюють по ударних дронах противника, і про це не раз писали) 

Мало того: росіяни торік вже розробили свою зенітну збивалку: "йолку" яка теж працює по наших ударних дронах.

Нижче відео з бойового використання "Йолки" (вересень 2024р) і фото співробітника ФСО, з "йолкою" на параді побєдобєсія у Москві.

1035577629_.thumb.jpg.de9b05ec9608bdec927d5f7027b98d6e.jpg

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

42 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Не поліглот, а раб зі знанням мови рабовласників:)

По собі рядиш, котику. Звик паразитувати на хазяїні.

До речі, цікаво, а ти кастрований? Чи сцишся по усіх кутах?

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ні, не румун то точно. То історія, але дуже повчальна історія 😉

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Так, згоден, але вони все одно будуть намагатися не стати підорасами у клоунів ...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, tort сказав:

По собі рядиш, котику. Звик паразитувати на хазяїні.

До речі, цікаво, а ти кастрований? Чи сцишся по усіх кутах?

В котів нема хазяїна, тільки раби:)

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Приховати вміст

- We're buying a caravan.  - Off a pack of fucking pikeys?

What's wrong with you? This will get messy.

Not if you're here.

Oh, you bastard.

I fucking hate pikeys.

там хтось казав що її з 1991 року збирали :lol:

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так, згоден, але вони все одно будуть намагатися не стати підорасами у клоунів ...

- я сильний, я впораюся!

- а я розумний і навіть братися не буду (с)

• Хаха 1
Посилання на коментар

46 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Статистика завжди розбивається об дійсність. Виключіть марафон і поверніться в реальність.

Визнання проблеми - половина її рішення (с)

це для вас проблема, а для когось успішне виконання завдання

Посилання на коментар

29 минут назад, Propeller сказал:

Цієї ночі так ліквідували 100 російських «шахедів». Повідомляють Сили безпілотних систем.

Переврали журналюги...

100 штук за все время существования СБС

Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Вибір невеликий. Будуть клоунами у підарасів.

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

- я сильний, я впораюся!

- а я розумний і навіть братися не буду (с)

Тут є деякі загадки ... і це не про розум, бо, наприклад, один з моїх товаришів, та трошки партнер, досить заможна людина, але з перших днів на війні, був поранений, трошки підлатався, побізнесував та знов на фронт збіг) Звісно він там не рабом, є можливості нормально працювати у нормальному підрозділі, але всеж таки армія то така армія ... Того тижня повернувся з Італії, з відпустки, та знов поїхав на бойові, кажу "коли вже набігаєшся?" сміється. Але він ще до сорока, молодий, гарячий)

І ці історії не про гроші й не про лицемірний патріотизм(бо навіть спілкуємось російською), а про дещо інше ... і таких не один.

І, гадаю, не тільки в мене )

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

В котів нема хазяїна, тільки раби:)

Помиляєшся, котику. Ті "шкіряні", хто дає котам їжу, притулок та регулює їх розмноження шляхом стерилізації не питаючи на це дозволу, то і є їх хазяї.

Найсправжнісінькі раби, ті, хто не усвідомлює своє неволі. Тож в тебе довший шлях.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Тут є деякі загадки ... і це не про розум, бо, наприклад, один з моїх товаришів, та трошки партнер, досить заможна людина, але з перших днів на війні, був поранений, трошки підлатався, побізнесував та знов на фронт збіг) Звісно він там не рабом, є можливості нормально працювати у нормальному підрозділі, але всеж таки армія то така армія ... Того тижня повернувся з Італії, з відпустки, та знов поїхав на бойові, кажу "коли вже набігаєшся?" сміється. Але він ще до сорока, молодий, гарячий)

І ці історії не про гроші й не про лицемірний патріотизм(бо навіть спілкуємось російською), а про дещо інше ... і таких не один.

Поки не прийде розуміння, що вороги з усіх боків - діла не буде. В УПА воно було, але не було спроможності. Судячи з усього зараз і УПА нема з кого створювати.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, tort сказав:

Помиляєшся, котику. Ті "шкіряні", хто дає котам їжу, притулок та регулює їх розмноження шляхом стерилізації не питаючи на це дозволу, то і є їх хазяї.

Найсправжнісінькі раби, ті, хто не усвідомлює своє неволі. Тож в тебе довший шлях.

Це добре. Раб має відчувати себе хазяїном. Так ним легше маніпулювати:)

Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Поки не прийде розуміння, що вороги з усіх боків - діла не буде.

когда вокруг одни пи...,тьфу ты - вороги, то с тобой что то не так🤣

Посилання на коментар

12 хвилин тому, DmiVady сказав:

а тепер порівняйте з моїми знайомими які після поранень не можуть навіть сім'ю за весь цей час з 2022 року побачити. їм ця армія та країна давно вже нахєр не всралася...

як і взагалі більшості моїх знайомих... я ж кажу, кожен живе в своїй бульбашці... і не всі в ній здорові, розумні та багаті...

• Лайк 2
Посилання на коментар

33 хвилини тому, US7IGN сказав:

там хтось казав що її з 1991 року збирали :lol:

Збирали, але я в тому не приймав участі. То що ж тепер робити? Аби був років на двадцять молодше, то може став би новим батьком Махно. Емпатія до людей майже нульова, котів та інших звірят мені сильно жальче чим людей:) 

Не той вік вобщім, шукайте молодих котів, може вони вам спасуть:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Збирали, але я в тому не приймав участі. То що ж тепер робити? Аби був років на двадцять молодше, то може став би новим батьком Махно. Емпатія до людей майже нульова, котів та інших звірят мені сильно жальче чим людей:) 

Не той вік вобщім, шукайте молодих котів, може вони вам спасуть:)

я назбирав молодих киць, але вже не допомагає...

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

когда вокруг одни пи...,тьфу ты - вороги, то с тобой что то не так🤣

Це з вами, батєнька, щось не так. А нам, котам, до такого не звикать. Воно ж як, шо не людина - то підарас. То корму недосипле, то мужика замість баби приведе, а воно ж даже катлєткі пожарить не вміє, з Макдональдса жрать - таке собі:)

Воно, канешно, і до баби 40+ можна попасти, а там ще 40 кицьок-дєвствєніц, але таке не часто бува, мені дєдушка якось розказував:)

Посилання на коментар

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

я назбирав молодих киць, але вже не допомагає...

Якщо нема шансів у спорті, то можна стати хоча б тренером. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Dmitriy_S сказал:

В бойових діях приймає участь 200к військовослужбовців, частина з них відносно тилові (такі є навіть в бойових бригадах). Частина з них бусифіковані, які і не навчені і невмотивовані. Так що ваші цифри сильно завищені.

Ти там був?

звідки знаещ про мотивованних та бусікованних?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...