DmiVady Опубліковано: В неділю в 13:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:37 (змінено) 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Статистика завжди розбивається об дійсність. Виключіть марафон і поверніться в реальність. Визнання проблеми - половина її рішення (с) Я спілкувався (по роботі) напряму з багатьма підрозділами. Так, з менеджментом біде ... бо негативний відбір зробив своє (не в усіх підрозділах, бо є інші картинки): вижили найтупіші та найхитріші сраколизи ... а серед "роботяг" завдяки природному відбору навіть деякі підрозділи ТРО навчились вбивати ворогів, а не бездарно отримувати поранення та тікати з позицій. В топ-підрозділах овердохуя спеців 50+ ( і це не вік), тому від таких підрозділів не тільки поляки ***ячок можуть отримати, а й та їхня ната з дональдамии та іншими. На жаль у росіян теж є топи, і їх немало ... Вирішувати відкривши пляшку з боржомом ... нє От румуни були мудрі люди ) * СОУ, вони різнорідні, тому казати про усіх, у негативі, то вже не є здраво, на мій погляд. Але, то ваша справа, вільна країна вільних поглядів Змінено В неділю в 13:42 користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В неділю в 13:43 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:43 Вперше в історії сучасної війни дрони-перехоплювачі знешкодили ударні БпЛА ворога. Цієї ночі так ліквідували 100 російських «шахедів». Повідомляють Сили безпілотних систем. Станом на сьогодні підрозділ Darknode 412-го полку Nemesis СБС перехопили: 76 одиниць Shahed‑136 — дронів-камікадзе іранського виробництва; 24 одиниці «Гербера» — спрощеної модифікації Shahed-136, що виготовляється на території рф. Це економічно ефективно, адже вартість ракети ППО може сягати $1 млн, тоді як дрон-перехоплювач — близько $5 000 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 13:48 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:48 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Я спілкувався (по роботі) напряму з багатьма підрозділами. Так, з менеджментом біде ... бо негативний відбір зробив своє (не в усіх підрозділах, бо є інші картинки): вижили найтупіші та найхитріші сраколизи ... а серед "роботяг" завдяки природному відбору навіть деякі підрозділи ТРО навчились вбивати ворогів, а не бездарно отримувати поранення та тікати з позицій. В топ-підрозділах овердохуя спеців 50+ ( і це не вік), тому від таких підрозділів не тільки поляки ***ячок можуть отримати, а й та їхня ната з дональдамии та іншими. На жаль у росіян теж є топи, і їх немало ... Вирішувати відкривши пляшку з боржомом ... нє От румуни були мудрі люди ) * СОУ, вони різнорідні, тому казати про усіх, у негативі, то вже не є здраво, на мій погляд. Але, то ваша справа, вільна країна вільних поглядів Мабуть у мене своя вибірка бо щасливі люди до адвокатів просто поділитися радістю від успіхів чомусь не звертаються) А тут ще й кацапи ІПСО постійно знімають www.instagram.com/reel/DJWxKU2NHIy/?igsh=MXFueXNnenJnZ29kaQ== 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 13:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:49 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Я спілкувався (по роботі) напряму з багатьма підрозділами. Так, з менеджментом біде ... бо негативний відбір зробив своє (не в усіх підрозділах, бо є інші картинки): вижили найтупіші та найхитріші сраколизи ... а серед "роботяг" завдяки природному відбору навіть деякі підрозділи ТРО навчились вбивати ворогів, а не бездарно отримувати поранення та тікати з позицій. В топ-підрозділах овердохуя спеців 50+ ( і це не вік), тому від таких підрозділів не тільки поляки ***ячок можуть отримати, а й та їхня ната. На жаль у росіян теж є топи ... Вирішувати відкривши пляшку з боржомом ... нє От румуни були мудрі люди ) * СОУ, вони різнорідні, тому казати про усіх, у негативі, то вже не є здраво, на мій погляд. Але, то ваша справа, вільна країна вільних поглядів Ви румун, чи шо? Не перший раз згадуєте румунів:) Прихований текст - We're buying a caravan. - Off a pack of fucking pikeys? What's wrong with you? This will get messy. Not if you're here. Oh, you bastard. I fucking hate pikeys. Негатив не до окремих підрозділів. Якщо верхівка гнила, то ніяких комбати і ротні того не поправлять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В неділю в 13:59 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:59 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Негатив не до окремих підрозділів. Якщо верхівка гнила, то ніяких комбати і ротні того не поправлять. (https://app.telepost.me/api/bot-cdn/uploads/file/AgACAgIAAyEGAASRBUnOAAKFwmgpmVzq5XfFfkOtHZ6Nx8ulgWPuAAIR7DEbsjZRSVvyyJCqigdQAQADAgADeQADNgQ/image.jpg) Спеціально для тих хто не збагнув - пояснюю. Заява комбата 47-ї бригади, це шок і катастрофа. Після такої заяви негайно має бути створена робоча група з представників генштабу, ставки верховного головнокомандувача (Зеленського) та народних депутатів для з'ясування причин. Бо якщо такі заяви робить аж цілий комбат от такої бригади - сталося щось справді загрозливе. Бо 47-а бригада, це широко відома "Магура". Це та сама де служать режисер Олег Сенцов і співак Олександр Положинський. Це та сама в яку передавали "Леопарди", "Абрамси" та "Бредлі". Для розуміння, в 72-й де воював я, такої техніки просто не було. Про рівень 47-ї це говорить вичерпно. Комбат Ширшин (за іншими даними він командир бригади) так само особа непересічна. У 14-му він виїхав з Криму аби не лишатися на окупованій території і не складати присягу Росії. Був громадським діячем, керував програмою «Суспільний розвиток» осередку Української академії лідерства у Чернівцях. Після вторгнення Олександр Ширшин пройшов шлях від командира роти до комбата, довго працював з дронами. Зараз ця людина подала у відставку, побажала керівникам генштабу аби їхні діти служили в піхоті і готова давати інтерв'ю журналістам. Ви усвідомлюєте собі, що мало статися аби така людина вдалася до от таких кроків і які наслідки це матиме? Якщо не розумієте - я поясню. Ширшин явно не зупиниться і розповість чимало шокуючого. Але навіть зараз його заяву вже помічено. Ви знаєте, що думає зараз пересічний солдат на фронті? Він думає: "Якщо дістали комбата з 47-ї, що буде з нами?" Ви розумієте ЯК цей інцидент зараз демотивує людей і які наслідки матиме? Є один спосіб вирішити проблему - озвучити суть і знайти рішення. Бо замовчати вже не вдасться. Відповідальні особи мусять це розуміти І так. Мені категорично незрозуміла позиція низки військових блогерів які на подію відреагували суцільною мовчанкою та ігнором. Агов, панове! Ви всерйоз вважаєте що форма ТЦК - то планетарна проблема, а оця заява комбрига "Магури" - "дурниці" і "саме розсмокчеться"? Ви патріоти, чорт забирай, чи ви старанно владі підспівуєте? Собі на це питання відповістіть і скажіть щось. Без указівки згори. Чи ви уже готові записати командира з "Магури" в "російське ІПСО" та "наймити Порошенка"? А ще кого? Не можу не згадати. Я чомусь не пригадую таких випадків коли армією командував генерал Залужний. Зате в день коли Залужного відправили у відставку я сидів на певних курсах серед великої кількості сержантів з різних навчальних центрів і бойових бригад. Я пам'ятаю наскільки новина про відставку Залужного всіх шокувала. Очевидно чому. (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 13:59 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:59 (змінено) 21 хвилину тому, Propeller сказав: Вперше в історії сучасної війни дрони-перехоплювачі знешкодили ударні БпЛА ворога. Цієї ночі так ліквідували 100 російських «шахедів». Ви це серйозно? )))) Вже півтора року наші зенітні дрони працюють по ударних дронах противника, і про це не раз писали) Мало того: росіяни торік вже розробили свою зенітну збивалку: "йолку" яка теж працює по наших ударних дронах. Нижче відео з бойового використання "Йолки" (вересень 2024р) і фото співробітника ФСО, з "йолкою" на параді побєдобєсія у Москві. Йолка.mp4 Змінено В неділю в 14:05 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: В неділю в 14:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:02 42 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Не поліглот, а раб зі знанням мови рабовласників:) По собі рядиш, котику. Звик паразитувати на хазяїні. До речі, цікаво, а ти кастрований? Чи сцишся по усіх кутах? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 14:04 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:04 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви румун, чи шо? Не перший раз згадуєте румунів:) Ні, не румун то точно. То історія, але дуже повчальна історія 😉 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Негатив не до окремих підрозділів. Якщо верхівка гнила, то ніяких комбати і ротні того не поправлять. Так, згоден, але вони все одно будуть намагатися не стати підорасами у клоунів ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:06 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:06 3 хвилини тому, tort сказав: По собі рядиш, котику. Звик паразитувати на хазяїні. До речі, цікаво, а ти кастрований? Чи сцишся по усіх кутах? В котів нема хазяїна, тільки раби:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:12 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:12 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви румун, чи шо? Не перший раз згадуєте румунів:) Приховати вміст - We're buying a caravan. - Off a pack of fucking pikeys? What's wrong with you? This will get messy. Not if you're here. Oh, you bastard. I fucking hate pikeys. Негатив не до окремих підрозділів. Якщо верхівка гнила, то ніяких комбати і ротні того не поправлять. там хтось казав що її з 1991 року збирали 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Так, згоден, але вони все одно будуть намагатися не стати підорасами у клоунів ... - я сильний, я впораюся! - а я розумний і навіть братися не буду (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:12 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:12 46 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Статистика завжди розбивається об дійсність. Виключіть марафон і поверніться в реальність. Визнання проблеми - половина її рішення (с) це для вас проблема, а для когось успішне виконання завдання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В неділю в 14:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:13 29 минут назад, Propeller сказал: Цієї ночі так ліквідували 100 російських «шахедів». Повідомляють Сили безпілотних систем. Переврали журналюги... 100 штук за все время существования СБС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:16 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Так, згоден, але вони все одно будуть намагатися не стати підорасами у клоунів ... Вибір невеликий. Будуть клоунами у підарасів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 14:33 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:33 10 хвилин тому, US7IGN сказав: - я сильний, я впораюся! - а я розумний і навіть братися не буду (с) Тут є деякі загадки ... і це не про розум, бо, наприклад, один з моїх товаришів, та трошки партнер, досить заможна людина, але з перших днів на війні, був поранений, трошки підлатався, побізнесував та знов на фронт збіг) Звісно він там не рабом, є можливості нормально працювати у нормальному підрозділі, але всеж таки армія то така армія ... Того тижня повернувся з Італії, з відпустки, та знов поїхав на бойові, кажу "коли вже набігаєшся?" сміється. Але він ще до сорока, молодий, гарячий) І ці історії не про гроші й не про лицемірний патріотизм(бо навіть спілкуємось російською), а про дещо інше ... і таких не один. І, гадаю, не тільки в мене ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: В неділю в 14:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:37 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: В котів нема хазяїна, тільки раби:) Помиляєшся, котику. Ті "шкіряні", хто дає котам їжу, притулок та регулює їх розмноження шляхом стерилізації не питаючи на це дозволу, то і є їх хазяї. Найсправжнісінькі раби, ті, хто не усвідомлює своє неволі. Тож в тебе довший шлях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:40 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Тут є деякі загадки ... і це не про розум, бо, наприклад, один з моїх товаришів, та трошки партнер, досить заможна людина, але з перших днів на війні, був поранений, трошки підлатався, побізнесував та знов на фронт збіг) Звісно він там не рабом, є можливості нормально працювати у нормальному підрозділі, але всеж таки армія то така армія ... Того тижня повернувся з Італії, з відпустки, та знов поїхав на бойові, кажу "коли вже набігаєшся?" сміється. Але він ще до сорока, молодий, гарячий) І ці історії не про гроші й не про лицемірний патріотизм(бо навіть спілкуємось російською), а про дещо інше ... і таких не один. І, гадаю, не тільки в мене ) Поки не прийде розуміння, що вороги з усіх боків - діла не буде. В УПА воно було, але не було спроможності. Судячи з усього зараз і УПА нема з кого створювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:41 3 хвилини тому, tort сказав: Помиляєшся, котику. Ті "шкіряні", хто дає котам їжу, притулок та регулює їх розмноження шляхом стерилізації не питаючи на це дозволу, то і є їх хазяї. Найсправжнісінькі раби, ті, хто не усвідомлює своє неволі. Тож в тебе довший шлях. Це добре. Раб має відчувати себе хазяїном. Так ним легше маніпулювати:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 14:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:49 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: Поки не прийде розуміння, що вороги з усіх боків - діла не буде. когда вокруг одни пи...,тьфу ты - вороги, то с тобой что то не так🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:49 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Тут є деякі загадки ... і це не про розум, бо, наприклад, один з моїх товаришів, та трошки партнер, досить заможна людина, але з перших днів на війні, був поранений, трошки підлатався, побізнесував та знов на фронт збіг) Звісно він там не рабом, є можливості нормально працювати у нормальному підрозділі, але всеж таки армія то така армія ... Того тижня повернувся з Італії, з відпустки, та знов поїхав на бойові, кажу "коли вже набігаєшся?" сміється. Але він ще до сорока, молодий, гарячий) І ці історії не про гроші й не про лицемірний патріотизм(бо навіть спілкуємось російською), а про дещо інше ... і таких не один. І, гадаю, не тільки в мене ) а тепер порівняйте з моїми знайомими які після поранень не можуть навіть сім'ю за весь цей час з 2022 року побачити. їм ця армія та країна давно вже нахєр не всралася... як і взагалі більшості моїх знайомих... я ж кажу, кожен живе в своїй бульбашці... і не всі в ній здорові, розумні та багаті... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:49 33 хвилини тому, US7IGN сказав: там хтось казав що її з 1991 року збирали Збирали, але я в тому не приймав участі. То що ж тепер робити? Аби був років на двадцять молодше, то може став би новим батьком Махно. Емпатія до людей майже нульова, котів та інших звірят мені сильно жальче чим людей:) Не той вік вобщім, шукайте молодих котів, може вони вам спасуть:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:51 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:51 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Збирали, але я в тому не приймав участі. То що ж тепер робити? Аби був років на двадцять молодше, то може став би новим батьком Махно. Емпатія до людей майже нульова, котів та інших звірят мені сильно жальче чим людей:) Не той вік вобщім, шукайте молодих котів, може вони вам спасуть:) я назбирав молодих киць, але вже не допомагає... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:56 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:56 Тільки що, Бармалей сказав: когда вокруг одни пи...,тьфу ты - вороги, то с тобой что то не так🤣 Це з вами, батєнька, щось не так. А нам, котам, до такого не звикать. Воно ж як, шо не людина - то підарас. То корму недосипле, то мужика замість баби приведе, а воно ж даже катлєткі пожарить не вміє, з Макдональдса жрать - таке собі:) Воно, канешно, і до баби 40+ можна попасти, а там ще 40 кицьок-дєвствєніц, але таке не часто бува, мені дєдушка якось розказував:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 15:06 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:06 11 хвилин тому, US7IGN сказав: я назбирав молодих киць, але вже не допомагає... Якщо нема шансів у спорті, то можна стати хоча б тренером. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alxey R Опубліковано: В неділю в 15:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:09 3 часа назад, Dmitriy_S сказал: В бойових діях приймає участь 200к військовослужбовців, частина з них відносно тилові (такі є навіть в бойових бригадах). Частина з них бусифіковані, які і не навчені і невмотивовані. Так що ваші цифри сильно завищені. Ти там був? звідки знаещ про мотивованних та бусікованних? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В неділю в 15:11 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:11 1 минуту назад, Alxey R сказал: Ти там був? звідки знаещ про мотивованних та бусікованних? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз