Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Якщо колись настане той день, і ви до нього доживете (дай доля вам здоров'я) коли можна буде трошки більше розказати, то для своїх книжок ви отримаєте трошки більше матеріалу, можливо і про групу тих людей, які, звісно, не святі й не безсрібники (бо там з інтелектом порядок), але й не провладні підораси. Ну, і наші зморщені сраки боронять, чи не так? 😉 

Ні, ті люди мені не цікаві. І я щось взагалі не пам'ятаю щоб я когось про щось просив. Боронити в тому числі. Бо це знаєте, як сервіс рекетирів. Спочатку ми тобі створюємо проблеми, в потім від них "захищаємо". А жертви в це щиро вірять...

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

56 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ну тоді і я заробляючи гроші роблю Україну краще :flag1:

Та вже собі заробив у карму - хер відмиєшся

36 хвилин тому, Canton сказав:

А я разве спорю?

Просто иногда ложные символы и бляхи, синдром ложной значимости - ОЧЕНЬ резко меняю риторику индивидуя

А яка мала бути риторика і що він мав сказати? Що комбат ох уєнний чувак і хоєсосить генштаб? Де лінійний комбат а де гш :pozor:

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Ні, ті люди мені не цікаві. І я щось взагалі не пам'ятаю щоб я когось про щось просив. Боронити в тому числі. Бо це знаєте, як сервіс рекетирів. Спочатку ми тобі створюємо проблеми, в потім від них "захищаємо". А жертви в це щиро вірять...

У вас щось змінилося у погляді на цей дивний світ? )

То я уточнюю для себе:

- вбивати російських загарбників потрібно чи вже ні?

- якщо "ні", то більш питань нема, але якщо "так", то хто, як не такі як група Мадяра, буде їх вбивати?

- і якщо вони підрядилися на цю нелегку працю, то чому вони повинні робити "за їжу"?

Вони не контрактні військові, які пішли в армію з різних причин, у тому числі й за бонуси(вислуги, пенсія тощо), і їм не тре аванс відпрацьовувати ... могли б і зїбати ...

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Дощ сказал:

Та вже собі заробив у карму - хер відмиєшся

А яка мала бути риторика і що він мав сказати? Що комбат ох уєнний чувак і хоєсосить генштаб? Де лінійний комбат а де гш :pozor:

А де генштаб?! На іншій планеті?! 😏

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, рыбак сказав:

Самоуничижение приводит к апатии и бездействию."

А само возвеличивание к ещё большей тупости. Кто не признает своих ошибок обречён.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

Если даже, для выборов главы сельсовета, нужно чтобы он представлял какую-нибудь партию, то о какой свободе выборов или быть избранным мы можем говорить? 😏

Да нет, пусть он лучше будет на подсосе Агрохолдинга.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

Да нет, пусть он лучше будет на подсосе Агрохолдинга.

А почему обязательно нужно быть у кого-нибудь на подсосе! 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

У вас щось змінилося у погляді на цей дивний світ? )

То я уточнюю для себе:

- вбивати російських загарбників потрібно чи вже ні?

- якщо "ні", то більш питань нема, але якщо "так", то хто, як не такі як група Мадяра, буде їх вбивати?

- і якщо вони підрядилися на цю нелегку працю, то чому вони повинні робити "за їжу"?

Вони не контрактні військові, які пішли в армію з різних причин, у тому числі й за бонуси(вислуги, пенсія тощо), і їм не тре аванс відпрацьовувати ... могли б і зїбати ...

Мій погляд не змінний. Якщо ти щось робиш і маєш лише процес замість результату та отримуєш за це гроші то ти або бізнесмен або державний службовець)

Якщо ти вбиваєш тарганів, а вони не закінчуються, а у тебе вже рак легенів через спосіб в який ти їх вбиваєш, то навіщо ти це робиш?

Бізнесменів я щиро поважаю, хоча і не схвалюю те що і як вони роблять. Я не вказую що робити іншим поки вони не починають вказувати мені якщо я їх про це не просив.

А про з'їбати взагалі не зрозумів. Навіщо мені чи Маляру кудись зйобувати, коли тут найкращі умови заробляти?

Дайте тому ж Мадяру автомат і поженіть штурмувати посадку, як довго ви його там побачите?

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

16 хвилин тому, Дощ сказав:

що він мав сказати?

А хіба він щось конкретне сказав?

Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

А що, непомітно? Вони там взагалі дупля не відстрілюють, що на ЛБЗ відбувається. В них інші ігри й інтереси.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Потому, что тот, кто платит, тот и заказывает . Вы ещё верите в идеальный мир?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

А що, непомітно? Вони там взагалі дупля не відстрілюють, що на ЛБЗ відбувається. В них інші ігри й інтереси.

Бгг. Цікаво було б почути щоб волав про незламність Зеленський, штурмуючи посадку :lol:

• Хаха 5
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

Мій погляд не змінний. Якщо ти щось робиш і маєш лише процес замість результату та отримуєш за це гроші то ти або бізнесмен або державний службовець)

Якщо ти вбиваєш тарганів, а вони не закінчуються, а у тебе вже рак легенів через спосіб в який ти їх вбиваєш, то навіщо ти це робиш?

Бізнесменів я щиро поважаю, хоча і не схвалюю те що і як вони роблять. Я не вказую що робити іншим поки вони не починають вказувати мені якщо я їх про це не просив.

А про з'їбати взагалі не зрозумів. Навіщо мені чи Маляру кудись зйобувати, коли тут найкращі умови заробляти?

Дайте тому ж Мадяру автомат і поженіть штурмувати посадку, як довго ви його там побачите?

Мадяр "з посадок" вийшов, а наявність мозку у голові, та фарт зробили усе інше.

Не він вирішує, коли скінчаться таргани, він працює над своїми задачами: оптимізацією та КПД процесу знищення.

"Любителі грають до поразки, а професіонали до останньої хвилини матчу" ©

Шансів мало ... але якщо кілька злобних дідусів домовляться на яких позиціях зробити передишку між війнами, тоді може хлопці й переїдуть туди, де на таких чекають)

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ви думаєте мене дуже турбує доля калькуляторів чи степлерів?:lol: так, витратний матеріал. Офіс на каву більше зписує :lol:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

А хіба він щось конкретне сказав?

Без поняття, я не чув і не читав що він там сказав

Але судячи з того як на нього надрочують всякі утирки то їм не сподобалось

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Мадяр "з посадок" вийшов, а наявнісь мозку у голові зробила та фарт,  усе інше.

Не він вирішує, коли скінчаться таргани, він працює над своїми задачами: оптимізацією та КПД процесу знищення.

"Любителі грають до поразки, а професіонали до останньої хвилини матчу" ©

Шансів мало ... але якщо кілька злобних дідусів домовляться на яких позиціях зробити передишку між війнами, тоді може хлопці й переїдуть туди, де на таких чекають)

Давайте не будемо обговорювати особистості. Тим паче я не знаю чи ви з ним знайомі особисто, бо ті хто знайомі розказували з яких він "посадок" починав )

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Давайте не будемо обговорювати особистості. Тим паче я не знаю чи ви з ним знайомі особисто, бо ті хто знайомі розказували з яких він "посадок" починав )

Я не пригадую його на посаді генпрокурора. 😎

Посилання на коментар

25 хвилин тому, sergio сказав:

Де, де - в пздє - ось там де приблизно ви і наприклад начальник вца

Посилання на коментар

11 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Потому, что тот, кто платит, тот и заказывает . Вы ещё верите в идеальный мир?

Та не дуже. 

В нас В ОТГ мудрий нарід за того підора проголосував. Хоча клейма на нього вже давно не було де ставити. 

tvoemisto.tv/news/solonkivsku_silradu_pidozryuyut_u_pereplati_15_mln_grn_za_viyskomu_formu_dlya_tro_159548.html

Посилання на коментар

21 хвилину тому, sergio сказав:

Козлы и бараны.jpg

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Згода, "ми знаємо те, що ми знаємо"  😉

Але на питання ви так і не відповіли (але я можу промт конкретизувати):

"Як на вашу думку, на цьому тижні ще треба вбивати російських військових на ЛБЗ, чи вже ні?"

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Зате всі тут чудово знають з чого ви особисто починали, а як відомо люди не змінюються - деякі як були підорасами так ними і лишаються

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Нужно просто перєстать стрєлять?

uainfo.org/blognews/1747723435--ya-dumayu-zelenskiy-silniy-hlopets-i-z-nim-nelegko-mati.html

Президент США Дональд Трамп вважає, що Україна готова припинити вогонь. Але наразі він не може оцінити чи є зусилля Києва достатніми для досягнення такої мети.

Журналіст запитав у Трампа, чи робить Україна достатньо, щоб цього досягти, президент США сказав, що йому потрібен час, щоб зробити висновки.

"Я б краще сказав вам приблизно через два тижні, бо не можу сказати ні "так", ні "ні". Я думаю, Зеленський - сильний хлопець. І з ним нелегко мати справу. Але я думаю, що він хоче зупинитися. Це дуже погана річ, те, що там відбувається. Я думаю, що він хоче зупинитися. Але я міг би краще відповісти на це питання через два тижні чи чотири тижні. Я сподіваюся, що відповідь буде такою, що він хоче розв'язувати цю проблему", - сказав Трамп.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

Та не дуже. 

В нас В ОТГ мудрий нарід за того підора проголосував. Хоча клейма на нього вже давно не було де ставити. 

tvoemisto.tv/news/solonkivsku_silradu_pidozryuyut_u_pereplati_15_mln_grn_za_viyskomu_formu_dlya_tro_159548.html

Я вже якось писав, як захопив керування у багатоквартирному будинку. Сам, усе сам. Ніхто сторонній не зробить.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...