vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 1 годину тому, Akademik сказав: еще раз - это форум Сум , типа украинский город должен быть а там русская речь А какая там должна была быть речь, если при совке (советской оккупации) на весь областной центр было 2 украинские школы? 1 годину тому, Akademik сказав: сам себя не похвалишь - никто не похвалит Никто на начнет копаться - так и повода не будет ) Змінено 20 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: А какая там долна была быть речь, если при совке (советской оккупации) на весь областной центр было 2 украинские школы? а в Одессе я лично учился в украинской школе. и английская она была при этом. Но тоже мови не было в городе. ты реально думаешь что мова она в школах образуется а не в семьях? Змінено 22 години тому користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 4 хвилини тому, Akademik сказав: я все свои аргументы защитил. И ваши грязные приемчики показал. )) Обратись к куратору за внеочередной премией ) 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Обратись к куратору за внеочередной премией ) я сам свой высший суд. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, Akademik сказав: а в Одессе я лично учился в украинской школе. и английская она была при этом. Но тоже мови не было в городе. Надо жеж, как это все похоже на имперскую политику уничтожения языка туземцев 5 хвилин тому, Akademik сказав: ты реально думаешь что мова она в школах образуется а не в семьях? Я реально помню, что деды-бабки говорили на украинском, родители - на диком суржике, поэтому пришлось самому побольше читать, чтобы не вырасти таким имперским уродом, как ты 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, Akademik сказав: я сам свой высший суд. Так присуди тогда себе высшую меру ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Так присуди тогда себе высшую меру ) Приятно , когда оппоненты дают такую высокую оценку. Не зря старался. Равнодушным я точно никогда никого не оставлял. Adios. Змінено 22 години тому користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 5 хвилин тому, Akademik сказав: Приятно , когда оппоненты дают такую высокую оценку. Не зря старался. Равнодушным я точно никогда никого не оставлял. Adios. Більшого "словєсного поноса" ще не було на форумі. Ніколи не користувався "ігнором" - але тут особливий випадок. Корисної інформації - нуль, тільки засмічування форуму. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 11 хвилин тому, Akademik сказав: Adios. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Схоже, Вадім знайшов собі нового друга. Сексінка мала бути кимось замінена:))) 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Схоже, Вадім знайшов собі нового друга. Сексінка мала бути кимось замінена:))) Таке враження, що це якісь чат жпт спілкується сам з собою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 11 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Більшого "словєсного поноса" ще не було на форумі. Ніколи не користувався "ігнором" - але тут особливий випадок. Корисної інформації - нуль, тільки засмічування форуму. Та воно ж хворе вкрай отак гаяти власний час. І чужий теж. Лише забиває ефір ватними наративами. Хрін поймеш, коли воно спить, працює... 🤔. Може це дійсно ШІ якесь? При чому геть криво зліплене. Змінено 21 година тому користувачем tort 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Схоже, Вадім знайшов собі нового друга. Сексінка мала бути кимось замінена:))) Совкодрочерів навіть не потрібно шукати - їх тут як гівна за банею... Завжди було Як штамповані - змінюються тільки їхні ніки Змінено 21 година тому користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 5 годин тому, DmiVady сказав: Я задав дуже конкретне запитання: "Як на вашу думку, на цьому тижні ще треба знищувати російських військових на ЛБЗ, чи вже ні?" можу ще конкретизувати замінивши "цьому тижні" на "сьогодні". Це для мого розуміння, але, якщо це особисте, то перепрошую, і не лізу у ваші кордони, і питання знімаю. Якщо немає перспективи зміни політики і тактики/стратегії ведення БД, то в цьому нема жодного сенсу. Звичайно це не про "сьогодні", бо це фізично не можливо, але про найближчі перспективи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Якщо немає перспективи зміни політики і тактики/стратегії ведення БД, то в цьому нема жодного сенсу. Звичайно це не про "сьогодні", бо це фізично не можливо, але про найближчі перспективи. Так в тому-то і справа що чисто наркоманський підхід видається за безальтернативну необхідність. Сьогодні загасився і кайфую. А що буде завтра наркомана зазвичай не хвилює. Хоча його кінець очевидний для всіх навколо. Змінено 21 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Норм. Сьогодня вже у Львові чувака пакували ТЦК, машины стояли сигналили, як на днях в Хаоькові. Треба на психіку тим πιдорам давити(для початку) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Норм. Сьогодня вже у Львові чувака пакували ТЦК, машины стояли сигналили, як на днях в Хаоькові. Треба на психіку тим πιдорам давити(для початку) Гудок в Донецьку гудів і що? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: Гудок в Донецьку гудів і що? Той гудок, я так і не зрозумів з якою метою був. Я тут цілком зрозуміло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 3 часа назад, vadimv сказал: Проверочный вопрос "Что сделаЕте?" Любителя руцкага езыга всегда можно узнать по его малограмотности ) Спасибо, друг! Пропустил ваше сообщение. Можно будет и в дальнейшем пользоваться вашими услугами по исправлении моих ошибок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 14 хвилин тому, sergio сказав: Норм. Сьогодня вже у Львові чувака пакували ТЦК, машины стояли сигналили, як на днях в Хаоькові. Треба на психіку тим πιдорам давити(для початку) На психіку давити - це черга з АК поверх голів. А гудок - то навпаки, засіб підтримки:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: На психіку давити - це черга з АК поверх голів. А гудок - то навпаки, засіб підтримки:) Хай спробують, а побачать, що буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 14 хвилин тому, рыбак сказав: Спасибо, друг! Пропустил ваше сообщение. Можно будет и в дальнейшем пользоваться вашими услугами по исправлении моих ошибок? Конечно! Как только захотите повыпендриваться своими знаниями и любовью к руцкаму езыгу с ошибками на нем - так сразу и прилетит вам ) Если конечно я не буду занят чем-то более увлекательным )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 33 хвилини тому, US7IGN сказав: Так в тому-то і справа що чисто наркоманський підхід видається за безальтернативну необхідність. Сьогодні загасився і кайфую. А що буде завтра наркомана зазвичай не хвилює. Хоча його кінець очевидний для всіх навколо. Ну так багатьом вигідно, щоб війна продовжувалася. Значить рабів, за рахунок яких можна продовжувати війну, треба запевняти у відсутності альтернативи. Кров в умілих руках дуже гарно перетворюється на золото. Чиста алхімія:) 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Trump proposal to repatriate Ukrainians, Haitians would use foreign aid funds www.washingtonpost.com/national-security/2025/05/20/trump-deporations-ukrainians-haitians/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 час назад, vadimv сказал: Совкодрочерів навіть не потрібно шукати - їх тут як гівна за банею... Завжди було Як штамповані - змінюються тільки їхні ніки конвейр - радянська школа з кацапощелепними піхвопедомразями 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз