sergio Опубліковано: учора в 09:27 Поділитись Опубліковано: учора в 09:27 6 минут назад, US7IGN сказал: таке враження що міни раптово закінчилися. пам'ятаєте ті відео з контрнаступу де міни його власне і зупиняють? Мінімальної ягози достатньо, щоб зупинити такій штурм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 09:41 Поділитись Опубліковано: учора в 09:41 Нещодавно було непогане наочне відео: на покровському, по пам'яті, напрямку штурм росіян на близько 100 моциках + броня ... мало хто повернувся назад. Але протидіяло тому штурму злагоджене наше угрупування, так що ... Багі, воно якось не таке стрьомне, але значно дорожче ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 09:47 Поділитись Опубліковано: учора в 09:47 Пишут что падаль портнова к кобзону отправили. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 09:48 Поділитись Опубліковано: учора в 09:48 21 минуту назад, DmiVady сказал: Та і самі навчання такими групами, так близько до фронту то не здраво, як на мене ... На стрельбы за 100 км не наездишься...а там именно стрельбы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: учора в 09:50 Поділитись Опубліковано: учора в 09:50 3 години тому, Александр Аврамчук сказав: Виконуючи завдання на Курщині та українсько-російському кордоні, командир батальйону 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" Олександр Ширшин зіштовхнувся з задачами, які, за усіма ознаками, були приречені на провал та наражали особовий склад на високу імовірність невиправданих втрат. Кума перевели в 47. без подробиць - бардак великий. втрати величезні. людей бракує - повно тих кого відправити на 0 - -1 немає сенсу (фізично не дійдуть та зиску не буде) а списати неможливо... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 09:52 Поділитись Опубліковано: учора в 09:52 Компанії, що займаються фортифікаціями і завищили ціни на мільйони гривень, можливо, пов’язані з ОП, - ЗМІ. ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/n3553381 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 09:52 Поділитись Опубліковано: учора в 09:52 (змінено) 7 минут назад, DimaF сказал: Пишут что падаль портнова к кобзону отправили. Штефан подтверждает t.me/a_shtirlitz/31068 Испанцы тоже... cadenaser.com/cmadrid/2025/05/21/muere-un-hombre-a-tiros-a-las-puertas-de-un-colegio-en-pozuelo-de-alarcon-radio-madrid/ Змінено учора в 09:55 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 10:04 Поділитись Опубліковано: учора в 10:04 (змінено) 18 хвилин тому, Canton сказав: На стрельбы за 100 км не наездишься...а там именно стрельбы... Там банда в численности взвода просто бежит, со стрельб али с просмотра речи презика, хз Беспилот приметил "жирную цель", а взвод-два уже сейчас оно норм для удара ракетой, как я понимаю, их стало у россиян много. Стрельбы организовать по отделениям или по звеньям слабо? Рассредотачивать ЛС состав не умеем, боимся СЗЧ? Да, набегаются, но будут живы и не контужены ... В принципе, я с кресла тот ещё стратег и тактик ))) но всё же даже в армию пора завозить мозги ... Ладно, проехали ... пусть занимаются те, кому положено ... вот вам новенького"счастья": Цитата Важливо! До відома сил оборони України. Зафіксовано атаку все тим же БПЛА зі штучним інтелектом, але цього разу двигун уже бензиновий. Це дозволило атакувати наш об'єкт за 100 кілометрів. Я попросив винести цю тему на технологічну ставку з Президентом. Мене там немає, тому прошу інших. Намагаюся збирати і систематизувати інформацію з цієї теми, як можу. Прошу надсилати будь-яку інформацію. © Флеш "Технологічна ставка" без інженерів та фахївців, це дійсно круто ) Тре гарних рисувальників картинок залучити ... навіть матюкатися вже ліньки ... Змінено учора в 10:07 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 10:07 Поділитись Опубліковано: учора в 10:07 2 минуты назад, DmiVady сказал: навіть матюкатися вже ліньки ... Охуиватор сломался окончательно и бесповоротно? Стремительным домкратом? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 10:15 Поділитись Опубліковано: учора в 10:15 27 хвилин тому, DimaF сказав: Пишут что падаль портнова к кобзону отправили. То Вадім вніс посильний вклад. За наводкою Бездомного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 10:22 Поділитись Опубліковано: учора в 10:22 "Дезертирство під ключ за 60 тис. грн": судитимуть подружжя, яке влаштувало "сімейний бізнес", - ДБР. ФОТО Джерело: https://censor.net/ua/p3553483 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:24 Поділитись Опубліковано: учора в 10:24 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: "Дезертирство під ключ за 60 тис. грн": судитимуть подружжя, яке влаштувало "сімейний бізнес", - ДБР. ФОТО Джерело: https://censor.net/ua/p3553483 Щось мені це корупцію нагадує. Боротьба з наслідками, але в жодному разі не з причинами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 10:26 Поділитись Опубліковано: учора в 10:26 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: То Вадім вніс посильний вклад. За наводкою Бездомного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:27 Поділитись Опубліковано: учора в 10:27 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Принаймні алібі забезпечив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 10:27 Поділитись Опубліковано: учора в 10:27 3 минуты назад, US7IGN сказал: Щось мені це корупцію нагадує. Боротьба з наслідками, але в жодному разі не з причинами так можно и на себя выйти, если причины искать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 10:29 Поділитись Опубліковано: учора в 10:29 24 минуты назад, DmiVady сказал: Тре гарних рисувальників картинок залучити ... IMG_5665.MP4 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:46 Поділитись Опубліковано: учора в 10:46 Ukraine’s only female combat pilot flies helicopter missions against Russian troops. The military says it wants more women fighting, but sexism remains an obstacle, activists and female soldiers say. www.nytimes.com/2025/05/18/world/europe/ukraine-woman-combat-pilot.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 11:36 Поділитись Опубліковано: учора в 11:36 Уражений «Болховский завод полупроводниковых приборов» виконував понад 2000 замовлень для російського обороно промислового комплексу. У результаті удару дронами та спричиненої пожежі повністю знищено виробниче приміщення, яке використовувалося для складання та виготовлення електронних компонентів. Обладнання, що застосовувалося у виробництві, також зазнало серйозних пошкоджень: значна його частина обгоріла, а вибухова хвиля зруйнувала й інші ділянки об’єкта. Електронні компоненти БЗПП (Болховский завод полупроводниковых приборов) розробляються і постачаються для всіх видів озброєння на понад 560 підприємств оборонної та космічної промисловості. Вибухи на території підприємства пролунали вранці 21 травня 2025 року. militarnyi.com/uk/news/urazhenyj-zavod-elektroniky-vykonuvav-ponad-2000-zamovlen-dlya-rosijskogo-opk/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: учора в 11:50 Поділитись Опубліковано: учора в 11:50 (змінено) 2 години тому, DimaF сказав: Пишут что падаль портнова к кобзону отправили. Іспанія - стрьомна країна. Російського вертолітника застрелили, а тепер Портнова. Може бути, що виконавці працюють в одному відомстві. Хоча, може бути, що в різних країнах. Коментар на "Цензорі" рік назад, під статтею, де Портнов переоформив будинок з маєтком під Києвом на дітей, живучи в Іспанії. Alessandro Moretti Знайдіть і вбийте його так само, як убили російського пілота. 18.04.2024 19:03 Відповісти Керування спамом Мені подобається 35 Посилання Змінено учора в 11:56 користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 11:50 Поділитись Опубліковано: учора в 11:50 1 годину тому, DmiVady сказав: В принципе, я с кресла тот ещё стратег и тактик ))) но всё же даже в армию пора завозить мозги ... То нереально з поточним керівництвом. Тільки робити нову армію паралельно. Що треба було робити ще в 16-му році, або хоча б в 22-му. І без жодного хуя, який був в армії до 14-ого року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 11:53 Поділитись Опубліковано: учора в 11:53 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: То нереально з поточним керівництвом. Тільки робити нову армію паралельно. Що треба було робити ще в 16-му році, або хоча б в 22-му. І без жодного хуя, який був в армії до 14-ого року. А ещё лучше с теми, кто 40 лет по пустыни бродил. Как Вы себе это представляете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 11:59 Поділитись Опубліковано: учора в 11:59 4 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: А ещё лучше с теми, кто 40 лет по пустыни бродил. Как Вы себе это представляете? В чому складнощі? Приватних військових компаній по світу створено немало, тобто паралельно державній армії немає проблем збудувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 12:02 Поділитись Опубліковано: учора в 12:02 Кто за банкет будет платить. А все окружающие нас страны будут в ладоши хлопать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 12:06 Поділитись Опубліковано: учора в 12:06 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: То нереально з поточним керівництвом. Тільки робити нову армію паралельно. Що треба було робити ще в 16-му році, або хоча б в 22-му. І без жодного хуя, який був в армії до 14-ого року. В мене нема рецептів "як це зробити", але ... я добре розумію, що за пару років гарного командарма не зробиш, то довгий шлях. Але якщо робити, то, погоджусь з паном юристом: починати тре з системи, будувати тре з фундаменту, за проєктом, ретельно виміряним узгодженим, тоді може вийти ... А так просто відтягуємо час, щоб діти встигли виїхати ... І щоб потім не писати: "а що ви пропонуєте?" ) - я пропоную лемінгам і рожевим поні долучитися до реальності ... закінчити стадію торга " а от якби було так то, то путін не напав би" і перейти до прийняття ... подивитися навкруги та сказати собі: "при владі підораси, які вбили країну, а завтра вб'ють мене й моїх дітей ... а навкруги країни такі ж самі підораси", ось тоді мозок включиться, і нехай кожен обирає свій шлях: "бігти, битися тощо" Реальність то є точка де ми "тут і зараз", а не де ПАП або Зе або ВФЯ тощо колись насрали комусь у штани ... Це суто моя думка, я так живу) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: учора в 12:13 Поділитись Опубліковано: учора в 12:13 (змінено) 14 хвилин тому, DmiVady сказав: В мене нема рецептів "як це зробити", але ... я добре розумію, що за пару років гарного командарма не зробиш, то довгий шлях. Але якщо робити, то, погоджусь з паном юристом: починати тре з системи, будувати тре з фундаменту, за проєктом, ретельно виміряним узгодженим, тоді може вийти ... А так просто відтягуємо час, щоб діти встигли виїхати ... І щоб потім не писати: "а що ви пропонуєте?" ) - я пропоную лемінгам і рожевим поні долучитися до реальності ... закінчити стадію торга " а от якби було так то, то путін не напав би" і перейти до прийняття ... подивитися навкруги та сказати собі: "при владі підораси, які вбили країну, а завтра вб'ють мене й моїх дітей ... а навкруги країни такі ж самі підораси", ось тоді мозок включиться, і нехай кожен обирає свій шлях: "бігти, битися тощо" Реальність то є точка де ми "тут і зараз", а не де ПАП або Зе або ВФЯ тощо колись насрали комусь у штани ... Це суто моя думка, я так живу) Як варіант - почати відстредювати п!дарастів (у поганому значенні цього слова)? то треба "кришу" добру мати... Прихований текст Змінено учора в 12:21 користувачем vbb Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз