vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 година тому, sergio сказав: То, що якись відсоток заробляв умовна штуку баксів не значить. що так заробляла навіть значна частина українців. Одні їдять хамон, інші квашену капусту, в середньому статистика рапортує про збільшення середньої зарплати вдвічі. А то, шо стрибок курсу долара вдвічі вдарив по всім (ну, крім тих, хто отримував долари 😎) - то неважливо І потім ми дивуємося, що хуЮщенка не перевибрали і звинувачуємо у цьому поганий нарід... Л - логіка! Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, sergio сказав: Потому в начале нулевых вся Украина и перлась в Киев на работу, как не в себе. Ну я теж до цього 150 отримував в державній структурі. Планував там кар єру будувати. На 4 році передував. 200, потім 600. За півтори роки до 1000 вже дійшов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16 минут назад, Дощ сказал: Доречі можу порішати варіанти 60+ не на бойові посади, навіть з умовами "спати вдома" пишіть контакти Такі вже нарішали... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 41 хвилину тому, XL.pro сказав: Якщо десяток форумчан отримували 1000 у.о., то це і близько не "пів Києва"))) P.S. Зараз оренда однушки не 400-500 у.о.?! Не знаю. Я серед своїх знайомих, колег , клієнтів аналіз робив. Давно не знімав. Я своє відзначав 12 000 уе і вирішив ніколи не знімати) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, МаТраС сказал: Ну я теж до цього 150 отримував в державній структурі. Планував там кар єру будувати. На 4 році передував. 200, потім 600. За півтори роки до 1000 вже дійшов Мені кар"єру не треба було будувати., в мене в середині нульрвих почався хоча і скромный але комунізм. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 минут назад, vadimv сказал: то, шо стрибок курсу долара вдвічі вдарив по всім (ну, крім тих, хто отримував долари 😎) - то неважливо І потім ми дивуємося, що хуЮщенка не перевибрали і звинувачуємо у цьому поганий нарід... Ну вот зачем? При инаугурации Ющенка был курс 5.30, при инаугурации Януковича 8 гривен. Где тут в два раза? В гривне средняя зарплата была 600 гривен, стала 1950 гривен за этот период. Что тут не ясно с математикой? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 26 хвилин тому, sergio сказав: Такі вже нарішали... В ДШВ такий варіант не конає - тут хуярять на перемогу З і. у цього підара 200к підписників кому війна а кому ліфти й бабло 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 36 хвилин тому, ks6 сказав: Где тут в два раза? 22 години тому, Бармалей сказав: я взял свои первые 5 тыщ по 4.2 - ранее был молод и не женат, поэтому бакс и не интересовал🤣, цену запомнил хорошо 36 хвилин тому, ks6 сказав: В гривне средняя зарплата была 600 гривен, стала 1950 гривен за этот период. Что тут не ясно с математикой? Не ясно, как при такой математике народ не переизбрал такого гарного президента. Некоторые считают, что народ тупой и неблагодарный попался. Не заслужил таке сонечко. Но лично мне более логичной представляется версия, что народ вместо подъема в два раза ощутил падение в два раза, потому и не переизбрал. Потому как за квашеной капустой никогда того хамона не видел. Чтобы далее не препинаться по этому поводу, предлагаю каждому остаться при своем мнении, т.к. как известно "сытый голодного не разумеет" Змінено 4 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, Дощ сказав: кому війна а кому ліфти й бабло кожен хуярить на перемогу по своєму 2 хвилини тому, vadimv сказав: Но лично мне более логичной представляется версия, что народ вместо подъема в два раза ощутид падение в два раза, потому и не переизбрал а що народ сам зробив для свого щастя? жити треба так щоб не мало значення яка поточна влада в країні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 30 хвилин тому, sergio сказав: Такі вже нарішали... такі військові керівники не зацікавлені в закінченні війни . війна для них це бабло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Атакуя Житомирскую область дронами и ракетами россияне убили троих детей: в ГСЧС показали последствия удара zn.ua/war/atakuja-khmelnitskuju-oblast-dronami-i-raketami-rossijane-ubili-troikh-detej-v-hschs-pokazali-posledstvija-udara.html твари 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 36 минут назад, vadimv сказал: Одні їдять хамон, інші квашену капусту, в середньому статистика рапортує про збільшення середньої зарплати вдвічі. А то, шо стрибок курсу долара вдвічі вдарив по всім (ну, крім тих, хто отримував долари 😎) - то неважливо І потім ми дивуємося, що хуЮщенка не перевибрали і звинувачуємо у цьому поганий нарід... Л - логіка! Так, як при сивочолому гетьмані, а саме з 8 до 25 курс не стрибав, ні при одному пересиденті. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Не ясно, как при такой математике народ не переизбрал такого гарного президента. Некоторые считают, что народ тупой и неблагодарный попался. Но лично мне более логичной представляется версия, что народ вместо подъема в два раза ощутид падение в два раза, потому и не переизбрал. Чтобы далее не препинаться по этому поводу, предлагаю каждому остаться при своем мнении. Так зачем препинаться? Есть все цифры в открытом доступе. Не переизбрал, потому что весь его рейтинг перетянула на себя Тимошенко, а ей малость помешал вот тот кризис осени 2008. И то пришли они с Яныком практически ноздря в ноздрю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, Дощ сказал: В ДШВ такий варіант не конає - тут хуярять на перемогу З і. у цього підара 200к підписників кому війна а кому ліфти й бабло Випадково в рекомендовані закинуло. Мені такі πιдора теж не до вподоби. Я про наведені факти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: а що народ сам зробив для свого щастя? Потихеньку емігрував до інших країн. Продовжимо тиждень озимого агента КДБ ) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: жити треба так щоб не мало значення яка поточна влада в країні. "Вам потрібно стати їжаками. А моє діло - стратегія" © Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Так, як при сивочолому гетьмані, а саме з 8 до 25 курс не стрибав, ні при одному пересиденті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: такі військові керівники не зацікавлені в закінченні війни . війна для них це бабло. І то ще відносно низький рівень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому народ просто сделал первый шаг в национальную игру под названием грабли...красивые обещания, патриотический подъем, ожидания изменений...а итог драка любых друзив за власть, начало уничтожения правоохранительной системы, рейдерство, зарождение понятия мажор и многое многое и удар под дых - бакс 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Вам потрібно стати їжаками. А моє діло - стратегія я інколи думаю що від мене 20-річного залишилося тільки трохи волосся на дупі і декілька зубів 1 хвилину тому, sergio сказав: І то ще відносно низький рівень може вони дійсно хочуть створити непереможну армію. головне хоч щоб пам'ять залишилася і кіно потім знімали Спартанці становили непереможну армію. Суворе дотримання дисципліни забезпечувало військову перемогу над тими, хто сумнівався у здатності Спарти відстояти свої політичні інтереси. Однак Спарта була заручником власного успіху, спартанці зробили те, що Тойнбі називав tour-de-force. Детально розроблена система гарантовано продукувала воїнів для армії, що не знала поразки. Водночас та сама система призвела до занепаду, оскільки не дозволяла адаптуватись до нових умов. uk.wikipedia.org/wiki/Спарта 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, sergio сказал: Так, як при сивочолому гетьмані, а саме з 8 до 25 курс не стрибав, ні при одному пересиденті. С декабря 2013 до конца февраля вырос с 8 до 9, это еще при Януковичу, потом при Турчинову с 9 до 12, Порошенко стартовал с 12. Порошенко и тут не в лидерах, при Кучме с 1. 80 до 5.30, если не считать периода купонокарбованцев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 минут назад, US7IGN сказал: я інколи думаю що від мене 20-річного залишилося тільки трохи волосся на дупі і декілька зубів може вони дійсно хочуть створити непереможну армію. головне хоч щоб пам'ять залишилася і кіно потім знімали Спартанці становили непереможну армію. Суворе дотримання дисципліни забезпечувало військову перемогу над тими, хто сумнівався у здатності Спарти відстояти свої політичні інтереси. Однак Спарта була заручником власного успіху, спартанці зробили те, що Тойнбі називав tour-de-force. Детально розроблена система гарантовано продукувала воїнів для армії, що не знала поразки. Водночас та сама система призвела до занепаду, оскільки не дозволяла адаптуватись до нових умов. uk.wikipedia.org/wiki/Спарта Перейшов по посиланню зі Спарти. Досить такі цікаво система в них була влаштована. Дещо нагадує. 😎 uk.m.wikipedia.org/wiki/Ілоти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 20 минут назад, US7IGN сказал: І він був би по 45, якби Трамп не творив дичину... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 25 хвилин тому, sergio сказав: Так, як при сивочолому гетьмані, а саме з 8 до 25 курс не стрибав, ні при одному пересиденті. Так тут же все просто. Ющенко добре знав банківську справу, тому їм зі Стельмахом легко було провернути таку операцію. Може вже забули, як прем'єрка Тимошенко, коли гривня почала падати більше, ніж удвічі, сказала приблизно таке - "Хлопці, досить! Інакше я оприлюдню деякі дані, які вам дуже не сподобаються". І курс гривні потихеньку став укріплюватися, на цифрі 8 і зупинився. А Порошенко, той же, взагалі, відмінник. І він теж був головою НБУ. Знав, як кажуть всі входи і виходи. Ретельно опрацювавши досвід попередників, вони з Гонтаревою добилися ще кращих результатів. Змінено 4 години тому користувачем Вячеслав63 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 15 минут назад, ks6 сказал: С декабря 2013 до конца февраля вырос с 8 до 9, это еще при Януковичу, потом при Турчинову с 9 до 12, Порошенко стартовал с 12. Порошенко и тут не в лидерах, при Кучме с 1. 80 до 5.30, если не считать периода купонокарбованцев. Ну при Кучме это не одномометно было. С 1.85 упал приблизительно до 4 при том, что был установлен не то фиксированный не то официальный курс 3.60 за долар. Потом ещё год плавно опускался до 5+ доходя до 5.50 С 98 по 2002 возил сигареты в Польшу, потому минимум раз в месяц менял баксы на гривни на Кракрвском базаре у валютчиков. Тож немного помню как было. Змінено 4 години тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 5 хвилин тому, sergio сказав: Ну при Кучме это не одномометно было. Ну так - 10 лет просидеть безвылазно, убивая по пути потенциальных конкурентов и тех, кто много вопросов задавал. Самый кращий президент, хуле там... пашти как бацька беларуский И главное ж - ни в чем не виноват, даже в распродаже ЯО и всего остального... Это ж все народ виноват, ему и расплачиваться за красивую жизнь в Монако... Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз