Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

22 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Сучасні технології укладки асфальту і бруківки? По всьому Киеву перекладають асфальт на четвертому році війни. Потужно і незламно. Скоро пермога. І я здогадуюсь, чия...

до чого тут Залужний? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

www.volynnews.com/news/all/zaluzhnyy-zahovoryv-pro-zminu-tekhnolohiy-vedennia-viyny-u-2024-rotsi/

Залужний про зміну тактики в сучасній війні. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

до чого тут Залужний? 

не заважає іншим працювати :flag1:

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

до чого тут Залужний? 

Справа не в Залужному. Не Залужний визначає стратегію перемоги.

Посилання на коментар

2 години тому, akineo сказав:

На день Києва в далекому дитинстві роздавали безкоштовно морозиво в зоопарку. Так там така жесть за халявою була)) таких акцій більше не проводилось. І скільки коштує те морозиво? такий сором .. бідність людей. 

Перед войной в экопарке Фельдмана раздавали бесплатную еду, кашу. Очередь человек по сто. Стыдоба. Был бесплатный автобус для пенсов по району, пока он не стал депутатом.

Мудрый нарит продавал будущее детей и внуков за похлёбку.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Але, чому тоді аж на четвертий рік війни?!

Можливо тому, що зараз на фронті найважче?

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

кадрів повно. тільки вони з цим режимом не хочуть мати нічого спільного, тим паче працювати на нього.

Нехай працюэ Мері Попінс, Безмозгла та інші корабельні сосни.

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

які роз'їбалися на примітивній лінії суровікіна. і ніяк не вийдуть навіть на 100 аналогошахедів по москві за раз...

Лінію Суровікіна  зелена влада не змогла збудувати ні в Харківській, ні в Сумській області . Замість цього понти на Курщіні.

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Ок. 

Допустим з білоруського боку табори, сидить 100 тис рускіх. 

Що заважало створити такі табори(або навіть їх видимість) з нашого боку кордону  навіть на 30 тис військових ?! Не впевнений, чи то запобігло би агресії, але е що відсунуло б її в часі то точно. 

Її відсунуло б, якби зелена гидота не ставила не керівництво силовими структурами придурашних  бакланів, з єдиною метою придушити проєвропейську опозицію .

Посилання на коментар

2 години тому, ks6 сказав:

Почитал что инвалиды 2-й и 3-й групп должны пройти повторный осмотр для подтверждения до 1-го ноября. В противном случае могут потерять статус. 

Дайте прямую ссылку.

Последняя информация была по 2 группе срок до мая 2026

Посилання на коментар

59 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

Сучасні технології укладки асфальту і бруківки? По всьому Киеву перекладають асфальт на четвертому році війни. Потужно і незламно. Скоро пермога. І я здогадуюсь, чия...

image.png.1f6f146f21d859b06e137c4267edcab7.png

kmr.gov.ua/uk/frakcii

Депутатські фракціїї -- кількість депутатів:

«Європейська Солідарність» ..................................................................... 30;

«УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» ..... 29;

«Єдність» ................................................................................................ 14;

«Батьківщина» ........................................................................................ 12;

«Слуга народу» ....................................................................................... 12;

«ГОЛОС» .................................................................................................. 8.

Посилання на коментар

Народ, які думки. Нафейхоа бутусов мобілізувався?! 

censor.net/ua/resonance/3553689/butusov-mobilizuvavsya-do-13-yi-brygady-natsgvardiyi-hartiya

Грехи замаливает за 14 год. Корбан, Хомчак, Иловайск , Гришин, Беня, Зугрэс.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Може багато зайвого писав, і пригрозили,  що мобілізують? Вирішив добровільно і контрольовано.

Лучше под крыло, чем в штурмовую пехоту .

Посилання на коментар

4 часа назад, sergio сказал:

Там в сусідньому кабінеті сидів якись майор. Ну і дивлюсь, що він сонний весь час. Якось запитав, що за фігня. Сказав, що підробляє - плитку по вечорам, ночам кладе. 

Мене теж мала чекати приблизно така доля. Тато хотів в армію запхати в штаб. Щоб я там штани протирав. 

Але якраз при пізньому кучмусіку армію почали разганяти. Не получилось. А так бы вже на військовій пенсії би був. 😟

Отож треба до батьків прислухатися)))

Мені теж мій казав в 22-ому куди ти ідеш? Залишайся, то ж ні треба було виїхати  а тепер взагалі нікуди не поїдеш, а  більшість знайомих через Крим в Європі  вжє давно. Доречі коли їхав сюди то дуже багато через Запоріжжя їхали  навпаки туди я ще здивувався куди вони пруться))))

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Александр Аврамчук сказав:

фактаж аргументи є? я так бачу ви вкидаете постійно щось без фактажу   Саме Залужний перед тим як його зняли в сказав думку що війну виграє так сторона котра буде мати сучасні технології. Саме Залужний тоді сказав до війна перейшла в війну ресурсів, на виснаження. 

Що він сказав на так? 

Фактаж Залужний показав будучи Головкомом. По ділам їх судіть їх (с)

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Фактаж Залужний показав будучи Головкомом. По ділам їх судіть їх (с)

і до не так? під його керівництвом ЗСУ врятувати Україну. незважаючи на те що політичне керівництво не готувалося до війни і не дозволяло військовим готуватися .

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, Danylo Ivanov сказав:

А як це з боку цивілізованого світу виглядає - страшно навіть представить. 

Зате як українці обурюються, що Захід їм мало допомагає:lol:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

і до не так? під його керівництвом ЗСУ врятувати Україну. незважаючи на те що політичне керівництво не готувалося до війни і не дозволяло військовим готуватися .

Під його керівництвом здали величезні території без спротиву за кілька днів. Кадрова армія взагалі не збиралася воювати і тільки коли пішли десятки/сотні тисяч добровольців почався реальний спротив. Так що заслуги Залужного в рятуванні України немає. 

А що значить не дозволяло готуватися? Тобто Залужний знав, що треба готуватися, доносив це до політичного керівництва, а йому забороняли це робити? Ну так тоді він виконував злочинні накази і таким чином був співучасником.

• Дізлайк 4
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Під його керівництвом здали величезні території без спротиву за кілька днів. Кадрова армія взагалі не збиралася воювати і тільки коли пішли десятки/сотні тисяч добровольців почався реальний спротив. Так що заслуги Залужного в рятуванні України немає. 

А що значить не дозволяло готуватися? Тобто Залужний знав, що треба готуватися, доносив це до політичного керівництва, а йому забороняли це робити? Ну так тоді він виконував злочинні накази і таким чином був співучасником.

Він дуже неоднозначна фігура. Під його керівництвом і врятували Україну і здали території, його і нагородили і відправили у відставку. Давайте ще президентом оберемо і подивимося як впорається :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Він дуже неоднозначна фігура. Під його керівництвом і врятували Україну і здали території, його і нагородили і відправили у відставку. Давайте ще президентом оберемо і подивимося як впорається :lol:

Ну що значить оберемо? Треба буде - призначимо:lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, Бармалей сказав:

обязательно сделаю, как коты захватят власть и сделают меня президентом

Влада й так у котів. А президентами ставлять кого треба, а не Бармалєїв усяких:))

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 години тому, Бармалей сказав:

обязательно сделаю, как коты захватят власть и сделают меня президентом

https://www.facebook.com/share/v/1Bn8hAjBgY/

Посилання на коментар

18 годин тому, DmiVady сказав:

Вбивці ще ті: кішка, на жаль, таки змогла вижити з подвір'я ласку ((( але тепер за це відпрацьовує, не підпускаючи гризунів до хати.

Гарна кішка для села. Ласка - то таке падло, що курей душить в промислових масштабах.

Посилання на коментар

23 минуты назад, МаТраС сказал:

нет не так, а как ниже, только вместо лиц окружающих на фото, представить нужно кошачьи морды🤣 

spacer.png

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Гарна кішка для села. Ласка - то таке падло, що курей душить в промислових масштабах.

Я їй передав від вас, що вона гарна) сказала "дякую" 😉 Як раз зараз у селі, прайд живий, коти гуляють, кицьки зміну годують)

Ласка жила у подполі (доки я поли не переробив на суцільні) , дірки були алеж жодної миші в мене в хаті не було(зараз теж нема), а сусідські кури то таке, їх там багато) 

* о, ще гарних карасів товариш привіз, я кішці скажу, що то від вас)))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...