Бездомный Опубліковано: В неділю в 11:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:55 козаки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 11:56 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:56 www.ukrinform.ua/rubric-world/3999419-u-rosii-zaavili-pro-se-odin-pidriv-zaliznici-u-branskij-oblasti.html 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 11:59 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:59 Ну 40 самолетов то уже прибрехали конечно, но даже 2-3 стратега - это успех. Производить они их больше не могут. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 12:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:02 (змінено) 7 хвилин тому, DimaF сказав: Ну 40 самолетов то уже прибрехали конечно, но даже 2-3 стратега - это успех. IMG_3501.MP4 Змінено В неділю в 12:07 користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 12:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:02 (змінено) t.me/dva_majors/72468?single Окуїти. 💪 Змінено В неділю в 12:03 користувачем sergio 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: В неділю в 12:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:03 (змінено) 16 хвилин тому, DmiVady сказав: Буду голосувати за Буданова! (а підори сгинуть) Голова СБУ - Малюк Спротив агресору - заслуга всіх сил оборони. Но голосувати можете і за кадрового військового Буданова, головне запам'ятовуйте хто що пише і каже - щоб відсіяти щурів, гнид і підарасів Змінено В неділю в 12:05 користувачем Дощ 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 12:04 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:04 1 хвилину тому, sergio сказав: t.me/dva_majors/72468?single Окуїти. 💪 відео як дрони з фури вилітають ще краще 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 12:05 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:05 (змінено) 14 часов назад, DimaF сказал: Ну 40 самолетов то уже прибрехали конечно, но даже 2-3 стратега - это успех. Производить они их больше не могут. а якщо зайшлим з несподіваного боку та взяли за вим'я ? ще раз - для тих , хто глузує з альтернативноїї історії - пожарський , раєвський , неверовський , милорадович , паскевич , волконський , е.т.с. - українці. ким би були кацапи , якби паскуда прокопович не підвів українців під кацапський парханат ? ніким Змінено учора в 02:19 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 12:08 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:08 (змінено) 23 минуты назад, DmiVady сказал: Коли розкажуть чим(якщо розкажуть), то потребую від Коте вибачення за українських інженерів(хоч вони й в колаборації робили, але ...) Буду голосувати за Буданова! 😉(а підори сгинуть) вчора пізно ввечері бачив на дніпровській набережній високого коротко стриженого чоловіка в хакі атлетичної статури , це не ти був ? ледь не звернувся Змінено В неділю в 12:12 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 12:08 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:08 (змінено) 14 хвилин тому, DimaF сказав: Ну 40 самолетов то уже прибрехали конечно, но даже 2-3 стратега - это успех. Производить они их больше не могут. 40 это стандартное победобесие наших привладных пропагандонов, ляпнули 40, чего их жалеть) (убитых самолётов может быть и меньше и больше ... но на верификацию уйдёт время). Но, операция реально очень крутая и по масштабности и ефективности, наверное, много круче чем потопленная "Москва" 4 самолёта на видео фиксации это только ближний аэродром) Панорама (судя по закадровому комментарию аэродром возле Иркутска). Кросивое ... ангарск.MP4 Змінено В неділю в 12:15 користувачем DmiVady 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 12:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:09 якщо додати Североморськ, то виходить що Трамп дійсно засмутився і вирішив відповісти не тільки лише санкціями... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 12:10 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 12:10 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:10 1 минуту назад, DmiVady сказал: Но, операция реально очень крутая и по масштабности и ефективности, наверное, много круче чем потопленная "Москва" Никто не спорит) Чем больше сдадим, тем лучше.....(с.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 12:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:13 5 хвилин тому, Дощ сказав: Голова СБУ - Малюк Спротив агресору - заслуга всіх сил оборони. Но голосувати можете і за кадрового військового Буданова, головне запам'ятовуйте хто що пише і каже - щоб відсіяти щурів, гнид і підарасів Голосувати за військового, то жарт такий, мемний, я ще не здурів ))) Малюку теж здоров'я) і знаю що операції такого формату комплексні) А про "запам'ятовуйте", то не до мене ... то до форумних стукачів звертайтесь ) Я дорослий і сам знаю, що і як мені робити 😉 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 12:15 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:15 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 12:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:22 7 хвилин тому, DmiVady сказав: що операції такого формату комплексні) побічний ефект теж гарний буде. всі фури тепер під підозрою, а менти дуже стомлені 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 12:24 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:24 (змінено) 21 хвилину тому, US7IGN сказав: відео як дрони з фури вилітають ще краще Як тобі таке "нема інженерів" Ілон Маск!? Верифіковано, Іркутськ, Ангарськ) 13 ИРКУТСК.mp4 Коментарі вогонь! )))) Змінено В неділю в 12:25 користувачем DmiVady 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 12:27 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:27 2 минуты назад, US7IGN сказал: побічний ефект теж гарний буде. всі фури тепер під підозрою, а менти дуже стомлені готовилось долго, газелька с пусковой была поймана на территории раши пару недель назад (видел видео), но видать не раздуплились и это гуд))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 12:28 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:28 1 хвилину тому, Бармалей сказав: готовилось долго, газелька с пусковой была поймана на территории раши пару недель назад (видел видео), но видать не раздуплились и это гуд))) Ну звісно заготовок багато, але чекають нагоди та команди. Завтра в Стамбулі має бути цікаво. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 12:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:31 Це геніальний монолог ... Іркутськ ) від свідка подій ))) "А я только принЯл стакан, думал отдохну ... " )))) доп.mp4 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 12:38 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:38 ФСБ бавиться? www.pravda.com.ua/news/2025/05/25/7513997/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В неділю в 12:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:40 (змінено) Вразив спосіб доставки. Фуру під дром з зручної сторони, відстріл кришки контейнера і в їзду з малої відстані. Цікаво, як з керуванням і дальньою телеметрією. Але то не для публіки уже мабуть. Красавчики наші! Уважуха. І зле, що свинособаки не розуміють за що їх і кого давно пора валити... Пропитий і задурманений рабський народ... А Північноморськ? Невже наші дотяглись?! ЧИ то їхні стакан прийняли і закурили? Змінено В неділю в 12:41 користувачем porterlv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 12:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:40 ахаха Цитата 1 июня в россии отмечается День военно-транспортной авиации – профессиональный праздник тех, кто обеспечивает стратегическую мобильность Вооруженных Сил 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 12:54 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:54 Я так понимаю этой ночью к нам полетит все что может летать... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 12:54 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:54 (змінено) 33 хвилини тому, US7IGN сказав: всі фури тепер під підозрою Змінено В неділю в 12:56 користувачем DmiVady 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз