Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

15 хвилин тому, porterlv сказав:

Вразив спосіб доставки. Фуру під дром з зручної сторони, відстріл кришки контейнера і в їзду з малої відстані. Цікаво, як з керуванням і дальньою телеметрією. Але то не для публіки уже мабуть. Красавчики наші! Уважуха. 

І зле, що свинособаки не розуміють за що їх і кого давно пора валити... :( Пропитий і задурманений рабський народ...

А Північноморськ? Невже наші дотяглись?! ЧИ то їхні стакан прийняли і закурили? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Бармалей сказал:

1 червня 1996 року Київ передав останні ядерні ракети до рф, ставши без'ядерною країною згідно Будапештського меморандуму.

Річницю славно відсвяткували - знищено більше сорока стратегічних бомбардувальників

Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Ну 40 самолетов то уже прибрехали конечно, но даже 2-3 стратега - это успех.

Производить они их больше не могут.

Та поки візуально підтверджених ніби 7.

Навіть якщо 10 сумарно, кацапську ядерну трихомонаду це підірвало просто капітально.

Судячи з новин, там і по стоянками підводних човнів відпрацьовують. В Новоросійську ясно тривожно.

• Лайк 6
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

і знову дрони. дешеві. війна змінюється, засоби інші. 

ті дрони не дешеві

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Пишуть, що водія фури з якої вилітали дрони було задушено. 

Навіть фото є. 

яке прикре самогубство

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, murava сказав:

Та поки візуально підтверджених ніби 7.

Навіть якщо 10 сумарно, кацапську ядерну трихомонаду це підірвало просто капітально.

Судячи з новин, там і по стоянками підводних човнів відпрацьовують. В Новоросійську ясно тривожно.

ну тепер подивимося чи не їбануть ядерною бімбою щоб відновити баланс

Посилання на коментар

Як добре що кацапи української не знають а українці російською володіють як своєю 

Роби що хочеш на території РФ 

Це ж мільйони кандидатів в шпіони на території Росії і хрен відрізниш від русо аборигена)))

Змінено користувачем karbo
  • Лайк 3
Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

Коли розкажуть чим(якщо розкажуть), то потребую від Коте вибачення за українських інженерів(хоч вони й в колаборації робили, але ...)

Буду голосувати за Буданова! 😉(а підори сгинуть) :flag1:

Та то sergio розробляв, він же намєкав недавно. Львівський політєх - це вам не хєр собачій:flag1:

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Та то sergio розробляв, він же намєкав недавно. Львівський політєх - це вам не хєр собачій:flag1:

Вечором майорскі погони  буду обмивати.Але нікому не кажіть. 😺

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

Вечором майорскі погони  буду обмивати.Але нікому не кажіть. 😺

Жлоби. За таке могли б і полковніка зразу дать. А може даже гєнєралаЖ-)

Посилання на коментар

Я не знаю цього дядьку, але це дуже сильний хід серед угрупування ОПешних підорасів, яки присвоюють собі чужі перемоги, а свої пройоби вішають на інших.

... сьогодні до перемоги була зрадонька ...

Цитата

Я прийняв рішення подати рапорт про відставку з посади командувача Сухопутних військ Збройних Сил України. Це усвідомлений крок, продиктований моїм особистим відчуттям відповідальності за трагедію на 239-му полігоні, внаслідок якої загинули наші воїни.

Як командувач, я не зміг у повній мірі забезпечити виконання своїх наказів. Не дотиснув, не переконав, не змінив ставлення до людини в строю. Це моя відповідальність.

Поведінка бійців має значення, але головна відповідальність - завжди на командуванні. Саме командири визначають правила, ухвалюють рішення і відповідають за наслідки.

Кругова порука та безкарність - отрута для армії. Я намагався викорінити її з Сухопутних військ. Але якщо трагедії повторюються - значить, моїх зусиль було недостатньо.

Ми не маємо права жити в системі, яка не вчиться. Якщо не робити висновків, не змінювати ставлення до служби, не визнавати свої помилки - ми приречені. Без особистої відповідальності - немає розвитку. Без розвитку - немає перемоги.

Армія, в якій командири несуть особисту відповідальність за життя людей, - живе. Армія, де за втрату не відповідає ніхто, - вмирає зсередини.

12 загиблих. Є поранені. Це молоді хлопці з навчального батальйону. Більшість із них перебували в укриттях. Вони мали вчитись, жити, боротися - не гинути. Мої глибокі співчуття родинам загиблих і всім, хто постраждав.

Я ініціював перевірку всіх обставин трагедії: дій командирів, стану укриттів, ефективності систем оповіщення. Усім постраждалим надається допомога. Але жодна перевірка не поверне тих, кого ми втратили.

Ми не виграємо цю війну, якщо не побудуємо армію, де честь - не слово, а дія. Де відповідальність - не покарання, а основа довіри. Де кожен командир щодня відповідає — за наказ, за рішення, за людину.

© Михайло Драпатий

💪:flag1:

• Лайк 4
  • Хаха 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Та і так через звання перескочив., 😎

Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Тим хто більш усіх працював - найменше)

Вони вже усе роздерибанили, дрони паяв сам бубочка, в перервах між боями з диверсантами )))

Вагомість нагороди на Банковій залежить від довжини язика та вміння ним віртуозно користуватись )))

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я не знаю цього дядьку, але це дуже сильний хід серед угрупування ОПешних підорасів, яки присвоюють собі чужі перемоги, а свої пройоби вішають на інших.

... сьогодні до перемоги була зрадонька ...

© Михайло Драпатий

💪:flag1:

я навіть своїм молодим кажу що здатися та звільнитися це простіше за все...

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

я навіть своїм молодим кажу що здатися та звільнитися це простіше за все...

Не той випадок, я гадаю, він же не йде з війська послом у Зімбабве )

Це як приклад відповідальності за пройоби своєю головою, а не вішати на будь-кого  ... ну і не виключаю трошки закулісся, хз.

Але підараси цей приклад не наслідують, хоча "я устал, я ухожу ..." було б "по приколу" )

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, DimaF сказав:

Я так понимаю этой ночью к нам полетит все что может летать...:crazy:

Мля, а раніше не літало? Раніше нас 3,14дари жаліли? Ще скажіть "шо у ніх нєбило вибора, оні мусілі напасть для защіти" і я вас прокляну. :)

• Лайк 3
  • Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

33 хвилини тому, МаТраС сказав:

Ну от сьогодні можна і на яп зайти поорати)

Та шо там яп, шо на сєвасфорумі??? 

Посилання на коментар

52 минуты назад, sergio сказал:

Пишуть, що водія фури з якої вилітали дрони було задушено

что то тут не так, судя по окоченению трупа

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...