Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, Dmitriy_S сказал:

Що значить а нічо? Зміни є, їх видно неозброєним оком. Війна наближається до фіналу.

Ой, а можна точніше?

Очінь дата нужна. Не для сєбя, друг спрашіваєт.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, murava сказав:

Ой, а можна точніше?

Очінь дата нужна. Не для сєбя, друг спрашіваєт.

Я подам сигнал, чекайте на зелений свистокЖ-)

Посилання на коментар

12 хвилин тому, dvr002 сказав:

русня ниє про оточення підрозділів рф в Тьоткіно на Курщині

вже другий день це пишеш, але в інфопросторі нічого не знайшов.

звідки дрова?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Та да...

Трамп: США можуть ввести санкції і проти РФ, і проти України

Саме це я і мав на увазі. Формально в Україні наявні всі порушення американських цінностей, демократії, свободи слова і віросповідання, прав людини і т.д.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Саме це я і мав на увазі. Формально в Україні наявні всі порушення американських цінностей, демократії, свободи слова і віросповідання, прав людини і т.д.

ще й їх союзника підступно дронами атакує :lol:

• Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Та да, хулі та жертва досі пручається, добить її, і діло с концом.

Не то, шоб я був здивований, просто наступним рівнем 3,14здєца може бути, наприклад, прильот ракети Маска в Білий дім або Мар-а-Лаго...

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, murava сказав:

Та він вже так надрочував на зміни після приходу трампа, що шерсть дибки стояла.

І що? А нічо.

З приходом Трампа політика США щодо України/Росії залишилась такою ж.

Змінилися підходи нової адміністрації.

За що не візьметься Трамп, скрізь обісреться. Недаремно його прозвали TACO — Trump always chickens out (Трамп завжди здає назад).

Посилання на коментар

11 хвилин тому, murava сказав:

Походу настав період цивілізаційного розвитку, коли кожна країна має пережити свого зеленскава. Вот в штатах прийшов, черга  Польщі .

Зате як цікаво. До цього всі жили нудно, а зараз пішов двіжняк, ще б Третю світову і був би повний комплект. 

До речі, тут деякі люблять розповідати про чорного лебедя. А він насправді вже прилетів ще в 2019-му, тільки виявився зеленим. З тих пір все і понеслося:)) 

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Не то, шоб я був здивований, просто наступним рівнем 3,14здєца може бути, наприклад, прильот ракети Маска в Білий дім або Мар-а-Лаго...

Ну, якщо жертва постійно стріляє собі по ногам, періодично продає свої органи, б'ється головою в бетонну стіну і усіляк демонструє свої суїцідальні наміри, то допомогти їй - акт милосердя.

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Зате як цікаво. До цього всі жили нудно, а зараз пішов двіжняк, ще б Третю світову і був би повний комплект. 

До речі, тут деякі люблять розповідати про чорного лебедя. А він насправді вже прилетів ще в 2019-му, тільки виявився зеленим. З тих пір все і понеслося:)) 

то був звичайни лебідь, тільки трохи обісраний. спавжні чорні ще на підльоті :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Был бы я президентом США Трамп и Маск никогда бы не поссорились! (Зеленский)🤣

Выберите меня президентом США и я помирю их за 24 часа..

Змінено користувачем Бармалей
  • Хаха 3
Посилання на коментар

32 хвилини тому, murava сказав:

Поки ще в історії протистояння корпорацій проти державної машини не було, але буде цікаво.

Точно. Лише 200-300 століть. великі географічні відкриття з корпораціями що кришували континенти, перехід з цехів до мануфактур, колоніальні пригоди бельгійців і т.д. ... 

• Лайк 3
Посилання на коментар

31 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

По цьому форуму видно як свободу слова карають. Навіть номерного пропагандиста схоже зрадойоби і ждуни задовбали.

• Хаха 1
Посилання на коментар

36 минут назад, outdoor24 сказал:

вже другий день це пишеш, але в інфопросторі нічого не знайшов.

звідки дрова?

Чув може з каналу Nехта, що якісь рашики оточені нашими під Тьоткіно голодують. Докладніше не почув, ютуб включений у фоновому режимі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 минуты назад, vadimv сказал:

Цей може. 

Профессор.jpg

Посилання на коментар

43 хвилини тому, vadimv сказав:

Та да...

Трамп: США можуть ввести санкції і проти РФ, і проти України

Це мабуть вперше в історії будуть санкції проти жертви агресії :pozor:

"Між ними існує певна ворожнеча. Я мушу з цим розбиратися, і канцлер мусить з цим розбиратися, це неймовірно (бо – ред.) ... між цими двома, між цими двома чоловіками, але між ворогуючими сторонами, існує велика ненависть", - зазначив він..

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну, якщо жертва постійно стріляє собі по ногам, періодично продає свої органи, б'ється головою в бетонну стіну і усіляк демонструє свої суїцідальні наміри, то допомогти їй - акт милосердя.

Тут якось питали, чим принципово відрізняються адрофаги від людей.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Тут якось питали, чим принципово відрізняються адрофаги від людей.

Андрофаги навпаки отримують задоволення від страждань жертви.

Посилання на коментар

Суперечка між американським мільярдером Ілоном Маском та президентом США Дональдом Трампом коштувала обом чималих грошей. На тлі конфлікту інвестори почали масово позбуватися акцій їхніх компаній, що спричинило мільярдні втрати.

Про це пише Axios, 

Так акції компанії Tesla впали на 14,3%, що обійшлося Маску майже у 20 мільярдів доларів. Водночас папери Trump Media & Technology Group подешевшали на 8%, і вартість пакета, що належить Трампу, зменшилася приблизно на 202 мільйони.

Ще суттєвіших збитків Трампу міг завдати обвал його криптовалюти Official Trump meme coin — токен втратив у ціні близько 10%, що потенційно коштувало президенту США майже 900 мільйонів доларів.

Як зауважили автори, сукупні фінансові втрати Маска і Трампа перевищують 21 мільярд доларів.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Андрофаги навпаки отримують задоволення від страждань жертви.

Головне, що у них жертва у всьому винувата.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Я розумію,що тут більшість зараз тролить, нічого іншого нам не залишається, а у Вашингтоні колись також потролили, нагнали Альєнде, підтримали Піночета, який у казармі, чи кубріку, не чув за міфічні штатовські цінності. 

Я не те щоб був за Альєнде, але і Піночет не голуб миру. Ще більш скандальний приклад, під котрий не можна підверстати жодну ідеологію - Саудівський правитель знищив мабуть ще при 45-ому президенті Трампі опального журналіста, Хашогі, здається його призвіще. І нічого, і дотепер вони найкращі союзники.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Я розумію,що тут більшість зараз тролить, нічого іншого нам не залишається, а у Вашингтоні колись також потролили, нагнали Альєнде, підтримали Піночета, який у казармі, чи кубріку, не чув за міфічні штатовські цінності

He [Somoza] may be a son of a bitch, but he's our son of a bitch. Franklin D. Roosevelt

проблема в тому що незламні українці вирішили що краще залишити ненашого і далі очікувати на гроші та зброю :lol:

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

проблема в тому що незламні українці вирішили що краще залишити ненашого і далі очікувати на гроші та зброю

Телевізор майже все вирішів., а хто у нас телевізором керує?

Посилання на коментар

3 часа назад, vadimv сказал:

вже ж було -  янкі жиди  свідомо барижили збіжжям Голодомору , а коли американськи вчений - історик Джеймс Мейс  заікнувся про той ганебний факт  - затуляли йому рота  усім жидівським кагалом

uA81582038686ima.jpeg

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...